Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘We zetten alles op alles om het EK met Oranje te winnen’

Laatste update:

Het EK Onder-19 gaat maandag van start en de Nederlandse talenten beginnen dinsdag met een wedstrijd tegen Rusland. Bondscoach Aron Winter moet tal van topspelers missen, zo kregen diverse spelers van Ajax en Feyenoord geen toestemming om mee te reizen naar Griekenland. Desondanks ziet Ajacied Terry Lartey Sanniez mogelijkheden voor Oranje.

“'Hoewel niet iedereen erbij is, hebben we veel goede spelers. Ik denk niet dat we nu een slechter team hebben”, laat de verdediger optekenen op de clubwebsite van Ajax. “Er zit veel ervaring in de ploeg. Voetballend zijn we heel goed en aanvallend kunnen we veel brengen. Ik denk dat we dit toernooi kunnen winnen, zeker.”

Omdat Lartey Sanniez meedoet met het EK Onder-19, mist hij de voorbereiding met Ajax. “Dat was natuurlijk ook heel erg mooi geweest, maar ik wist vooraf waar mijn kansen lagen. Die lagen bij Oranje Onder-19. Prachtig om dit mee te maken. We zetten alles op alles om het EK te winnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke talentvolle spelers gaan er naar dit jeugd EK?

6 juli 2015 om 09:51

Nouri van Ajax dat ik weet. Weet niet wat jongens als Paal, Bergwijn, Schuurman etc. doen?

6 juli 2015 om 09:54

oël Drommel (FC Twente)
Pelle van Amersfoort (sc Heerenveen)
Laros Duarte (PSV)
Frenkie de Jong (Willem II)
Tarik Kada (sc Heerenveen)
Issa Kallon (FC Utrecht)
Gervane Kastaneer (ADO Den Haag)
Terry Lartey Sanniez (Ajax)
Julian Lelieveld (Vitesse)
Augustine Loof (PSV)
Damon Mirani (Ajax)
Abdelhak Nouri (Ajax)
Yanick van Osch (PSV)
Bilal Ould-Chikh (FC Twente)
Thomas Ouwejan (AZ)
Leeroy Owusu (Ajax)
Kenneth Paal (PSV)
Michel Vlap (sc Heerenveen).

6 juli 2015 om 09:57

De selectie voor het jeugd-EK in Griekenland bestaat uit de volgende 18 spelers.

Keepers: Joël Drommel (FC Twente), Yanick van Osch (psv).

Verdedigers: Terry Lartey Sanniez (ajax), Leeroy Owusu (ajax), Julian Lelieveld (vitesse), Augustine Loof (psv), Damon Mirani (ajax).

Middenvelders: Laros Duarte (psv), Frenkie de Jong (willem Ii), Abdelhak Nouri (ajax), Thomas Ouwejan (az), Kenneth Paal (psv), Michel Vlap (sc Heerenveen).

Aanvallers: Pelle van Amersfoort (sc Heerenveen), Bilal Ould-Chikh (FC Twente), Tarik Kada (sc Heerenveen), Issa Kallon (FC Utrecht), Gervane Kastaneer (ado Den Haag).

6 juli 2015 om 10:10

Frenkie de Jong is aanvoerder en dat als U18 spelrr

6 juli 2015 om 10:20

Geen ter Avest ? Beetje eenzijdige selectie weer, als je meeneemt dat ajax en feyenoord niet alle spelers vrij hebben gegeven. Maar dat zijn we gewend in zeist. Slecht hoor.

6 juli 2015 om 14:00

Echt niet, Nouri is aanvoerder en terecht! Beste speler en geboren leider.

6 juli 2015 om 18:32

De Jong is geen aanvoerder? Abdelhak Nouri is de aanvoerder van de u19 dit EK. Reserve aanvoerder is trouwens Damon Mirani ( ook Ajax ) geworden. Allebei kan ik me wel in vinden. Nouri is heel aanwezig en altijd druk coachend en Mirani is ook wel een leider die het voortouw wel wil nemen. ( Had liever Mirani als 1ste aanvoerder gezien en Nouri als reserve maarja.)

Blijft toch ideaal, dat de titel gelijk altijd al duidelijk weergeeft waar het artikel daadwerkelijk over gaat.

6 juli 2015 om 12:57

Haha exactly my thought

Lartey Sanniez is zelf een groot talent. Hij speelt nu in Jong Ajax op een van de backs positie. Is volgens mij een rechtsback, maar door het gebrek aan linksbacks bij Ajax ook wel op links te vinden. Zeer sterk in de duels. De nieuwe Ajaxschool: fysiek sterke verdediger.
Nouri is er ook bij. Die moet vooral fysiek sterker worden, maar is ook een groot talent. Er zijn nog 2 andere Ajacieden, maar ik weet zo gauw niet meer wie dat zijn.
Overigens is Savastano er ook niet bij, ook een moderne verdediger uit de Ajaxschool. Hij schijnt opvallend goed gespeeld te hebben tegen Dynamo Moskou.
Schiet me nu te binnen dat Mirani er ook bij is. Dat is een centrale verdediger.

6 juli 2015 om 10:48

Owusu

6 juli 2015 om 10:49

Beetje hetzelfde verhaal als Lartey Sanniez.

Word dit Ek ergens uitgezonden?

6 juli 2015 om 12:39

Komt het niet gewoon op eurosport?

6 juli 2015 om 12:41

19.45 komt de openingswedstrijd op eurosport.. Online tv gids van eurosport en je hebt het gehele schema.. Bij voorbaat dank

Rusland zal geen gemakkelijke tegenstander zijn. De jongens die twee jaar geleden het EK wonnen zijn er waarschijnlijk ook weer bij. Mitryushkin is een goede keeper en verder heb je nog Khodzaniyazov, Sheydaev, Gasilin, Melkadze plus Golovin en Chernov die zijn debuut voor het grote Rusland hebben gemaakt. Als die ook worden opgeroepen dan wordt het heel lastig voor Oranje.

6 juli 2015 om 12:54

Heb je ff snel de selectie van Rusland opgezocht, of volg je ze dagelijks?

6 juli 2015 om 13:15

Eerlijk gezegd een combinatie van beide omdat ik dacht dat die jongens al wat ouder waren.

Gewoon genieten daar. Is toch geweldig een poule met Spanje Duitsland en in mindere mate Rusland. Denk toch dat ze het niet gaan halen met al die afwezigen

Eigenlijk wel jammer dat spelers als Bergwijn, Van de Beek en Schuurman niet meegaan, maar wel begrijpelijk. Met het middenveld Schuurman, Nouri, Van de Beek en op de flanken Bilal en bergwijn win je het EK.

6 juli 2015 om 17:59

Dan mis je nog Bazoer op het middenveld als cvm, daar geen gebrek nee. Aanval ook sterk met Bergwijn - Zivkovic - Bilal. ( Eventueel Nouri als hangende linksbuiten als je met Schuurman op 10 zou willen spelen ) Nouri / Schuurman op 10 met vd Beek als een 8 en Bazoer op 6 ( De Jong als vaste reserve van die 2 ) en dan staat dat team aanvallend als een huis. Verdedigend met Terry Lartey Sanniez op rb- Verdonk en Riedewald als centrum en lb (?). Heerlijk team zou dat zijn dat zeker ver zou kunnen komen. Jammer dat het niet zo mag zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren