VI: Arne Slot ook komend seizoen trainer van Feyenoord

Donderdag, 25 mei 2023 om 08:57Wessel Antes • Laatste update: 10:44

Arne Slot blijft ook komend seizoen trainer van Feyenoord, zo meldt journalist Martijn Krabbendam van Voetbal International. De 44-jarige trainer werd de afgelopen dagen hevig gelinkt aan een transfer naar Tottenham Hotspur, maar blijft voorlopig nog in Rotterdam-Zuid. In De Kuip heeft Slot nog een contract tot medio 2025. De oefenmeester wil zich met Feyenoord richten op het prolongeren van de landstitel en de eerste deelname aan de Champions League sinds 2017.

Slot zelf heeft al direct een reactie op zijn aanblijven bij Feyenoord. "Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij. Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord", aldus de Bergentheimer tegenover het Algemeen Dagblad.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Sportmarketeer Chris Woerts komt via Twitter met een reactie op het nieuws. “Dat Arne Slot blijft bij Feyenoord is geen verrassing. Anders dan door velen gesteld kiest hij niet voor het grote geld, maar voor familie en het ‘warme bad’ dat de club hem geeft. Tottenham Hotspur is in alles tegengesteld aan Feyenoord. Koud, kil en een net niet club. Bij Vandaag Inside heb ik eerder al gemeld dat zowel Slot als Te Kloese zouden blijven.” Afgelopen weekend werd bekend dat ook de algemeen directeur van Feyenoord kon rekenen op interesse vanuit Londen.

Dennis te Kloese zelf gaf zondag in Goedemorgen Eredivisie op ESPN aan waarom hij de Engelse interesse heeft afgewimpeld. "Ik heb een bewuste keuze gemaakt om bij Feyenoord te gaan werken. Er ligt nog altijd veel werk en de sportieve successen zijn een ongelooflijke zet in de goede richting geweest. Voor mij is een vertrek dan ook geen optie op dit moment. Professioneel niet en persoonlijk ook niet. Daar wil ik duidelijk over zijn. Tottenham gaat niet gebeuren." De komende weken hoeft de bestuurder in ieder geval niet op zoek naar een nieuwe trainer, daar Slot dus heeft besloten zijn succes bij Feyenoord voort te zetten.Gerelateerd

Meer sportnieuws

243 reacties (laatste reactie door binny)

Zo begint de dag als Feyenoorder uitstekend!

25 mei 2023 om 09:03

Gisteren nog een transfer verzoek (voor wat er van waar is) en nu is het zeker dat hij blijft? Ik zou hier als Feyenoorder toch niet zo gerust op zijn... Als het wel echt zo is is dat natuurlijk fantastisch voor Feyenoord en feliciteer ik de supporters!

25 mei 2023 om 09:05

Als Feyenoorder kan ik bevestigen dat ik er ook absoluut nog niet gerust op ben. Maar tot nu toe zijn alle berichten van externe partijen, dus welke is waar en welke niet? Uiteindelijk geloof ik maar 3 partijen en dat zijn Feyenoord, Tottenham en Slot zelf, afwachten maar!

25 mei 2023 om 09:07

De transferperiode is nog lang. Maar de boodschap is duidelijk. Wil je als club deze zomer Slot ophalen, moet je met een flinke zak geld komen. En naarmate de periode langer duurt, zal die zak alleen maar groter moeten worden.

Volgend jaar heeft Slot nog steeds dezelfde kansen, misschien wel meer. En een clausule.

25 mei 2023 om 09:08

Ik was er ook niet gerust op. Maar het statement van Arne zelf stelt me nu wel gerust eigenlijk. Anders had hij het niet gezegd denk ik

25 mei 2023 om 09:08

VI is beste een betrouwbare bron. Die komen niet zomaar met iets. Maar ik hou inderdaad ook een slag om de arm

25 mei 2023 om 09:09

Dit is toch ook niet meer te volgen? De pers maakt zich nu gewoon belachelijk. Ik hoop voor Feyenoord dat hij in ieder geval blijft.

25 mei 2023 om 09:11

Maar dit is wel het eerste 'gerucht' waar Arne zelf over gequote wordt he:

''ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij'', begint Slot zijn verhaal. ''ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd.

''er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.''

Dat vind ik er toch wel behoorlijk geruststellend uit zien, want dat zijn hele andere teksten van hem dan de afgelopen weken.

25 mei 2023 om 09:15

Inderdaad Noud, dit zijn heldere teksten. Als ik hem dit morgen tijdens de persconferentie in een camera zie en hoor zeggen geloof ik het pas echt helemaal

25 mei 2023 om 09:52

@mr krillin: sprakeloos😂?

On: geweldig nieuws. We hebben de trainer binnen gehouden, en weten dat we onze spelers en staf niet voor een habbekrats wegdoen. We gaan zien wie er vertrekt en wat er voor terug komt. Ik heb veel vertrouwen in te Kloese, wat een voorzitter is dat. En met een vakman als Slot op de bank denk ik dat het weer een mooi seizoen gaat worden. Onze concurrenten, Ajax en PSV moeten nog helemaal beginnen met een nieuwe trainer aanstellen en beiden met een matige selectie.

Het gaat me een hete transferzomer worden.

25 mei 2023 om 10:00

Ik hoop dat alle mensen hier en op tv die al een tijdje roepen dat hij absoluut weggaat, nu stilletjes in een hoekje verdwijnen en daar voorlopig niet uitkomen.

Wat een stemmingmakerij was er toch...en vooral van iedereen die Feyenoord geen warm hart toedraagt.

25 mei 2023 om 10:02

Ze herkauwen gewoon wat andere media op schrijven en ze kopiëren alles, is maar wat je betrouwbaar noemt

25 mei 2023 om 10:04

Het is nu natuurlijk makkelijk klicks genereren. Slot blijft, slot gaat, slot laat z'n anie bleken. Het levert nu heel makkelijk geld op. Ik hoop voor feyenoord dat hij blijft en dat ze een goede run in de CL kunnen maken. Daar ben je voetbal liefhebber voor

25 mei 2023 om 10:04

Maar waarom was er dan een deadline gesteld door de directie dat ze uiterlijk woensdag uitsluitsel wilde hebben van Arne? Dat doe je niet als je weet dat er niks speelt. Blijkbaar twijfelde Arne toch in een eerder stadium, want hij was best cryptisch met cliché antwoorden. Ik hoop dat het waar is voor mijn vrienden in R'dam want dat betekent dat wij Ajax/psv onze borst nat kunnen gaan maken! We moeten nu echt weer stappen gaan maken om weerstand te kunnen bieden. Oh oh, wij weten nog niet eens wie er bij ons voor de groep staat volgend seizoen.....

25 mei 2023 om 10:06

Hij zei vorige week nog geen uitspraken te doen, want stel er komt in juli een topclub dan kan hij geen nee zeggen. En nu ineens blijft hij definitief? Vreemde berichtgeving

25 mei 2023 om 10:08

De voetballerij blijft vreemd, dus 100% zal het absoluut nog niet zijn. Maar Feyenoord wilde wel - terecht - snel duidelijkheid over z'n intentie. Oftewel, blijven in dit geval.

25 mei 2023 om 10:24

Geen enkel medium had het bij je juiste eind. Ze roepen maar wat!
Slot geeft duidelijk uitleg van wat de stand van zaken nu is en die blijft gewoon. Heel blij mee!

25 mei 2023 om 10:29

@nori: misschien dat Feyenoord nu duidelijkheid wilde hebben van Slot. Dan kun je rustig aan het elftal voor volgend jaar bouwen. Zie onze concurrenten Ajax en PSV die beiden en een trainer zoeken en nieuwe betere spelers dan nu. Terwijl je nu nog niet weet of je (voorronde) CL, EL of ConL speelt. Heel onzekere tijden.

25 mei 2023 om 09:05

Ik had verwacht dat we er een mega transfersom zouden uitslepen, maar dit is beter.

25 mei 2023 om 09:09

Mijn onderbuikgevoel was steeds dat hij volop in onderhandeling was en vanwege zijn ervaring met AZ toen gewoon z’n bakkes hield.

Ik ben erg blij in ieder geval, net iets meer kans dat veel spelers ook een extra jaar eraan plakken zoals Luts, Santi en Hancko.

25 mei 2023 om 09:09

Ja een zak geld kan de tactiek niet bepalen . Denk dat Arne meer waard is dan welk bedrag een andere club er ook voor zou geven. Dan maar volgende zomer voor minder maar dan hebben we hopelijk weer een prachtig jaar gehad en ruim de tijd om een vervanger te zoeken

25 mei 2023 om 10:55

Daar zal het wel op afgeketst zijn heb ik zo het gevoel. Opzich voor Feyenoord alleen maar mooi. Totttenham gaat natuurlijk nooit 20 miljoen neerleggen voor een trainer uit de Nederlandse competitie.

25 mei 2023 om 09:05

JAAA wat lekker dit zeg!! Dat bericht van Rijnmond die later weer verwijderd werd, was dus al een signaal dat daar geen snars van klopte.

25 mei 2023 om 09:07

Heeerlijk begin van de dag! Ik ben net zo hyped als dat er een nieuwe speler tekent haha.
Op naar volgend seizoen met weer heerlijk voetbal!

25 mei 2023 om 09:12

Je bedoelt de dag begint kl*&%te!!!

Waarom betaalt die gier Levy niet gewoon het bedrag... Of is hij toch overtuigd door de Feyenoord fans die massaal tweets verstuurde om Ruud v Nisterlrooij te pakken

25 mei 2023 om 09:13

Het heeft toch niets met Levy te maken als zijn wens is om bij Feyenoord te blijven?

25 mei 2023 om 09:16

Wel als Feyenoord een Nagelmann bedrag wilde ontvangen en Levy een fooi wilde geven. Dus te groot verschil in vraag en aanbod dat onderhandelen niet eens zin heeft.

25 mei 2023 om 09:18

MrKrillin, jij bent Ajacied toch?

25 mei 2023 om 09:19

Of hij heeft nooit de intentie gehad om weg te gaan en schermde gewoon met de interesse van Spurs om een zo hoog mogelijk salaris eruit te halen, wat Feyenoord uiteindelijk heeft geboden. Hij zegt zelf in het statement dat er nooit gesprekken met Spurs zijn geweest.

25 mei 2023 om 09:52

@zanazanyan, Als er echt geen gesprekken zijn geweest, dan kan elke journalist beter z’n mond houden. Gister lees je echt van alles, persoonlijk akkoord, verschil van 5 miljoen, slot dient vertrek wens is en ga zo maar door. Voor Feyenoord uitstekend nieuws. Ajax en PSV moeten vol in de achtervolging!

25 mei 2023 om 10:25

Slot zegt niet dat hij geen gesprekken met Tottenham heeft gehad. Hij zegt dat er geen transferbesprekingen (dus gesprekken tussen Feyenoord en Tottenham over een overgang) zijn geweest.

25 mei 2023 om 11:33

Het zou ook raar zijn dat Slot even gaat vertellen dat hij graag weg had gewild en de deal is afgeketst omdat Feyenoord te hoog in de boom zat. Dan vervolgens zeggen dat je blij bent dat je nog een jaar blijft zou wel heel raar zijn. Dan kun je er maar beter van maken dat er helemaal geen gesprekken zijn geweest lijkt me zo.

25 mei 2023 om 09:49

Een verhaal met een mooie Slot

25 mei 2023 om 09:51

Beter kan gewoon niet! Zo zie je maar dat alle media dikke onzin praten. Hij heeft nooit gepraat met anderen!

25 mei 2023 om 10:21

Dat is niet wat Slot zegt. Hij zegt dat er geen transferbesprekingen (dus besprekingen tussen Feyenoord en Tottenham) zijn geweest en dat zijn gesprek met Feyenoord over een langer verblijf gingen.

Dat sluit niet uit dat Slot besprekingen met Tottenham heeft gehad, persoonlijk akkoord was en een transferverzoek heeft ingediend bij Feyenoord.
Als Feyenoord dan niet met Tottenham in gesprek wil en bij Slot aangeeft dat er bij en overgang een bedrag betaald moet worden dat vijf miljoen hoger ligt dan het bod van Tottenham (waaraan Tottenham niet wil voldoen), waarop de overgang strandt en Feyenoord en Slot verder praten over een langer verblijf, dan klopt het verhaal van de journalisten en heeft Slot ook de waarheid gesproken.

25 mei 2023 om 10:24

Het gesprek van gisteren ging alleen over een contractverlenging. Oftewel ze hebben helemaal niet gesproken over Spurs.

25 mei 2023 om 10:29

Dat is jouw invulling.

Mijn invulling: Feyenoord geeft aan niet akkoord te gaan met het bod van Spurs en omdat Slot een doorlopend contract heeft is het gesprek daarna gegaan over een langer verblijf.

Maar we zijn er allebei niet bij geweest.

25 mei 2023 om 09:54

Inderdaad goed nieuws, de schaal voor 2023/2024 kunnen ze al meteen in Rotterdam neerzetten.

25 mei 2023 om 09:59

Deze zag ik niet aankomen, vooral niet na de reactie die levi had gegeven. Maar uiteraard blij verheugd

25 mei 2023 om 22:43

Jaaa meer dan ook logisch als je niet voor het geld gaat kiezen ma goed je weet nooit hoe de bal rolt
Volgend seizoen dus hopen op het beste voor 010 al zeg ik het niet graag maar op dit moment de beste trainer in de eredivisie loopt bij die kakkerlakken

Jaaaa, Slot koning.

25 mei 2023 om 09:12

Geweldig nieuws en de meest verstandige zet! Feyenoord in de CL met Slot, ik kijk er al naar uit.

25 mei 2023 om 09:18

Kans lijkt me aanzienlijk dat Feyenoord de titel prolongeert. Er gaan niet gek veel spelers weg, de meesten zitter er net een jaar en kunnen nu CL gaan spelen. Daarnaast is er geld voor versterkingen en is de Slot-werkwijze er inmiddels ingeslepen. Al investeert Ajax nog een keer 100 miljoen, ik moet het nog maar zien.

25 mei 2023 om 09:20

Gisteren nog een verrader . Mooie wereld

25 mei 2023 om 09:29

Je hebt mij niet gehoord totdat ik iets zeker wist!

Dan klopt mijn onderbuik gevoel wellicht toch. Na Zerrouki en van de Belt leek het me al uitgemaakte zaak dat Slot zou blijven als deze 2 namen werden gehaald. In ieder geval een groot deel, Szymanski nu definitief overnemen en dan heeft hij alle transfers die hij tot nu toe wenst. Het is voor Slot ook goed om dit jaar met Feyenoord een keer de CL in te gaan.

25 mei 2023 om 09:17

Slot zei gisteravond dat 'nee' ook een antwoord is en dat hij dat accepteert. Vanaf dat moment kon te Kloese dus zonder gedoe nee zeggen en zag je dit aankomen.

25 mei 2023 om 09:20

Zeer grote kans dat Kökcu alsnog vertrekt. Hij is er gewoon klaar voor. Het is wellicht niet realistisch, maar ik denk dat Wijnaldum in dat geval terug moet keren. Met zijn ervaring en klasse kan hij dit team uitstekend op sleeptouw nemen en komend seizoen lekker CL spelen.

25 mei 2023 om 09:26

Ik ben ook erg voor Wijnaldum. Ik weet dat het niet meer de speler is die hij ooit was, maar met zijn ervaring kan hij veel toevoegen in de CL. En bovendien kan uiteraard nog makkelijk mee bij Feyenoord. Kokcu is nu wel beter, maar een gelijkwaardige speler kun je toch niet halen.

25 mei 2023 om 09:39

Ik heb Clasie al genoemd als opvolger voor Alvarez bij Ajax maar denk niet dat hij daar zelf heen wil.
Is Clasie niet iets als opvolger van Kokcu. In alle toppers die ik van AZ gezien heb vond ik hem echt de beste op het veld. Misschien net als Oranje in 2010 kan Feyenoord dan spelen met 2 keer een nummer 6. Gezien de voetballende kwaliteiten van Wieffer en Clasie denk ik dat dit niet ten kosten van het spel zou gaan en misschien in de CL een extra slot op de deur.

25 mei 2023 om 09:43

Scummyman je zegt het zelf al, Clasie is echt teveel Feyenoorder. En ik zie sowieso liever een jongere vervanger, met een langere toekomst.

25 mei 2023 om 09:45

Andere positie dan Kokcu, dus dan moet je weer gaan schuiven. Maar Clasie is wel een topper en een echte.

25 mei 2023 om 09:57

Mooi om te zien dat mensen weer postitief over Clasie zijn, was enorm van hem gecharmeerd in zijn eerste feyenoord periode. In het buitenland jammer genoeg niet waar kunnen maken (misschien ook niet slim om in de PL te gaan spelen waar alles veel fysieker is) maar heeft zich in Nederland weer helemaal herpakt.

25 mei 2023 om 10:17

@Moridin Ik denk dat zowel Clasie als Wieffer de kwaliteiten en voetbalintellegentie hebben om binnen een wedstrijd te kunnen schakelen in een 6/8 rol dus denk niet dat je hoeft te gaan schuiven binnen het team.
Je zou ook Timber in de 8 rol kunnen zetten maar ik ben daar nog niet helemaal van overtuigd.

@Sulejmani
Denk dat het voor Taylor en een eventuele nieuwe jonge nummer 10 wel lekker is om een ervaren kracht erbij te hebben. Ook met een nieuw en onervaren verdedigingsduo. Maar denk ook inderdaad dat hij teveel Feyenoorder is. Daarnaast vangt hij de kopkracht van Alvarez niet bepaald op haha

25 mei 2023 om 09:21

Dit dus.
Pusic natuurlijk ook verlengd dit seizoen.

Om welke reden dan?

Wil Feyenoord gewoon meer dan wat spurs wil betalen? Of wil slot dit zelf?

25 mei 2023 om 09:02

Ik denk dat eerste dan, als we de berichtgeving van de afgelopen dagen moeten geloven. Dan is het nog maar de vraag of dit een goede zet is. Al denk ik niet dat Slot iemand is die er met de pet naar gooit als hij z’n zin niet krijgt.

25 mei 2023 om 09:05

Slot heeft het gewoon naar zijn zin bij Feyenoord. Bovendien valt er met een CL-campagne nog genoeg te halen voor hem volgend jaar. Hij zal echt wel begrijpen dat Feyenoord hem niet voor een appel en een ei laat gaan. Die gaat er gewoon weer volle bak voor volgend jaar.

25 mei 2023 om 09:06

Er werd al gezegd dat Levy dit verschil zou overbruggen. Mogelijk nog een nog hoger salaris gekregen van Feyenoord en misschien onverwachte concurrentie bij Tottenham. Het is allemaal speculeren maar voor de stabiliteit van Feyenoord is dit geweldig nieuws.

25 mei 2023 om 09:02

Ze moesten eruit komen met Feyenoord. ALs dat niet gebeurde bleef hij ook graag bij Feyenoord. Zal wel opwaardering van z'n contract krijgen.

25 mei 2023 om 09:03

Als het al waar is, dan lijkt de reden me dat feyenoird hem gewoon echt graag wil houden.

25 mei 2023 om 09:06

Ja als je als Feyenoord zijnde 20 miljoen gaat vragen. Wat hun goed recht is maar Spurs is geen team die 20 miljoen gaat neerleggen voor een trainer.

25 mei 2023 om 09:08

Slot weet inmiddels dat hij bij Feyenoord flink meer kan gaan verdienen dus levert een transfer naar Tottenham hem niet dusdanig meer op dat het de moeite waard is om een breuk te forceren. En daar zal die mogelijk hoge transfersom niet positief aan bijdragen.

25 mei 2023 om 09:20

Dit is natuurlijk onzin, marton3103. Als Slot een contract voor 5 jaar tekent voor 10m per jaar is dat 30m+ meer dan bij Feyenoord. En mocht hij ontslagen worden dan is de afkoopsom zeer hoog.

Ik denk dat Slot heeft gezegd dat hij wil, maar eerst moeten de clubs eruit komen. Dat is niet gebeurd. Kan uiteraard nog gebeuren, dus ben er niet helemaal happig op dat hij blijft.

25 mei 2023 om 11:55

Wat jij schrijft is nog meer onzin. Tottenham had natuurlijk never nooit een contract voor 5j aangeboden voor 10m per jaar.

25 mei 2023 om 09:23

Slot is natuurlijk nog niet zo heel lang trainer, en hij heeft dus nog een behoorlijke trainerscarrière voor de boeg. Dan is een CL ervaring mooi meegenomen, zeker als je naar grotere clubs wilt. Stel je voor dat je ook maar een beetje succes boekt daar. Dan zet hij zichzelf nog beter op de kaart. Want laten we wel wezen: zelfs een hele hoop Spurs fans kende Slot niet eens. Slot wilde een flink verbeterd contract en dat krijgt hij nu. Ik denk oprecht dat hij gewoon nog eventjes wacht i.v.m. zijn kinderen, voor nu het onderste uit de kan wilde halen. Die stap naar het buitenland gaat echt nog wel een keer komen!

25 mei 2023 om 09:41

Het is natuurlijk ook de vraag in hoeverre Tottenham echt concreet is geworden, gezien de afgelopen dagen meerdere berichten zijn gepubliceerd en vervolgens ingetrokken. Het zal mij daarin ook niet zo zeer verbazen als Arne voor zichzelf heeft gesteld dat hij voor het einde van deze maand duidelijkheid wou. Al met al, een prima besluit voor Feyenoord en ik hoop voor hem dat er nogmaals een dergelijke spreekwoordelijke trein langskomt.

Mooi nieuws op deze donderdagochtend, volgend jaar knallen in de CL, Arne!

Zo dit zou geweldig nieuws zijn zeg.

Wat een goed slot van deze soap

Heb er een hard hoofd in, maar zou voor de club Feyenoord echt fantastisch zijn.

Begint nog een slechtere soap dan gtst te worden

Met al het nieuws wat naar buiten komt, eerst zien en horen van Slot zelf, dan pas geloven

25 mei 2023 om 09:08

''ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij'', begint Slot zijn verhaal. ''ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd.

''er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.''

25 mei 2023 om 09:38

@moos je vergeet 1 zin: aldus de Bergentheimer tegenover het Algemeen Dagblad.

Dus zoals Niek zegt, eerst Slot het zelf horen zeggen. De media verzint wel vaker iets.

25 mei 2023 om 10:05

Media verzinnen nooit quotes van de hoofdpersonen zelf hoor. Dat is ten eerste not done,ten tweede niet iets wat men als krant wil want dan verlies je compleet je geloofwaardigheid en ten derde krijg je dan een rechtszaak aan je broek

25 mei 2023 om 10:09

Ze verzinnen wel vaker iets maar dat doen ze vrijwel nooit met een letterlijke quote.

25 mei 2023 om 12:04

@Moos Ik was nog niet op de hoogte dat Slot zelf al had gereageerd, in dat geval; gefeliciteerd Feyenoorders!

25 mei 2023 om 12:09

Haha dank. Voelt al alsof de beste transfer van deze zomer terwijl die nog moet beginnen.

Heen en weer heen en weer. Zou mooi nieuws zijn voor feyenoord en ik denk een volgend kampioenschap betekenen

Eerst zien, dan geloven...

25 mei 2023 om 09:04

Helaas werkt het andersom

Haha heerlijk al die journalisten en supporters met hun voorbarige meningen. Goed nieuws voor Feyenoord dit, minder voor ons haha.

Dan was de vraagprijs gewoon te hoog waarschijnlijk. Goed nieuws voor de Feyenoorders. Op dit moment ook gewoon topfavoriet voor volgend jaar

25 mei 2023 om 09:29

Ik denk dat toytenham zelf doorgeschakeld is. Die liggen niet wakker van 10 mil

25 mei 2023 om 09:45

Precies, als Slot er al die tijd zo had ingestaan had hij dat gewoon kunnen aangeven.

Wat een getouw trek zeg, laten we nou maar eerst afwachten. Er komen nu zoveel berichten naar buiten dat je gewoon niet meer weet wat wel en niet klopt...

25 mei 2023 om 09:40

Slot geeft toch zelf in het interview aan dat hij blijft. De overige berichten die naar buiten komen zijn geruchten die zijn verzonnen door NL en UK journalisten.

Mooie soap! Is GTST niks bij haha

Dat moet lekker wakker worden zijn voor de Feyenoorders. Zelf had ik stiekem gehoopt dat hij naar Tottenham zou gaan, maar Feyenoorders gefeliciteerd als dit waar is!

25 mei 2023 om 09:20

Haha ik sta er precies zo in. Wel positief voor het Nederlandse voetbal, jammer voor ons ajacieden waar een Feyenoord onder Slot wel weer een echte concurrent is gebleken.

Voor Feyenoord geweldig nieuws. Gisteren waren de geluiden heel anders

Dat zou ongelofelijk mooi nieuws zijn voor Feyenoord! Deze hele soap duurt ook al veel te lang, management van Slot en Spurs hebben dat niet handig gespeeld.

Credits naar Te Kloese voor zijn helderheid en leiderschap binnen de club. Wat een baken van rust straalt die man uit.

25 mei 2023 om 09:08

‘’ Credits naar Te Kloese voor zijn helderheid en leiderschap binnen de club. Wat een baken van rust straalt die man uit.’’

Compleet mee eens. Zoals vandeweek ook in alle rust maar met duidelijke bewoordingen aangegeven: Feyenoord wil zo snel mogelijk duidelijkheid. En eindstand: deze week wordt dit gelijk duidelijk.

Goedemorgen! Hier wordt je toch blij van?! Eindelijk eens een Nederlandse club met ballen!

Vandaag alles anders show, benieuwd wat morgen weer brengt!

Niks zo verradelijk als de voetbalwereld. Over een uurtje gaat Slot weer weg en vanavond weer niet, om vervolgens morgenochtend weer zeker te vertrekken.

Ik ben benieuwd of dit zijn keuze is of dat Spurs de afkoopsom niet wil betalen. Het is toch 20 miljoen die je bij een clubloze trainer zoals Enrique niet hoeft te betalen! Leuk voor Feyenoord, maar zolang Slot geen clausule in zijn contract heeft ga je dit gezeur ieder jaar krijgen.

25 mei 2023 om 09:03

Zou ook zomaar kunnen dat Levy de eisen van Slot niet wilt willigen, die wilt een flinke vinger in de pap betreft aankopen, daar waar Levy altijd zijn eigen plan trekt.

25 mei 2023 om 09:08

Het lag niet aan de eisen van Levy want Levy weet nu ook wel dondersgoed dat er wat moet veranderen maar 20 miljoen voor een coach en 3 stafleden gaat gewoon te ver.

25 mei 2023 om 09:39

Ik denk niet dat spurs 25 miljoen gaat neerleggen voor Slot, voor dat geld kun je echt betere trainers halen. Leuk die vergelijkingen van Slot met Nagelsmann, maar Slot mag nog niet eens de schoenveters aanraken van Nagelsmann.

25 mei 2023 om 09:55

Helemaal met je eens, de superlatieven rondom Slot’s persoon zijn wel heel erg overdreven. Nagelsmann vele malen verder dan Slot.

25 mei 2023 om 10:20

Nagelsmann moest anders eerst naar de club die altijd de titel pakt om een titel te pakken

JAAA Geweldig! Doorpakken & doorbouwen op de ingeslagen weg. Fantastisch nieuws!

Krijgt Chris Woerts toch nog gelijk :D

25 mei 2023 om 10:07

Als je altijd zomaar wat roept, heb je ook wel eens gelijk. God, wat haat ik die gek

25 mei 2023 om 10:19

Beetje jammer alleen dat hij zichzelf daarvoor op de borst moet kloppen op Twitter

Wat een goed nieuws zo op de donderdagmorgen!! Arne SLot kiets voor de gelijde weg naar succes. Nog 1 seizoen knallen met Feyenoord en dan wacht de echte top voor hem.

Gefeliciteerd Feyenoorders, geweldig nieuws voor jullie. Alvast gefeliciteerd met het kampioenschap.

Lekker man!
Wat een hoop leugens in de media maar nu is het bevestigd door Feyenoord.

Kunnen al die kranten dat leugens heeft verspreid nu aangeklaagd worden of gewoon een verbod? Scheelt een hoop stress.

Lijkt deze slepende soap toch een einde te krijgen. Maar ik geloof het pas als Fabrizio Romano het heeft bevestigd. Goed nieuws voor Feyenoord, aanzienlijk minder voor ons als Ajacieden. Niet weer zo'n jaar als dit aub, ik begin al haren te verliezen en dan eindig ik het jaar met een vleespet.

Hartstikke blij voor Feyenoorders als dit waar is natuurlijk, maar er zijn zoveel verschillende berichten al geweest dat ik het pas geloof als hij komend seizoen bij de eerste wedstrijd op de bank zal zitten.

Dat had Slot natuurlijk meteen moeten zeggen in plaats van dit circus. Blijkbaar financieel niet haalbaar om te vertrekken, dan maar blijven. Slot komt er niet goed vanaf.

25 mei 2023 om 09:08

Heeft er waarschijnlijk meer geld uitgesleept nu bij Feyenoord. Nieuw contract komt eraan

25 mei 2023 om 09:09

Dat nieuwe contract was 'm ook al aangeboden.

25 mei 2023 om 09:11

Ja misschien nog een miljoentje erbij na gisteravond

25 mei 2023 om 09:37

En gelijk hebben ze!

Als Arsenal en Feyenoord fan ben ik blij dat hij niet naar Spurs gaat

Mooi dat hij blijft. Goede trainer en nu met Feyenoord CL spelen.

En dan zal je zien dat hij komend seizoen een onwijs rukseizoen draait. Ik denk dat Feyenoord en slot beter elkaars wegen hadden kunnen scheiden.

25 mei 2023 om 09:16

Dat risico is er altijd. Maar die kans lijkt me kleiner dan een goed seizoen. Feyenoord lijkt er best goed voor te staan momenteel.

25 mei 2023 om 09:22

Tja dat weet je nooit he

25 mei 2023 om 09:42

@suddervleesch

Dan kan Feyenoord dus beter de hele selectie nu verkopen? Want stel je voor dat het volgend jaar slecht gaat en ze minder waard worden.

“Want Jorgensen is 6 jaar geleden ook een fout geweest, dus nu moet iedereen z.s.m. weg!”

Top nieuws zo op die ochtend.
Toch echt wel merkwaardig dat je gisteren nog las van dat het bijna wel zeker zou zijn dat hij weg zou gaan en nu dat hij gewoon blijft.

Medialand blijft toch maar een rare wereld, met al die soms niks zeggende geruchten.

Vreemde twist! Zeer prettig nieuws voor Feyenoord.

Subtop PL had een mooie stap geweest, echter is Spurs niet de juiste club.

Geen enkel nieuwtje die dit bericht deze zomer kan overtreffen. Heerlijk!

25 mei 2023 om 09:19

Zou inderdaad heerlijk zijn. Een enorme transfersom van 15-20 miljoen voor deze trainer is eigenlijk nog steeds niet genoeg voor wat hij teweeg heeft gebracht en wellicht komend jaar ook nog kan brengen. Ik gaf het gisteren ook aan op VZ, Slot is tot de interesse nooit van plan geweest te vertrekken, gezien de verlenging van zijn assistenten en de aankopen die hij wilde hebben (die nu al binnen zijn). Kortom: hij ziet echt niet op tegen nog een jaar vlammen in de Kuip. Hij houdt nogal van uitdagingen, nou de grootste in Rotterdam is wel het verdedigen van de titel toch?

25 mei 2023 om 09:41

Ja juist! Juist volgend jaar is er nog genoeg om voor te spelen. De Champions League, titel verdedigen (en anders 2e worden met nieuwe CL plekken), verder bouwen met deze selectie. Want zoveel mutaties als vorig jaar gaan - even afkloppen - natuurlijk niet krijgen.

Ein-de-lijk lijken we eens door te pakken, juist dát is zo heerlijk!

25 mei 2023 om 10:26

“Heitinga tekent contract voor het leven en mag niet ontslagen” worden zou ik ook als wenselijk en overtreffend vinden.

25 mei 2023 om 12:04

Oke, héél misschien dit dan.

Van huichelaar en verrader naar held binnen een dag. Het kan snel gaan in de voetbalwereld

Zijn we de afgelopen dagen gwn keihard getrolled ofzo met ze alle? Ik ben ontzettend blij met dit nieuws maar hij zegt ook dat ie alleen in gesprek is met Feyenoord over volgend seizoen. Ik snap er helemaal niks van. Of heeft Slot gwn besloten om voor Feyenoord te kiezen en niet voor spurs.Daarbij is Ten Kloese echt ontzettend belangrijk voor Feyenoord, is duidelijk, laat niet met zich sollen is en harde onderhandelaar, en laat mensen niet voor en habbekrats vertrekken, echt fantastisch werk doet hij voor Feyenoord.

25 mei 2023 om 09:28

Voor mij is Te Kloese al langer de stille kracht achter het succes met zijn creatieve maar harde manier van onderhandelen. Zelfs Levy geeft het op en ben dan ook dat ze allebei de club trouw blijven. Het kan weer een mooi seizoen worden en helemaal als City ook nog eens de CL pakt en wij in pot 1 komen. Heerlijk nieuws.

Wat een gelul in de ruimte, eerst de boel gekeken en nu zeggen dat je blijft.

Potverdikkie. Gefeliciteerd fans. De beste transfer van de zomer heeft Feyenoord dus al gedaan. Volgend jaar weer titelfavoriet nummer 1 hierdoor.

Telegraaf meld het nu ook. Dit is wat het is

25 mei 2023 om 09:18

O nu is het ineens een betrouwbare krant?

25 mei 2023 om 09:31

Nee

Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging.

Damage controle of bewijs hoeveel onzin er gekletst wordt?

25 mei 2023 om 09:32

Net als veel spelers. Als er een gigantisch salarisbod komt uit het buitenland dan vertrekt hij gewoon

Mijn wens is om bij Feyenoord te blijven. Is die wens vannacht ineens opgekomen? Had dit dan vorige week al geroepen, had een hoop "gezeik" bespaard.

25 mei 2023 om 09:18

Hij mag toch best even een weekje zijn opties bekijken en bespreken?

25 mei 2023 om 09:41

Je begrijpt toch wel hoe dit soort kwesties werken. Schermen met interesse uit het buitenland om je eigen concurrentiepositie te verbeteren.

25 mei 2023 om 10:02

Ja beide kan waar zijn. Maar ook dat is toch totaal normaal? Als hij feyenoord nog voor einde seizoen uitsluitsel geeft, dan vind ik dat hij dat keurig gedaan heeft.

Goeie zaak! Zo vaak krijg je niet de kans als trainer om de Champions League in te gaan en al helemaal niet met Feyenoord. De Premier League kan daarna altijd nog.

Slot sleept er dus in Raiola stijl een verbeterd contract uit. Afwachten, onduidelijkheid kweken en na belangstelling er een goed contract uitslepen. Die Rafaela Pimonta is goed. Heel goed.

25 mei 2023 om 09:19

Niks mis mee. Welverdiend.

25 mei 2023 om 09:21

Zeker! Ik had me zo bij haar aansluiten als ik speler zou zijn.

25 mei 2023 om 09:22

Dit inderdaad. Tottenham is waarschijnlijk nooit concreet geweest naar Feyenoord, vandaar ook dat Pimenta met Feyenoord in gesprek is gegaan met als doel verlengen bij Feyenoord. Die heeft daar natuurlijk niet namens Tottenham gezeten, dat is helemaal niet logisch.

Die is gisteren thuis gekomen en heeft tegen zijn vrouw gezegd, ‘we gaan naar London lieverd’.

Zijn vrouw: Ja daag, ben je nu helemaal gek geworden! Jij belt nu te Kloese op om zeggen dat je akkoord gaat!!

Bizar. Ik weet niet wat ik meemaak. Een hele week ga ik er al van uit dat hij vertrekt. En dan verwacht je vandaag het bericht dat het definitief is, blijft 'ie gewoon!!! Wat lekker dit zeg! Slot krijgt een opgewaardeerd contract maar wat mij betreft krijgt Te Kloese dat ook!

25 mei 2023 om 09:24

Ik denk dat dit vooral ook een Nederlands mediaverhaal is geweest. Ik zat toevallig even te zoeken in Engelse media, maar vond daar niks over een deal die al bijna rond zou zijn.

Vindt het voor Slot beter, lekker bij Feyenoord blijven.
Je speelt CL, heb er weer 2 leuke spelers bij.
Bij Spurs speel je waarschijnlijk helemaal geen Europees, enige reden is gewoon het geld want zou vast het 3voudige meer verdienen.

Die zien de onrust bij Ajax en PSV. Dit is gewoon nog een gratis kampioenschap oppikken.

Feyenoord wordt met dit materiaal op zijn minst 2e

Die heeft dus een mooi spel gespeeld om er een zeer riante salarisverhoging uit te slepen.

Uitgekookte gladjakker dat

25 mei 2023 om 09:30

We weten er letterlijk niets vanaf. Maar aangezien hij de club helpt tientallen miljoenen verdienen is een riante salarisverhoging vanzelfsprekend. Sterker nog, feyenoord zei voor deze soap al dat hij die ging krijgen. Jij vindt slot niet zo aardig he? Prima hoor, maar wel eerlijk blijven.

25 mei 2023 om 09:47

Niet aardig is een groot woord.
Hij is arrogant met een zwaar narcistische persoonlijkheidsstoornis, daar heb ik weinig mee.

Maar wekenlang schemeren met een vertrek om vervolgens een zeer riante contract te ondertekenen, dan heb je een vies spel gespeeld over de rug van de club.

25 mei 2023 om 10:00

Je vindt "niet aardig" een groot woord, maar komt vervolgens met "arrogant met een zwaar narcistische persoonlijkheidsstoornis". Ok ja er zit je wel iets dwars dat is duidelijk.

Verder weten we helemaal niet wat wel en niet waar is. Enige dat hij gezegd heeft is dat hij nog geen uitsluitsel kan geven en dat het hoe dan ook voor alle partijen een goede deal moet zijn. 2 weekjes nadenken over zulke extreme miljoenenbedragen is niets geks. Zoals gezegd, dat riante contract werd hoe dan ook al vanuit de club voorbereid en aangekondigd.
Bovendien is het onderste uit de kan halen geen vies spel. Dat is totaal normaal. Of zeg je dat ook tegen vrienden die met het bod van een andere werkgever of tarieven in de markt schermen om opslag te krijgen?

25 mei 2023 om 09:37

Is toch zijn goed recht? En als het Feyenoord het wilt betalen, worden ze er beide beter van.

Nu moeten Ajax en PSV wel een toptrainer halen! Met andere woorden het Nederlandse voetbal gaat vooruit door Feyenoord, wie had dat gedacht 😂😂

Wat een humor is dit zeg. Slot wilde graag naar de Spurs maar Feyenoord wilde een mega bedrag. Zag de vervanging van Nagelsman als precedent en wilde een vergelijkbaar bedrag.

Spurs wil niet richting de 25 miljoen euro betalen voor Slot, besprekingen gisteren zijn mislukt en dus kiest Slot vandaag eieren voor zijn geld. Hij wilde ineens helemaal niet naar de Spurs maar graag verlengen bij Feyenoord.

De rijen worden gesloten.

Blijft natuurlijk de vraag, wat zal er op de achtergrond blijven etteren nu Slot niet de kans krijgt om in de subtop van de PL te gaan werken. We gaan het zien komend seizoen.

25 mei 2023 om 09:30

Toch geen paniek in Rotterdam Speedy

25 mei 2023 om 09:43

We gaan het zien, er was ook geen paniek bij PSV, alles was koek-en-ei. Totdat gisteren de bom barste.

Linksom of rechtsom, Feyenoord heeft Slot geblokkeerd om naar de Premier League te gaan. Afkoopsom die gevraagd was, was veel te hoog.

De toekomst zal uitwijzen of Slot dat echt zo makkelijk naast zich neerlegt of dat het onderhuids gaat broeien.

25 mei 2023 om 09:55

''linksom of rechtsom, Feyenoord heeft Slot geblokkeerd om naar de Premier League te gaan. Afkoopsom die gevraagd was, was veel te hoog.''

En volgens Slot was er niks concreets. Dus wat is er tegengehouden?

25 mei 2023 om 09:59

Prima dat jij erin wil trappen. Slot wilde helemaal niet weg bij Feyenoord, speelde helemaal niks met de Spurs.

Een beetje kenner weet wel beter, weet hoe het er in de voetbal wereld aan toe gaat.

25 mei 2023 om 10:03

Ben ook niet gek, hoor. Waar rook is, is vuur. Maar vandaag zou er - volgens berichten - verder onderhandeld worden. Als Slot dus echt naar de PL zou willen, hadden ze dus nog wel gewoon doorgegaan met onderhandelen. Toch?

25 mei 2023 om 10:58

Onderhandelen heeft alleen nut als er ruimte is. Als Feyenoord vasthoudt aan een afkoopsom van boven de 20 miljoen euro en de Spurs wil er maximaal een paar betalen, dan heeft het geen nut.

Dan kan je beter meteen de stekker eruit trekken en zeggen dat je altijd bij Feyenoord had willen blijven. Zo voorkom je dat de relatie verzuurd.

Wat dus vanochtend gebeurt is.

25 mei 2023 om 12:05

''wat dus vanochtend gebeurt is.'' Was je daar koffie aan het schenken o.i.d. dat je het met zoveel waarheid brengt?

25 mei 2023 om 13:31

Speedy lijkt zeer goed op de hoogte van zaken in rotterdam. Een echte expert.

25 mei 2023 om 10:05

@SpeedyAFC

Het bericht dat Slot blijft was een flinke opsteker, maar nu ik deze reacties zie kan m’n dag helemaal niet meer stuk.

“Wat zal er op de achtergrond blijven etteren nu Slot niet de kans krijgt om in de subtop van de PL te werken”
“We gaan zien of het onderhuids gaat broeien”.

Deze uitspraken zijn puur en alleen gebaseerd op angst dat Feyenoord de ingezette lijn doortrekt, het goed gaat doen in Europa en wellicht de titel prolongeert. Een Alvarez, Kokcu en Karlsson wilde ook weg aan het begin van het seizoen maar hebben alle 3 een uitstekend seizoen gedraaid ondanks de ‘motivatieproblemen’. Zo moeilijk is het niet om je na een week van teleurstelling over een mislukte transfer te zetten.

Gelukkig kunnen je mede Ajacieden wél op een normale manier aangeven dat ze balen dat Slot blijft, maar dat het goed nieuws is voor Feyenoord. Helaas moet het jij weer ‘verpakken’ in uitspraken waarin je insinueert dat Slot voor problemen op de werkvloer gaat zorgen.

25 mei 2023 om 10:08

Slot gaat sws knallen, ongeacht wat er precies waar is. Heeft hij ook steeds gezegd. Want hij is een volwassen man die zijn werk serieus neemt en een godsvermogen verdient, en zal bovendien graag volgend seizoen of op enig moment alsnog graag een dikke transfer willen maken.
Denk niet dat iemand zich in rotterdam ook maar een seconde zorgen maakt over zijn motivatie. Buiten rotterdam lijkt het de mensen wel erg bezig te houden trouwens.

Wauw wat een top nieuws. Minimaal nog 1 jaar genieten van Arne. Aankomende zomer kan die voor ongeveer 5 miljoen weg dus dan zal die wel gaan.

Enorm blij

Heerlijk, Arne blijft en het zonnetje schijnt

Jammer dat hij geen ambities heeft. Voor feyenoord wel goed!

25 mei 2023 om 09:31

Ambitie is Feyenoord groot maken. Grote held is het.

25 mei 2023 om 09:40

Alsof Tottenham Hotspur een club is met veel ambitie. Vooral met die eigenaar daar kan je helemaal niets opbouwen…. Dus wat is ambitie? Spelen in de CL en om het kampioenschap met Feijenoord of helemaal niets winnen in Londen?

mijn analyse: Slot had serieuze interesse in TH maar wist ook dat eerst Feijenoord en TH er uit moesten te zien komen. wat Feijenoord ook in haar hoofd had, TH wilde dit niet betalen. Dat is ook teleurstellend voor Arne maar hij is slim genoeg om te weten dat dit scenario mogelijk was. Hij gaat er met de volle 100% in het komende seizoen wetend dat er volgend jaar weer nieuwe kansen komen (maar niet als hij de kont tegen de krib gooit al zie ik dat totaal niet gebeuren).

Prachtige seizoenafsluiting in De Arne Slotsoap seizoen 1. Al werd er veel herhaald in dit seizoen, toch een mooi einde zo. :P

Sleutelwoord blijft voorlopig ja. Als een club met een zak geld voor feyenoord en koning arne komt, dan is hij alsnog weg

25 mei 2023 om 09:45

Woordje voorlopig word nergens anders genoemd.

Mooi dat er nog 1 Nederlandse topclub is waar nog wel goed beleid is.

25 mei 2023 om 09:47

Dat is maar afwachten. Een transfer blokkeren op basis van een doorlopend contract kan je doen maar zaakwaarnemers leren snel bij.

Verder kan iedereen wel mooi weer spelen maar er lag wel degelijk een verschil van inzicht. Slot wilde weg naar de PL, Feyenoord vroeg zoveel geld dat dat niet kan. Vijf uur lang is er gesproken waarna Slot zich gewonnen gaf. Of dat zaken veranderd, of dat problemen gaat geven, we gaan het komend seizoen zien.

25 mei 2023 om 10:12

@SpeedyAFC

Je bent je wel in heel veel bochten aan het wringen om het positieve nieuws dat Slot blijft tóch om te draaien in iets negatiefs hé? Als je succestrainer blijft dan is dat goed nieuws, punt.

Speculeren over wat er allemaal wel of niet in zijn hoofd speelt en dat hij ‘misschien wel gaat muiten’ is onzin en puur en alleen gebaseerd op angst. Of kan je het wellicht persoonlijk niet hebben dat er zoveel positiviteit rondom Feyenoord is en reageer je zo uit rancune?

25 mei 2023 om 10:16

Er is waarschijnlijk 5 uur gesproken over onder welke voorwaarden te blijven. Zeggen dat je weg wilt is zo gedaan.
En breng niet alle conclusies die je zelf trekt uit de geruchtenmolen (en hoop) als vaststaande feiten.

25 mei 2023 om 10:25

Speedy heeft wel degelijk een punt. Als Ajax en PSV weer zo’n slecht jaar hebben, kan het alsnog goed komen voor Feyenoord, maar als die weer normaal gaan presteren, kan Feyenoord zomaar weer 3e worden en dan gaat er echt wel wat knagen..

25 mei 2023 om 10:31

Ja feyenoord gaat maar 85 punten halen dit seizoen. Daar haal je normaal net conference league mee.

En waarom zouden ajax en psv ineens normaal gaan presteren? Gebeurt sws niet vaak beide tegelijk. Alles kan hoor, maar neem aan dat dat duidelijk niet de odds zijn op het moment.

25 mei 2023 om 10:38

Denk dat je je daarin vergist. Afgelopen twee seizoenen presteerde Slot prima met Feyenoord. Verwachtingen waren niet zo hoog en dus was het twee jaar lang groot feest.

Dat tweemaal Roma een maatje te groot bleek, het was geen enkel probleem.

Nu ben je de landskampioen, nu wordt Slot gezien als de beste trainer van de eredivisie, nu is Feyenoord het beste team van de eredivisie. Nu ga je de CL in.

Nu wordt er wel wat verwacht. Maar nu is het geen Roma meer, nu speel je tegen Napoli, Inter, Man City, PSG, Real Madrid, Barcelona enzovoort. Allemaal een maatje groter dan Roma. En als je dan ineens 5-0 om je oren krijgt, dan is de glans er snel af.

Hoe staat Slot er nog op in Europa na een aantal flinke nederlagen in de CL? Is het dan ook nog allemaal rozengeur en maneschijn? Of krijgt hij dan spijt van zijn contract verlenging, komen er dan verwijten richting de leiding?

We gaan het zien komend seizoen.

25 mei 2023 om 10:47

Ik denk niet dat feyenoord supporters hoge verwachtingen hebben in de cl. Ook tegen roma eruitgaan vond ik binnen de verwachtingen passen. Denk dat dybala en mourinho beide net zoveel verdienen als de hele feyenoord selectie bij elkaar.

Het belangrijkste voor nederlandse clubs, en zeker voor feyenoord, is het geld dat binnenkomt door er aan te mogen meedoen. En nog een keer kampioen worden zou helemaal priceless zijn.

Er doen trouwens ook nog heel veel mindere clubs mee aan de cl hoor, maar dat terzijde. Past natuurlijk minder in de stemming die je graag creëert.

25 mei 2023 om 10:52

Ik denk dat je best wel wat mag verwachten van de trainer met het hoogste trainer salaris ooit in de eredivisie. Tevens is volgend jaar het jaar met de hoogste Feyenoord begroting ooit.

De titel wordt dit jaar gewonnen met een punten record als ik me niet vergis?

Het elftal bulkt van de internationals, vele zeer gewilde spelers.

Ik denk dat er best wel wat verwacht mag worden van Feyenoord komend jaar.

25 mei 2023 om 11:13

Ja de titel is het doel. Ik zei dus ook dat er in europa geen gekke verwachtingen zullen zijn bij de feyenoord aanhang.
En het mooie is dat er volgend seizoen 2 teams gelijk doorgaan naar cl, dus heb je financieel gezien nog een 2e kans mocht het toch niet lukken. Buiten de top 2 zou sws wel echt teleurstellend zijn, maar ik heb geen enkele reden om aan te nemen dat psv en ajax volgend jaar ineens sterker zijn dan feyenoord.

25 mei 2023 om 11:47

In tegendeel, verwacht mag worden dat met het aanblijven van Slot en de superbegroting van Feyenoord ze vrij eenvoudig de landstitel gaan winnen. Feyenoord is de grote favoriet.

Mocht Ajax of PSV volgend jaar daar een stokje voor steken, dan is het vanuit Feyenoord perspectief erg teleurstellend.

25 mei 2023 om 12:01

welnee joh hoe kunnen mensen nou zulke hoge verwachtingen hebben, terwijl ook verwacht wordt dat het blokkeren van de transfer allemaal negatieve gevolgen zal hebben?

Verder snapt iedereen best dat als ajax weer 100m uitgeeft en er wel wat tussen zit dit keer, dat gewoon weer een geduchte concurrent zal zijn.

Hoe dan ook. Dat was de discussie niet. Dat was of het blokkeren van een transfer, als daar al sprake van was, problemen op gaat leveren. Denk dat dat wel mee gaat vallen. Sommige mensen hopen dat het wel gaat gebeuren. We gaan het zien komend seizoen.

25 mei 2023 om 12:24

"speedy" we gaan het komend seizoen zien.

Speedy Hoopt vooral heel erg we gaan het komend seizoen zien.

Ben als Feyenoorder natuurlijk ongekend blij, hoop alleen hij wel in zijn doen en laten zichzelf blijft, de leuke spontane vent. Laatste weken iets wijs en mysterieus over hem heen, hoop dat dat t erger word. Hij word op handen gedragen; door bestuur, fans, spelers, journalisten en iedereen, en hij krijgt alles voor elkaar. Dus mag hij ergens best blij mogen zijn…

25 mei 2023 om 09:54

Mwa, heb Slot altijd duidelijk gevonden. Hij heeft constant zelf aangehaald dat er interesse is en bij een eventueel vertrek het goed moet zijn voor hem, maar zeker ook voor Feyenoord. Dat de PL z'n droomcompetitie is, is ook een publiek geheim. Dat hij daarentegen z'n kaarten tegen de borst houdt - als er al concrete interesse was - snapte ik ook.

25 mei 2023 om 10:23

Dit heeft alles in zich om tegen te gaan vallen. Als het even tegen zit, gaat het knagen…

25 mei 2023 om 10:31

Giannini je wilt het zo graag je kunt het bijna ruiken gewoon

25 mei 2023 om 10:36

Er heeft anders al genoeg tegen gezeten dit jaar.

Als dit waar is, is het voor Feyenoord toch wel een echte aanwinst. Maar, de zomer duurt nog lang. Ben benieuwd

Mooi "slot" van het seizoen voor de landskampioen!! Als het waarheid is, zie ik ze meteen als titelkandidaat nummer 1 voor komend seizoen.

Goed nieuws. Lekker een jaartje CL en volgend seizoen een mooie transfer maken. Wel benieuwd hoe invulling vd huidige selectie dan is.

25 mei 2023 om 09:59

Voor Ajax niet zulk goed nieuws. Vooral dat ik straks ook nog moet lezen dat Heitinga aanblijft.

25 mei 2023 om 10:53

Voor de NL competitie en onderlinge strijd wel natuurlijk. Hiermee moet ajax snel en adequaat reageren met keuzes en aankopen.

Ik wacht wel tot 1 van de betrokken partijen een officieel persbericht plaatsen.

Geweldig voor Feyenoord, goed nieuws voor het Nederlandse voetbal.

tja je gunt die man komend seizoen al het succes zodat hij na volgend seizoen de overstap kan maken, maar als het even tegenzit komt zo'n mooie engelse club niet meer voorbij, en zal hij misschien "genoegnen" moeten nemen met bijvoorbeeld een kleinere club, waar het toch net weer iets minder is als bij tottenham.

Goed nieuws voor Feyenoord als hij daadwerkelijk blijft ja. We zullen zien want het gaat nog een hele lange zomer worden haha

Mooi. Kunnen we het nu weer over die voormalig jeugdspeler van psv hebben,die 3 jaar geleden nog eens 2 minuten voetbalde?

25 mei 2023 om 10:08

Hij kwam toch uit de Ajax-opleiding volgens mensen uit Amsterdam ?

Vermoedelijk zijn ze er financieel niet uitgekomen en heeft Feijenoord vastgehouden aan een enorm hoog transferbedrag. Terecht en logisch. En Levi kennende, wil die altijd voor een dubbeltje op de eerste rij. Dus heeft Slot uiteindelijk eieren voor zijn geld gekozen en besloten nog een jaar te blijven tegen een aanmerkelijk verhoogd salaris. Je zin doordrukken had ook kunnen betekenen dat er geen weg terug zou zijn, en dan had je er in Rotterdam niet zo goed opgestaan. Wat dat betekent kon Slot wel uittekenen. Dus is het kampioenschap voor volgend seizoen al binnen. Nu nog presteren in de CL….

25 mei 2023 om 10:21

Nee, de magic is er nu vanaf, zul je zien. Dit gaat toch knagen…

25 mei 2023 om 10:47

Als je t maar vaak genoeg schrijft komt t uit is je gedachte?

Top nieuws is t dat ie blijft

25 mei 2023 om 11:19

Giannini….. vooral blijven hopen met je magie gebrabbel, felicitatie kan er blijkbaar niet vanaf dus blijf maar gefrustreerd.

Dat gaat dus fout, dit soort afspraken in tweede instantie, waarin iemand wordt gedwongen te blijven, lopen eigenlijk nooit goed af

25 mei 2023 om 10:27

De namen worden hier steeds genoemd, maar voor jou even nog een keer. Zerrouki, kokcu, alvarez, En zo zullen er nog wel 1000 zijn. Allemaal gedwongen te blijven, allemaal paar daagjes mokken, allemaal terug aan het werk en hun best doen.

25 mei 2023 om 16:22

Dat zijn spelers, dat ligt anders een trainer vangt veel meer wind, als de mojo wegvalt, gaan spelers klagen, gaat de media erop zitten, daar wordt het echt een stuk lastiger van

25 mei 2023 om 17:06

Knagen en klagen. Giannini zijn droom duidelijk, want je hebt het net 72x gezegd, gebaseerd op niets. We gaan het zien.

Een hoop gejuich gister, zou dat dan toch voor niks zijn geweest?🤭🤭

Mocht Tottenham hem echt willen, neemt hij wel een risico. Een slecht seizoen volgend jaar en er komen geen clubs meer van die categorie. Er zullen waarschijnlijk sterkhouders weggaan en dan is het maar de vraag in hoeverre dat opgevangen kan worden. Ik ga er ook vanuit dat Ajax volgend jaar gewoon weer sterker is en een gebalanceerd elftal heeft, mits zij de juiste trainer aanstellen.

25 mei 2023 om 10:34

Neemt hij een risico of heeft hij geen keuze?
Slot heeft een doorlopend contract, dus als Feyenoord weigert mee te werken aan een overgang heeft hij geen andere keuze dan te blijven.

Dat voor mij wel verrassend, maar natuurlijk erg mooi nieuws voor feyenoord en het Nederlands voetbal.
Zeker nu de 2 ander topclubs in vuur en vlam staan is het fijn om in elk geval 1 stabiele topclub te hebben met een toptrainer.

Dit vergroot wat mij betreft ook de kansen dat belangrijke speler bij feyenoord blijven. Nu zie ik alleen kokcu vertrekken alhoewel dit voor hem ook een reden zou kunn3n zijn om te blijven en samen met slot de cl.in te gaan als basisspeler en aanvoerder.

Geweldig nieuws voor Feyenoord, en het ziet er positief uit, zeker gezien problemen bij de concurrenten. Of Ftm/1908 of Slot liegt in ieder geval. Alle media hebben Slot's nieuwe salaris waarschijnlijk nog een extra zetje gegeven. Daarbij hielpen zijn ontwijkende antwoorden natuurlijk ook. Wat een tacticus is het.

Slot transfer in 't slot

Ohw..toch wel hmz
Jammur Ajax nog even andere top trainer en we kunnen weer los

Wat een geweldig nieuws om de dag mee te beginnen. Niet alleen op het veld maar ook daarbuiten is Feyenoord dus erg goed om een wedstrijd spannend te maken en dan in de laatste minuten toe te slaan.

Ook leuk dat wij wel in blessuretijd van Spurs kunnen winnen.

Altijd leuk om een cynische opmerking te plaatsen

Slechte keuze. Je ben al landskampioen geworden en hebt een Europese finale gehaald. Meer kun je er echt niet uithalen bij Feyenoord. Kan nu alleen maar gaan tegenvallen.

25 mei 2023 om 13:15

Hij haalde dit jaar ook al niet de finale in europa? En niemand maakte er een punt van. En hij kan toch nog eens kampioen worden of op zijn minst plaatsen voor cl volgend jaar? Hoe kan het nou alleen nog tegenvallen?

Trouwens, als jij nu €100 moest inzetten op de titelwinnaar van volgend seizoen, wie zou je dan kiezen?

25 mei 2023 om 13:22

Mijn punt is dat de kans klein is dat hij dat nog gaat overtreffen. En de kans dat je niet aan de hoge verwachtingen voldoet wordt alleen maar groter. Je kunt beter vertrekken nu iedereen je de hemel in prijst.

25 mei 2023 om 13:28

Hij hoeft het niet te overtreffen. Niemand verwacht dat.

Het is gewoon hartstikke fijn om even lekker rust en stabiliteit te hebben een paar jaar met dezelfde coach en visie.

25 mei 2023 om 13:39

Ja en dat wordt je misschien twee jaar achter elkaar tweede en sneuvel je in Europa nog twee keer tegen een subtopper en vind niemand je meer bijzonder. Dan kun je in Engeland, Spanje en Italië nog alleen maar bij middenmoters aan de slag.

25 mei 2023 om 14:08

Tweede worden met feyenoord is zeker geen schande. Zeker niet nu het ook nog eens rechtstreekse cl plaatsing op gaat leveren.

Tegen een subtopper eruit gaan in europa is ook niks geks, want europese subtop zijn veel grotere clubs dan feyenoord. Nogmaals, dybala verdient waarschijnlijk ongeveer net zoveel als heel feyenoord bij elkaar. Mourinho ook.

En spurs is maar net een heel klein beetje boven europese middenmoters. Die zijn namelijk engelse subtop, als ze bij kunnen blijven.

En hij kan ook nog 5 jaar blijven en vreselijk veel geld verdienen bij feyenoord en dan na een mooi succesjaar alsnog iets moois vinden. Hij is nog hartstikke jong. Of denk je dat feyenoord vanaf nu alleen nog maar ellende mee gaat maken en totaal gaat wegzakken richting de eerste divisie?

25 mei 2023 om 15:15

De voetbalwereld is opportunistisch. Je moet je juiste moment pakken. Meer geprezen dan nu gaat hij echt niet worden. Als het volgend seizoen tegenvalt wordt hij net zo hard weer de grond ingeboord. Dit was z'n moment.

25 mei 2023 om 15:27

Dus nogmaals, als jij nu €100 moest inzetten op de titelwinnaar van volgend seizoen, dan zou je niet feyenoord kiezen?

En het moment voor wat dan? Waarom moet iedereen gelijk weg zodra het goed gaat? Zelfde met spelers, scoren 3 goals en praten over de toekomst. Waarom is spurs zo'n veel betere keuze dan stabiliteit voor hem en zijn gezin in rotterdam?

Nou dan zat ik er flink naast. Mooie dag voor Feyenoord

25 mei 2023 om 19:53

Veel succes met je Spurs shirt, die van Lucas Moura is nog beschikbaar

25 mei 2023 om 20:12

Touche Patronas. Ben je mooi op terug komen makker, kan ik prima waarderen.

25 mei 2023 om 21:02

Ik was ook blij toen Ten Hag en Overmars waren vertrokken dus ik begreep je zeker.

Dit is natuurlijk zeer goed nieuws voor Feyenoord en zijn fans. Hij maakt de spelers beter en fitter, ik mag het spel van Feyenoord graag zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Feyenoord8251
2.PSV7549
3.Ajax6948
4.AZ6733
5.FC Twente6439
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
DaniloAanvaller3410
P. WålemarkAanvaller152
J. BijlowKeeper250
O. MarcianoKeeper00
T. TroostKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

26 fans
Coach, 44 jaar
SeizoenClub
2021- Feyenoord
2019-2020 AZ
2017-2019 AZ
2016-2017 SC Cambuur
2009-2013 PEC Zwolle
Laatste voetbalnieuws

Te Kloese heeft goed nieuws over Feyenoorders ‘die gescout zijn door topclubs’

Dennis te Kloese en Arne Slot hebben in een uitgebreid interview met het Engelse The Athletic een boekje opengedaan over hun ambities voor het volgende seizoen. De respectievelijk directeur en trainer...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 1 juni
Vangelis Pavlidis op het lijstje van Roger Schmidt Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren