Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Transfer van zoveelste ex-Barcelona-ster naar Inter Miami lijkt van de baan

Vrijdag, 28 juli 2023 om 09:08Sam Vreeswijk • Laatste update: 09:43

Een overstap van Luis Suárez naar Inter Miami deze zomer lijkt van de baan. Eerder deze maand bevestigde Jorge Mas, clubeigenaar van Inter Miami, in El Pais nog dat zijn club had gesproken met de 36-jarige spits over een transfer. Donderdag sprak Grêmio-trainer Renato Portaluppi zich erover uit: “De soap kan worden beëindigd, want hij blijft tot december bij ons.”

De Amerikaanse club wilde Suárez graag herenigen met Messi, maar dat lijkt voorlopig dus niet te gaan gebeuren. Donderdag, nadat Grêmio in de Braziliaanse beker werd uitgeschakeld door Flamengo (0-2), was trainer Portaluppi duidelijk. “Suárez is heel belangrijk voor ons. Hij maakt het verschil”, aldus de oefenmeester in gesprek met Sport TV. “De soap kan worden beëindigd, want hij blijft tot december bij ons. Dat geeft alle partijen rust.”

Suárez ligt nog tot eind 2024 vast bij de Braziliaanse club, waardoor een transfervrij vertrek voorlopig nog kan worden uitgesloten. Toch is het goed mogelijk dat de Uruguayaan voortijdig vertrekt bij Grêmio. Zelf had hij de stap naar Inter Miami naar verluidt wel zien zitten. Braziliaanse media meldden dat hij zelfs bereid was om salaris in te leveren.

Inter Miami is deze zomer bezig om een ware Barcelona-reünie te organiseren. Behalve Messi werden ook Jordi Alba en Sergio Busquets al naar Florida gehaald. Trainer Gerardo Martino liet eerder ook al weten dat hij Suárez daar graag aan zou toevoegen. “Maar er zijn nog veel obstakels. Het gaat niet alleen om Inter Miami”, citeerden Amerikaanse media hem. Die obstakels lijken er nu dus voor te hebben gezorgd dat de overgang is afgeketst.Gerelateerd

Meer sportnieuws

22 reacties (laatste reactie door ajax/barca2014)

Suarez is inmiddels toch echt 36

Zou bijna de MLS gaan volgen voor dit project zou het gruwelijk vinden als Suarez ook aansluit.

28 juli 2023 om 09:46

Nou idd! Zou geweldig zijn om een deel van het oude barcelona weer samen te zien spelen. Ondanks de leeftijden toch zeker een aanwinst voor de MLS

28 juli 2023 om 10:01

Dat bleek wel met Busi! Die man is daar nog een van de beteren zonder hoeven te denken 🫣

28 juli 2023 om 11:47

Ben toch benieuwd wat die gasten een heel seizoen nog kunnen brengen samen. Als iid Suarez en Iniesta er ook nog komen/kwamen spelen hadden ze 5 van de 11 spelers die flink op retour zijn. Ik mis eigenlijk alleen Dani Alves nog in dit verhaal .

Misschien maar beter zo. Ik had het persoonlijk best genant gevonden als ook Suarez nu voor Miami zou gaan spelen. Ik vind het geen goede reclame dat een 36-jarige speler uit de Braziliaanse competitie nog naar de MLS gaat. Daarnaast zou je weer hetzelfde probleem krijgen als bij Barca, namelijk dat er weer een vast kliekje zou ontstaan. Nu weet ik dat het hele Inter project pure marketing is, maar voor het sportieve aspect zou het toch echt geen goede reclame zijn voor zowel de MLS als Inter Miami om een uitgerangeerde 36-jarige spits uit de Braziliaanse competitie te halen.

28 juli 2023 om 10:04

Nou nou... Uitgerangeerd? De beste man heeft gewoon in 30 potten iets van 20+ goals/assist. Jij mag je mening hebben maar ik kijk daar echt anders na.. vind het eerder goede reclame. Je brengt de hele garde samen waardoor bepaalde vastigheid toch in het team gaat zitten, en als is het maar 1/2 jaar. Het zou genoeg betekenen voor de MLS en Miami gezien de aandacht van ze op de markt van Zuid Amerika.

28 juli 2023 om 10:20

In de Braziliaanse en/of Uruguayaanse competitie ja. Op het WK was het drie keer niks. Busquets en Messi hebben letterlijk nog op het allerhoogste niveau geschitterd. Beiden hadden prima nog een jaar bij de absolute top kunnen spelen. En aandacht vanuit Zuid-Amerika kan ook gewoon door spelers te halen die wel nog een hoog niveau kunnen halen.

28 juli 2023 om 18:54

Wat is het probleem precies? Hij gaat naar Miami in de MLS, niet naar FC Barcelona. Dat de absolute top voor Suarez voor bij is snapt iedereen, maar bij Nacional en Gremio heeft Suarez het gewoon goed gedaan. Die schiet er in de MLS ook wel 20 in met Messi naast hem. Voor Miami alleen maar mooi dat ze Busquets, Alba, Messi EN Suarez hebben. Ze hebben nick marsman in goal en van dat niveau is de rest van de competitie ook. Suarez zou dus een uitstekende speler zijn voor Miami.

28 juli 2023 om 10:08

Alsof de Braziliaanse competitie zoveel minder is dan de MLS. Sterker nog, er komen meer talenten uit die competitie dan uit de VS.

28 juli 2023 om 10:17

Ik zeg niet dat de Braziliaanse competitie minder is dan de MLS. Verre van zelfs. De Braziliaanse, Mexicaanse en Argentijnse competities zijn van een veel hoger niveau. In de MLS is er natuurlijk wel veel meer geld aanwezig en daarmee dus ook veel meer potentie. De MLS zou ooit groot genoeg kunnen zijn waardoor de eigen talenten niet meer nara het buitenland trekken. Hoewel we dit al 30 jaar verwachten zie ik nu toch wel langzame groei met het aantrekken van een Messi die net het WK heeft gewonnen, maar ook een speler als Busquets die prima nog een extra jaar als basisspeler bij Barca had kunnen spelen. Ook renderen steeds meer spelers die de stap van de MLS naar Europa maken. Denk aan Davies, Almiron, Ortega (vind ik een onderschatte keeper),... Je ziet duidelijk progressie.

28 juli 2023 om 13:30

Valt wel mee. De Mexicaanse competitie is echt niet meer veel beter dan de MLS. Alleen Tigres en Club America zijn vrij goed, de rest heeft zowat allemaal verloren van MLS clubs in die cup momenteel.

28 juli 2023 om 10:31

Jij gelooft nog steeds in de leugen van "el club de amigos"?

28 juli 2023 om 10:46

Welke leugen? De leugen dat de topspelers op een gegevn moment geen flikker meer wilden uitvoeren? De leugen dat we met 2-8 door Bayern zijn afgedroogd? De leugen dat Setien door de allesbehalve fitte vedettes is gesaboteerd? Ik ben al deze spelers heel dankbaar voor wat ze in het verleden hebben gebracht, maar sommige van de topspelers voelden zich op een bepaald moment gewoon onaantastbaar. En dat kan alleen maar als ze een vaste groep spelers achter zich hebben staan. Het enige waar ik Koeman dankbaar voor ben is dat hij schoon schip wilde maken. En meteen zag je ook de verontwaardigde reactie van Suarez die op dat moment echt niet meer op het allerhoogste niveau meekon. Heel leuk die titel met Atleti, maar dat waren allemaal goals tegen het rechterrijtje. In de CL werd het gewoon pijnlijk duidelijk dat hij niet meer meekon.

28 juli 2023 om 13:44

Je haalt een boel dingen aan en lijkt zelfs de suggestie te wekken dat de spelers opzettelijk keihard verloren van Bayern. Hoop dat ik dat verkeerd begrepen hebt.

Dat hele "club de amigos" is een leugen, in de wereld geholpen door Bartomeu en zijn vriendjes. Dat spelers hebben verzaakt is absoluut waar, maar daar heeft nooit de oorzaak van alle problemen in gelegen. Hun "onaantastbaarheid" zat 'm veel meer in het gegeven dat er geen fatsoenlijke vervanging was.
Het probleem zat 'm bovenin. Opgevolgd door de managers die aangesteld werden.

Of Suarez daarna wel of niet goed genoeg was voor de CL is volledig irrelevant. Staat helemaal los van de lulkoek van de vriendenclub.

28 juli 2023 om 17:12Nee die 2-8 was natuurlijk niet opzettelijk. Het had zomaar 6-8 kunnen zijn als die grote kansen van Messi en Suarez waren benut. Maar feit blijft wel dat Barca conditioneel helemaal door bayern werd afgetroefd. En op dat vlak vind ik wel dat je dat deels de spelers kunt aanrekenen. Zij hebben Setien, die voor een attractieve speelstijl wilde gaan, helemaal in de steek gelaten. Het is toch ook niet voor niks dat zo'n Riqui Puig ineens positief uitblonk ondanks zijn geringe fysiek. Het duidde voor mij het enorme contrast aan tussen de jonge spelers en de oudere gevstigde spelers. Er was bovendien ook meteen gezeik tussen Messi en de staff van Setien. Ook begon Vidal toen juridische stappen tegen de club omwille van heel vage redenen.
Wat betreft de leugen waar jij op doelt zou het mij idd niets verbazen dat dit onderdeel is geweest van de lastercampagne die door Bartomeu was opgezet. Maar ik vraag me dan wel af, hoe komt het dat Messi Suarez altijd probleemloos wist te vinden terwijl hij Griezmann juist compleet leek te negeren? Je zou toch denken dat een snelle en technisch vaardige spits meer connectie zou moeten hebben dan een wat loggere en oudere spits als Suarez? Toch draaide het duo Messi-Griezmann werkelijk voor geen meter. Komt dat omdat Messi zijn oude maatje meer gunde dan Griezmann? En ik ben met je akkoord dat dit allemaal suggesties van mijn kant zijn. Maar omwille van deze suggesties krijg ik de indruk dat er idd een kliekje was.

voor de nostalgie was het leuk geweest, maar ik denk sportief gezien dat martinez gewoon een stuk beter is. als die zijn draai weer weet te vinden is dat gewoon 1 van de beste spitsen in de MLS

Wat zou ik het geweldig vinden als er 5 van de 11 basisspelers van 2005 CL finale (winnaars) samen spelen. (messi, Busquets, Alba, Iniesta en Suarez). Nu gaat de laatste (voorlopig) niet door, maar wie weet in de winterstop. Daarnaast hoop ik ener deze dagen nog wel de bevestiging van Iniesta te zien. Die 4 kunnen nog makkelijk minimaal 2 jaar doorspelen in de MLS. Wát een spelers!

Zoals @jsh88 hierboven al benoemde: ik zou bijna de MLS of minimaal veel wedstrijden van Inter Miami gaan kijken voor dit project! Ben echt benieuwd wat ze gaan klaarspelen aangezien Inter Miami tot de komst van deze Barca-legends nog laatste stond (of mss zelfs nog steeds)..

28 juli 2023 om 10:39

2005 finale?

28 juli 2023 om 11:52

Gok dat hij 2015 bedoelt…? Zou het anders ook niet weten haha. Destijds 1/3 tegen Juve.

28 juli 2023 om 14:46

Haha ja typfoutje ;-)

Goed zo met Martinez hebben ze al een prima speler, en die heeft de benen nog om voor Messi te rennen, prioriteit heeft Sergio Ramos of een andere verdediger met kwaliteiten. Ik hoorde dat ze ook bezig waren met Iniesta.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

1015 fans
Aanvaller, 36 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren