Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unibet Uitblinker: een hoge odd voor een goal van Kudus tegen Feyenoord!

Laatste update:

Een ongekende kraker zondag in de Eredivisie: koploper Feyenoord gaat namelijk op bezoek bij nummer twee Ajax. Het verschil bedraagt drie punten in het voordeel van de Rotterdammers, waardoor de spanning zeer groot is. Unibet heeft voor dit duel een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen.

Voor Ajax - Feyenoord is dit een speciale odd voor een doelpunt van Mohammed Kudus. De reguliere quotering is 2.90. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 4.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. Kudus is in vorm en scoorde in de laatste twee Eredivisie-wedstrijden van Ajax: de 1-0 overwinning op NEC en de 2-4 zege op bezoek bij sc Heerenveen.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Ajax pakte in januari nog een punt tegen Feyenoord tijdens de ontmoeting in De Kuip: 1-1. Igor Paixão bracht de koploper toen op schitterende wijze op voorsprong. Davy Klaassen redde met een kopbal, die via Mats Wieffer over de lijn ging, een punt voor Ajax. De clash tussen de titelkandidaten in de Eredivisie begint zondag om 14.30 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Zie jij Mohammed Kudus scoren tegen Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren