Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Vermoedelijke XI: zo gaat Feyenoord starten in het mogelijke kampioensduel

Laatste update:

Feyenoord kan zondag na precies zes jaar weer een landstitel binnenslepen. Het elftal van trainer Arne Slot moet daarvoor winnen van Go Ahead Eagles, dat momenteel elfde staat in de Eredivisie. De Rotterdammers zullen het in de eigen Kuip in ieder geval moeten doen zonder Gernot Trauner, die vanwege een blessure ontbreekt. Daardoor krijgt Marcus Pedersen de kans om te starten in het mogelijke kampioensduel. Voorin verwacht het Algemeen Dagblad dat Igor Paixão zowel Alireza Jahanbakhsh als Oussama Idrissi voor zich moet dulden.

Justin Bijlow staat zondag onder de lat bij Feyenoord. De 25-jarige doelman is bij winst de enige selectiespeler die zijn tweede landstitel met de Rotterdammers achter zijn naam kan noteren, daar hij op 14 mei 2017 tegen Heracles Almelo (3-1 winst) al actief was als derde keeper. In de defensie kiest Slot verder voor Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman.

Het middenveld wordt gevormd door Mats Wieffer, Sebastian Szymanski en aanvoerder Orkun Kökçü. Laatstgenoemde zal bij een overwinning als eerste de kampioensschaal in handen krijgen. De twintigvoudig international van Turkije is misschien wel dé karakterisering van het Feyenoord onder Slot, kijkend naar zijn groei in de afgelopen twee seizoenen. Clubiconen Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst reiken, indien Feyenoord weet te winnen van Go Ahead, zondag de schaal uit.

Voorin moet Paixão, die tegen Excelsior (2-0 winst) nog belangrijk was met een assist, plaatsmaken voor Alireza Jahanbakhsh. Santiago Giménez en Idrissi completeren het Rotterdamse elftal. Slot kan tijdens het eventuele kampioensduel naast Trauner geen beroep doen op Mimeirhel Benita en Patrik Wålemark. Op de voorbereidende persconferentie gaf de oefenmeester aan weinig druk te voelen. “De selectie is rustig.” De mogelijke kampioenswedstrijd van Feyenoord begint zondag om 16.45 uur en is live te volgen via ESPN 1.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökçü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Amofa, Idzes, Kuipers; Rommens, Blomme, Adekanye, Willumsson; Lidberg, Edvardsen.

Feyenoord - Go Ahead Eagles:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof niet dat paixão niet gaat starten kan die echt niet maken

13 mei 2023 om 08:08

Paixao en Idrissi hebben het dit seizoen ongeveer even goed gedaan qua rendement, dus zou het wel snappen als Idrissi de voorkeur krijgt. Voor hetzelfde geld schiet Paixao er 2 in en ben je die gelijk kwijt na de zomer.

13 mei 2023 om 08:52

Idrissi is gehuurd. Daar hecht ik echt minder waarde aan. Ik neem ook aan dat daar geld voor beschikbaar zal komen om de vleugels te versterken

13 mei 2023 om 10:13

Paixao gaat gewoon starten.
Toch zou ik Jahanbaksh ook wel eens van links willen zien.
Of toch een x dilrosun van links.
Met een Gimenez in de spits zou het niet verkeerd zijn om een linkspoot links te hebben en can Paixao weten we afgelopen wedstrijden dat hij rechtsbuiten eigenlijk beter is dan linksbuiten

Paixao staat gewoon basis, tenzij hij geblesseerd is.

Dat kan toch niet waar zijn joh. Sowieso moet je een huurling die nauwelijks presteert niet meer opstellen

Dit moet gaan lukken zondag op een wel vreemd tijdstip helaas. Doe gewoon de laatste 4 competitieronden allemaal op zondag 14:30 denk ik dan. Heb er vertrouwen, Feyenoord kampioen!

GAE de sterkste tegenstander van de Eredivisie, gaat nog een lastige pot worden voor Feyenoord..

13 mei 2023 om 11:47

Zeker waar - gelukkig haalt Fortuna de punten altijd op in Eindhoven en staan we maandag gewoon op de Coolsingel!

13 mei 2023 om 14:15

Dat wordt morgen hoe dan ook genieten vanuit het uitvak.
Groeten uit Deventer en tot morgen!

dit is toch mooi om te zien . Geen voorbereiding omdat spelers laat werden aangetrokken en 14 nieuwe spelers in het team die overal vandaan komen en elkaar niet verstaan maar oook het jongste team van de eredivisie en dat die dan kampioen worden is mooi om te zien

Ja dat is mooi om te zien

En zoals verwacht speelt Paixao gewoon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren