Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van Hanegem gaat bij aanwijzen beste speler Feyenoord voorbij aan Kökçü

Laatste update:

Willem van Hanegem wijst Gernot Trauner aan als de beste speler van Feyenoord in het afgelopen seizoen. De voormalig speler en trainer van de kampioen uit Rotterdam zag aanvoerder Orkun Kökçü ook vaak goede dingen doen, maar kiest desondanks voor de Oostenrijkse verdediger. Trauner is sinds zijn komst naar Feyenoord in 2021 een vaste waarde in het hart van de defensie.

Van Hanegem steekt dinsdag in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad de loftrompet over de 31-jarige Trauner. "Hij is gewoon heel erg belangrijk. Over het algemeen genomen en ten opzichte van je elftal, was hij een heel belangrijke speler." In de optiek van De Kromme is Trauner in staat om zijn medespelers beter te laten functioneren. "Hij speelt gewoon heel goed en in het belang van het elftal. En als hij goed speelt zie je dat de rest ook zekerder is. Zoals Trauner speelt is misschien simpel, maar dat is wel het moeilijkste."

Waar veel mensen voor Kökçü kiezen, daar slaat Van Hanegem dus een andere weg in. "Iedereen zegt dan Kökcü, onze aanvoerder. Dat vind ik dan niet. Natuurlijk heeft hij een goed seizoen gedraaid. De laatste maanden, de tweede helft van het seizoen, toen is hij wel echt goed geworden. Dan kun je niet zeggen dat hij een heel seizoen geweldig gespeeld. Dat is bijna onmogelijk voor elke speler."

Kökçü weg?
Het lijkt erop dat Kökçü zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld in het shirt van Feyenoord. "Als de juiste club komt, dan wil ik deze zomer wel een stap gaan maken", zei de aanvoerder zondag voor de camera van ESPN. Dat Arne Slot aanblijft in De Kuip doet daar niets aan af. "Met de trainer heb ik sowieso een goede band, net als met iedereen, maar ik wil wel een stap maken."

Vind jij Gernot Trauner ook de beste speler van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slot en Trauner zijn beide kaal, dat maakt Trauner nog geen trainer of coach

30 mei 2023 om 19:34

Trauner was toch apotheker?

30 mei 2023 om 22:20

Trauner is toch echt niet zo goed als men bij Feyenoord wil doen denken. Hij is populair, maar dat is anders dan goed. Tegen AS Roma was hij bepalend in negatieve zin en heeft het Feyenoord de volgende ronde gekost. Tegen Ajax was het tegendoelpunt een fout van Trauner en zo kunnen we nog wel een paar momenten noemen en dat dat er niet meer zijn heeft er mee te maken dat hij geblesseerd was want hij is gewoon te traag. Dit is puur omdat hij heel populair is. Natuurlijk is Feyenoord niet mijn club dat is duidelijk maar petje af voor Geertruida die was pas echt goed dit seizoen net als Hancko en Kokcu, een van die drie verdient het om de titel speler van het jaar te krijgen en Trauner, sterker nog die heeft Wieffer ook nog voor hem

Gernot is een geweldenaar, maar toen hij geblesseerd was heeft Geertruida hem (bijna) doen vergeten. Kokcu is duidelijk de man van het seizoen.

30 mei 2023 om 19:36

Denk je niet dat Van Hanegem Kökcü niet wil noemen omdat hij al door zovelen is betiteld als belangrijkste speler van Feyenoord? Hancko was zijn 2e optie, maar die werd uitgeroepen tot beste speler van de ED. Dus dan moet hij naar optie 3: Ja, zeker, De Apotheker!

30 mei 2023 om 20:14

Over een heel seizoen lang waren toch Kokcu, Hancko en Geertruida het meest stabiel. Dan had De Kromme beter Geertruida kunnen noemen.

Ben wel echt fan van Trauner. Doet vanaf dag 1 gewoon solide mee. Eerlijkheidshalve had ik dat niet verwacht toen Feyenoord 2 seizoenen geleden voor 1 miljoen een 29-jarige Oostenrijker kocht die nooit buiten zijn thuisland had gespeeld.

30 mei 2023 om 19:49

Van Hanegem wil gewoon lekker dwars doen, zoals wel vaker. Trauner is niet eens top 3 van Feyenoord dit seizoen

30 mei 2023 om 20:01

Sterker nog Geertruida was nog beter dan Trauner.

Ik dacht eigenlijk dat hij Hancko zou noemen. Trauner is natuurlijk ook een geweldenaar, maar niet zo onmisbaar als Hancko en Orrie. Maargoed, misschien moet je ook geen beste speler willen kiezen van zo'n geweldig collectief.

Ik kies dan voor Dávid Hancko. Zelden op een fout te betrappen. Goede voetballer.

ik ben het niet eens met van hanegem.
vooral in de laatste linie vond ik hancko beter overkomen. en toen trauner een poos eruit lag was het niet veel minder naar mijn idee.

30 mei 2023 om 20:35

Eerlijk gezegd vond ik Geertje zelfs wat beter op die positie. Doet verdedigend niet echt onder en brengt voetballend nog een stukje meer.

30 mei 2023 om 22:22

En Geertruida is ook veel sneller

'kokcu heeft niet een heel seizoen goed gespeeld'

Maar Trauner heeft er bij elkaar zeker 1/3 van het seizoen uitgelegen?

30 mei 2023 om 20:35

Overigens heeft Kokcu het hele seizoen goed gespeeld en werd het langzaamaan fantastisch.

Zeg dan Hancko... Trauner was degelijk en sober, maar blonk niet uit zoals zijn Slowaakse kompaan dat wel deed. Daarnaast liet Trauner verdedigend steekjes vallen, ten opzichte van vorig seizoen.

Je kan een hoop namen verzinnen, maar Trauner? Come on Willempie..

Goed, kunnen we nu al deze "legendes"balsemen en wat langer in de kast laten vz? Ik weet dat het makkelijk scoren is maar ze voegen toch niks meer toe dan wat ongemakkelijke incontinentie praat? Het lekt aan alle kanten en het stinkt naar partijdigheid.

Bijzondere keuze, zoals vele hier al zeggen zijn Kökcü en Hancko de twee meest voor de hand liggende opties, maar ook Geertruida, Szymanski en Gimenez staan bij mij hoger dan Trauner dit seizoen. Deels ook vanwege de blessure van Gernot, heeft toch een flink deel gemist

Met alle respect, maar dit valt toch niet meer serieus te nemen. Eerst dat negatieve geneuzel over Szymanski (die fenomenaal was) en nu dit. Trauner is een prima eredivisie verdediger maar is de eerste die op een hoger podium verzaakt (o.a. 2x tegen Roma) terwijl zijn kompaan Hancko juist staande bleef. Kokcu was de man van Feyenoord, in mijn optiek gevolgd door Gimenez, Geertruida, Hancko, Szymanski en Wieffer. Daarna kun je denken aan bijvoorbeeld Trauner.

Das toch altijd wel grappig. Kijk mij eens voorbij gaan aan de overduidelijke speler van het seizoen en een ander aanwijzen. Trauner is zeker ook een boegbeeld, maar gezien z’n afwezigheid de laatste wedstrijden wel meer “vervangbaar”

Trauner was de beste man bij de festiviteiten. Maar ik vond zelfs achterin 2 man dit seizoen beter.

Rare keuze, helaas nogal wat wedstrijden afwezig, en vind hem in de echte topwedstrijden toch net niet goed genoeg. Hancko was de beste verdediger, en mogelijk de beste speler. Al valt een middenvelder als Kokcu, met zijn opbouw en goals, natuurlijk iets meer op.

Heb je zo'n geweldig seizoen van Feyenoord, heeft Willem gewoon niet zitten kijken.

Kokcu heeft een heel goed seizoen maar voor mij is het echt hancko

Het blijft altijd de vraag wie de beste speler is (zowel binnen een ploeg als internationaal). Een stabiele verdediging zorgt ervoor dat spelbepalers belangrijk kunnen worden. Hierbij gaat dan vaak de meeste aandacht naar een Kokcu (en internationaal naar Messi en Ronaldo) terwijl zij vooral presteren in een stabiele ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren