Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van Hanegem na 9 duels overtuigd: ‘Feyenoord moet nu al een visje uitgooien’

Zondag, 1 oktober 2023 om 21:55Jan Hoeksema

Willem van Hanegem is van mening dat Feyenoord moet proberen om Yankuba Minteh nog een jaar te huren, zo schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. De buitenspeler is eigendom van Newcastle United, maar maakt dit seizoen op huurbasis een goede indruk in Rotterdam. Tot nu toe speelde Minteh pas negen keer voor Feyenoord, maar Van Hanegem is al overtuigd van de kwaliteiten van de Gambiaan.

"Ik ben benieuwd naar Minteh", begint De Kromme zijn betoog. Van hem geniet ik al een paar wedstrijden. Die gozer loopt zich de zenuwen en is met zijn snelheid enorm gevaarlijk. Als ik Feyenoord was, zou ik nu al een visje uitgooien of hij nog een jaar te huren is van Newcastle United." The Magpies maakten deze zomer zeven miljoen euro over naar het Deense Odense BK om Minteh over te nemen en stalden hem direct in Rotterdam.

Van Hanegem kijkt ook uit naar de confrontatie van zijn geliefde club met Atlético Madrid, die dinsdag plaatsvindt in de Champions League. "Feyenoord is niet kansloos tegen Atlético Madrid, maar dat is niet omdat die gasten een slechte ploeg zouden hebben. Ze wonnen vorige week nog ‘even’ van Real Madrid. Maar Feyenoord voetbalt momenteel makkelijk. Een goed resultaat boeken in Madrid zou wel een topprestatie betekenen."

Brian Brobbey
Van Hanegem gaat in zijn column ook in op het incident tussen RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen en Ajax-aanvaller Brian Brobbey. De spits kreeg naar aanleiding van het moment, waarbij de keeper door een botsing ogenschijnlijk zwaar geblesseerd raakte, een hoop kritiek over zich heen. "Er kan altijd iets gebeuren bij een voetbalwedstrijd, dus ook een botsing tussen een speler en een keeper. Ik zag Brobbey er verslagen bij staan en een kruisje slaan, dat ongetwijfeld bedoeld was als een vraag om steun aan Vaessen. Laat al die mensen die op social media over Brobbey heen vielen, dat ook doen in plaats van naar hem wijzen."Gerelateerd

Meer sportnieuws

27 reacties (laatste reactie door memyselfandi)

Dit lijkt er wel een van de buitencategorie hoor. Zo snel en toch zo'n verfijnde techniek.
Ik zag het na zijn eerste minuten niet zo in hem zitten omdat hij een beetje blind leek, ook gisteren had hij weer wat momenten waar ik hem liever de pass zag geven. Als hij dat weet te verbeteren gaat deze jongen hoge ogen gooien bij Newcastle.

1 oktober 2023 om 22:27

Inderdaad de eerste wedstrijden waren niet best. Maar hij doet het nu echt goed, met de juiste keuzes en begeleiding kan hij uitgroeien tot een hele goede speler

1 oktober 2023 om 22:32

Minteh werd na 3 wedstrijden compleet afgefakkeld door velen hier. Belachelijk eigenlijk.

1 oktober 2023 om 22:58

Van de buitencategorie? Doe alsjeblieft even normaal zeg. Wellicht een goed idee om de analyse van Pieter Zwart bij VI van afgelopen week eens terug te kijken. Minteh is verdedigend zo slecht dat Feyenoord de gehele manier van drukzetten moet aanpassen doordat hij telkens verzaakt. Hij is tactisch (voorlopig) gewoon van een veel te laag niveau. Verder oogt hij gevaarlijk maar komt het er over het algemeen niet uit.

Minteh zou een leuke speler zijn om verder te ontwikkelen als hij eigendom is van de club. Maar aangezien hij dat niet is, is het gewoon tijd- en geldverspilling. Sauer is een toptalent en Jahanbakhsh kan in haast alle opzichten betere cijfers overleggen. Arne moet moet hen gewoon deze speeltijd gunnen.

Als je dan toch voor huur gaat dan snap ik niet dat Feyenoord Idrissi niet heeft gehaald. Die is veel verder in zijn ontwikkeling en had je achteraf zelfs nog transfervrij over kunnen nemen.

1 oktober 2023 om 23:11

En toch stelt Slot hem elke week op. Blijkbaar ziet hij kwaliteiten die hij belangrijker vindt dan het drukzetten.
Als Newcastle je na een jaartje in Denemarken ophaalt voor 7m en je je vervolgens bij Feyenoord direct in het team speelt, ben je gewoon een talent van de buitencategorie.

Je trekt de analyse van VI echt totaal uit zijn verband op deze manier. Dat hij het drukzetten niet direct beheerst is niet zo gek. Dat lukte jongens als Nelsson, Paixao en Gimenez ook niet direct. Alireza zal woensdag gewoon in de basis starten.
Sauer en Idrissi spelen overigens voornamelijk vanaf links.

1 oktober 2023 om 23:12

Minteh is veel beter dan Alireza man, Ali komt geen man voorbij en levert wel erg veel ballen in bij de tegenstander. Verder heeft hij een goeie trap, en voert hij zijn verdedigende taken wel prima uit. Maar dan heb ik liever een jongen die aanvallend veel meer brengt dan Ali.

1 oktober 2023 om 23:35

Ik ben zo klaar met die betogen van jou over Minteh. Die jongen kan niks goed doen in jouw ogen, en maar aan blijven komen met Alireze die daadwerkelijk alles fout doet in alle minuten die hij krijgt. Hoe krijg je het toch uit je vingers, en dan vervolgens Idrissi beter noemen dan Minteh, Idrissi die in 28 wedstrijden 4 goals maakte waar Minteh nu al op 3 goals staat na 6 potjes. Jij lijkt gewoon volledig zo’n type die nooit zn standpunt kan veranderen en te eigenwijs is om toe te geven dat je fout zat over een speler.

2 oktober 2023 om 07:51

Alireza beter dan Minteh? Ik heb Minteh vorige wedstrijd toch zeker 5x een pass bij de medespelers zien krijgen. Dat heb ik Alireza het hele seizoen nog niet zien doen.En Minteh komt een man voorbij.Alireza stond een keer op de goede plek tegen Celtic, maar die bal hadden alle andere buitenspelers ook afgemaakt

2 oktober 2023 om 08:35

Jahanbakhsh was afgelopen seizoen in ongeveer 2100 minuten goed voor 8 goals en 10 assists. Het gros hiervan kwam in de Eredivisie en de UEL. Dat zijn cijfers die zelfs een Sinisterra in zijn beste seizoen niet kon overleggen. Het ziet er dan wel niet zo gepolijst uit maar het is wel gruwelijk effectief. Hij, en Danilo, zijn gewoon enorm onderschat afgelopen seizoen.

Verder zie ik heus wel de enorme ontwikkeling die Minteh doormaakt. Alleen vind ik het daardoor juist nog pijnlijker dat we dit zien bij een speler die niet van ons is. Geef Sauer die minuten en ik ben ervan overtuigd dat het verschil in niveau minimaal is. Verder moet ook jij objectief genoeg zijn om te zien dat Minteh gewoon nog niet van het niveau Feyenoord is. Waarom zouden we tijd en speelminuten investeren in een speler die niet van ons en niet van onderscheidend niveau is? Een Szymanski mag je best een jaar huren maar een speler van het niveau Minteh blijf ik een idiote keuze vinden.

2 oktober 2023 om 08:53

Waarom feyenoord niet idrissi huurt? Omdat dat een compleet andere speler is waar je er al zat van hebt. Feyenoord heeft veel buitenspelers, maar geen 1 andere dan het type minteh een echte sprinter die op snelheid ook nog eens acties kan maken, daarom is hij gehuurd.

Helemaal eens met van Hanegem. Denk niet dat brobbey dit van te voren had bedacht, dus al met al die social media moet hij even niet onder ogen zien. Maar die Minteh geweldige gozer serieus goede voetballer als ik Feyenoord was had ik zeker een lekkere haring uitgegooid naar Newcastle voor volgend seizoen. Maar goed atletico is wel van een ander niveau dan Celtic en go ahead eagels, denkt dat Feyenoord het moeilijk gaat krijgen in Madrid. Met alle respect tegen Celtic hadden ze echt hele grote geluk gehad.

Liefs van Willem die welgemeende steun aan Brobbey. Dat is ook de reden dat ik niets van het social media gezwel heb, Tik Tok, Facebook, Instagram en weet ik veel wat je allemaal niet hebt. Kijk voor de grap maar hoeveel tijd men in social media insteekt per week, maar niemand doet dat soort dingen express! Dus Brobbey ook niet.

1 oktober 2023 om 22:28

Ik noem het soms dan ook asociale media. Ik post zelf louter nog weleens een story of bericht op Instagram of facebook van iets leuks dat ik meemaak in het dagelijks leven, maar maak er geen sport van.

1 oktober 2023 om 22:39

Pieter dat zijn de mooie kanten, en dat is heel leuk om te doen. Ik heb Hyves en daarna Facebook gehad, en toen had ik geconstateerd dat meer ellende dan plezier op leverde. En we zijn allemaal al behoorlijk veel op onze telefoon, maar met al die applicaties is dat natuurlijk nog veel meer.

Ik vind het ook echt een hele goede speler! alleen snap ik niet waarom Feyenoord hem huurt? een club als Feyenoord heeft toch geen huur spelers nodig? kunnen beter zorgen dat het hun eigen spelers zijn... nu leid je op voor een andere club

1 oktober 2023 om 22:23

Je zou op voorhand moeten zeggen dat deze speler haalbaar was geweest. Maar met huren is niets mis als je genoeg waarde in je selectie hebt. Feyenoord heeft dat. Als hij een goede speler wordt en successen met Feyenoord boekt dan worden andere spelers ook weer meer geld waard en dat heeft ook een bepaalde waarde.

1 oktober 2023 om 22:25

Af en toe een speler huren is niets mis mee, vooral als hij iets toevoegt. Uiteindelijk is kopen beter maar je heb je niet altijd de perfecte kandidaat beschikbaar op de transfermarkt. Doet Leipzig ook met Simons bijvoorbeeld

1 oktober 2023 om 22:31

Feyenoord heeft deze huurspeler wel nodig, hij voegt genoeg toe. Ik hoor laatste tijd steeds meer geneuzel over spelers opleiden voor een andere club, als de club daar de doelstelling mee haalt is het toch prima.

1 oktober 2023 om 22:33

Ben het wel met je eens. Alleen huren als het een speler is met uitzonderlijke kwaliteiten waarvan het niet haalbaar is om die te kopen. Szymanski is een goed voorbeeld. Minteh zal zeker belangrijk zijn, maar het blijft een 19-jarige die eerst wat tijd nodig zal hebben en die je nu opleidt voor Newcastle.

1 oktober 2023 om 23:38

Nou zoveel tijd lijkt hij niet nodig te hebben, laat nu al keer op keer zien een meerwaarde te zijn. Misschien als iedereen fit is niet direct een basisspeler maar zeker wel een selectiespeler die veel minuten gaat maken en zijn bijdrage gaat leveren.

Willem zegt zinnige dingen over Minteh en Brobbey maar wat de kansen van Feyenoord uit tegen Atletico Madrid betreft ben ik het niet helemaal met Willem eens. Ik zit nu te kijken naar Atletico Madrid - Cadiz waar Atletico zojuist 3-2 voor is gekomen na een verrassende 0-2 achterstand en ik zie de Argentijn Correa geweldig spelen en Griezmann evenzo. Tegen Feyenoord is Morata er ook weer bij, die speelt tegen Cadiz niet mee i.v.m. eerdere rode kaarten. Atletico heeft echt een geweldig sterke ploeg en een gelijkspel daar zou voor Feyenoord een klein wonder zijn. We gaan het dinsdag zien.

1 oktober 2023 om 22:48

Naja 3-2 tegen Cadiz.... Cadiz...

1 oktober 2023 om 22:55

De 0-1 en 0-2 kwamen min of meer uit de lucht vallen nadat Griezmann op de paal knalde en nog een grote kans miste in de eerste vier minuten. Ik kijk naar het spel en zie de twee uitblinkers geweldig spelen, Griezmann en Correa. De stand zegt me niet zo veel.

1 oktober 2023 om 23:05

Hij zegt alleen dat Feyenoord niet kansloos is, maar als het een resultaat weet te behalen dit wel een topprestatie is. Je bent nooit kansloos.

Ik was ervan overtuigd dat NEC wel ff Vitesse zou oprollen, maar net als vorig seizoen ook dit seizoen erbarmelijk onderuit gegaan in eigen huis.

70% kans dat Atletico wint. Maar als je maar lang genoeg de 0 houdt of elk kansje raak is die je krijgt, wie weet …

1 oktober 2023 om 23:11

@4fredondo Daar heb je gelijk in, je weet niet hoe een koe een haas vangt. Ik hoop sowieso op goede resultaten voor alle Nederlandse clubs in de Europese competities. Dinsdag, woensdag en donderdag juich ik even hard voor alle vier Nederlandse clubs.

1 oktober 2023 om 23:05

De wedstrijd Atletico Madrid - Feyenoord wordt op woensdag gespeeld en dus niet op dinsdag zoals ik eerder schreef.

Feyenoord speelt woensdagavond, niet dinsdagavond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4244
2.Feyenoord3228
3.AZ3022
4.FC Twente3013
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. StengsMiddenvelder143
Q. TimberMiddenvelder144
Igor PaixãoAanvaller143
S. GiménezAanvaller1417
M. WiefferMiddenvelder132
R. ZerroukiMiddenvelder120
Y. MintehAanvaller113
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
19 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Feyenoord 11 3 0 0
2022/2023 OB 17 4 6 0
Laatste voetbalnieuws

Slot gaat mee in ‘dobbelsteenterm’ van Perez: ‘Over vier jaar is hij daarvan af’

Arne Slot heeft veel vertrouwen in de ontwikkeling van Yankuba Minteh. De negentienjarige vleugelspits speelde dinsdag geen al te beste wedstrijd tegen Atlético Madrid (1-3 verlies), waardoor Kenneth Perez hem de...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren