Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Wytse tegen V/d Vaart: ‘Iedereen is weer op de kast, deed je dat expres?’

Laatste update:

Rafael van der Vaart is groot liefhebber van Ryan Gravenberch. De oud-international vindt de twintigjarige middenvelder van Bayern München opvallend genoeg zelfs beter dan generatiegenoot Jude Bellingham van Borussia Dortmund, achter wie alle grootmachten aanzitten. "Voor Gravenberch zou het eigenlijk goed zijn om hem weer te verhuren aan Ajax", zei Van der Vaart maandag in Rondo op Ziggo Sport. Een dag later staat hij nog steeds achter zijn uitspraken.

Gravenberch komt er in zijn eerste jaar in de Bundesliga totaal niet aan te pas: de middenvelder startte slechts één keer in de basis. "Ik heb het vorig jaar al gezegd: te vroeg weggegaan", reageerde Marco van Basten. "Die jongens gaan veel te snel naar die grote clubs. Dan denken ze dat ze heel wat zijn, maar bij dat soort clubs kom je binnen in de kleedkamer... Dan zeggen ze allemaal: 'Laat het maar eens zien.' Je moet het echt zelf regelen. Je medespelers zien je als concurrent. Als je goed bent, dan lukt het, maar je moet van goeden huize komen. Een hoop Nederlanders onderschatten dat."

De Telegraaf meldde maandag dat Gravenberch gesprekken voert met Liverpool, maar dat is niet wat Van Basten hem zou adviseren. "Liverpool is ook veel te groot voor hem." Van der Vaart adviseert Gravenberch eveneens om een stapje terug te doen. "Weet je wat het allerbelangrijkst is als je naar een nieuwe club gaat? De eerste twee weken. Je moet elke training, elk oefenduel laten zien dat jij een terechte aankoop bent. Voor Gravenberch zou het eigenlijk goed zijn om hem weer te verhuren aan Ajax. Je moet gewoon aan voetballen toekomen. Kun jij je nog een speler herinneren die in de jaren negentig op de bank zat bij Bayern? Je verdient veel geld... Leuk en aardig, maar nee, je moet voetballen."

Jan Mulder wierp de vergelijking op met Bellingham, die bij Dortmund al jaren de sterren van de hemel speelt. Vrijwel alle Europese grootmachten maken jacht op de jongeling, die liefst 150 miljoen euro zou kunnen opleveren. Het staat in schril contrast met Gravenberch, die nauwelijks van de bank komt bij Bayern. "Bellingham is 150 miljoen euro waard, maar ik zie het enorme verschil met Gravenberch niet", zegt Mulder desalniettemin. Van der Vaart reageerde: "Wat ik denk dat het grote verschil is: Bellingham zit bij een club een stapje lager en speelt altijd. Ik denk dat Gravenberch beter is dan hij. In alles. Juist ook in fysiek."

Geen spijt van uitspraken
Presentator Wytse van der Goot brengt de uitspraken dinsdagavond met een kwinkslag ter sprake in de studio van Ziggo Sport. "Deed je dat nou expres gisteren? Je hebt iedereen weer op de kast gekregen. Gravenberch in alles beter dan Bellingham." Van der Vaart reageert enigszins verbaasd: "Ja, is iedereen op de kast?" Van der Goot zegt dat veel mensen het oneens waren met die stelling. "Ik vind dat echt. Alleen, de keuze van club maakt echt het verschil. Zijn talent is veel groter dan dat van Bellingham. Alleen speelt Bellingham elke week. En Gravenberch heeft niet de kans om dat te laten zien."

Gravenberch had volgens Van der Vaart beter voor een club in de Europese subtop kunnen kiezen. "Europese subtop klinkt alleen zo negatief, vind je niet?", voegt hij er direct aan toe. "Maar je moet af en toe een stapje er tussendoor hebben om echt te laten zien hoe goed je bent. Gravenberch heeft kwaliteit, hij kan scoren en assists geven. Ik denk dat hij veel beter is dan hij kan laten zien bij Bayern." Dat zijn mening voor veel reacties zorgt, boeit Van der Vaart weinig. "Daar heb ik niet zoveel mee, het is gewoon mijn mening. Ik snap wel dat mensen het daar mee oneens zijn. Ik doe het niet expres, ik vind het ook echt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tis toch niet te geloven dat vd Vaart nog een podium krijgt als hij dit soort dingen ook maar in zn hoofd haalt, laat staan uitspreekt. Mijn god

17 april 2023 om 22:50

Lachwekkend gewoon. Gravenberch heeft zeker veel potentie en kan uitgroeien tot een topspeler maar is niet eens in de buurt van Jude Bellingham. Hij leidt als 19 jarige Dortmund bij de hand en was al vorig seizoen samen met Haaland belangrijk. Jude loopt zo de basis in bij Bayern. Er is ook een reden waarom Bellingham eerste optie was voor Liverpool en niet Gravenberch.

18 april 2023 om 22:20

Bij mij zou Bellingham ook geen basisplek hebben als ik de trainer van Bayern was. Ofja, misschien zou ik dan Kimmich naar de rechtsback zetten, maar ik gok dat ie dan vertrokken is, dus waarschijnlijk staat ie bij mij op het middenveld. En dan zou Bellingham er naast staan.

18 april 2023 om 23:01

Dus dan staat hij er wel in bij jou?

19 april 2023 om 15:17

Nee, dan zou Bellingham er naast staan. Oftewel, op de bank zitten.

17 april 2023 om 22:58

Ja neem die gast met de week minder serieus. Begin vond ik m nog wel aardig maar de onzin waar die tegenwoordig mee komt. Gravenberch mag de schoenen van Bellingham niet eens poetsen. Los dat ie alweer een jaar stil staat in zn ontwikkeling omdat hij gewoon niet speelt.

18 april 2023 om 10:10

Heeft altijd alleen maar onzin uitgekraamd. Vanaf dag één.

18 april 2023 om 19:01

Hehe nou ja ik zit er nog wat genuanceerder in

19 april 2023 om 06:47

Stel je voor dat ook nog eens zijn Ajax bril opzet...

17 april 2023 om 23:43

@ FR-Berend hij heeft toch gelijk. Gravenberch is beter dan Bellingham. Heeft ook meer gewonnen dan Bellingham dan heeft vd Vaart gewoon gelijk en is Gravenberch beter.

18 april 2023 om 06:34

Ik hoop dat je sarcastisch bent Jack. Zoniet, dan is dit één van de meest beschamende reacties op voetbalzone. Was Ibrahim Affelay ook een betere speler dan Ibrahimovic, omdat hij de Champions League wel heeft gewonnen?

18 april 2023 om 07:47

Nee Van der Vaart's logica van de afgelopen weken is "..... is beter dan ..... want speelt/speelde bij Ajax.
Hij leeft nog een beetje in het verleden, hij moet nog even wennen aan de nieuwe realiteit. Zet zichzelf inmiddels behoorlijk voor schut

18 april 2023 om 22:43

Bongiorno, jij vindt een CL meer waard dan alle andere prijzen bij elkaar? Dan is de vergelijking idd erg scheef, maar even terugkomend op de vergelijking met Bellingham. Bellingham is qua prestaties idd wat minder. Gravenberch heeft heel veel gespeeld bij Ajax en Bellingham veel bij Dortmund, waarbij Gravenberch dus wel meer heeft gewonnen en meer partijen in de CL(dus wat hoger niveau) Bellingham heeft het goed gedaan in het Engelse team alleen met natuurlijk veel betere spelers om zich heen, Gravenberch speelt nu niet veel dus heeft in het Nederlands elftal niet gespeeld. Zou je beiden spelers in 1 team zetten denk ik idd niet dat Bellingham boven Gravenberch verkozen wordt.

19 april 2023 om 10:34

Wat heeft hij gewonnen dan? Je kunt toch nooit een vergelijking maken op basis van prijzen die je als team hebt gewonnen.. Het gaat hier om een vergelijking hoe je als individu presteert en dat doet Bellingham gewoon beter op dit moment. Als Wout Weghorst de Europa League met Man united wint, maakt het hem dan een betere spits als bijvoorbeeld Vlahovic?

18 april 2023 om 22:04

Nou ja, je hebt wel gelijk, maar dit is toch grotendeels gebaseerd op z'n clubvoorkeur en het onvermogen om objectief te zijn.

18 april 2023 om 01:38

Sneijder ook, leuk dat ze ooit goed konden voetballen maar wat een onzin komt er uit die 2 gasten. Zou liever een Arjen Robben is zo praat programma zien.

18 april 2023 om 13:51

Hoe weet Raffie dat? Hij speelt gemiddeld maximaal 10 minuten per week.

18 april 2023 om 22:30

Rafael is een gezellige gast om aan je bar te hebben in de lokale voetbalkantine en een beetje slap ouwehoeren over voetbal zonder enig inhoud..

Slaat natuurlijk nergens op. Bellingham is een van de beste middenvelders ter wereld. Desalniettemin is Gravenbergh nog steeds een ontzettend talentvolle middenvelder.

Maargoed waar de ene voor een verstandige geleidelijke stap naar Dortmund maakt, maakt de ander na 1 goed jaar een stap waar het middenveld bestaat uit Kimmich, Goretzka en Musiala. De domste stap die kon kiezen. Zo zie je maar weet hoe belangrijk een goede zaakwaarnemer is.

17 april 2023 om 22:59

Grappig dat jij Bellingham een van de beste middenvelders ter wereld en noem en in je volgende zin drie middenvelders van één club weet te noemen die stuk voor stuk weer beter zijn dan Bellingham. Dit betekent voor mij dat wat jij zegt ook nergens op slaat.
On: Denk dat Mulder en vd Vaart er niet echt heel ver naast zitten.

17 april 2023 om 23:10

Bellingham zou Goretzka er gewoon uit gaan spelen hoor. Hoe goed ik Goretzka ook vind. En Bellingham is inderdaad één van de beste middenvelders ter wereld. Gravenberch verre van

17 april 2023 om 23:13

Jij vindt Goretzka serieus beter dan Bellingham?

17 april 2023 om 23:16

Musiala is toch ook niet te vergelijken met Bellingham, totaal andere spelers. Bellingham is denk ik de compleetste middenvelder van dit moment. Hij is rechtsbuiten, rechtsback, aanvallende middenvelder, verdedigende middenvelder in 1. Loopt echt overal en kan eigenlijk alles wel

18 april 2023 om 21:46

En een big game choker, dat kan hij ook goed

18 april 2023 om 21:59

Musiala is echt wel beter dan Bellingham veel meer flair techniek en scorend vermogen. Daarnaast heeft Musiala ook een betere dribbel dan bellingham.
Bellingham is in alles wel goed maar hij heeft niet echt de flair of een passing van topniveau zoals een modric KdB Bruno Fernandes of een Eriksen.
Hij heeft wel lef en speelt geen verstoppertje dus hij zal wel enkel beter worden maar in grote wedstrijden geeft hij ook vaak niet thuis.

Gravenberch was de zwakste bij Ajax met veel balverlies op 8 en dat kan dus niet in de top. Je kunt het wijten aan vormverlies maar het was bijna heel het seizoen zo dus ik denk toch echt niet dat hij zo goed is als we willen geloven maar hij heeft wel de potentie. Zie hem liever naar United gaan dan kan die achter Eriksen zich ontwikkelen voor een plekje naast Casemiro, als je zo jongen naast je hebt is het ook makkelijker voetballen natuurlijk.

Werkelijk ongelofelijk dit hahah. Niks over te zeggen.

18 april 2023 om 05:27

Gravenberch is de nieuwe rijkaard volgens kenners. Steeds meer analisten zien de klasse bij Ryan.

18 april 2023 om 06:37

Bijzonder dat ze die klasse beginnen te zien terwijl hij niet speelt en een weinig indrukwekkend laatste jaar had bij Ajax, waar hij overigens ook al grof werd overschat. De nieuwe Rijkaard, pff. Ik vond Bazoer nog beter het moment dat ie naar Wolfsburg overstapte. Van die transfer was ik echt goed ziek destijds. Van Gravenberch naar Bayern haalde ik m'n schouders op.

18 april 2023 om 06:48

Misschien moet die nog minder gaan spelen dan. Dan gaan nog meer 'kenners' het zien.

18 april 2023 om 09:44

Hoe gaan steeds meer analisten dat zien dan? Komen ze kijken bij de training?

Gaat niet zo goed met Raffie laatste tijd...

18 april 2023 om 02:31

Ik denk echt dat bepaalde ex spelers analist zijn geworden om spelers te verkopen aan het publiek. Zo drijven ze transferprijzen kunstmatig omhoog van middelmatige spelers zodat clubs de volle pond neertellen.

18 april 2023 om 06:39

De kroketjes beginnen hem eindelijk op te breken. Je kunt er ook niet gemiddeld zestien eten per dag en verwachten dat er geen consequenties aan zitten.

Bellingham is al beter dan Van der Vaart ooit is geweest. Heeft deze beste man Bellingham ooit zien spelen?

17 april 2023 om 22:57

Van der Vaart heeft Bellingham een keer zien spelen. Net die mindere partij in de Champions League tegen Chelsea. Hij zegt telkens dat Bellingham toen zwak was. Dat was Bellingham toen trouwens ook. Voor de rest is Bellingham altijd weergaloos. De beste middenvelder van zijn generatie denk ik zelfs (samen met enkele anderen wel natuurlijk, zoals Camavinga, Gavi, Musiala, ikvergeetvastweliemand). Gravenberch zit een (fikse) trede lager qua niveau. Heeft potentie. Maar om hem hoger te zetten dan Bellingham is ronduit lachwekkend. Op gelijke hoogte zetten is al lachwekkend

17 april 2023 om 23:08

Pedri?

18 april 2023 om 23:01

Heb je vdVaart in zijn prime gezien? Daar is Bellingham nog lang niet. Je kan ook overdrijven.

19 april 2023 om 06:52

Ja dat heb ik. In zijn prime. Echt een hele goede voetballer maar toch echt een klasse minder dan Bellingham.

21 april 2023 om 09:34

Dit kan je niet menen man. VdV was wereldklasse. Bellingham (nog) niet.

"Voor Gravenberch zou het eigenlijk goed zijn om hem weer te verhuren aan Ajax"

Want daar worden we beter van? Mensen romantiseren het verleden vaak. Maar vorig seizoen iedere keer dat Taylor er in plaats van hem in stond, was hij gewoon beter dan Gravenberch hoor. Natuurlijk heeft Gravenberch best talent, en zat hij in een wat mindere periode. Maar we gaan als Ajax toch geen spelers voor andere club opleiden die niet aantoonbaar beter zijn dan wat we hebben staan?

Mochten we een écht goede spits van 33 een jaartje kunnen huren is het nog tot daar aan toe. Zo een positie invullen die bij ons best zwak is. Maar op het middenveld hebben we natuurlijk meer dan genoeg opties.

17 april 2023 om 22:57

Sorry hoor Martijn maar Gravenberch is dan wel weer in alles beter dan Taylor, niet dat dat zo moeilijk is. Zou dus voor Ajax zeker een vooruitgang zijn

17 april 2023 om 23:01

Dit is dus precies het romantiseren waar ik het over heb. Heb je de wedstrijden zowaar gekeken? Want Taylor was gewoon consequent beter dan Gravenberch.

Natuurlijk zat Gravenberch toen in een dipje, waar Taylor die nu heeft. Ook omdat hij niet echt in zijn kracht gebruikt wordt.

Maar Gravenberch is helemaal niet zonder twijfel beter dan Taylor.

17 april 2023 om 23:10

Gravenberch is met en zonder twijfel beter dan die 13 in een dozijn voetballer Taylor. Vos speelt hem binnen een jaar de basis uit.

17 april 2023 om 23:33

Vos is een verdedigend ingestelde middenvelder. Taylor is juist aanvallender, moet eigenlijk nog verder naar voren spelen dan hij nu doet.

Wat hebben die twee met elkaar te maken?

17 april 2023 om 23:55

Gravenberch kan heus beter zijn dan Taylor, maar Gravenberch heeft laatste kalenderjaar bij Ajax ook maar op 1 hand te tellen goede wedstrijden gespeeld. Beetje wat Taylor dit seizoen heeft ja.

18 april 2023 om 02:10

Vos is echt geen Alvarez oid. Die speelt eerder als een box to box evenals Taylor. Taylor haalt graag de ballen op bij Alvarez om vanuit daar het spel te verdelen. Is hij alleen niet goed in helaas. Vos ook veel meer het fysiek wat zeker het verschil gaat maken. Taylor loopt erbij als een schooljongetje

18 april 2023 om 06:47

Idd. Volgend seizoen graag een middenveld met: Vos - Zerrouki (op 6) - Berghuis. Als backup Grillitsch, Taylor, Misehouy, Klaassen.

18 april 2023 om 07:51

Ergens heeft Martijn een punt. Gravenberch heeft meer talent, maar we zijn laatste periode bij Ajax behoorlijk zwak. Zelfs tegen de kleintjes. Taylor voetbalt wat dat betreft lekkerder mee bij Ajax, hoewel ik hem geen bijzonder talent vind

Hé? Volgens mij neemt rare spullen in of door zijn neus of mond! Maar ik denk dat VdV beter gewoon niet meer op tv kan komen!

Ik vind ook dat Gravenberch in zijn tijd bij Ajax de diepgang & creativiteit had die hij nog steeds kan etaleren bij ajax en inderdaad op huurbasis.

Wat kan die man zichzelf altijd goed voor schut zetten. Bellingham die een uitstekend wk speelde en de bundesliga domineert. Vergelijken met een bankzitter die zelfs in de eredivisie het liet afweten af en toe

Kun je hersenschade krijgen als je teveel frikandellen eet? Ik vraag dit voor een bepaalde analist op tv. Dit kan je toch niet menen zeg…

Is goed Raffie. Is goed met je.

Weltrusten.

Als gravenberch een verhuur aan Ajax nodig heeft, is hij dus niet beter dan Bellingham.

Ja en Kokcu is beter dan Frenkie De Jong… kom op zeg wat een onzin Bellingham is een gruwelijk goede voetballer en Gravenberch heeft talent maar komt pas net kijken.

17 april 2023 om 23:44

Bassey beter dan Virgil van dijk

Hij zei niks geks. Wat mij betreft is dit qua geschreven tekst iets anders dan in de uitzending. VdV heeft niet altijd gelijk hoor maar ze zoeken hem wel op qua Ajax.

18 april 2023 om 06:50

Hij zei precies dit hoor. Het filmpje zit er notabene onder.

En dan notabene zijn fysiek als pluspunt noemen. Ik vond dat Gravenberch in zijn tijd bij Ajax zich af en toe ontzettend makkelijk van de bal liet zetten, ondanks 190cm en 85 kg te zijn. Door zijn iewat laconieke manier van voetballen

Ik denk dat ze water-water-wodka speelden in de studio. Van der Vaart heeft een pokerface en niemand het 'm door, behalve de oplettende kijker, anders kom je niet met dergelijke onzin.

18 april 2023 om 00:45

Klinkt als een leip spelletje

Ik ben beter dan mbappe

Denk dat van der Vaart nog wel eens gelijk kan krijgen. Een geval Jadon sancho die ook beter werd geacht dan hij werkelijk is.

18 april 2023 om 06:51

Noem je nou gewoon een random naam die ook bij Dortmund speelde? Want hoe kan je hen vergelijken? Misschien is het ook wel een Haaland. Die elders ook alles aan gort schiet....

18 april 2023 om 22:02

Je hebt het hier over een speler die excelleert in de Bundesliga bij Dortmund tegenover een speler die bij Ajax al vaker slecht dan goed speelde en bij Bayern niet eens 50 minuten per maand mag maken. Gravenberch zit nog meerdere niveaus onder Bellingham en is bovendien een jaar ouder.

Die van der vaart is echt verschrikkelijk, hij boort mij een studio voetbal, ANNA Lease wanneer oranje speelt en rondo (ik wilde herhaling vandaag zien) door mijn neus! Wanneer hij er is, kijk ik al niet meer!

Hahaha, daar is onze favoriete, objectieve analist weer. Ik vind Rafael best prettig om naar te luisteren, maar hij moet echt een keer die Ajax bril af gaan zetten. Hij zet zichzelf echt voor joker zo. Gravenberch stak er niet eens bovenuit bij Ajax, maar die zal dan beter zijn dan Bellingham, die waarschijnlijk een transfer gaat maken van ruim 100 mln? Kom op zeg...

Dit is waarom mensen (inclusief ondergetekende), geen analistenpraat meer luisteren: Wtf Rafa??

Jude is een speler waar iedereen achteraan zit en Ryan....zoekt nog steeds naar een club waar hij speeltijd krijgt.

Ajax-speler is automatisch hype: met de niveau-daling die je bij hen ziet ga ik ook solliciteren bij Mislintat, moet mij ook nog wel lukken en ik zet Tadic wel hard op zijn plek met die grote bek tegen anderen. De enige schaal die hij dit seizoen pakt is een fruitschaal

Tuurlijk Gravenberch komt van Ajax en is dan de beter. Blah blah niet meer serieus te nemen die VDV

Van der Vaart is niet serieus te nemen. Dat is dezelfde gast die zei dat Theo Hernandez een zeer matige back was back is die geluk heeft dat hij bij Milan speelt.

Rafael, jan wouters zat regelmatig op de bank bij bayern in de jaren 90.

Iedereen geeft maar af op Van der Vaart, terwijl ook Jan Mulder aangeeft het verschil in kwaliteit tussen Bellingham en Gravenberch niet te zien. Ik neem aan dat ze qua talent bedoelen, want Bellingham presteert toch echt veel beter dan Gravenberch de laatste twee seizoenen. Maar ik denk dat Liverpool nu juist wel een uitstekende club is voor Gravenberch (en ook voor Kökçü). Het middenveld van Liverpool is nog nooit zo slecht geweest en oudjes als Henderson, Milner en Fabinho zijn dringend aan vervanging toe, terwijl Thiago ook geen schim meer is van de speler die hij ooit was. Als er ooit een moment was om in te stappen als middenvelder bij Liverpool, dan is het nu wel.

Bellingham zou ook bij Bayern en Liverpool steevast basis staan. En Gravenberch moet eerst maar terug naar Ajax? Omdat Liverpool te hoog gegrepen is? Lekker bezig Raffie!

Raf wordt een beetje (veel) een karikatuur van zichzelf. Op zich vond ik het altijd wel een sympathiek mannetje. De laatste tijd is hij wel erg vaak op tv en meer en meer blijkt het een simpel jongetje van het kamp die denk ik de mavo nooit heeft afgemaakt. Een beetje minder vdv mag best.

‘Als ze maar van Ajax zijn!’ Wat een armoede dit zeg. De een kan het niet uit z’n strot krijgen om Maurice Steijn te erkennen voor diens prestaties en de ander blijft maar hangen in het marginaliseren van Feyenoorders en het ophemelen van (ex-)Ajacieden. Loopt er nog iets neutraals rond bij de NOS? Als het antwoord Joep Schreuder is telt dat sowieso niet trouwens.

Wanneer halen ze deze clown eens van de tv zijn er geen normale analisten die niet door een 020 bril kijken

Tja, dit kun je natuurlijk niet serieus nemen. Eigenlijk zou je Van Der Vaart alleen moeten laten zitten als het niet over Ajax of Feyenoord gaat, want daar zit echt 0 objectiviteit.

Bellingham is op het moment natuurlijk veel beter. Gravenberch heeft potentie, maar laat het nu al 2 jaar niet zien. Bij Ajax heeft hij in mijn ogen veel meer mindere en slechte wedstrijden gespeeld dan goede. Neemt niet weg dat hij nog veel kan groeien. Begrijp de gedachte van vdVaart wel als het om clubkeuze gaat, maar nee. Gravenberch is niet te vergelijken met Bellingham nu.

Gasten zoals Wesley Sneijder en Van der Vaart zijn toch ook hopeloze analisten zeg. Echt niemand maar dan ook niemand vindt Gravenberch beter dan Bellingham haha. Snap niet hoe je daarop op komt als Gravenberch nu een hele jaar op de bank zit en daarvoor ook niet zon denderend was als een Bellingham. Hij is ook nog is een jaar jonger dan Gravenberch en is in alle facetten al de betere speler...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren