Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Twintig miljoen pond is veel geld, maar voor hem is dat een schijntje’

Laatste update:

Nathan Aké ruilde Chelsea eind juni in voor Bournemouth en de club van manager Eddie Howe betaalde 22,7 miljoen euro voor de centrale verdediger. Nog nooit telden the Cherries zoveel geld neer voor één speler. De 23-jarige Aké is het geld echter meer dan waard, stelt ploeggenoot en stopper Steve Cook.

De 26-jarige Engelsman stond dit seizoen in 26 wedstrijden met Aké in het centrum en de samenwerking bevalt hem goed, zo vertelt hij in de Daily Echo: “Ik denk dat onze samenwerking is verbeterd. Ik houd ervan om met Nathan te spelen, hij maakt nooit een fout. Hij is uitstekend aan de bal en ik heb het gevoel dat we het dit seizoen samen goed doen.”

“Hij is al het hele seizoen buitengewoon en hopelijk kunnen we dit nog vele jaren met elkaar volhouden. Ik weet dat twintig miljoen pond veel geld is, maar het is op de huidige transfermarkt een schijntje. Nathan is iedere penny waard, en meer. Hij is nog maar 23. Het is een investering en ik denk niet dat hij erdoor van slag is geraakt.”

Aké, zesvoudig international van het Nederlands elftal, speelde voor VV Wilhelmus, ADO Den Haag en Feyenoord alvorens hij in 2011 bij Chelsea terechtkwam. In dienst van de club uit Londen kwam hij tot zeventien wedstrijden en de linkspoot werd verhuurd aan achtereenvolgens Reading, Watford en Bournemouth. Afgelopen zomer tekende Aké een contract tot medio 2022 op Dean Court.

Denk jij dat Nathan Aké in de toekomst nog eens bij een Europese topclub terechtkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler en hij heeft eigenlijk alles wat een verdediger hoort te hebben. Subtop moet hij wel aankunnen. Denk echter dat we bij Nederland niet heel veel aan hem hebben. Centraal hebben we 3/4 betere. Misschien als linksback, heeft hij ook prima wedstrijden gespeeld.

13 april 2018 om 11:16

Het is echt ongelofelijk hoeveel (goede) centrale verdedigers Nederland ineens heeft die in de basis staan bij een buitenlandse club na jaren van middelmaat. Heb je ook nog eens een talent als De Ligt waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Ben benieuwd waar het plafond van Aké ligt, zou normaal gesproken nog wel een stapje moeten kunnen zetten.

13 april 2018 om 11:27

Op dit moment zijn alleen de Vrij en van Dijk duidelijk beter dan hem. Komt in het NL elftal dan echt wel aan spelen toe.

13 april 2018 om 11:32

Blijkbaar heeft de Ligt ook al een streepje voor en dan lopen er nog jongens als Hoedt, al ben ik daar niet echt fan van.

13 april 2018 om 12:05

Zou raar zijn als iemand die pas één seizoen in de eredivisie goed speelt (vaak genoeg ook niet) een streepje voor zou hebben op iemand die al 3 seizoenen goed speelt in de Premier League. Dit seizoen al 4 keer verkozen tot speler van de maand van Bournemouth. Zou kunnen dat de Ligt in de toekomst wel beter is, maar voorlopig nog niet.

13 april 2018 om 13:07

Vorig seizoen heeft Aké maar 12 wedstrijden gespeeld en het kaar er voor 20. Dit is zijn eerste seizoen dat hij pas écht lekker bezig is, je moet ook weer niet overdrijven. Hij laat het wel op hoger niveau zien natuurlijk, toch lijkt de bondscoach liever met De Ligt te spelen (mits hij met 3 CV's speelt). En waarom zet je bij De Ligt 'vaak genoeg ook niet' tussen haakjes er achter? Vaak genoeg is echt overdreven: De Ligt speelt eigenlijk bijna al zijn wedstrijden goed dit jaar, natuurlijk maakt hij zo nu en dan wel eens een foutje, maar denk je dat Aké dat niet doet?

13 april 2018 om 13:11

Vaak genoeg ook niet zeg je.. Nou, vind de Ligt dit jaar toch echt uitstekend. Voor de rest wel met je eens hoor. Toch blijven spelers uit de Eredivisie blijkbaar een voorkeur krijgen boven spelers bij clubs in de middenmoot of iets daaronder die wel in een topcompetitie spelen.

13 april 2018 om 12:20

ik vind het geen geweldenaar persoonlijk. laatst in Oranje was ik ook niet echt onder de indruk van zijn spel

Weet iemand toevallig of Chelsea een terugkoop clausule had bedwongen?

13 april 2018 om 11:26

Hebben ze niet.

13 april 2018 om 12:21

ik denk het niet. hij doet het best aardig bij Bournemouth maar dit is natuurlijk geen speler voor het niveau dat Chelsea nastreeft

13 april 2018 om 13:12

Ja die hebben ze wel, heel makkelijk te googlen. Weet niet waarom deze 2 hier zeggen van niet..

13 april 2018 om 18:57

BbyJET Chelsea heeft idd een terugkoop-clausule op Ake en zelfs op Bertrand Traore. Weet idd niet waarom due 2 hierboven jouw zeggen van niet.

Ben altijd wel fan geweest van Ake, heeft opzich alles, atletisch, snel, sterk en kan ook ondanks zijn lengte gewoon goed koppen.

Ben heel benieuwd waar zijn grens ligt, ik had vooral toen hij terugkeerde van Watford het idee dat hij zich nog wel eens bij Chelsea in de basis kon gaan spelen maar om een duistere reden heeft hij nooit de kans gekregen. Persoonlijk vind ik hem niet minder als een Rudiger of Cahill en in potentie beter als Luiz.

Wat ik vooral sterk vind is dat hij ook gewoon een goeie trap heeft, is ook niet onbelangrijk als centrale verdediger.
Snap nog steeds niet als je Ake in huis hebt je hem dan verkoopt en Rudiger aantrekt, leuke verdediger maar naast zijn lengte en fysiek brengt die weinig hoor, dan heb je liever een iets meer voetballende verdediger als Ake.

13 april 2018 om 12:23

zo beredeneren wij hier omdat wij in Nederland opbouwen heel belangrijk vinden. in de top willen ze gewoon iemand hebben staan die zijn man uitschakelt en dan heb je meer aan Rudiger dan aan Ake

13 april 2018 om 19:01

Idd, plus het feit dat Cahill oud aan het worden is en Luiz verkocht gaat worden heeft Zouma zeker nkg perspectief op SB. Ake kan terug gekocht worden door een terugkoop clausule. Dus hopenlijk verkopen we volgende transfer periode Luiz en Cahill en houden wij Zouma en kopen we miss Ake terug, dan hebben we met Christensen, Rudiger, Ake en Zouma 4 leuke centrale verdedigers, alleen hebben wij wel weinig ervaring ermee achterin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren