Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Unibet Uitblinker: een hoge odd voor een schot op doel van Weghorst!

Laatste update:

Een echte kraker in de Premier League: Liverpool krijgt zondag namelijk bezoek van Manchester United. Virgil van Dijk en Cody Gakpo tegenover Erik ten Hag en Wout Weghorst op Anfield. Unibet heeft voor dit duel een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen.

Voor Liverpool - Manchester United is dit een speciale odd voor een schot op doel van Weghorst. De reguliere quotering is 2.07. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 3.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. Weghorst was in de laatste twee duels van the Red Devils belangrijk met assists op respectievelijk Marcus Rashford en Fred.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Manchester United heeft een topweek achter de rug. Drie dagen na het veroveren van de EFL Cup werd met 3-1 gewonnen van West Ham United, waardoor de kwartfinale van de FA Cup bereikt werd. Liverpool pakte belangrijke punten in de strijd om Champions League-voetbal. Dankzij een goal van Van Dijk en een voorassist van Gakpo werd Wolverhampton Wanderers met 2-0 verslagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren