Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Unibet Uitblinker: hoge odd voor een goal van Luuk de Jong tegen Ajax!

Laatste update:

Concurrenten PSV en Ajax ontmoeten elkaar twee keer in een week tijd. Eerst in de Eredivisie, daarna in de finale van de TOTO KNVB Beker. Welke topclub staat er na 30 april het beste voor? Unibet heeft voor de kraker van deze zondag in het Philips Stadion een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen.

Voor PSV - Ajax is dit een speciale odd voor een doelpunt van Luuk de Jong. De reguliere quotering is 3.15. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 4.50! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. De ervaren aanvaller (32) van PSV opende in november de score van de clash in de Johan Cruijff ArenA. De Eindhovenaren wisten Ajax uiteindelijk met 1-2 te verslaan.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

De Jong wist vorige week tegen FC Volendam (2-3 winst) de grens van tien doelpunten in de Eredivisie te bereiken. De doorgewinterde spits valt hiermee buiten de top tien op de topscorerslijst. Sydney van Hooijdonk van sc Heerenveen voert na zaterdagavond met vijftien competitietreffers die lijst aan. PSV en De Jong beginnen zondag om 14.30 uur aan de clash met Ajax in Eindhoven.

Zie jij Luuk de Jong scoren tegen Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren