Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Unibet Uitblinker: een hoge odd voor een goal van Benzema tegen Man City!

Laatste update:

Een heerlijke kraker in de halve finale van de Champions League. Bekerhouder Real Madrid krijgt dinsdagavond namelijk bezoek van Manchester City. Welke grootmacht zet in de Spaanse hoofdstad de eerste stap richting de finale in Istanbul? Unibet heeft voor de clash in het Santiago Bernabéu een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen.

Voor Real Madrid - Manchester City is dit een speciale odd voor een doelpunt van Karim Benzema. De reguliere quotering is 3.20. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 4.50! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder. Benzema begint met een goed gevoel aan de eerste ontmoeting met Manchester City in het miljardenbal, want afgelopen zaterdag veroverde de Franse spits met Real Madrid de Copa del Rey.

Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de UniBoost Uitblinker!

Benzema kwam tot dusver tot vier goals in de Champions League, acht minder dan Erling Braut Haaland. Desondanks zal de verdediging van Manchester City op zijn hoede zijn voor de Fransman. De 35-jarige spits scoorde vorig jaar in de halve finale in totaal driemaal tegen the Citizens. Mede dankzij de knotsgekke returnwedstrijd, door Real Madrid in extremis met 3-1 gewonnen, werd de finale bereikt. De heenwedstrijd in Madrid begint dinsdagavond om 21.00 uur.

Zie jij Karim Benzema scoren tegen Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren