Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

UniBoost: 100x je inzet voor jouw favoriet in de finale van de FA Cup!

Laatste update:

De finale van de FA Cup 2023 is in aantocht. Landskampioen Manchester City neemt het zaterdag op Wembley op tegen rivaal en EFL Cup-winnaar Manchester United. Welke club staat er na afloop met de prestigieuze prijs in handen? Win honderd keer je inzet voor jouw favoriet bij Manchester City - Manchester United. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 99 euro winst kan pakken.

Voor Manchester City breekt een cruciale week aan. De kampioen van Engeland moet eerst Manchester United zien te verslaan in de finale van de FA Cup. Een week later volgt de eindstrijd van de Champions League, met Internazionale als tegenstander in Istanbul. Manchester City wil dolgraag de treble veroveren, zoals aartsrivaal Manchester United dat deed in 1999. Manager Pep Guardiola wil daarnaast heel graag een keer het miljardenbal op zijn naam schrijven als trainer van City.

Zie jij Manchester City de FA Cup winnen? Profiteer van de UniBoost!

Manchester United eindigde het Premier League-seizoen op een keurige derde plaats en veroverde daarnaast dus de EFL Cup. De overvolle jaargang kan nog meer glans krijgen met het veroveren van de FA Cup. Manager Erik ten Hag moet een list verzinnen om het ijzersterke Manchester City te verslaan, wat geen gemakkelijke opgave zal worden. De bekerkraker op Wembley begint zaterdag om 16.00 uur Nederlandse tijd.

Denk jij dat Manchester United de FA Cup wint? Check dan snel de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Wie wint de FA Cup?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren