Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Update: Lloris moet Nations League-treffen met Oranje laten schieten

Laatste update:

Bondscoach Didier Deschamps heeft zijn selectie voor de wedstrijden van Frankrijk tegen Duitsland en Nederland in het kader van de Nations League bekendgemaakt. Steve Mandanda is vervangen door Benoit Costil en Adil Rami is er voor het laatst bij, zo meldt de Franse voetbalbond. Op 6 september speelt Frankrijk tegen Duitsland en op 9 september volgt de confrontatie met Oranje.

Deschamps heeft in totaal dus 22 wereldkampioenen opgenomen in zijn selectie. Rami heeft zijn vertrek bij de nationale ploeg aangekondigd, maar is er voor de laatste keer bij. Mandanda is de enige afwezige in vergelijking met de WK-selectie. De doelman van Olympique Marseille kampt met een hamstringblessure en wordt vervangen door Costil van Girondins Bordeaux.

Frankrijk wist anderhalf maand geleden wereldkampioen te worden door in de finale af te rekenen met Kroatië. Les Bleus imponeerden met effectief voetbal, waarbij onder anderen Kylian Mbappé veel indruk wist te maken in Rusland. Naast het toptalent van Paris Saint-Germain zijn ook onder andere Paul Pogba, Antoine Griezmann, N'Golo Kanté en Ousmane Dembélé van de partij.

Update 3 september 15.59 uur - Lloris moet Nations League-treffen met Oranje laten schieten
Hugo Lloris is zondag niet van de partij als Frankrijk het in het kader van de UEFA Nations League opneemt tegen het Nederlands elftal. Bondscoach Didier Deschamps heeft maandag bevestigd dat de doelman nog niet hersteld is van een dijbeenblessure. Doordat Steve Mandanda zich al eerder afmeldde, staat Alphonse Areola waarschijnlijk in het doel tijdens de wedstrijd in het Stade de France. Benjamin Lecomte van Montpellier is opgeroepen als vervanger van Lloris.

Selectie van Frankrijk:

Doel: Alphonse Aréola (Paris Saint-Germain), Benoit Costil (Girondins Bordeaux), Benjamin Lecomte (Montpellier).

Verdediging: Lucas Hernández (Atlético Madrid), Samuel Umtiti (Barcelona), Benjamin Pavard (VfB Stuttgart), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Adil Rami (Olympique Marseille), Raphael Varane (Real Madrid), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibé (AS Monaco).

Middenveld: N’Golo Kanté (Chelsea), Paul Pogba (Manchester United), Blaise Matuidi (Juventus), Corentin Tolisso (Bayern München), Steven N’Zonzi (AS Roma).

Aanval: Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Ousmane Dembélé (Barcelona), Florian Thauvin (Olymique Marseille), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Thomas Lemar (Atlético Madrid), Olivier Giroud (Chelsea), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain).


Verwacht jij dat Frankrijk gaat winnen van Oranje in de Nations League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ehmm... Sh*t, wat moet je ervan zeggen het was al schrikken toen onze trekking van de nations league bekend werd gemaakt en nu we gezien hebben met wat voor speels gemak Frankrijk het WK heeft gewonnen.

30 augustus 2018 om 16:08

Met deze spelers en de gehanteerde spelopvatting hadden ze zeker mooi voetbal kunnen spelen. Of dan de kwart finale hadden gehaald dat zullen we nooit weten.
Vond ze eerlijk gezet des Mourinho spelen, lekker defensief en reageren in de omschakeling. Zal lekker als Koeman zijnde lekker tegen Frankrijk de heleboel dicht metselen en alleen met Depay voorin gaan spelen. Frankrijk is gemakzuchtig en willen ff laten zien dat ze wereldkampioen zijn.
Om daarna volle bak te gaan tegen de Duitsers want die bloeden als aangeschoten wild.

Geef Nederland zeker wel kansen.

Meteen een goede test voor Koeman, dat varkentje zullen we even gaan wassen

30 augustus 2018 om 15:23

Daar zou ik maar niet vanuit gaan. De derde keus van Frankrijk zou al betere spelers hebben dan NL.

30 augustus 2018 om 16:00

Overdrijven is ook een vak, onze centrale verdedigers bijvoorbeeld doen al niks onder voor die van Frankrijk. Er liggen best kansen.

30 augustus 2018 om 16:26

Varane en Umtiti zijn allebei beter dan Van Dijk of de Vrij. Van dijk zou misschien wel in de selectie zitten maar geen basis. Voor de rest denk ik dat geen enkele andere speler van Oranje in de Franse selectie zou kunnen zitten.

30 augustus 2018 om 18:55

Cillessen zou er denk ik nog wel bijzitten als 3e keeper ipv Costil.

3 september 2018 om 18:39

Haha 😂. Wat een overschatting weer van de Franse verdediging

Kijken of mendy nu wel in de badis staat

30 augustus 2018 om 14:25

Nopez, zal vasthouden aan zijn behoudende systeem.

30 augustus 2018 om 15:46

Wat weet jij daarvan, Mendy is 3keer zo goed als die Hernández

30 augustus 2018 om 16:00

En toch speelde Hernandez het hele WK omdat hij gewoon beter past bij de speelstijl van Deschamps.

30 augustus 2018 om 16:10

Omdat Mendy gedurende het seizoen amper speeltijd had door zijn blessure, heeft niks met speelstijl of kwaliteit te maken

30 augustus 2018 om 14:51

Wou net zeggen Pavard en Hernandez gaan gewoon spelen.

30 augustus 2018 om 15:23

best treurig...t is nou niet dat mendy niet kan verdedigen en die kan er ook nog eens bij voetballen.

Kan iemand mij uitleggen of deze wedstrijd echt om de kwalificatie gaan of of het gewoon oefenpotjes zijn? Krijg telkens andere dingen te horen. Gaan de landen met de sterkste 11 spelen?

30 augustus 2018 om 14:49

Volgens mij is het een soort van toernooi waarbij je al tickets kan winnen voor het EK. Dus het zijn zeer zeker geen oefenpotjes.

3 september 2018 om 21:56

Volgens mij win je een ticket als je de poule wint. Als je de poule niet wint, maar de landen voor je in de poule kwalificeren zich al via de reguliere kwalificatierondewedstrijden (wat met een Duitsland en Frankrijk zeer mogelijk is), dan schuift het ticket op. Loont dus zeker om hier je best te doen...

Die hele Landenliga (ll) is een commercieel gedrogt.

Frankrijk is overigens prima te verslaan. Kwestie van knop om...ipv dat Calimero gedrag laatste 2 jaar.

3 september 2018 om 19:20

Frankrijk is heel erg moeilijk om te verslaan hoor. Ze hebben echt heel weinig gebreken in hun spel. Hebben echt bijna alles; techniek, fysieke kracht, snelheid, creativiteit. Daarnaast spelen ze vaak erg compact, dus gaat het wel erg moeilijk worden. Al helemaal als je weet dat Nederland weinig creativelingen heeft. Ze hebben overigens het WK zonder al te veel problemen gewonnen. Argentinië, Uruguay, België, Kroatië zijn ook niet de minste landen.

Dit zijn zeker geen oefenduels Heskeythebest:
Hiermee maak je extra kans om tickets voor het EK van 2020 te bemachtigen

Ben benieuwd naar de Ligt als hij speelt hoe hij zich staande gaat houden tegen Mbappe, Griezmann etc. Hopelijk kunnen we ze het moeilijk maken.

30 augustus 2018 om 15:25

Ik vind De Ligt een hele goede verdediger maar ik vind dat Nederland er wel betere heeft. Ake laat bijvoorbeeld ook al jaren zien een absolute topper te zijn. Ik vind Ake, De Vrij en Van Dijk momenteel beter als De Ligt. Waarom is hij dan opeens sowieso een zekerheid?

30 augustus 2018 om 15:48

Precies dit! Ake word echt onderschat maar het is echt een topverdediger

30 augustus 2018 om 16:13

Ake speelde linksback tot hij geblesseerd raakte. Conte wilde hem eigenlijk niet verkopen maar moest van Chelsea en als een verdedigende trainer als Conte aangeeft je niet te willen verkopen. Dan heb je wel echt wat in je mars. Hij scoort ook regelmatig. Ake speelt heel vaak linksback. Als je realistisch gaat kijken. Dan zou je moeten spelen RA- Fosu Mensah,CV- Van Dijk, De Vrij, LA- Ake...

Maar tsja, de ligt is 19, Nederlands, speelt bij Ajax en wordt als de nieuwe Nesta, Maldini, Stam en Cafu in 1 gezien.

Die zal waarschijnlijk gewoon spelen. Bovendien vind ik hem op dit moment beter dan De Vrij. Niet echt lekker aan het seizoen begonnen.

Laten we hopen op een Karsdorp comeback. Die speelde voor zijn Blessure echt sterk!

Ons middenveld is met de komst van De Jong echt een stuk Sterker geworden. Een 8 ala Lampard is die jongen. Alleen met een veel beter techniek. Wel een zwakker schot.

Promes op Rm, cvm Strootman en Blind, lm depay en in het midden De Jong. Dan heb je echt wel een team dat kan voetballen.

30 augustus 2018 om 18:57

afgelopen weekend heeft Fosu mensah nog 90 minuten gespeeld, net zoals de week daarvoor. Karsdorp daarentegen heeft in ruim een jaar nog geeneens 100 minuten gespeeld

Ben echt benieuwd hoe onze verdediging en middenveld het gaan doen, want dat wordt binnen afzienbare tijd wereldklasse alleen de aanval nog.

30 augustus 2018 om 15:38

Verdediging ja, middenveld? De jong heeft nog een lange weg te gaan en verder kan ik niemand opnoemen. En kom niet met strootman of Wijnaldum, de laatste keer dat ik die heb zien presenteren in oranje, was het nog jong oranje.

30 augustus 2018 om 15:49

Was Koeman niet de gene die Wijnaldum coachte in z'n tijd bij Feyenoord??

30 augustus 2018 om 15:55

@marcelkalasj

Nee, dat was hij niet. Wijnaldum ging in de zomer van 2011 naar Psv. In dezelfde zomer werd Koeman aangetrokken door Feyenoord.

30 augustus 2018 om 16:08

Bazoer vorige generatie middenvelders? Die jongen is pas 21, een vilhena is 2 jaar ouder.

30 augustus 2018 om 16:51

Strootman heeft het idd wel erg slecht gedaan, al stond die niet op dezelfde positie als bij Roma.

Wijnaldum wil ik wel een lans voor breken, hij speelt haast elke wedstrijd bij een top team in de Premier League, heeft in de finale van de CL gespeeld, Dan ben je echt wel een topspeler. Echter hij is niet een type speler die een heel team naar zijn hand kan zetten. Die nét die splijtende pass geeft. Daarvoor mist hij wat creativiteit. Das niet erg, maar om ook in Oranje een topspeler te zijn heeft hij een dergelijke type speler naast zich nodig. De Jong kan die rol invullen.

Zodra dergelijke creativiteit weer in Oranje aanwezig is zul je zien dat Wijnaldum ook uitstekend gaat draaien.

3 september 2018 om 17:53

Wijnaldum-De Jong-Pröpper vind ik een erg mooi middenveld. Creatief en hard werkend. Met de Jong en Pröpper gaat de bal altijd mooi vooruit. Waarschijnlijk gaan de Jong nog niet spelen maar hij is wel veelbelovend.

30 augustus 2018 om 15:22

Die begint zich overal wel onmogelijk te maken. Zeiken omdat hij niet naar het WK kon en daarna zeiken bij PSG omdat hij weg wil. Paar jaar terug ook al zeiken bij PSG omdat hij voor zijn gevoel niet veel speelde terwijl die jongen genoeg speeltijd kreeg. Ik vind het maar een rare gast die terecht niet word geselecteerd.

30 augustus 2018 om 16:09

Rabiot is meer een centrale middenvelder. Niet eentje die de creativiteit heeft om op 10 te spelen en ook niet dat scorend vermogen. Lo Celso maakt sowieso steeds meer minuten dus die zal die positie op den duur wel opeisen maar Draxler is ook een hele goede. Draxler en Lo Celso lijken mij de spelers op 10 en Rabiot hoort de kompaan van Veratti te worden op de centrale positie.

3 september 2018 om 21:20

@hangover96

ik dacht dat Lo Celso was verhuurd aan Real Betis

30 augustus 2018 om 15:51

Vind Rabiot biet eens goed genoeg voor de bank bij Frankrijk, en zoals storing zegt begint hij het zich onmogelijk te maken. Stelt niets voor doet af en toe wat goed in de met alle respect ligue 1 dat naast de topploegen een klein stapje hoger is dan de eredivisie imo. Let maar eens hele wedstrijden op hem dan zie je dat hij er weinig van bakt

30 augustus 2018 om 16:12

Precies, die jonge kan er nog best wat van maken hoor maar moet niet denken dat die goed genoeg is om het wk mee te spelen. Minder nonchalant en lui spelen en gewoon doorwerken dan komt de transfer vanzelf. Het gedrag dat hij bij de wk selectie heeft getoond zorgt er niet voor dat die sneller gekozen word zoals je nu ziet

30 augustus 2018 om 16:27

Heeft Rabiot niet bedankt voor Frankrijk nadat ie niet was opgeroepen?

Heerlijke wedstrijden. Geen angst maar de borst vooruit. Gewoon alle talenten opstellen en jezelf vooral niet minder voelen. Goede voetballers moet je met een team bespelen. Hebben weer prachtige lichting. Kwestie van durven opstellen. Strootman heeft zich duidelijk nooit echt kunnen laten zien bij oranje. Vind hem wel stoer overkomen maar technisch regelmatig in de knoop met de bal. Koeman hou a.u.b. geen rekening met ervaring maar laat spelers ervaring op doen. Het kan zeg ik!

Mooi! Nederland moet laten zien dat het kan strijden tegen een Frankrijk op volle sterkte. Ik ben benieuwd naar hoe het Nederlands elftal voor de dag gaat komen. Frenkie de Jong is nog zeer jong en heeft nog weinig bewezen, maar hij is voor mij toch echt één van de lichtpuntjes op het middenveld voor de komende jaren. Eindelijk weer een enigzins creatieve middenvelder.

Mocht Nederland winnen dan ga je mensen weer overdreven zien doen en zeggen dat NL wereldkampioen had kunnen worden. Deze wedstrijd tegen Frankrijk zal gespeeld worden onder andere omstandigheden dan een WK wedstrijd. Het zal niet zoveel betekenen mocht Nederland winnen.

Poeh, zal een zware dobber worden voor Oranje. Met de ontwikkeling van vele jonge talenten op dit moment ben ik over de toekomst wel vrij positief gestemd, maar ik vrees dat deze wedstrijd net wat te vroeg komt.

Ik hoop vooral dat Oranje goed partij geeft, fel de duels ingaat en op de omschakeling let. Het is nog niet het eind van de wereld als er verloren wordt, hierna volgt nóg een kwalificatie ronde tegen mindere teams. Maar de kansloze 4-0 van vorig jaar wil ik niet meer zien.

Hopelijk heerst er bij Frankrijk naar aanleiding van die wedstrijd nog wat onderschatting.

Terecht! Lecomte keept al twee seizoenen erg sterk. Ik snap nog steeds niet dat Costil is opgeroepen. Zwaar overschat en keept al tijden zeer matig. Ruffier was nu gewoon eerste keeper geweest als hij geen ruzie had met Deschamps.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren