Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

UniBoost: 50x je inzet als Feyenoord de volgende ronde bereikt!

Laatste update:

Feyenoord staat voor een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen: de returnwedstrijd tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League van donderdag. Lukt het de formatie van trainer Arne Slot om de halve eindstrijd te bereiken? Win vijftig keer je inzet bij een halvefinaleplaats van Feyenoord. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 50 euro winst kan pakken.

De koploper in de Eredivisie wist de eerste ontmoeting in De Kuip van vorige week donderdag winnend af te sluiten: 1-0. Mats Wieffer tekende in de tweede helft voor het enige doelpunt. De Rotterdamse club had het bij vlagen best moeilijk tegen Roma, dat in de persoon van Lorenzo Pellegrini een strafschop miste. Feyenoord won drie dagen later een stuk gemakkelijker van SC Cambuur, de hekkensluiter in de Eredivisie: 0-3.

Zie jij Feyenoord de halve finale bereiken? Profiteer van de UniBoost!

Roma verloor naast de wedstrijd tegen Feyenoord ook Paulo Dybala met een spierblessure in zijn rechterbovenbeen. De Argentijn zat na zijn wissel zichtbaar emotioneel op de bank, wat deed vermoeden dat de kwetsuur ernstig was. Verder onderzoek wees enkele dagen later echter uit dat de spier van Dybala niet beschadigd is, maar dat er sprake was van een lichte zwelling in zijn rechterbovenbeen. Hij traint gewoon weer en is donderdag wellicht inzetbaar. Zonder Dybala wist Roma zondag met 3-0 te winnen van Udinese. Het returnduel met Feyenoord begint donderdag om 21.00 uur.

Denk jij dat AS Roma alsnog de halve eindstrijd haalt? Check dan snel de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Zie jij Feyenoord de volgende ronde bereiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren