Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Veerman, familie en zaakwaarnemer met dood bedreigd: ‘Het is een schijtwereld’

Laatste update:

Joey Veerman, zijn familie en zaakwaarnemer worden momenteel ernstig bedreigd. Dat bevestigt de middenvelder van PSV in gesprek met de NOS. De dreigers, vermoedelijk fans van de Eindhovenaren, zijn verbolgen over Veermans vermeende rol bij het vertrek van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij. Veerman ontkent echter daar een aandeel in gehad te hebben.

Van Nistelrooij leverde woensdag zijn contract in na een week van enorme onrust in Eindhoven. Zo zou onder meer een delegatie spelers zijn beklag hebben gedaan over de oefenmeester, met Veerman (aldus Voetbal International) als een van de aanstichters. "Ik vind dat serieus ongelooflijk, als je zonder enige weet zomaar namen gaat noemen", zegt Veerman over de aantijgingen. "Ik krijg allemaal bedreigingen binnen en mijn familie ook. Het lek zou zogenaamd bij mijn zaakwaarnemer vandaan komen, die ook allemaal doodsbedreigingen binnenkrijgt. Wat sommige gasten proberen aan te richten, is niet te filmen. Ik ben echt heel pissig over afgelopen week", aldus Veerman.

Zelfs Veermans ongeboren kind blijft niet gevrijwaard van de bedreigingen. "Ik word hopelijk vader over vijftien weken en er worden allemaal reacties onder de post van mijn vriendin neergezet, een foto van een echo van een klein kind. Die zijn niet mals. Zelf heb ik mijn reacties uitgezet. Het is echt een schijtwereld", moet Veerman concluderen.

De spelmaker uit Purmerend beweert tot slot op goede voet met Van Nistelrooij uiteen te zijn gegaan. "Ik heb hem twee dagen geleden een appje gestuurd en heel veel succes gewenst. En ik heb gezegd dat alles wat in de media komt met mijn naam gewoon niet waar is." Veerman begon dit seizoen als basisspeler onder Van Nistelrooij, maar moest na een periode van mindere resultaten een tijdje genoegen nemen met een reserverol. Vanaf eind januari genoot hij weer steevast het vertrouwen van zijn trainer en eindigde het seizoen op 49 duels, negen goals en 14 assists over alle competities.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best een indrukwekkend interview, komt ook oprecht over. Hij heeft de schijn tegen wat misschien gewoon oneerlijk is, wat bezield mensen om over te gaan tot bedreigingen, echt te triest voor woorden.

28 mei 2023 om 18:10

Mensen kunnen het niet hebben dat hij gewoon zegt wat hij vindt. Dan wordt je al snel weggezet zoals Veerman wordt weggezet. In en in triest.

28 mei 2023 om 19:33

Dan moet hij ook alles zeggen wat hij vond en ook benoemen dat hij idd 1 van de muitende spelers was

28 mei 2023 om 20:39

Want jij weet het met zekerheid te zeggen dat hij het was?

28 mei 2023 om 18:15

Social media maakt meer kapot dan je lief is. Sommige denken dat als je iets zegt via social media het ineens veel minder erg is of dat het ineens wel kan? Ongelooflijk triest.

Trieste mensen die zich dan supporter noemen.. niet wetende dat alle echte supporters, spelers en de gehele club zelf deze mensen liever kwijt dan rijk is.. droeftoeters die hopelijk allemaal gepakt zullen worden.

28 mei 2023 om 19:03

Gaat veel te ver wat mensen tegenwoordig doen om iemand te kunnen raken.

Overal tikkie ongedierte bij elke club, in elk stadion en op elk social media medium.

De epidemie van dit soort leeghoofden virussen is nog erger dan corona.

Op basis van broodje aap verhalen gezinnen bedreigen....

Zijn deze leeghoofden nu trots? Zelf niets gepresteerd hebben in t leven en dan dit soort dingen doen. Blijf achter je club staan ipv dit soort dingen te doen.. zal wel weer een puber van 14 zijn ongelooflijk bah

28 mei 2023 om 18:38

Tja of ze iets gepresteerd hebben of niet, weet jij niet en maakt niets uit. Dit moet je gewoon niet doen.
Behalve het effect op Joey kan het ook effect hebben op keuze van anderen.
Heel de club die in de fik is en een aantal gekkies maken het erger...

Vind Veerman een aanstellerige, gillende keukenmeid, maar dit soort reacties zijn natuurlijk te zot voor woorden. Wat moet er allemaal mis zijn met je, als je bedreigingen en dergelijke onder een Instagram-post plaatst.... Kan me de wereld zonder social media nog goed herinneren en zo slecht was dat nog niet. Al die zolderkamerrukkertjes waren toen wat minder zichtbaar en dat beviel me prima.

28 mei 2023 om 18:25

Dit bericht gaat over Veerman's vriendin die doodsbedreigingen krijgt onder een echo van haar kindje, en jij vind het echt nodig om je reactie te beginnen met de melding dat je Veerman een "aanstellerige, gillende keukenmeid" vind? Echt?

28 mei 2023 om 19:36

Niks mis mee toch? Laat zien met welke "vooroordelen" hij naar de situatie kijkt. Een beetje vergelijkbaar met een stukje over Xavi simons van iemand met een Ajaxlogo als profielfoto en datzelfde stukje van iemand met een PSVlogo.

28 mei 2023 om 19:55

Naast dat ik de reactie van Voetbalvreugd in dit geval nogal misplaatst vind, vind ik 'm ook nogal ironisch. Hij schrijft anoniem op internet dat hij iemand (die ook maar z'n werk doet) een "aanstellerige, gillende keukenmeid" vind. En twee zinnen later schrijft hij dat hij baalt van anonieme "zolderkamerrukkertjes" op social media.

Iemand een "aanstellerige, gillende keukenmeid" noemen is natuurlijk lang niet zo erg als een bedreiging, maar toch. Het internet en social media zouden een stuk leuker zijn als iedereen zich aan deze ene simpele regel zou houden: schrijf nooit iets over of naar iemand wat je niet tegen diegene zou zeggen in een goed 1 op 1-gesprek. Zo moeilijk is het niet.

28 mei 2023 om 20:01

Dat ben ik zeker met je eens. Aan de andere kant is Veerman een publiek persoon, en gaat zijn baan nou eenmaal gepaard met dit soort reacties op sociale media. Bedreigen ed is natuurlijk nooit goed, maar van 'een aanstellerige, gillende keukenmeid' zal hij zich niks aan moeten trekken. Verder wel met je eens dat het internet een betere plek zou zijn als we ons allemaal gewoon netjes zouden gedragen en verwoorden inderdaad. Vrees alleen dat dat er niet in zit met sommige types in onze samenleving.

28 mei 2023 om 19:31

Voetbalvreugd 100% mee eens, zo zie ik die Veerman ook. Maar dit is vreselijk, en verdiend de familie Veerman niet! Maar het is zo simpel, stop met die Snapchat, Instagram, Facebook en al die andere onzin. Ik heb het zelf ook niet, omdat ik het zonde van mijn tijd vind en niets toevoegende. Dan ben je ook meteen af van het bedreigend tuig. Snap echt niet, dat het altijd stug behouden moet blijven bij de meeste. En als je een ongeboren kind bedreigd, dan zit je eigenlijk in een tbs kliniek moeten zitten.

Jammer dat ze dit uitschot nooit eens kunnen aanpakken , dit soort zielige figuren kweekt een hoop onrust bij de families .

28 mei 2023 om 18:13

Stuur dat soort gasten eens een DM dat er serieus aangifte gedaan wordt met een screenshot van het profiel en de bedreiging. . Dat hebben meerdere bedreigde Bn'ers al gedaan en dan pissen ze ineens in hun broek en komen de excuses.

Het blijft triest dat er zoveel zielige mensen op deze wereld leven. Dat zijn toch voornamelijk pubers of tokkies vanachter een schermpje. Vaak nog met open profiel ook. Ga daar gewoon eens aangifte tegen doen. Kijken of ze dan nog zo stoer zijn. Ze denken dat ze niet op te sporen zijn maar haha....dat zijn ze wel.

Tja…. Social Media…. Het vergif van deze tijd… Menig Hersenloze kan zich hier onbeperkt en ongeremd ventileren….

28 mei 2023 om 18:24

Ventileren doet iedereen maar bedreigen....

Heb t al een paar x gezegd afgelopen dagen op dit forum, namelijk dat we moeten stoppen met spelers als schuldige aan te wijzen tot we onomstotelijk bewijs hebben. Dit zijn de gevolgen als je dat niet doen. Dit is t resultaat van journalisten en zogenaamde fans die conclusies gaat trekken uit unfollows op instagram. Gewoon waardeloos. Goed dat Joey t zo uitspreekt. Helaas zou ik t nu ook begrijpen als ie weg wil.

Ik vermoed dat Veerman hier niet helemaal eerlijk is over wat er is gebeurd, ik geef hem ook geen ongelijk als ik dit zo lees. We weten allemaal dat een deel van de supporters van bijna elke club bestaat uit absolute randdebielen, zo blijkt ook nu weer.

28 mei 2023 om 18:46

Ja maar dit soort uitschot noemen zich wel supporter van welke club ook , en dat is het kwalijke de clubs weten waarschijnlijk wel wie het zijn maar kunnen weinig uitrichten want als ze een stadion verbod krijgen worden ze zelf bedreigd door dit gajes .

29 mei 2023 om 10:01

En waar baseer je dat vermoeden dan op? Want ik geloof hem wel.

Het is sowieso een schijnwereld. Eindelijk zegt Veerman iets zinnigs.

De vraag is zo langzamerhand: zijn er wel spelers geweest die beklag hebben gedaan over van Nistelrooij???

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren