Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Toekomst Wijnaldum hoogst onzeker na boodschap van Mourinho

Laatste update:

AS Roma gaat de koopoptie in het huurcontract van Georginio Wijnaldum niet lichten, zo heeft de club laten weten aan Sky Sport Italia. De 32-jarige Rotterdammer heeft van de clubleiding en trainer José Mourinho te horen gekregen dat de Romeinen de eventuele transfersom te gortig vinden. Roma kan Wijnaldum, die bij Paris Saint-Germain nog tot medio 2024 vastligt, voor negen miljoen euro definitief overnemen, maar ziet van deze optie af. In Parijs lijkt de 88-voudig international van het Nederlands elftal echter ook geen toekomst te hebben.

Wijnaldum meldde zich begin augustus in de Italiaanse hoofdstad, debuteerde namens Roma in de Serie A en brak vervolgens tijdens een training zijn scheenbeen. Als gevolg daarvan moest de rechtspoot maar liefst zes maanden revalideren, waardoor hij ook het WK in Qatar aan zich voorbij moest laten gaan. Uiteindelijk speelde Wijnaldum dit seizoen 23 officiële wedstrijden voor Roma, waarin hij goed was voor twee doelpunten en een assist. Tijdens de verloren Europa League-finale tegen Sevilla kwam Wijnaldum afgelopen week als invaller 52 minuten in actie.

Hoewel Mourinho tevreden is over het werkethos van Wijnaldum, is de clubleiding er niet van overtuigd dat de middenvelder nog negen miljoen euro waard is. Transfermarkt schat zijn marktwaarde nog wel in op twaalf miljoen euro. Roma heeft het echter niet breed en legt de prioriteit op de komst van Houssem Aouar, die de nummer zes van de Serie A transfervrij kan overnemen van Olympique Lyon. De 24-jarige international van Algerije is gezien zijn leeftijd een stuk interessanter voor i Giallorossi.

Feyenoord-icoon Willem van Hanegem droomde halverwege april openlijk van een terugkeer van Wijnaldum naar De Kuip. In de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad vertelde de Kromme dat hij hoopt dat zijn club een poging gaat wagen. “Misschien moet hij daar wel weg. Ik zou hem zo ophalen op Schiphol”, aldus Van Hanegem over de reserverol van Wijnaldum bij Roma. Indien de middenvelder daadwerkelijk terug wil keren naar Feyenoord zal hij water bij de wijn moeten doen. Wijnaldum verdient bij PSG een vorstelijk salaris.

Zie jij Wijnaldum al terugkeren naar Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iets voor Feyenoord als vervanger van Kokcu?

6 juni 2023 om 20:22

Daar hoop ik niet op. Lijkt me ook verstandig om ons te richten op een speler met restwaarde en potentie in plaats van iemand die 32 en blessuregevoelig is. In mijn optiek is Wijnaldum over the hill en niet de aanjager die Feyenoord zou moeten ambiëren.

6 juni 2023 om 20:27

Naar mijn optiek is Gini helemaal niet over the hill. Vind dat maar een kortzichtige mening. Hij heeft een verkeerde clubkeuze gemaakt met PSG, toen die blessure en bij een ultra verdedigend Rime terechtgekomen wat niet bij hem pas. Bij een meer voetballend team kan hij nog prima mee desnoods als 12e man. Ziet er ook gewoon nog fit uit.

6 juni 2023 om 20:52

Feyenoord gaat de CL in. Dan heb je gewoon ervaring nodig in je team, al is het maar om enig gewicht te hebben richting arbitrage. Daarbij is hij (als hij al over the hill is) nog altijd goed genoeg om met 2 vingers in zijn neus de Eredivisie uit te spelen.

6 juni 2023 om 20:25

Ergens heb ik er de afgelopen periode ook aan gedacht, zeker door zijn ervaring, maar ik vind hem bij zowel oranje als Roma in de wedstrijden die ik gezien heb een behoorlijk matig niveau aantikken. Tel er dan bij op dat hij behoorlijk salaris zal vragen, dan is het echt twijfelgeval.
Misschien dat Slot en Feyenoord hem nieuwe energie kunnen geven maar ben niet overtuigd

6 juni 2023 om 20:45

Hij zal moeten strijden met koopmeiners die in bloedvorm is (weliswaar op de 10 positie). Maar een fitte gini is vaak magic, voegt veel meer toe dan bijv De Roon

6 juni 2023 om 20:57

Ik betwijfel of hij veel salaris zal vragen. Heeft zijn zakken royaal gevuld bij clubs als Liverpool en PSG. Dus die gaat niet meer wakker liggen of hij nou 2 miljoen of 3 miljoen per jaar moet verdienen. Hij weet als geen ander de situatie van Feyenoord en hoe hij daar ooit is weggegaan en ik zie in hem, net als in Stefan de Vrij overigens, gewoon spelers die uit clubliefde terug komen naar hun club. Zoals ook Kuyt en Van Persie Feyenoord geen windeieren hebben gelegd.

6 juni 2023 om 22:00

Bij Newcastle heeft die een onweerstaanbare indruk achter gelaten en spelen CL. Ik neem aan daar open voor staat

6 juni 2023 om 20:27

Dan ga je een stapje of 2 achteruit, Wijnaldum is echt veel minder dan Kokcu.

6 juni 2023 om 20:49

Dan maar weer naar Eindhoven 😜

6 juni 2023 om 21:33

Dat hoeft van mij echt niet. Zijn tijd is geweest.

6 juni 2023 om 21:30

Denk dat hij bij Sparta meer waardering krijgt.

Hij heeft niet of nauwelijks iets toegevoegd aan ons spel.
De helft van de tijd geblesseerd geweest en erg slecht gespeeld.

6 juni 2023 om 20:31

Continue op de grond liggen is toch ook de core business bij AS Roma? Heb ze in die finale laatst amper iets anders zien doen. Maar kan me voorstellen dat dit geen gelukkig huwelijk is geweest, mede door die blessure. Die jongen van Lyon transfervrij ophalen zou een hele goeie deal zijn.

Hij heeft dan ook geen enkele indruk kunnen maken, dat komt mede door die lange, slepende blessures maar ook door zijn matige spel. Wijnaldum heeft geen moment echt indruk kunnen maken, het loopwonder uit zijn Liverpool tijd is hij echt niet meer. Misschien kan hij nog een jaartje of 2 knallen in de Eredivisie, maar in de top is zijn tijd wel voorbij vrees ik.

Wijnaldum is passe. Het zou een aanfluiting zijn als Koeman hem laat starten. Heeft sinds zijn vertrek bij Liverpool niets meer laten zien. Jammer dat er bij Oranje altijd zo vastgehouden wordt aan de oudgedienden, alsof men bang is de kleedkamer te verliezen of zo als ze niet meer opgeroepen worden. Zoveel nationale teams waar ze gewoon de beste spelers selecteren, maar bij Oranje zit je altijd voor eeuwig vast aan aftakelende spelers. Bedanken voor bewezen diensten (ik heb wel degelijk van hem genoten in zijn eerste periode onder Koeman) en doorselecteren.

6 juni 2023 om 20:29

Mede dankzij Koeman en doelpunten van Gini doen we anders wel weer mee aan eindtoernooien na de periode Sneijder, v Persie en Robben. Dat lijken mensen soms te vergeten. Snap wel dat Koeman hem erbij houdt.

6 juni 2023 om 20:37

Dat klopt. Maar sinds z'n vertrek bij liverpool heeft hij eigenlijk niet meer echt gepresteerd. Tel daarbij op z'n zware blessurre en ik denk dat we moeten concluderen dat het voor Wijnaldum over is op top niveau.

6 juni 2023 om 20:39

Pieterpost. Hebben wij meegedaan met eindtoernooien bedoel je denk ik? Wijnaldum en Koeman hebben toch 0,0 aandeel gehad in het behalen van het WK? Daarnaast ben ik niet vergeten dat o.a. Koeman en Wijnaldum ervoor hebben gezorgd dat wij mee hebben gedaan met EK 2021, maar ben ik ook niet vergeten wat wij met Wijnaldum 2 eindtoernooien hebben gemist? Verder leven wij nu in het heden en ben je net zo goed als je laatste wedstrijd en laat die nou niet zo heel geweldig zijn geweest (nog zachtjes uitgedrukt).

6 juni 2023 om 20:41

De laatste wedstrijd van Wijnaldum die ik heb gezien was verstoppertje in de finale van de EL (en ook nog eens gewonnen)

6 juni 2023 om 20:47

Misschien niet direct voor het WK, maar sinds de aanstelling van Koeman en de Nations League zijn we bij vlagen wel weer gaan genieten van een leuk Oranje met ook een swingende Wijnaldum (26 interlandgoals overigens hè niet te vergeten). Daarvoor was het echt een paar jaar kommer en kwel.

6 juni 2023 om 20:47

Dat is ook wel het type speler die hij is. Een loper, die vooral weg beweegt van de bal en veel minder in de bal speelt. Kan ook heel waardevol zijn, dat heeft hij in het verleden bewezen.

6 juni 2023 om 20:48

Maar hij brengt nu gewoon niets meer. Je bent hem niets verplicht in het Nederlands Elftal. Je hoort de beste van het moment te selecteren en iemand die het 5 jaar geleden goed heeft gedaan

6 juni 2023 om 20:51

Pieterpost. Maar met Wijnaldum is het toch al een paar jaar kommer en kwel? Ik snap persoonlijk niet waarom hij erbij zit. Speelt al 3 a 4 jaar ruk (ook in het Nederlands elftal was het op het laatste alles behalve swingend) en dit seizoen is het ook gewoon niks van zijn kant. Als je spelers op basis van het verleden blijft selecteren, dan selecteer je dus nooit door. Gewoon de beste spelers van het moment selecteren. En niet de spelers die op hun laatste benen lopen en niks meer laten zien.

6 juni 2023 om 21:01

Dit slaat echt nergens op. Was bij Liverpool een gewaardeerde kracht en Liverpool wilde zelfs met hem verlengen maar zijn overstap naar PSG was niet handig. Daar heeft hij nauwelijks gespeeld (dus niet ruk gespeeld) en daarna is hij langdurig geblesseerd geweest en moet hij weer ritme opdoen (wat heel logisch is).

6 juni 2023 om 21:02

Als er in het heden niet veel betere keuzes zijn dan houdt het op hè, daarnaast is een uitgebalanceerde selectie met verschillende leeftijden vaak goed en 32 valt nog best mee. Ik heb er gewoon nog wel vertrouwen in dat Wijnaldum een goede keuze gaat maken nu en dat hij een mooi slot van zijn carrière tegemoet gaat, dat zou ik de beste man ook gunnen.

6 juni 2023 om 21:47

Suc6. Ik vind 1650 minuten in de Franse competitie spelen niet bepaald nauwelijks spelen? Heeft iets van 30 wedstrijden minuten mogen maken. Speelde gewoon als een krant. Nu bij Roma trekt die deze lijn mooi door. Nederlands elftal is het ook al een lange tijd helemaal niks.

Als hij voor een "normaal" Feyenoord salaris wilt komen, dan is hij van harte welkom lijkt mij. Als deze jongen weer fit word, heb je een ijzersterke middenvelder met ervaring.

7 juni 2023 om 02:00

ijzersterk nog wel... Was voor zijn blessure gewoon fit, maar totaal ontzichtbaar...

Wijnaldum is een speler die uitgerangeerd iszonde van je centen.

Zegt genoeg dat 9 miljoen al te gortig is voor Roma. Maar ja Wijnaldum is dat natuurlijk ook niet waard. Gaat ook alleen maar meer aftakelen. Ben benieuwd wat zijn volgende club gaat worden maar dat gaan geen (sub)topclub meer zijn.

Vond Wijnaldum in z'n laatste periode bij Liverpool al minder. Bij PSG heb ik niets van hem gezien en bij Roma kon hij ook niet aantikken. Des te onbegrijpelijker vind ik dat Koeman hem toch uitnodigt tkv aanstormend talent Tijjani Reijnders!

6 juni 2023 om 21:03

Als jij na 3 jaar top presteren 1 jaar wat minder presteert hoop jij ook dat je baas je op straat gooit?

6 juni 2023 om 21:22

Als je een jaar lang vrijwel altijd ziek bent en je wanneer je fit bent matig presteert en geen inzet toont, is een ontslag gewoon heel logisch.

Wijnaldum moet of voor veel geld tekenen in de zandbak of voor een klein salaris afbouwen bij Feyenoord of PSV. En voor de ervaring hoef je hem niet bij het NL elftal te houden. Hij is al jaren juist degene die het, als het lastig wordt, compleet laat afweten.

Nee bedankt. Naja als ie voor een prikkie bij ons wil spelen mag het best, maar niet voor een vorstelijk salaris dat ie heus wel wil hebben.

6 juni 2023 om 21:23

Gini gaat op deze leeftijd echt niet bij Feyenoord op de bank zitten hoor. Hoop dat PSV hem haalt.

PSV zal Gini echt wel moeten polsen voor een dienstverband. Guti gaat er hoogstwaarschijnlijk van door en dat gat kan je prima opvullen met de ervaring en professionaliteit van Wijnaldum

Tsja. Speelde ook maar mondjesmaat in de basis toen die fit was. Is ook niet meer de Gini die hij was bij Liverpool, Newcastle, PSV en Feyenoord natuurlijk...

Als AS Roma je al niet voor 9 miljoen wilt overnemen, weet ik niet of het nog veel gaat worden in Europa bij een leuke club...
En hij zal ook niet op een houtje hoeven te bijten met dat vorstelijke salaris. Ik gok dat hij het contract uitdient... En anders een gouden handdruk krijgt vanuit Parijs...

Tekenend hoe snel het kan gaan met voetballers zeg. Wellicht is Saudië nog interessant voor hem? Even nog de luttele miljoenen binnen harken. Al gok ik dat een Wijnaldum ook graag zoveel wilt verdienen als spelers als Kanté..

Kom lekker terug naar Feyenoord jongen
Lekker 2 jaar hier ballen, CL spelen, nog een x kampioen worden en dan lekker met pensioen.

De jonge spelers hier kunnen je ervaring goed gebruiken en dan hebben wij meteen een goede opvolger voor eventueel Kokcu die ook nog eens op 10 kan spelen.

Goed gevulde portemonnee. Hoeft zich ook geen zorgen te maken. Contract bij PSG loopt door. Maar zou mij niet verbazen als hij ook naar Saudi Arabië vertrekt. Koos bij PSG ook voor het geld, dus waarom niet nog een keer? Is bovendien way over the top en blessuregevoelig, dus veel clubs zullen zich ook niet melden voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren