Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

The Sun smult van ‘hoogstaand’ diner Ten Hag voorafgaand aan clash met Barça

Laatste update:

Erik ten Hag is maandagavond samen met Sir Alex Ferguson gespot in het Italiaanse restaurant Cibo in Wilmslow, op zo'n half uur rijden van Manchester. De twee hebben voorafgaand aan de Europa League-clash met Barcelona uitgebreid gedineerd en diepe gesprekken gevoerd over de aanstaande wedstrijd en de te varen koers, schrijven Engelse media. Onder meer The Sun smelt weg bij de beelden.

Fergie was de laatste manager van United die een wedstrijd wist te winnen van Barcelona. In 2008 werd in de halve finale van de Champions League met minimaal verschil gewonnen van de Catalaanse grootmacht (1-0). In 2009 en 2011 zag de 81-jarige Schot twee Champions League-titels aan zijn neus voorbij gaan. Josep Guardiola en Lionel Messi waren in het gouden Barcelona-tijdperk te sterk voor de formatie van Ferguson.

The Sun schrijft dat Sir Alex een groot bewonderaar is van Ten Hag en wat hij voor de club heeft gedaan sinds hij het vorig jaar zomer overnam. "Hij vindt dat Ten Hag echt de leiding heeft genomen", stelt de tabloidkrant. Met de 3-0 overwinning op Leicester City van afgelopen zondag heeft United nog maar een achterstand van vijf punten op koploper Arsenal, al hebben the Gunners wel een wedstrijd minder gespeeld. Donderdagavond moet ten koste van Barcelona de achtste finales van de Europa League worden bereikt.

Ten Hag is met de Engelse recordkampioen nog in de race voor vier prijzen dit seizoen. Na de clash met Barcelona treedt United komend weekend op Wembley aan tegen Newcastle in de finale van de EFL Cup. Volgende week zondag wacht op Anfield het treffen met aartsrivaal Liverpool. De voorsprong op the Reds, die dinsdag in de Champions League en ontluisterende nederlaag leden tegen Real Madrid (2-5), bedraagt liefst veertien punten. De ploeg van Jürgen Klopp speelde wel twee wedstrijden minder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt geweldig dit! Wat EtH gepresteerd heeft en je ziet dat hij van iedereen dat respect ook krijgt. Ik had zelf ook niet verwacht dat hij met dit United zo snel op de rails zou krijgen. En dan nog te bedenken dat LvG tegen hem zei, niet doen United.

22 februari 2023 om 12:41

Waarop gebasseerd had je verwacht dat hij Man Utd. niet zo snel op de rails zou krijgen? Zijn enige echte uitdaging was Ronaldo. Voor de rest gekeken naar wat hij voor Ajax heeft betekend kon je toch concluderen dat de kans groter was dat het hem zou lukken? Ik bedoel je gaat moeilijk nog een coach vinden die halve finale CL met Ajax weet te bereiken. Alles draait om discipline, duidelijkheid en visie. Het zijn drie dingen die EtH in het uiterste beheerst, het is gewoon een grote freak en was reeds bij Utrecht en Ajax al duidelijk.

22 februari 2023 om 13:02

Gebaseerd op het feit dat het Moyes, Van Gaal, Mourinho, Solskjaer en Ragnick ook niet gelukt is denk ik. Dus ik denk niet dat Ronaldo de enige uitdaging was.

22 februari 2023 om 13:20

@Hendrik123 Solskjaer werd tweede en derde met United. Mourinho werd tweede en pakte een EL. Ten Hag doet het nu in zijn eerste seizoen uitstekend, maar heeft het toch nog niet beter gedaan dan die twee? Dat kan je pas stellen als hij straks in zijn derde seizoen nog steeds uitstekend presteert. Niks dan lof voor zijn prestaties, maar je doet dan wel die twee andere coaches tekort imo

22 februari 2023 om 13:25

Het zou Moyes, Van Gaal, Mourinho, Solskjaer en Ragnick ook niet lukken met Ajax te bereiken wat EtH bereikt heeft. Zie maar een trainer aan de hak te slaan die jouw team zo aantrekkelijk laat voetballen dat spelers zelfs voor 70-80-100m weggaan. Al helemaal vanuit de eredivisie.

22 februari 2023 om 13:36

@japie ik denk dat Mourinho en Solskjaer kwalitatief een beter selectie hadden om mee te werken. Spelers als een Pogba, Matic, Lukaku, Alexis Sanchez, Rashford, Mata etc. waren toen geen koekenbakker. EtH zijn enige top player is nu Rashford en wellicht Bruno Fernandes / Casemiro. De rest is aanvulling met potentie maar zijn nog geen top spelers in woording.

22 februari 2023 om 13:41

Beetje kansloze uitspraken Caribbean, want niemand weet hoe deze mannen het wel of niet gedaan zouden hebben bij Ajax. Zijn niet de minste namen die voorbij komen he.

Kan me eerlijk gezegd ook niet voorstellen dat iemand had verwacht dat EtH nu al zo stevig in het zadel zou zitten bij Utd. Die hele organisatie is namelijk al jaren doodziek wat zeker niet alleen met Ronaldo te maken heeft. Alleen het feit al hoe hij de hele Ronaldo situatie heeft aangepakt en overwonnen is gewoon heel erg knap. Daarnaast lijkt hij inmiddels ook van alle Utd. legendes de credits te krijgen....is gewoon bijzonder knap wat hij daar doet.

Fijn dat EtH een vreselijk nuchtere tukker is, anders zou je bijna naast je schoenen gaan lopen met al die veren in je hol.

22 februari 2023 om 13:41

Je schat Matic, Sanchez en Mata van een hogere categorie in dan een Varane, de Gea? Vrij bijzonder als je het mij vraagt. Een derde plek met deze selectie is in mijn opinie niet een bijzondere prestatie. De manier waarop wél.

22 februari 2023 om 13:42

Natuurlijk zijn prijzen een bijzonder goed meetpunt voor succes. Echter verbloemen de uiteindelijke resultaten onder Mourinho en consorten wel de realiteit. In de jaren na Ferguson hebben clubs als Liverpool, Chelsea en City, United echt voorbijgestreefd.

We zetten inmiddels de vraagtekens bij het beleid van City en Chelsea, maar dat heeft niets te maken met het lichte verval van United.

Van de beoogde droom opvolger, naar de Special One, naar een van de succesvolste buitenlandse coaches tot een clublegende, ze hebben geen van allen alle neuzen dezelfde kant op gekregen. Ten Hag lukt dat wel en het is niet zo dat het zonder slag of stoot is gegaan.

Als je ondanks de pijnlijke nederlagen in het begin en het akkefietje met de absolute wereldster en clublegende steeds steviger zelf in het zadel lijkt te zitten is dat wel een bijzondere prestatie.

Ik hoop persoonlijk op winst tegen Newcastle. Hoewel de prijs voor veel fans geen must is, zou het wel de kanttekening dat Mourinho zelfs nog prijzen heeft gepakt een beetje kunnen wissen.

22 februari 2023 om 13:43

Het zijn niet alleen de statistieken die tellen. Zo'n wederopstanding van Rashford spreekt ook enorm tot de verbeelding.
Hij had alleen Antony nooit moeten kopen.

22 februari 2023 om 13:52

WW had hij ook wel achterwege mogen laten toch?

22 februari 2023 om 16:05

@Japie, maar als ik naar ManU kijk heb ik een veel beter gevoel. Op het einde van Solskjear liep men met de ziel onder de arm en kreeg je bijna medelijden. Ook onder Mourinho was het ondanks succes niet om aan te gluren en het ManU wat je wil zien. Nu zie je weer spelplezier terug. Dat doet hij zeker beter dan zijn voorgangers. Waar v Gaal tijd had moeten krijgen, want die was aan het doorselecteren, maar men koos ervoor om mogelijk direct succes te krijgen met Mourinho en afbraak voetbal. Dat werkt zoals we Mourinho 1 a 2 jaar en dan is het chaos binnen de club.

22 februari 2023 om 16:20

Mag ik aanvullen ? De disciplne en duidelijkheid vormden zijn basis. Kunnen meer trainers demk ik. Eric heeft het vermogen om die basis te gebruiken zich in te zetten als een vader voor die jongens. Eric houdt van die jongens. En dat hebben lang niet alle trainers denk ik. Zie Johny hetzelfde doen .....regels stellen .....inzet eisen. Heb de indruk dat ook Johny goed met die gasten om kan gaan. Zag hem met Heito, arm om heem heen ..... schouderklopje .... en aan de bak jongen.

22 februari 2023 om 16:42

de concurrentie is ook wel even anders nu. wat je allemaal ziet bij city, new castle liverpool chelsea westham etc qua uitgaves. de competitie wordt steeds breder.

22 februari 2023 om 18:02

Het zou Mourinho niet lukken zeg je @caribbean ? Dezelfde Jose Mourinho die de Champions League won met FC Porto? De andere trainers oke, maar Mourinho kan je niet zo disrespecten...

22 februari 2023 om 12:42

Misschien is dit wel waar hij zo bang voor was

22 februari 2023 om 13:58

Haha dat zou best kunnen Ironmanutd!

@caribbean, EtH deed het geweldig he bij Ajax en Utrecht. Alleen United zag je ook afgelopen zomer, ze komen altijd te laat in actie voor de transfer. Je zat destijds met Ronaldo, De Gea en Maguire etc.

Waar de rest van teams snel in de zomer spelers erbij halen, wacht United altijd heel lang. Ook bijvoorbeeld met Felix, je ziet chelsea die sneller is (ze hebben natuurlijk behoorlijke koopkracht nu).

22 februari 2023 om 12:56

Echt geweldig ja. Wat een prestatie om bij een Italiaan te eten. Benieuwd of hij zijn spaghetti met vork en mes of met een lepel at

22 februari 2023 om 13:41

Ligt eraan wat hij besteld had natuurlijk. Als het een pizza was heeft hij misschien zelfs gewoon met z'n handen gegeten.

Kijkend naar de website had ik sowieso voor een ander restaurant gekozen. Wie zit er te wachten op bladgoud op z'n pizza of burrata. En ze missen guanciale bij de carbonara, erg jammer.

22 februari 2023 om 13:22

Het is te hopen dat Ferguson een beetje rustig heeft gepraat. Anders krijgen we een heel vreemde opstelling te zien denk ik.

Dit is toch wel mooi om te zien de Grote Sir Alex, met Ten Hag, Laten we hopen dat Ten Hag net zo succesvol gaat worden bij United, als Sir Alex.

22 februari 2023 om 12:34

Ik denk dat ze heel lang hebben zitten tafelen en voor de foto hun beiden tolken even weggestuurd hebben. Kan toch niet anders dan dat ze voor elkaar vrijwel niet te verstaan zijn?

22 februari 2023 om 12:40

Ik vind ten hag wel vrij duidelijk praten. Wel met een dik accent natuurlijk, maar heel goed verstaanbaar. Sir alex is een ander verhaal

22 februari 2023 om 13:02

Hoezo niet, ze kunnen toch beiden gewoon Engels (beide met een stevig accent weliswaar), die komen er heus wel uit hoor.

22 februari 2023 om 13:07

Het is een geintje, dat is wel duidelijk toch? Zou het wel mooi vinden om daarbij te zitten, Erik op zijn manier die idd prima verstaanbaar is, maar SAF moest ik op tv al flink moeite voor doen om die te verstaan.

22 februari 2023 om 13:14

Ja ik moest echt altijd het volume hoger doen en geen pratende mensen in de woonkamer hebben. Zelfde met die schot die vroeger altijd bij motd zat.

22 februari 2023 om 15:19

Ally Mccoist was ook een legende inderdaad.

Het is voor natives natuurlijk altijd wel anders. Wij verstaan Erben Wennemars ook wel op televisie.

22 februari 2023 om 12:42

Net zo succesvol????hahaha dat gaat natuurlijk nooit lukken.38 prijzen met Manchester United gaat Ten Hag nooit winnen.

22 februari 2023 om 12:47

Het zou zomaar kunnen dat ETH in zijn eerste seizoen al 3 prijzen pakt. Wellicht in een jaar tijd wel 4?
& je weet niet hoe lang hij er blijft zitten.. Zeg dus nooit nooit..

22 februari 2023 om 12:51

In bijna dertig jaar tijd. Ik denk dat dat het voornaamste probleem gaat zijn. Ik betwijfel of Ten Hag net zo lang blijft zitten als Fergie. Tussen 2003 en 2007 heeft hij destijds eenmaal de League Cup gewonnen en ik betwijfel of Ten Hag zoveel tijd zou krijgen, ook al zou hij nu de EL winnen en volgend seizoen de Treble.

22 februari 2023 om 17:46

Ik lees nu over de droogte tussen 03 en 07. Hoe dan? Geweldige selectie hadden ze in die jaren ( rooney giggs scholes ruud veron beckham barthez ferdinand vidic enz). Maarja maurinho en chelsea wonnen hem natuurlijk een paar keer. 07 wel gelijk de CL gewonnen dan, en die jaren er na wel 4 of 5 landskampioen geworden geloof ik?

Ik zie Utd vrij gemakkelijk doorgaan in de EL op basis van vorige week, maar op Anfield verliezen.

22 februari 2023 om 12:36

Ik zie Utd op basis van gisteren niet op Anfield verliezen😉 Liverpool moet echt iets aan die verdediging doen.

22 februari 2023 om 12:46

Datzelfde kun je over United zeggen toch, als je ze het eerste kwartier tegen Leicester zag. De Gea kan het niet elke wedstrijden zo op zijn heupen hebben. En bij Liverpool hebben ze klinische spelers

22 februari 2023 om 12:49

Makkelijk praten gebaseerd op een slecht kwartier tegen Leicester. Volgens mij heeft EtH daar ook zijn zegje al over gedaan toch? Het moet zeker beter. Echter, je kan op dit moment niet concluderen dat Liverpool meer kans heeft die wedstrijd. En helaas voor de competitie heeft De Gea het dit jaar alleen maar op zijn heupen.

Simpel gezegd, de clash met Liverpool is er een op zich. Een wedstrijd waar deze groep spelers voor leeft. Dat merk je aan alles. In de huidige groep lopen meer leiders om zo een wedstrijd te beslissen dan bij Liverpool. Denkende aan een Casemiro, Martinez, Rashford, Varane, Shaw, Bruno

22 februari 2023 om 12:54

Myvision baseert het toch ook op 1 wedstrijd? Beide hebben evenveel tegendoelpunten. Zal een mooie wedstrijd worden. De groep van Liverpool zal ook meer dan genoeg leven naar deze wedstrijd en hebben wat goed te maken.

22 februari 2023 om 12:58

Ik baseer het niet op een wedstrijd bij Liverpool. Het is een werkelijk drama dit jaar. Los van de blessures (vind dat altijd zo een makkelijk excuus), lijkt het nergens op. Dat ziet Stevie Wonder zelfs. Natuurlijk zal deze wedstrijd leven bij de groep. Echter, een ploeg in deze vorm heeft natuurlijk 0,0 vertrouwen. Dat kan je niet opbouwen in een periode als deze. De klap van gisteren is een mokerslag voor ze. Dat zag je het laatste kwartier gisteren. Er werd gespeeld met ze. En die tegendoelpunten is natuurlijk vertekend. Na de eerste 4 speelronde had United geloof ik al 10 doelpunten tegen als het er niet meer zijn. De laatste weken (op Leeds na) is het gewoon enorm solide. En dat je er 3 tegen Arsenal tegen krijgt in de vorm waarin ze zaten is geen schande. Je kan niet recht praten wat krom is.

22 februari 2023 om 13:05

Maar alsnog heb je dus een slipper tegen Leeds gehad en die kan je tegen Liverpool ook zomaar krijgen. Utd heeft het makkelijkste programma gehad sinds het wk van de top 6.

22 februari 2023 om 13:10

Tuurlijk is het een drama. Maar tegen united is een wedstrijd opzich en dan speelt vorm geen rol. Toch hebben ze evenveel tegendoelpunten als united. Dan zal het toch wel meevallen verdedigend gezien.

Je kunt natuurlijk ook gewoon wedstrijden waar je veel doelpunten tegen hebt niet meenemen. Dat is recht praten wat krom is.

22 februari 2023 om 13:10

Makkelijkste schema? Ze hebben de meeste wedstrijden gespeeld van alle clubs uit Europa? Spelen om de drie dagen waarin je City, Arsenal, 2x een derby tegen Leeds, Barcelona gehad hebt. Dat noem jij een makkelijk schema?

Het blijft voetbal, je kan altijd tegen een slipper aanlopen, maar statistieken liegen momenteel toch niet? Nogmaals, wat krom is, kan je niet recht lullen.

22 februari 2023 om 13:11

Als je 10 matchen in 30 dagen speelt dan is een slipper tegen Leeds niet eens zo erg.
Vooralsnog loopt alles goed en heeft United de meeste punten van alle ploegen na Nieuwjaar.
Natuurlijk is United favoriet in huidige vorm, wie anders beweert liegt.
Maar omdat het altijd matchen op zichzelf zijn kan het wel alle kanten op. Er is geen beter moment om Liverpool definitief uit te tellen.

22 februari 2023 om 13:26

Ze hebben op papier het makkelijkste programma gehad van de top 6 in de PL. Een derby tegen Leeds is toch niets speciaals?

22 februari 2023 om 13:31

Ben je nou serieus of ben je aan het trollen? Je reacties zijn namelijk echt tenenkrommend. Vorm van de dag is toch alles bepalend. Wat boeit het aantal tegendoelpunten nou? 0-1 verliezen blijft verliezen toch? Alsof die klapt veel kleiner is dan een 0-4 nederlaag?

Wanneer jij in 4 wedstrijden al ruim 10 tegendoelpunten hebt en in de 20 daarna slechts 18 waarvan 3 tegen Arsenal doe je het niet verkeerd lijkt mij deze competitie toch? Je doet net alsof ploegen als Leeds, Crystal Palace, een Aston Villa ineens koekenbakkers zijn. De PL is in de breedste vorm krankzinnig sterk.

Wil je ineens zeggen dat City dan geen kanshebber meer is omdat ze tegen Nottingham gelijk spelen?

Linksom of rechtsom kan je toch niet ontkennen dat in de huidige vorm United gewoon de grote favoriet voor die pot is..

22 februari 2023 om 13:33

@Samcro, jij kent de PL toch goed? Dan weet jij toch ook dat de wedstrijd onder supporters United-Leeds meer leeft dan de andere clashes? Dat is van oudsher. Leeds is er gebrand op die wedstrijden te winnen of in ieder geval resultaat te behalen. Voor een Arsenal is die wedstrijd niet zo spectaculair inderdaad. Voor Manchester geldt dat anders. Dat is hetzelfde met een Arsenal tegen Spurs. Dat leeft bij jullie meer dan wanneer wij tegen ze spelen.

22 februari 2023 om 13:51

Ik snap zeker het belang van derby's, maar dat is die pot tegen Liverpool toch net zo goed? Wellicht nog meer omdat de rivaliteit nog groter is, die komt wat dat betreft meer in de buurt van een Arsenal vs Spurs omdat het beiden grote clubs zijn. Leeds staat 19e dus je moet het ook niet groter maken dan het is.

En zeker, Utd heeft de meeste wedstrijden gespeeld, maar op papier waren alleen City, Barca en Arsenal daarvan lastig. Barca bleek fors mee te vallen achteraf.

22 februari 2023 om 13:57

Barça bleek mee te vallen? Of komt dat door de spelopvatting van United? Ik denk dat laatste. Of viel City achteraf ook mee?

Ik vind het waanzinnig knap hoe EtH per wedstrijd zijn spelers weet te motiveren.

Ik zeg ook niet dat die pot tegen Liverpool geen derby is. Natuurlijk zal het een zware pot worden. Maar ik ben zelf ook voetballer. Vorm van de dag is allesbepalend hoe je zo een wedstrijd in gaat. Wanneer je een reeks van 5 wedstrijden wint ga je toch lekkerder zo een wedstrijd in en voel je je ongenaakbaar. Dit is toch even anders wanneer je er van de 5 drie verliest.

22 februari 2023 om 14:23

Barca viel toch gewoon tegen? Kon je vooraf ook wel aan zien komen, Barca heeft in 7 Europese wedstrijden 14 doelpunten moeten slikken. Utd speelt als een CL ploeg dus dat die 2x scoorden vond ik geen grote verrassing.

Ik wil overigens niets downplayen want dat kan voor sommigen wellicht zo over komen. Ik gun het Ten Hag van harte en vind het alleen maar mooi als Utd en Arsenal samen weer aan de top in de PL komen te staan. Heb vooraf al gezegd dat hij zou presteren als hij de tijd zou krijgen en hij overpresteert wat dat betreft want ik had het niet zo snel al verwacht. Die hele love-in van de afgelopen weken vind ik wel wat gênant worden ondertussen, maar ik snap best dat wij Hollanders trots zijn op Erik.

22 februari 2023 om 16:03

Arsenal fans zijn echt grappig.
In november toen we begonnen te winnen was het geluk dat niet lang kon blijven duren.
Nu hebben we een makkelijke schema terwijl we om de 3 dagen spelen.
Het zij zo.

22 februari 2023 om 12:49

Anfield verliezen? Minimaal een gelijkspel! Rashford gaat TAA sowieso een lastige wedstrijd bezorgen, daarnaast zal hoogstwaarschijnlijk de vaste basis elf spelen!
Denk dat je meer hoopt dat United op Anfield verliest maar denk dat United er met de winst vandoor gaat, zeker als United morgen Barca eruit kegeld, Carabao Cup wint & een ronde verder stoot in de FA Cup..

22 februari 2023 om 13:02

Hopen ook zeker, hoe groter het gat met ons hoe liever. Maar op dit moment is dit wel wat ik verwacht.

Mooi om te zien die twee bij elkaar. Je merkt aan alles dat Man United weer leeft. Het heeft weer kleur op de wangen en men is enthousiast. Zou echt mooi zijn als de oude tijden onder Alex Ferguson weer terugkomen onder Ten Hag. Dan krijgen wij Sir Erik Ten Hag

Vooral mooi voor Ten Hag dat hij eindelijk de erkenning krijgt die hij verdient. Hij laat zien dat Schreuder helemaal niet het brein is achter zijn succes.

22 februari 2023 om 12:37

Alleen hoeft Ten Hag van mij niet zo'n lange tijd als Ferguson bij United te zitten want dat betekent dat hij zo goed als bejaard is als hij weer vrij komt voor Ons Aller Ajax. Edit: even uitgezocht. Ten Hag is nu 53. Als hij het dus ook 27 jaar volhoudt zoals Ferguson dat deed, is/wordt hij 80 als hij vrijkomt voor Ajax😅

22 februari 2023 om 12:40

Kan hij mooi een Advocaatje doen!

22 februari 2023 om 12:41

Zelfs die is nog jonger😆

22 februari 2023 om 13:04

Mayvision, ik zie Ten Hag ook heel graag terugkomen bij Ajax. Je ziet dat niet iedere trainer zomaar even Ajax aan het voetballen krijgt. "spelen het moeilijkste voetbal wat er bestaat"

Zonder dollen; ik denk niet dat Ten Hag binnen 10 jaar terugkomt. Ik zie hem 5 jaar of langer bij United blijven. Dan waarschijnlijk trainer bij Bayern Munchen of Barcelona. En daarna bondscoach van Oranje.

We moeten even wachten op Sir Erik

Zullen die twee elkaar uberhaubt hebben kunnen verstaan?

Te gek hoe Ten Hag heel rood Manchester voor zich heeft gewonnen. Denk echt dat hij kans maakt om kampioen te worden. Al z'n spelers worden steeds beter individueel en als team groeit het mee. Zag je ook bij Utrecht en bij Ajax. Nederland's beste trainer.

22 februari 2023 om 12:45

Plat Engels en Twents, misschien juist wel 😅

22 februari 2023 om 12:59

Laat het hem maar niet horen. Puur schots ipv plat engels.

Ik denk dat United een grote kans heeft op winst. Waren vorige week imo 75 minuten de betere partij maar geven het op het einde uit handen. Daarnaast is Pedri geblesseerd en Gavi geschorst. Ik denk dat het een nipte wedstrijd wordt met United dat aan het langste eind trekt. Ik hoop persoonlijk op Barca anders moeten ze zich zo de rest van het seizoen van niets wat aantrekken buiten de competitie en zijn ze elke wedstrijd helemaal fris en fit

Knap van The Sun dat ze weten te vertellen wat deze 2 personen prive hebben besproken. 1 van de 2 moet de lek zijn kan niet anders.

22 februari 2023 om 12:50

Vergis je niet, bij the Sun zijn ze nog in staat om onder de tafel te gaan liggen om ze af te luisteren

22 februari 2023 om 16:27

Zal Afred hier achter zitten ?

Echt veel respect voor ten Hag, wat hij presteert met United is echt heel knap. Hij heeft Rashford weer 'aan' gekregen, heeft met Eriksen, Casemiro en Martinez hele slimme aankopen gedaan en laat leuk voetbal zien, iets dat al heel lang geleden is op Old Trafford. Ook hoe hij Sancho heeft behandeld is sterk, door hem gewoon door te laten trainen op een veldje in Nederland zodat Sancho weer aan kan haken en die speelt dit seizoen al een stuk sterker dan vorig seizoen. Ze staan vrij dik 3de en kunnen City op plek 2 nog prima aanvallen. En hij maakt van Weghorst gewoon een middenvelder en dat werkt ook nog, wie had dat ooit verwacht. Echt petje af voor ten Hag, aankomende zomer weer wat investeren en zie ze dan wel mee kunnen doen om het kampioenschap.

Ik heb lange tijd echt mijn twijfels gehad over Ten Hag, maar hij neemt ze momenteel echt allemaal weg. In de Eredivisie zullen vele het “kwaliteit” noemen, maar ik vond dat hij op hele bepalende momenten echt het geluk aan zijn broek had hangen. Het Corona seizoen vroegtijdig beëindigd terwijl AZ volop meedeed, geen rode kaarten op beslissende momenten ontvangen, balletje wel/niet over de lijn, toppers in lege stadions (in de ArenA wel met publiek) spelen en met name sinds het CL wonder, bijna kritiekloos benaderd door de media. Bij dat laatste punt moet ik wel zeggen dat hij in zijn begin periode juist onterecht veel kritiek kreeg. Maar wat hij nu doet met dit Utd is echt ongelofelijk knap. De spelers zijn opgeleefd, het spel is goed, de resultaten zijn er en hij krijgt zelfs de media (incl clubiconen) achter zich geschaard. Vooral als je ziet wat voor grote trainers het niet op de rit hebben kunnen krijgen, kan je niet anders zeggen dat het echt een hele goede trainer is en mss wel een absolute top coach in wording, als hij ook nog prijzen gaat pakken.

De waarheid ligt in het midden als het over ManU gaat. Onder Solskjaer was er ook een topperiode maar echter deden ze nooit mee om de titel.

Dat ze dit jaar wel meestrijden komt vooral omdat City en Liverpool waardeloos spelen. Normaliter stonden ze nu op 10 punten van City en Liverpool en kraaide er geen haan naar Man united en hun progress.

Los van alle chauvinisme, als je objectief kijkt en je ziet hoe slecht Liverpool en Chelsea presteren dit seizoen, dan had United nu gewoon 2e moeten staan. Ook gezien de investeringen die gedaan zijn onder Ten Hag. 250 miljoen en een paar gehuurde spelers. Volgens mij alleen overtroffen door Chelsea.

Het gesprek aan tafel ging dan ook over de wedstrijd van morgen tegen Barcelona en ook, zo stel
Ik mij voor dat Ferguson begon over Ronaldo laten banken maar wel een vaste basisplaats voor Weghorst reserveren.
Ferguson: als je morgen thuis van Barcelona verliest en eruit ligt, dan zullen vele mensen waaronder ik, vinden dat je het slechter doet dan bijvoorbeeld Jose. Zelfs het winnen van de Carabao Cup zal niet kunnen verbloemen dat je niet eens goed genoeg was voor de laatste 16 van de Europese 2e Divisie.
En in de kwestie Cris, gedraag je als een boer die niet vreet wat die niet kent, door liever Wout een basisplek te gunnen.
Cris was mijn pupil en ook een deel van mijn erfenis voor club.
I have sacked 4 coaches for less. Enjoy your Pizza.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren