Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer bevestigt interesse van Panathinaikos in Feyenoord-aanvaller

Laatste update:

Panathinaikos is geïnteresseerd in de diensten van Alireza Jahanbakhsh, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer Amir Hashemi tegenover het Griekse SDNA. De Iraniër is onder trainer Arne Slot bij Feyenoord niet verzekerd van een basisplaats. Panathinaikos hoopt Jahanbakhsh nu te overtuigen om naar Griekenland te verhuizen.

"Zoals je al hebt gehoord en weet, is er inderdaad belangstelling van Panathinaikos voor Alireza", meldt Hashemi. "Meer kan ik jullie op dit moment niet vertellen." De winterse transfermarkt opent op 1 januari weer, waardoor Jahanbakhsh uit kan kijken naar een transfer. De 64-voudig international kent nog geen al te gelukkige tijd in Rotterdam. Jahanbakhsh werd in de zomer van 2021 met hoge verwachtingen overgenomen van Brighton & Hove Albion, maar kwam in 57 officiële duels niet verder dan tien treffers en zeven assists.

Bovendien is Jahanbakhsh, die tot medio 2024 vastligt in De Kuip, niet zeker van een basisplaats. Bij de Rotterdammers krijgt Javairô Dilrosun doorgaans de voorkeur op de rechtsbuitenpositie. De van Hertha BSC overgekomen vleugelspeler presteert bovendien naar behoren onder Slot. In veertien Eredivisie-wedstrijden trof hij vier keer doel en was hij goed voor vier assists. Daarnaast kan ook de Zweed Patrik Wålemark uit de voeten aan de rechterkant van de aanval.

Jahanbakhsh begon tijdens het openingsduel tegen Engeland (6-2 nederlaag) op het WK met Iran wel in de basis. Na die wedstrijd raakte de Feyenoorder zijn basisplaats kwijt en moest hij toezien hoe Ali Gholizadeh zijn plek innam in de daaropvolgende wedstrijden tegen Wales (0-2 overwinning) en de Verenigde Staten (0-1 nederlaag). Door de nederlaag tegen de VS strandde Iran in de groepsfase van het WK. Rondom de nationale ploeg ging het tijdens het toernooi veelal om de demonstraties voor vrouwenrechten in eigen land.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sympathieke gozer en werkt hard. Gegokt en verloren helaas. prima optie om hem te slijten zo, hopelijk nog een leuke som

Lekker afscheid van nemen heeft niet aan de verwachtingen kunnen voldoen.en zal ruimte maken in het salaris huis.

Feyenoord heeft meer scorend vermogen en creativiteit nodig op de flanken. Paixao wordt de nieuwe Sinisterra, Dilrosun voegt wat toe. Vind Jahanbakhsh sympathiek en werkt hard. Soms laat hij zijn klasse zien. Voor goede prijs prima, maar dat betekent wel wat voor de breedte van je selectie. Er moet dan een veelscorende of creatieve flankspeler voor terug. Walemark mag ook gaan. Idrissi heeft bij vlagen voor blessure wel wat laten zien. Misschien die overnemen. Dan heb je er nog echt een a twee nodig.

11 december 2022 om 17:24

Sontje Hansen overnemen van Ajax , weigert vooralsnog bij te tekenen .

Ja weg ermee , en meer spelers die elkaar kunnen verstaan.

Bye bye miskoop, nooit een goed gevoel bij gehad

Prachtige club , Zou ik meteen doen als ik hem was. Echter als ik alle reacties zo zie over hem hoop ik juist dat ze hem niet gaan halen. Ze zijn net weer zo sterk bezig en dan ga je een miskoop van Feyenoord halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren