Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Unibet Game of Champions: beantwoord zes vragen goed en win 25.000 euro!

Laatste update:

De Champions League nadert langzaamaan zijn climax. Internazionale zette vorige week een flinke stap richting de finale dankzij de 0-2 overwinning op buurman en aartsrivaal AC Milan. Dinsdagavond volgt de spannende return. Speciaal voor deze absolute kraker in het Giuseppe Meazza komt Unibet met 'Game of Champions', waarbij je als voetballiefhebber tot maximaal 25.000 euro kan winnen!

Het enige dat je hoeft te doen is het juist beantwoorden van zes voetbalvragen. Weet jij alles over de Champions League, AC Milan en Internazionale? Wacht dan niet te lang en zorg ervoor dat alle vragen een goed antwoord krijgen. Er staat aan het einde van de rit een hele mooie prijs te wachten!

Log nu in bij Unibet en speel de 'Game of Champions'!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren