Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Twee trainers reageren op vacature bij PSV: ‘Ik volg de ontwikkelingen’

Laatste update:

Nu Ruud van Nistelrooij vertrokken is bij PSV, speculeren de media volop over de opvolging van de Brabander. Onder meer de namen van AZ-trainer Pascal Jansen en Vitesse-trainer Phillip Cocu passeerden de afgelopen dagen de revue. Beiden werden in aanloop naar de laatste speelronde van de Eredivisie gevraagd naar de vacature in Eindhoven. Jansen en Cocu wilden echter niet veel loslaten. “Een rentree is nu absoluut geen item”, zei Cocu, geciteerd door De Gelderlander.

Jansen werd door ESPN gevraagd naar de geruchten rondom zijn persoon. “Dat is inherent aan de voetballerij. Het is best wel typisch: de trainer zit bij wijze van spreken nog geen twee tellen in zijn auto naar huis en dan komen er allemaal lijstjes voorbij. Het is wat het is.” Jansen ligt bij AZ nog tot medio 2025 vast. Aanstaande zondag staat voor de Alkmaarders een cruciaal duel op het programma. In eigen huis is uitgerekend PSV de tegenstander, in een wedstrijd die bepaalt in welke Europese competitie beide ploegen gaan spelen.

De vijftigjarige Londenaar wil helemaal niet nadenken over een overstap naar PSV. “Een vervolgstap is voor mij totaal niet aan de orde. We spelen zondag tegen PSV om de derde plek en wij moeten winnen om daar kans op te maken. Dat is waar al onze aandacht naartoe gaat”, aldus Jansen. Cocu, die tussen 2013 en 2018 driemaal de landstitel won met PSV, werd door De Gelderlander ook geconfronteerd met de openstaande vacature bij zijn voormalig werkgever.

“Uiteraard heb ik de ontwikkelingen bij PSV meegekregen. Maar een rentree is nu absoluut geen item”, stelt Cocu. “Volgens mij is PSV nog helemaal niet bezig met het aanstellen van de nieuwe trainer. Er staat met AZ-uit een enorm belangrijke wedstrijd op de agenda. Daar zijn alle ogen op gericht. Bij mij is PSV geen punt. Ik zit hier, bij Vitesse. Ik ga hier niet speculeren over de toekomst. Ik heb gewoon een contract bij Vitesse. Vragen naar PSV mag. Maar er zullen de komende tijd nog wel honderd namen voorbij komen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede reacties van beide trainers. Netjes geantwoord en daarmee de vraag beleefd aan de kant geschoven.

26 mei 2023 om 17:54

Gewoon Bosz nemen en het duo van Dallinga en vd Boomen proberen binnen te halen. Wat slagers scouten uit de Ligue 1 voor achterin en op vm, de Ligue 1 die Bosz overigens ook goed kent. Optie 2: Hassenhuttl (ja weer een Duitser) maar goed die lijkt ook meer een Ajax trainer en anders Wim Jonk. Hoeft allemaal niet zo moeilijk!

26 mei 2023 om 17:59

Spierings en vd boomen bedoel je ?
Uit eindelijk haal je die voor in de breedte voor als het tegenvalt .
Psv moet gewoon zorgen dat ze zondag winnen dan kunnen we misschien weer eens goede voetballers halen want die zijn er de laatste jaren te weinig

26 mei 2023 om 20:57

@RuudNilis ja sorry bedoelde idd Spierings. Je hebt gelijk vooral de verdediging is sinds Alex en iets later Moreno waardeloos. Dat zou al een hoop puntverlies schelen. Zo'n Ramalho alleen al kost je over het seizoen zeker 10 punten qua individuele fouten.

Cocu zou ik een perfecte kandidaat vinden om het stokje over te nemen!

26 mei 2023 om 17:14

Tsja, het is dan toch weer naar de bekende weg. Ik vraag me af of Cocu het nog in zich heeft. Heeft gewoon eigenlijk niets laten zien de laatste jaren

26 mei 2023 om 17:28

Het was wel bizar saai onder Cocu maar werd wel meerdere keren kampioen. Louis v Gaal een optie? Haha.

26 mei 2023 om 18:02

Cocu echt een legend maar cocu als coach is toch niet wat je wil want dat voetbal was niet om aan te zien en de wissels al helemaal niet wat een verschrikking was dat ondanks dat we toch goede resultaten hebben gehaald onder cocu dan zie ik liever een Pascal Jansen komen

26 mei 2023 om 18:31

Ik ook 😉

26 mei 2023 om 19:40

Haal maar op uit Arnhem, dan zijn wij dat negatieve voetbal kwijt.

AZ vraagt in navolging van Feyenoord minimaal 15 miljoen voor Jansen

26 mei 2023 om 17:26

Wat is je bron? Of is je duim hartstikke vochtig? Of is dit Huiberts op een privé account?

Ik heb toch liever dat PSV naar een buitenlandse trainer gaat kijken. Op dit moment zie ik geen Nederlandse trainer waar ik echt overtuigd van ben en PSV is na 5 jaar wel weer eens toe aan een landstitel. Dan moet je een ervaren trainer halen die weet wat het is om prijzen te winnen. Alleen "the Champ" kan ons redden, maar die zit wel goed in Afrika

26 mei 2023 om 19:17

Hoor net uit betrouwbare bron dat Jansen een Londenaar is , dus je hebt mazzel!

Ik ga er vanuit dat psv hoger mikt. Cocu is toch nooit meer echt ergens geslaagd na psv. Jansen doet het na een moeizame start nu aardig bij AZ, maar daar houdt het toch wel op.

Ik maak hier duidelijk uit op dat Cocu ondertussen getekend heeft bij PSV, kan ik nu ook bij de Telegraaf werken

Pascal doet het goed bij AZ . Doet geen gekke wissels. Lijkt mij een goede kandidaat.Ruud gebruikte zijn huurlingen niet veel vond ik. Terwijl Savio telkens goed in viel. Van Til heb ik nooit begrepen dat hij een basis speler was traag en weinig techniek.

Cocu is de Frank de boer van psv. Titels gepakt maar saai voetbal. Als je uit beide heren zou moeten kiezen dan zou ik eerder voor Pascal . Heeft ook een verleden bij psv en is een trainer die graag met eigen jeugd werkt . Speelt mooi aanvallend voetbal

Ik vind Fraser wel een goede voor PSV. Laat zijn team altijd met veel discipline vanuit de organisatie spelen. Past qua spelopvatting wel en dan komen de verdedigers ook eens een keer goed uit de verf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren