Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

UniBoost: 100x je inzet voor jouw favoriet bij Real Madrid - Manchester City!

Laatste update:

Real Madrid en Manchester City staan wederom tegenover elkaar in de Champions League. Vorig seizoen leverde de ontmoeting tussen de grootmachten een weer spektakel op. Krijgen we dinsdag weer vuurwerk te zien in het Santiago Bernabéu? Win honderd keer je inzet voor jouw favoriet bij Real Madrid - Manchester City. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 99 euro winst kan pakken.

Real Madrid moet de Spaanse landstitel zo goed als zeker aan Barcelona laten. De Copa del Rey is wel een prooi voor De Koninklijke. In de finale van zaterdag werd afgerekend met Osasuna (2-1). Rodrygo was met twee doelpunten de grote man aan de kant van de Madrilenen. De focus ligt nu op het tweeluik met Manchester City in de Champions League. Een jaar geleden won Real Madrid thuis dankzij een krankzinnige slotfase met 3-1, wat voldoende was na de 4-3 nederlaag in Manchester. Uiteindelijk werd het miljardenbal ook winnend afgesloten.

Zie jij Real Madrid dinsdag winnen? Profiteer van de UniBoost!

Het in bloedvorm verkerende Manchester City kan dit seizoen nog drie prijzen winnen: de Engelse landstitel, de FA Cup en dus de Champions League. Manager Josep Guardiola aast al sinds zijn entree bij de club in 2016 op de belangrijkste Europese clubprijs, maar succesvol is hij nog niet geweest. Twee jaar geleden ging het in de finale mis tegen Chelsea (0-1). De eerste ontmoeting met Real Madrid in de halve eindstrijd van dit seizoen begint dinsdagavond om 21.00 uur.

Denk jij dat Manchester City wint in Madrid? Check dan snel de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Real Madrid - Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren