Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Zinderend slot’ van zomerse transfermarkt lonkt voor PSV

Vrijdag, 25 augustus 2023 om 11:17 • Laatste update: 11:22

Er staat bij PSV nog het nodige te gebeuren in de laatste week van de transfermarkt, zo is de voorspelling van Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko zijn de spelers die het best in de markt liggen, al is het de vraag of voor hen de gewenste bedragen op tafel komen. Duidelijk is wel dat richting de return in de Champions League tegen Rangers geen enkele speler vertrekt.

Trainer Peter Bosz wil spelers die 'strategische waarde' kunnen hebben niet laten gaan met het oog op het cruciale kwalificatieduel voor de Champions League. Jongens als Joël Drommel en Yorbe Vertessen zullen dan ook moeten wachten tot donderdag om een eventueel vertrek te realiseren. PSV verzekert zich met plaatsing voor de groepsfase van de Champions League van 40 miljoen euro.

Elfrink verwacht na het treffen met Rangers 'een zinderend slot' van de transferwindow voor PSV. Naast de mogelijk uitgaande transfers van Bakayoko en Sangaré wordt Jarrad Branthwaite als belangrijkste kandidaat genoemd om de defensie te versterken. De Brit kwam afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor de ploeg uit Eindhoven en moet nu definitief de gang naar het Philips Stadion maken.

In het geval van Bakayoko wil PSV pas praten bij een bedrag van 30 à 35 miljoen euro, is de verwachting van Elfrink. Burnley meldde zich onlangs voor de tweede keer voor de buitenspeler. Het bod van 20 miljoen euro wordt naar verluidt echter snel van tafel geveegd. Mocht de Engelse promovendus alsnog met het gewenste bedrag op tafel komen, dient PSV razendsnel te handelen in de zoektocht naar een vervanger.Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door weszol)

Klinkt als Sangare verkopen en nog 3 aanvallers en middenvelders halen

25 augustus 2023 om 11:30

Er was toch ook interesse in die jonge Belgische verdediger? Of is dat niet meer?

25 augustus 2023 om 11:36

Nee is te duur.

25 augustus 2023 om 11:37

In Debast volgens mij.

25 augustus 2023 om 11:43

Van Hecke?

25 augustus 2023 om 12:03

Die speelt bij de koploper in de PL. Waarom zou ie naar PSV gaan?

25 augustus 2023 om 12:30

Omdat de koploper geen Champions League speelt. En omdat de koploper zijn eerste 2 wedstrijden tegen twee degradatiekandidaten heeft gespeeld.

Je had prima kunnen stellen dat hij niet weg wil gaan vanwege het spel wat BAH speelt ofwel vanwege de competitie. Maar aanhalen dat hij niet bij de koploper weg wilt gaan, die reden vervalt binnen de kortste keren.

25 augustus 2023 om 15:02

@nick_steun: het gaat toch om de combinatie premier league èn koploper? Niemand gaat zo'n club op die leeftijd vanuit die competitie verlaten voor Psv terwijl hij daar een basisplek heeft en/of er heel goed opstaat bij die club.

Typisch PSV om 40 miljoen te investeren in aanvallers en een middenvelder, en dan 2 verdedigers te huren 😂😅

25 augustus 2023 om 11:40

Ja ik weet niet of ik hier nou om moet huilen of lachen. Het lijkt inmiddels wel ingebakken in de cultuur dat elke TD dit standaard doet. En misschien staat er uiteindelijk op 1 september wel een centraal blok waar iedereen lyrisch over is, maar ik moet het nog zien. Neemt niet weg dat zeker de aanval ook echt impulsen nodig had. Maar dat het zó lang moet duren voordat er een fatsoenlijke CV is.... ongekend. En dan wordt ik van de genoemde namen ook lang niet altijd vrolijk. Heel benieuwd hoe dit afloopt.

25 augustus 2023 om 11:46

Ik mag toch hopen dat als we ons plaatsen, Gerrit en Debast komen.. Iedere leek ziet dat daar de zwakte van PSV zit

25 augustus 2023 om 11:57

Ik vind het echt een gebrek aan onze scouting dat we niet verder dan een Brentwhaite of Debast kunnen kijken

25 augustus 2023 om 12:21

Branthwaite was vorig jaar onze verdediger en Debast is een groot talent. Hoezo gebrek aan de scouting?

25 augustus 2023 om 12:26

Debast schijnt dus veel te kunnen, maar niet te kunnen verdedigen als ik de verhalen noet geloven. Om daar nou 15 miljoen tegenaan te gooien.. de scouting is echt vrij bedroevend als het om verdedigers gaat.

25 augustus 2023 om 12:34

De beste verdediger zijn bij Psv zegt toch vrij weinig? Psv had vroeger goede verdedigers maar ondertussen al jaren niet meer toch? De tijden van een Moreno zijn al wel lange tijd geleden.

25 augustus 2023 om 12:38

Ik vind Branthwaite een hele matige verdediger en geen leider. En Debast, tja die zijn ze in België ook liever kwijt dan rijk.

Het is zeker een gebrek aan scouting als je kijkt wat er vroeger bij ons in de verdediging stond. Deze 2 hadden pak hem beet 15 jaar geleden bij onze reserves gespeeld

25 augustus 2023 om 13:05

Wellicht Alex vragen of ie z'n voetbalschoenen weer van de de wilgen wilt halen

25 augustus 2023 om 16:58

Liever hem dan zijn landgenoot welke nu wekelijks aan het schutteren is

Gegokt en gewonnen, tenminste ik ga ervan uit dat ze Rangers dit keer wel zullen verslaan en 40 miljoen binnenharken. Vervolgens kan Sangare verkocht worden om de verdediging te versterken. Worden een paar spannende laatste transferdagen in Eindhoven.

25 augustus 2023 om 11:32

Vooralsnog een identieke uitgangspositie voor Rangers thuis. Hoop dat ze het redden en obv kwaliteit moet dat ook, maar goed, vorig jaar zelfde verhaal.

25 augustus 2023 om 12:05

Ja of gegokt en verloren uiteindelijk. Vorig jaar won PSV van Monaco om vervolgens te verliezen van de Rangers. Na het resultaat in Schotland is er helemaal niets zeker.

Bakayoko blijft dus gewoon. Kan me echt niet voorstellen dat er een club is die 30+ gaat betalen.

25 augustus 2023 om 11:33

Los van dat, mocht PSV CL halen en Sangaré zou vertrekken, zou ik hem niet eens weg laten gaan.

25 augustus 2023 om 11:38

Mocht een club 30+ bieden, moet PSV hem gelijk verkopen. Prima speler, maar niks bijzonders.

25 augustus 2023 om 11:50

Haal je de CL niet, dan zal het mij niks verbazen wanneer PSV met minder genoegen neemt.

25 augustus 2023 om 12:07

Het is ook gewoon niet heel handig dat die transfermarkt sluit 1 dag na de playoffs voor CL. Als het dan zo laat gepland moet worden sluit die transfermarkt dan gewoon een week later. Voor PSV kan het ook gewoon nog twee kanten op en beide kanten hebben grote consequenties.

25 augustus 2023 om 12:26

Dat is dan toch mooi

Dat er clubs zijn die zoveel in die Bakayoko zien. Komt hij in kansrijke positie dan heeft hij niet die rust en lijkt zijn afwerking op die van een gemiddelde junior. Zijn acties en snelheid zijn natuurlijk wel een wapen. Aangezien Burnley eerder bij Daramy uitkwam (wat ik ook niet goed begreep) zullen dat wel criteria zijn.

Bakayoko gaat dus niet weg als je dit soort bedragen wilt ontvangen. Ik snap PSV maar zoveel krijgen voor iemand die nog zo jong is en niets heeft bewezen op hoog niveau, kan je misschien beter voor het geld gaan als je ook nog paar back ups hebt.

Ik vraag me af of vraag en aanbod wat betreft sangare nog bij elkaar uit komt.

Leuk dat je in de eredivisie als een olifant door een porcelainkast ballen af kan pakken, maar gaat het een niveautje hoger dan zie je dat zelfs alvarez beter en vooral simpeler kan voetballen. De afstandschoten van sangare kan je wegstrepen tegen de kopgoals van Alvarez qua waarde.

Sangare zou goed bij een Lens Marseille of Lille passen, maar geen idee of die dat geld er nu voor over hebben. 40 miljoen zou gezien de vergelijking met Alvarez bezopen zijn.

Wat betreft Bakayoko doet psv t goed al zou ik in dit stadium 30 miljoen nog laag vinden. Gastje is enorm talentvol en pas net een beetje doorgebroken.

Tsja. Als ze Sangaré verkocht krijgen, moet men gewoon een middenvelder en twee verdedigers halen.

Sangaré out. Brantwaithe en een back in. En dan gewoon een middenvelder die meer naar achter kan spelen (6 of 8).

Dan heb je dadelijk gewoon Sambo / Dest - Teze / Ramalho - Boscagli/brantwaithe - Van Aanholt / aankoop en eventueel Mauro als die besluit ooit weer eens fit te worden. Het liefst dan ook nog een opvolger voor Ramalho, dat je die kan lozen.

Ik kan het maar niet begrijpen dat er clubs zo belachekijk veel geld willens toppen in een blinde draver als Bakayoko die buiten zijn sneldheid en leeftijd niets bijzonders heeft in mijn ogen. Zelfde geldt voor Sangare, er is niemand die 37.5 miljoen voor zo'n simpele waterdrager als hem zal gaan betalen wat PSV voor ogen heeft. Dat is een gewoon een pure balafpakker die letterlijk weinig tot niets met een bal kan. Perfect voor clubs als Crystal Palace, Nottingham of clubs als Stade Rennes, Marseille.
PSV en de verdediging tsja dat is een terugkomend verhaal lijkt me. Als die kwalitieit niet wordt aangesterkt met een type Hancko, Trauner of Sutalo zal PSV enigsins lang mee blijven doen maar zeker geen prijzen gaan pakken dit seizoen.

25 augustus 2023 om 12:04

En waarom kan PSV geen prijzen pakken dit seizoen met deze verdediging? Ze hebben er al een gepakt. 2 bekers en 2 JC schalen met een slechte verdediging. Zou als concurrent bang worden als PSV daadwerkelijk wat geld gaat uitgeven aan verdedigers.

25 augustus 2023 om 13:11

Maar zijn deze 2 bekers en 2 JC schalen waar je je as PSV zijnde tevreden mee moet stellen? Ze doen al aard wat risico's nemen de afgelopen jaren qua aankopen/salarissen en dit betaald zich niet uit in het behalen van CL of kampioen worden. Dat heeft mede weer te maken met de dramatische verdediging van PSV de afgelopen jaren. Met de inspanningen deze zomer (lang, Schouten, Pepi, Dest en Tilman) allemaal aankopen die minimaal 10 mijoen kosten allemaal die dit minimaal moeten terugverdienen door het behalen van CL of kampioen worden.

Als ik PSV was dan zou ik mijn interesse verleggen van Braitwaith naar Pascal Struijk. Nederlandse jongen en in mijn ogen beter en verder dan Braitwaith. Daarnaast las ik gisteren ook dat hij mag vertrekken bij Leeds.Echter zou de prioriteit op een RCV moeten liggen terwijl dit beide LCV zijn, maar als je als PSV zijnde Pascal zou kunnen halen dan zou ik dat zeker doen.

25 augustus 2023 om 12:24

Geen idee of het ook voor Struijk geldt, maar Brantwaite kan in de toekomst nog een leuk bedrag opleveren gezien zijn homegrown status.

Gelukkig een zinderend slot bij PSV dan een zinderende Slot bij Feyenoord

Zijn ze Blind bij PSV😡
2 Goede Verdedigers zijn op dit moment het belangrijkste.
En als. Ze Bakayoko laten gaan., hoop ik dat zij een vervanger halen!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4244
2.Feyenoord3228
3.AZ3023
4.FC Twente3013
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. ZimuanganaAanvaller
W. BenítezKeeper140
Y. VertessenAanvaller123
J. van DuivenAanvaller00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
J. DrommelKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

5 fans
Keeper, 27 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren