Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Unibet: een odd van 2.35 (!) voor een Europese zege van Feyenoord!

Laatste update:

Feyenoord gaat donderdagavond op bezoek bij Shakhtar Donetsk in de achtste finales van de Europa League. De Rotterdammers sloegen de tussenronde over, omdat het eerste werd in een groep samen met Midtjylland, Lazio en Sturm Graz. Alle vier de ploegen hadden acht punten verzameld na zes duels, maar het doelsaldo sprak in het voordeel van Feyenoord. Het treffen met Shakhtar begint donderdag om 21.00 uur Nederlandse tijd.

Shakhtar werkt zijn wedstrijden vanwege de oorlog af in het Stadion Wojska Polskiego w Warszawie, het stadion van Legia Warschau. De Oekraïners wonnen in de tussenronde met 2-1 van Stade Rennais. In Frankrijk stond dezelfde eindstand op het scorebord, maar Shakhtar won na strafschoppen. Trainer Igor Jovicevic heeft een hoop personele problemen in de achterhoede. Zo zijn alleen Lucas Taylor en Yaroslav Rakitskhyi nog over.

Zie jij Shakthar winnen van Feyenoord? De quotering hiervoor staat op 3.15!

Feyenoord is de koploper van de Eredivisie. De ploeg van Arne Slot won zaterdag in de absolute slotfase met 1-0 van degradatiekandidaat FC Groningen. Oussama Idrissi tekende voor de enige treffer in De Kuip. Feyenoord heeft met Quinten Timber, Justin Bijlow en Patrik Walemark nog drie namen die niet in actie kunnen komen tegen Shakhtar. Gernot Trauner en Sebastian Szymanski zitten wel in de wedstrijdselectie.

Boekt Feyenoord een zege in Warschau? Een uitzege is te spelen tegen een odd van 2.35!

Santiago Giménez is de clubtopscorer van Feyenoord. De 21-jarige Mexicaan heeft er twaalf inliggen, verspreid over alle competities. In de Europa League staat de teller op vier treffers uit zes wedstrijden. Danilo en aanvoerder Orkun Kökçü hebben elf en tien doelpunten op hun naam staan.

Scoort Giménez ook tegen Shakthar? Check dan hier de quoteringen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Zie jij Feyenoord winnen van Shakhtar Donetsk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren