Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ten Hag spreekt klare taal en doet dringende oproep aan clubleiding Man United

Laatste update:

Erik ten Hag heeft zijn doelstelling bij Manchester United gehaald. Dankzij een 4-1 overwinning op Chelsea op donderdagavond eindigen the Mancunians hoe dan ook bij de eerste vier in de Engelse Premier League. Daardoor is de formatie van de Nederlandse manager volgend seizoen actief in de Champions League. Wil United komend seizoen ook meedoen om de landstitel, zijn er volgens Ten Hag wel 'betere spelers' nodig.

United pakte de zege op Chelsea dankzij een surplus aan effectiviteit, want voetballend gezien waren the Blues zeker in het eerste uur gelijkwaardig. Indien United zondag ook weet te winnen van Fulham, eindigt het dit seizoen derde. Dat zou pas de vierde keer in de laatste tien jaar zijn dat the Red Devils een topdrienotering weten te bewerkstelligen. Het verschil met landskampioen Manchester City is echter wel groot. Met nog een speelronde op het programma bedraagt het verschil op de ranglijst momenteel maar liefst zeventien punten.

Ten Hag wil volgend seizoen meedoen om de landstitel, maar weet dat er dan nog wel het nodige moet gebeuren. “Het verschil is nu vrij groot, dus we hebben nog veel werk te doen”, zei Ten Hag op de afsluitende persconferentie na de zege op Chelsea. “We maken een goede ontwikkeling door met dit team. Maar we hebben betere spelers nodig om het hoogste te bereiken. Ik heb niet zoveel geduld, dat is een van mijn gebreken.”

United staat naar verwachting een drukke zomerse transferwindow te wachten. De club wordt in verband gebracht met verschillende grote namen, waaronder Neymar, Harry Kane, Victor Osimhen, Mason Mount en Declan Rice. “Eindigen in de top vier is een soort van prijs”, liet Ten Hag weten. “Het belangrijkste doel is het behalen van Champions League-voetbal. De Premier League is zwaar, er zijn veel goede ploegen met goede managers, dus als je in de top vier eindigt, heb je het goed gedaan. We spelen goed en presteren ook. Voor dit moment is dit het maximale haalbare, maar we willen meer.”

Antony
Ten Hag liet ook weten te vrezen voor een zware blessure van Antony. De Braziliaanse creatieveling viel donderdag uit in de wedstrijd tegen Chelsea. De oud-Ajacied moest na een klein half uur met een brancard van het veld worden gedragen. “Ik kan bevestigen dat het ernstig is. Iedereen heeft gezien dat hij het veld af moest. Het is lastig te zeggen. We moeten tenminste 24 uur wachten en dan weten we hopelijk meer over hoe zwaar de blessure is”, aldus Ten Hag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Topspits, rechtsback, een winger en een controleur. Allen als basisspeler.
Dan ziet de wereld er al een heel stuk beter uit voor Erik.
Misschien dan nog een CV als back up, een andere keeper (?) en een back up voor Fernandes.

Is wel heeeel veel, zeker als je bedenkt dat ze in een overname zitten, lijkt me alleen een topspits en een controleur haalbaar als basisspeler. Dan is t geld alweer op.

26 mei 2023 om 11:53

Casemiro als controleur heeft het toch meer dan prima gedaan?

26 mei 2023 om 12:00

Ook niet als vervanger van Casemiro
Meer voor naast Casemiro. Met alle respect, anders kom je aan met Eriksen(die voor mij meer als back-up voor Fernandes moet fungeren), Fred of Mctominay.... Dat is t allemaal niet als basisspeler in mijn ogen.

Als je een rechtsback haalt die over die flank dendert, net als met Shaw aan de linkerkant, is een extra zekerheid als controleur niet overbodig en dat zijn Mcfred niet.

26 mei 2023 om 12:01

Casemiro is wel heel blessuregevoelig en er is ook een wereld na Cassemiro, hoeveel ik hem ook waardeer

26 mei 2023 om 12:01

Is oke voor nu, maar geen speler waarmee je op de langere termijn meedoet voor PL titel of CL natuurlijk

26 mei 2023 om 12:13

Casemiro is heel blessuregevoelig? Hij heeft in de laatste 3 seizoenen 4 wedstrijden gemist vanwege een blessure.

26 mei 2023 om 12:35

Idd, het is vooral schorsingen waardoor hij gemist wordt, hij pakt nogal wat kaarten. Plus dat trainers inmiddels wat voorzichtiger zijn met hem te overbelasten, dus speelt-ie niet alles.

26 mei 2023 om 13:31

Ik zou Romeo Lavia halen voor naast Casemiro, gaat ze vast 40 tot 50 miljoen pond kosten maar die jongen is het waard. Sterk, snel, durft in de drukte te blijven voetballen, bewaart altijd de balans en probeert altijd vooruit te denken. Als je die haalt kun je daar minimaal 5 jaar mee vooruit.

26 mei 2023 om 13:39

@hangover96: Dat klopt, vaker door schorsingen dan door blessures inderdaad. Moet ook wel bij vermeld worden dat dit enkel het laatste jaar is. Bij Real Madrid pakte hij juist bijzonder weinig kaarten voor iemand op zijn posities / met zijn speelstijl. Later we even afwachten of dit seizoen een incident bleek of dat hij in de PL echt gewoon een stuk vaker aan de rem moet trekken.

26 mei 2023 om 13:43

Om God weet welke reden bleef die kerel gele kaarten ontlopen in la Liga. Qua speelstijl vind ik niet dat er zoveel veranderd is in defensief opzicht.

26 mei 2023 om 14:14

Ik denk dat het vooral kwam doordat hij voor 1 vd grotere clubs uit de comp speelde dat hij er zo vaak mee weg kwam. Of misschien zijn babyface.

26 mei 2023 om 12:23

Rechtsback? Wan Bissaka en Dalot doen het gewoon Prima.

26 mei 2023 om 12:29

Wan Bissaka is aanvallend gewoon weinig..... Dalot doet het niet prima, doet het leuk.
Daarom een klasse rechtsback die net als Shaw over de flank kan denderen.
Om dat een beetje te compenseren ook een goede controleur naast Casemiro.

26 mei 2023 om 13:19

Wan-Bissaka is aanvallend gewoon prima. Tegenwoordig verwacht iedereen een aanvallende buitenspeler op die positie die ook een beetje kan verdedigen. Daar staan nu 2 goede opties.

Focus is een topspits halen, en een vervanger voor Eriksen. Die heeft veel te weinig loopvermogen, wat vooral in de topwedstrijden opvalt. Daardoor te weinig dynamiek daar. Eriksen dan uiteraard wel naar de bank, nog steeds van waarde met zijn creativiteit.

26 mei 2023 om 13:55

@ Blindevogel

Aanvallend prima, hoe dan? Dit en vorig seizoen geen assist gegeven en dat noem jij aanvallend prima? Cmon zeg..... Prima is wanneer je +- 5 assists per jaar geeft als back zijnde.

Ik snap wel wat je bedoeld overigens, maar ik vind het schokkend te lezen dat jij Wan Bissaka aanvallend prima vind. Verdedigend is hij waanzinnig goed, maar dat is t ook wel.....

26 mei 2023 om 14:11

Nog een winger? Rashford, garnacho, Sancho, Anthony, pellistri, elanga en Diallo komt van huurperiode. Spits is prioriteit, iemand die balvast is. Denk dat Kane teveel in de zone van Bruno loopt. vlahovic zou een prima kapstok zijn, Hojlund is een jonge optie.

CV hebben ze al bijna binnen. Kim van Napoli. Rechtsback is nodig en centrale middenvelder, iemand die comfortabel en sober is.

Keeper zijn de beste opties, keeper van Porto of keeper van Empoli.

26 mei 2023 om 14:30

Sancho (niets meer van over), Diallo en Elanga en Pellistri vind ik mua. Vandaar dat ik zeg nog een winger.
Heb je met Rashford, Anthony, Garnacho en aankoop aardig wat opties. Kan je eventueel Diallo, Elanga of Pellistri als back up houden. 5 spelers voor 2 posities, moet genoeg zijn toch?

CV heeft geen prio in mijn ogen, maar Kim zou waanzinnig zijn voor Man u.
Kan je Maguire en eventueel Lindelof verkopen. Zit je alleen wel heel erg strak in je Cv's.

26 mei 2023 om 14:29

Moet echt zoveel nog gebeuren, wordt beetje moe van al die titel praat. Als je de selecties naast elkaar zet is t gewoon mega gat. Niet alleen qua breedte maar ook als je gewoon objectief naar t eerste team kijkt. Ziet er daarnaast niet best uit voor komende transfer window, lullig voor ten Hag maar hij wist natuurlijk dat dat t risico was toen hij instapte dus moet nu ook niet klagen. Niettemin echt een top prestatie van ten Hag, dit had niemand, inclusief ikzelf, verwacht.

26 mei 2023 om 14:33

Ik zeg ook niet dat Ten Hag met bovengenoemde prio's gelijk kampioen word, maar dan zet je al wel een flinke stap om mee te kunnen vechten om kampioenschap.

Er moet heel veel gesleuteld worden inderdaad, de vraag is hoe lang de overname nog op zich laat wachten en hoeveel geld de nieuwe eigenaar er zelf in pompt.

Ten Hag moet wel echt een topcoach zijn als je met Weghorst en Maguire in je team 3e van Engeland kunt worden.

Bepaalde personen zouden zo over andere clubs praten.

Maar ik vind dat Ten Hag het gewoon prima heeft gedaan. In Engeland maakt 2e, 3e of 4e niet uit, het is allemaal CL-voetbal. Zou alleen mooi zijn als hij volgend seizoen serieus om plek 1 mee kan doen.

26 mei 2023 om 11:57

Plek 1 lijkt me totaal onhaalbaar volgend jaar. Het voetbal was daar veel te slecht voor, ze wonnen amper wedstrijden tegen de top 7 (enkel City en Chelsea volgens mij) en dat doelpuntensaldo is eerder eentje van een middenmoter dan van een titelkandidaat.

Het zou ongelofelijk knap zijn als hij dan plots voor de titel gaat strijden. Zeker als je rekening houdt met de zwakke prestaties van Chelsea en Liverpool dit jaar.

26 mei 2023 om 12:04

Hebben ook gewonnen van Liverpool, Arsenal, Villa en Newcastle (al was dat in de League Cup) dit seizoen. Het uitrecord is wel echt dramatisch tegen de grote ploegen.

26 mei 2023 om 12:05

Waarom zou het niet mogelijk zijn Lierse? City verslaan zal ontzettend moeilijk zijn natuurlijk, maar het is niet onmogelijk. Het zal vooral afhankelijk zijn van welke aankopen Untied kan doen in mijn optiek. Ik acht de kans op plek 1 niet groot hoor, maar meedoen om de titel kan echt wel.

Kijk naar Arsenal dit jaar. Van vorig jaar op ruime afstand 5e, naar de enige uitdager van City. Aan het eind liep het weg inderdaad, maar City heeft er wel voor moeten werken. Dat zou voor United natuurlijk net zo kunnen. Mits ze de juiste aankopen doen (dus geen Anthony voor 100 miljoen). Maar mogelijkheden zijn er wel.

Stel United weet Kane te strikken, een goede extra middenvelder, een rechtsbuiten en achterin nog een versterking. Dan kan je elftal al significant beter worden.

De Gea; nieuwe rechtsback (frimpong?), Varane, Martinez, Shaw; Casemiro, aankoop, Fernandes; Rashford, Kane, aankoop.

Ik kom niet direct op top kandidaten voor elke positie, maar er zijn natuurlijk wel mogelijkheden. Mits United mag besteden, ik weet niet hoe dat zit met de overname nu.

26 mei 2023 om 12:06

Je hebt gelijk. Het was inderdaad vooral uit dramatisch voor Man U.

26 mei 2023 om 12:07

Dat zal ook de reden zijn dat Ten Hag versterkingen wil. Tegenover het zwakke seizoen van Chelsea en Liverpool staan de goede prestaties van Arsenal en met name Newcastle. EN wie weet heeft City volgend jaar wel een jaar als Liverpool en Chelsea.

26 mei 2023 om 12:09

Bij Arsenal zag je vorig jaar op het einde ook al heel goede dingen, een titelstrijd had ik niet meteen verwacht maar je zag de stijgende lijn naar het einde toe. Die mist toch echt bij Man U vind ik zelf. Dus het zijn toch wel heel andere situaties.

26 mei 2023 om 12:11

Uitwedstrijden tegen de top 9, 1 gelijkspel dacht ik, de rest verloren. Dat was die statistiek waar je op doelt dacht ik.

26 mei 2023 om 12:35

Je noemt dat je bij Arsenal aan het eind van vorig seizoen al goede dingen zag. Maar Ten Hag had niet de mogelijkheid om vorig seizoen al goede dingen bij United te laten zien, omdat hij er nog niet zat. Dus dat is een beetje appels met peren vergelijken.

26 mei 2023 om 12:41

Nee dat bedoel ik niet. Ik zie die dingen dit seizoen niet bij Man U. Dus om nu te zeggen dat Man U komend seizoen gaat doen wat Arsenal dit jaar deed, vind ik dan te ver gaan.

26 mei 2023 om 12:51

Snap wat je zegt Lierse, en ben het ook eens. Echter strompelt MANU naar het einde voor mijn gevoel. Er zit denk ik ng wel rek in.

26 mei 2023 om 13:03

Ik zou het ook als strompelen omschrijven. En dat doet mij twijfelen aan een Arsenal scenario. Die vlogen vorig jaar door het einde van het seizoen.

26 mei 2023 om 13:38

Volgens mij herinner je het je dan niet helemaal correct Lierse. Wij deden het vorig seizoen halverwege het seizoen een periode heel goed, waarna het aan het einde juist weer volledig weg liep en we zelfs top 4 hebben weg gegeven. Dat strompelen tot het einde was juist iets wat wij ook hadden, alleen was dat iets minder lang dan wat United nu heeft inderdaad.

26 mei 2023 om 13:50

Ik heb het nog even opgezocht en het is toen weggegeven op speeldag 32-34 door een 0/9 te halen tegen palace, Brighton en Southampton.

Als die echter weggehaald worden dan haal je 31/39 in de laatste wedstrijden van het seizoen (nederlagen tegen Liverpool en op Sint-James’ park). Echt strompelen zou ik dat niet noemen.

26 mei 2023 om 14:16

Bij Spurs ook verloren in 1 vd laatste wedstrijden als ik het me goed herinner.

26 mei 2023 om 14:57

Je hebt gelijk. Even over gekeken omdat dat nog een wedstrijd uit speeldag 22 was die verzet werd.

26 mei 2023 om 11:59

Ik vind het vooral knap dat Ten Hag ook nieuwe dingen uitprobeert. Shaw als CV was bv. een fantastische zet. Ook Weghorst als aanvallende middenvelder vond ik geen ongeslaagd experiment, maar het raakte op een gegeven moment wel uitgewerkt.

26 mei 2023 om 12:07

Weghorst heeft hij zelf gehaald en maguire heeft amper gespeeld dit jaar.. hij doet het gewoon naar verwachting. Als je het over geweldig hebt kun je beter naar arsenal en newcastle kijken

26 mei 2023 om 12:16

Nieuwe dingen als dit is een zwaktebod. Doe je bij gebrek aan beter. Als Shaw een centrale verdediger was geweest had hij daar al jaren geleden gestaan. Hij doet het niet onverdienstelijk, maar als ze voor die positie een topper hadden gehad die inzetbaar was zou hij daar nooit terecht zijn gekomen.

26 mei 2023 om 12:21

Hazard

"als je het over geweldig hebt kun je beter naar arsenal en newcastle kijken"

Brighton, hoe wil je dat beoordelen? Die hebben het geweldig gedaan.

26 mei 2023 om 12:24

Mr Krillin:

Eens, Brighton heeft naar PL normen dan ook nog eens relatief weinig geld uitgegeven. Daar waar Newcastle en Arsenal de laatste 2 seizoenen meer dan 300 miljoen gespendeerd hebben, heeft Brighton 130 miljoen gespendeerd.

26 mei 2023 om 12:27

Het is vrij normaal dan vleugelverdedigers later in hun carriere meer als centrumverdediger gaan spelen, denk bv aan Frank de Boer, Marquinhos, Ake, Rekik, etc.

26 mei 2023 om 12:33

Niet helemaal eens. De spelers die jij nu noemt zijn eigenlijk in alles centrale verdedigers. Dan kun je ze wel op de back positie zetten, maar dat maakt niet dat iemand een back is.

26 mei 2023 om 16:18

Ze waren backs totdat ze centrumverdediger werden. Hetzelfde heb je nu met Mitchel Bakker bv.

26 mei 2023 om 12:20

Paul

Erik is zeker een topcoach alleen natuurlijk ook deels geluk wat je moet hebben als coach.
Alle geluk van de wereld dat clubs als Liverpool, Chelsea en de Spurs een inzinking hadden dit seizoen. Laatste jaren speelden zij mee voor CL plekken.

Je ziet het ook bij City. Geluk dat Arsenal weer als gebruikelijk gaat chocken. Stonden zo ver voor en toch uit handen gegeven.

Erik moet nu wel goed gaan doorselecteren en stoppen met het halen van Eredivisie spelers. Echt voor kwaliteit gaan.

Erik kennende haalt hij straks gewoon Timber, Kocku, Alvarez en Tadic op. Zijn prima spelers, alleen als je echt aanval op CIty wil openen, dan moet je eerder ander soort spelers halen. Kaliber Osimhen, Kvaratskhelia, Kimmisch (schijnt weg te willen), Kane, Rabiot (transfervrij), er zullen nog wel paar op te halen zijn bij Juve die geen Europees voetbal haalt.

26 mei 2023 om 12:33

Lizandro Martinez bewijst deels je ongelijk. En ik denk zeker dat Ten Hag gaat proberen om Tmber op te halen. Omdat die samen met Martinez een geweldig centrale duo vormde bij Ajax.

Dat je Tadic noemt is een beetje gek natuurlijk he. Ik snap nog steeds niet dat mensen niet begrijpen dat Tadic tot het einde blijft voetballen bij Ajax en daarna in de jeugdopleiding aan de gang gaat. Dat heeft hij namelijk al zo vaak uitgesproken dat hij dat wil en zo'n contract heeft hij ook.

En van Rabiot ben ik echt geen fan. Als je dan een Kimmich kan halen moet je Rabiot lekker links laten liggen.en Alvarez gaat Ten Hag ook niet halen, omdat hij Casemiro op die plek heeft.kimmich en Casemiro zie ik wel samen op een middenveld, omdat ze beide veel betere met de bal aan de voet zijn dan Alvarez

26 mei 2023 om 13:10

Kimmich gaat echt niet naar Man United. Laten we wel wezen.

26 mei 2023 om 13:38

Alle geluk van de wereld dat clubs als Liverpool, Chelsea en de Spurs een inzinking hadden dit seizoen. Laatste jaren speelden zij mee voor CL plekken.

Met het aantal punten wat United heeft waren ze in 7 van de 10 laatste seizoenen minimaal op plek 3 geeindigd. Daar zit geen enkel greintje mazzel bij.

26 mei 2023 om 14:18

Het is mooi dat iedereen het voor zichzelf positief uitlegt.

Arsenal zou nooit tweede staan als Liverpool etc een normaal seizoen zouden draaien, maar Utd zou gewoon top 4 halen.

Of Utd zou geen top 4 halen, maar Arsenal zou gewoon 2e zijn als Liverpool etc een normaal seizoen zouden draaien.

Hier kan je toch snel zien wie er welke kleur bril op heeft.

26 mei 2023 om 16:07

@samcro: Wel mee eens. Er zijn doorgaans 6 clubs die strijden om de CL-plekken, Man City, Man United, Liverpool, Arsenal, Chelsea en Tottenham. Dus als je dan 1 van de 4 CL-plekken behaald heb je het prima gedaan. Liverpool heeft een minder seizoen, maar staan nu ook gewoon weer 5e. Chelsea was vorig jaar 3e, nu 12e. Aan de andere kant was Newcastle vorige jaar 11e en dit jaar 4e. Komende seizoenen zal moeten blijken of dat de top6 een top 7 wordt, of dat er misschien wel structureel clubs uit die vaste top 6 weg gaan vallen.

26 mei 2023 om 18:04

@MrKrillin Het zat er wel een beetje aan te komen. Even los van dat Arsenal het echt slecht heeft uitgespeeld had City het Arsenal ontgetwijfeld nog heel moeilijk gemaakt door zelf 12x op rij te winnen terwijl Arsenal nog een zwaar programma had. Met alleen een gelijkspel tegen Liverpool en verliezen van City was City al koploper. Het gat scheelde maar 5 punten

26 mei 2023 om 12:57

Beetje vertekend beeld aangezien Weghorst pas in de winter kwam en Maguire na de beginwedstrijden amper heeft gespeeld en het ontzettend slecht deed in de eerste weken (en daarom geslachtofferd werd). Met spelers als Rashford, Bruno Fernandes, Casemiro, Martinez etc in je team is 4e worden geen wereldprestatie ofzo.

Dit jaar ook weer 300 miljoen (zoiets) uitgegeven, daar mag wel wat tegenover staan.

26 mei 2023 om 13:38

Van al die namen was enkel Casemiro een topaankoop. Rashford en Fernandes stonden toen vooral bekend omwille van hun wisselvalligheden en ook van Martinez was het nog maar zien of hij die stap hogerop aankan. Er wordt hier op dit forum veel te veel achteraf gepraat. Maar begin dit seizoen was iedereen hier heel pessimistisch over de kansen van United.

26 mei 2023 om 16:14

Vooraf verwachtte ik top 4 voor United, en dat klopte. Ik verwachtte alleen ook top 4 voor Chelsea en Liverpool, en daar zat ik goed naast.

26 mei 2023 om 20:51

Ik had niet verwacht dat ze top 4 zouden halen, maar een wereldprestatie is het ook weer niet. Qua uitgegeven geld/selectie horen ze daar op dit moment wel ongeveer. Helemaal als je bedenkt dat Chelsea en Liverpool het hebben laten liggen dit jaar (zoals Hangover96 ook zegt)

Misschien een beetje off-topic maar zit er een verschil tussen eindigen op plek 3 en 4?
Wordt je dan ook in pot 3 en 4 gezet in de CL loting?

26 mei 2023 om 12:04

De potindeling is aan de hand van clubcoëfficiënten, de eindstand in de PL heeft daar geen invloed op. Newcastle zal in pot 4 zitten en Man U waarschijnlijk in pot 2. Pot 1 zijn namelijk de kampioenen van de top 6 plus de CL en EL winnaar. Als de CL of EL winnaar kampioen wordt in een top 6 competitie dan schuift die plek door naar de kampioen van de nummer 7.

26 mei 2023 om 12:28

Je krijgt een (iets) lager bedrag aan tv geld in de Premier League, maar qua CL loting/coefficitenten/etc heeft het geen effect.

26 mei 2023 om 13:43

De pot indelingen gaan buiten pot 1 op basis van de UEFA coefficient.
Pot 1 is voor de winnaars van de CL, EL en de kampioenen van de hoogst 6 geplaatste landen. Wint een van die kampioenen de EL of CL schuift het allemaal een plaatsje door. Daardoor kan Feyenoord, als City de CL wint in pot 1 komen, of in pot 3/4 maar door hun relatief lage ranking niet in pot 2 (mocht Ajax zondag alsnog 2e worden komen die juist wel in pot 2). Potten 2,3 en 4 zijn op basis van de club coefficienten. United staat nog steeds behoorlijk hoog in die ranking, dus die komen sowieso in pot 2 (itt tot bijvoorbeeld Arsenal die ondanks hun 2e plek nog in pot 3 kunnen komen).
Alleen voor de TV gelden maakt het een klein verschil. Maar die bedragen zijn in de totale pot beperkt, zeker voor de PL clubs

het is een goede prestatie, maar moeten ook niet doen of hij veel koekebakkers in zijn team heeft.
vooral in de as van het veld staan gewoon ervaren getalenteerde spelers.
de gea - varane - casemiro - fernandes.

een rashford die dit seizoen lang fit is geweest en lekker in vorm was scheelt ook een hoop.
afgelopen seizoenen vond ik hem echt zwak, niveau middenmoot premier league of zelfs daaronder.

het missen van een spits en wat meer breedte versterkingen zou al een hoop schelen.

het is wat mij betreft ook wel duidelijk geworden dat een luke shaw bijv. uitstekend in het spel van ten hag past als linker centrale verdediger.
hierdoor heb je wel dat een malacia linksback staat, en dat vind ik juist beetje een zenuwpees en niet heel betrouwbaar... maar is nog jong, kan nog komen hopen we dan maar

26 mei 2023 om 12:06

De Gea is inderdaad erg goed maar soms onbetrouwbaar. Varane heeft Ten Hag zelf aan de praat gekregen. Casemiro heeft hij zelf gehaald, dus op zijn minst zag hij wat nodig was. Bruno is inderdaad een geweldenaar die er al zat. Rashford is ook onder Ten Hag beter geworden. Kortom, ja hij heeft goede spelers, maar hij 'maakt' ze ook goed en maakt ze beter, en hij heeft precies gezien wat dit team nodig had: spelers met gif. Dus ja, wel degelijk bijna volledig de verdienste van Ten Hag.

26 mei 2023 om 12:23

Leide

"varane heeft Ten Hag zelf aan de praat gekregen. "

Dat komt vooral door Martinez. Varane moet echt een killer naast hem hebben zodat hij beter uit verf komt. Bij Real was dat ook zo.
Afgelopen tijden stond vooral die koekenbakker Maguire naast hem.

26 mei 2023 om 12:52

Ja, die speelde sowieso een grote rol, maar Ten Hag haalde Martinez en zette hem naast Varane.

26 mei 2023 om 13:09

En wie haalde martinez?
Je kunt toch heel moeilijk zeggen dat mensen vorig seizoen onder de indruk waren van de as van united. Nu laat hij ze goed (of in ieder geval beter) spelen en roept iedereen dat het logisch is met zulke goede spelers.

26 mei 2023 om 13:40

@iron, hier stoor ik me ook heel erg aan. Iedereen was sceptisch over de aankopen. Maar nu doet iedereen alsof het niet zo'n prestatie is om top 4 te halen.

26 mei 2023 om 14:20

Lang niet iedereen, een hoop mensen gaven gewoon aan dat je na de zomer die zij hadden en met CL winnaars als Ronaldo, Varane en Case binnen de gelederen verplicht was om top 4 te halen. De lofuitingen in de eerste seizoenshelft zijn net zo cringe als de kritieken van nu, maar er is absoluut niet overgepresteerd ofzo.

Geen woord aan gelogen. Al vraag ik me af of ten Hag dan het laatste woord moet hebben over de transfer targets. Toch vooral middelmaat meegekomen met hem tot nu toe.

26 mei 2023 om 12:09

Casemiro middelmaat? Martinez heeft het echt uitstekend gedaan, is vriend en vijand het wel overeens inmiddels.

26 mei 2023 om 12:10

Casimero is een goede speler, maar als je in de toekomst mee wil doen om titels in de PL en CL vind ik hem inderdaad niet goed genoeg. Zeker omdat hij ouder wordt...

26 mei 2023 om 12:17

Als je denkt dat Casemiro niet goed genoeg is dan moet je echt wat meer wedstrijden kijken. Die man is de meest bepalende speler en na Rodri de beste CDM in de Premier League. Hij wordt wat ouder maar ik zie hem nog wel een aantal jaren dit niveau vasthouden

26 mei 2023 om 12:22

Of we verschillen gewoon van mening, dat kan ook 😅
Goede speler, niet goed genoeg om de komende jaren mee te doen om titels

26 mei 2023 om 12:34

Tsja, dat is lekker makkelijk. Casemiro is niet goed genoeg voor titels.. Een beetje vreemd als hij al 5 Champions League titels heeft waarvan de laatste nog geen jaar geleden.

26 mei 2023 om 12:45

In een ander elftal. Laat ik het dan zo stellen: ik denk niet dat hij goed genoeg is om manchester united aan titels te helpen.

26 mei 2023 om 13:13

Kuna_mila wow. Gewoon wow. United is niet goed genoeg om titels te winnen, met of zonder casemiro. Als je daar betere spelers omheen zet worden ze dat wel, maar hem hoef je daarvoor dus niet te vervangen. Hij is dus wel goed genoeg, maar het team niet. Bij real was dat wel zo.
Dat hij niet het eeuwige leven heeft klopt wel. Hem middelmaat noemen is knettergek.

26 mei 2023 om 13:25

Ok, fair enough. Ik zou ook eerst een heel aantal andere spelers vervangen als ik mocht kiezen. Beter? 🫣

26 mei 2023 om 13:26

Casemiro die kwam helemaal niet door Ten Hag. Ten Hag staat nou niet echt bekend als het meenemen van goede spelers. Die nam labyad en Klaiber mee bij Ajax en nu bij Man Utd zijn Weghorst, Malacia en Anthony door hem aangetipt. Komen gewoon allemaal tekort. Enige positieve transfer is Martinez.

26 mei 2023 om 14:10

Ja ietsje beter. Ietsje omdat er niet een paar hoger op de lijst staan voor vervanging, maar ongeveer iedereen uit de selectie. Alvast aan een vervanger of backups werken zou alleen slim zijn omdat hij geen jonkie meer is. Maar kwalitatief gezien is het op dit moment bijna onmogelijk erop vooruit te gaan.

26 mei 2023 om 14:12

Oh ja hoe weet je dat nadruk? Je denkt niet dat ten hag een rol heeft gespeeld in die transfer? Omdat hij niet uit de ed komt? Alsof casemiro van een club als real naar een club als united gaat als hij niet helemaal overtuigd is door de trainer waarmee hij samen gaat werken.

26 mei 2023 om 14:32

Ik vat het op als compliment!

26 mei 2023 om 12:09

Help me even. Casemiro Martinez Malacia Antony Weghorst. Wie mis ik? Daarvan zijn twee absolute briljante aanwinsten. Malacia nog super jong. Antony is wel heel duur geweest en nog niet overtuigend, maar als je die bij Ajax hebt zien spelen wordt hij beter. En Weghorst is absoluut middelmaat maar gaat ook weer weg en was een noodverband. Wat hebben al deze spelers gemeen: mentaliteit en inzet. Dat is duidelijk waar Ten Hag op heeft ingezet en op dat vlak zijn ze zeker geen middelmaat. Kijk hoe Chelsea spelers aankoopt: wel kwaliteit maat geen mentaliteit.

26 mei 2023 om 12:17

Als je Casemiro geen wereldtopper vind, dan kan ik je niet heel serieus nemen. Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt en is medeverantwoordelijk voor de top4 plek van United. Helemaal de maanden December tm Maart was die man zo ontzettend belangrijk.

26 mei 2023 om 12:22

Gaan we Ten Hag nu veren in zijn reet steken omdat hij met de naam Casimero op de proppen gekomen is? (En dan nog alleen omdat hij er niet in slaagde Frenkie los te weken bij Barcelona) Ik denk elk van ons wel kon inschatten dat Casimero een versterking zou geweest zijn voor dit United... Nee?

Martinez is inderdaad een heel goede transfers gebleken. Briljant zou ik niet meteen zeggen want Arsenal was evenzeer geinteresseerd, het is dat United vlotjes 55 miljoen wou betalen en Arsenal niet (desalniettemin zou Martinez altijd voor United gekozen hebben). Maar ook daar is het dus niet dat Ten Hag iets zag wat een ander niet zag...

En sorry maar Antony, voor zoveel geld, neigt naar het predikaat miskoop hoor. Ik krijg echt Nicolas Pepe vibes: veel te veel geld, af en toe een leuke goal / aactie maar overall veel te weinig gebracht voor wat ze gekost hebben. Ten Hag was zowat ook de enige met concrete interesse in Antony, zelfs nadat ze hoorden wat hij moest kosten.

Malacia is nog jong en was een relatief goedkoop gokje, desalniettemin moet ik het nog zien of het wat kan worden. Beetje Sambi Lokonga vibes bij Malacia.

En Weghorst was simpelweg omdat United geen andere opties had dus daar reken ik hem zeker niet op af. Tenzij hij beslist om Wegorst er alsnog bij te houden...

26 mei 2023 om 12:24

En dat is ook zijn niveau op dit moment, top 4 PL. Dat is top, maar geen wereldtop

26 mei 2023 om 12:26

Jij begrijpt er zo te zien weinig van. Casemiro is al jaren lang de beste CDM van de wereld. En precies degene die ze nu bij Real missen.

26 mei 2023 om 12:30

Ach misschien, ik heb in elk geval het excuus vrouw te zijn. Alsnog, ik vind hem een goede speler maar inmiddels en naar verwachting het aankomend jaar geen wereldtop. En wellicht zie ik dat inderdaad verkeerd, dat kan

26 mei 2023 om 12:51

Ja Thenry_28, we gaan inderdaad Ten Hag veren in zijn reet steken omdat hij Casemiro heeft aangetrokken. En vervolgens omdat hij Casemiro perfect heeft ingepast. Hoe moeilijk is dat te begrijpen? Kijk naar Bergwijn bij Ajax of zo ongeveer elke speler bij Chelsea. Je kan een dure speler kopen of eentje met ervaring, maar de juiste speler kopen is niet makkelijk. En hem dan in je team inpassen al helemaal niet. Antony een miskoop, tsja, dat is typisch Engelse voetbalfans heb ik dit jaar geleerd. Die zijn nog sneller in hun oordeel dan wij bij Ajax, wat een prestatie is. Wel eens dat Antony beter moet. Maar nogmaals, de aankopen van Ten Hag hebben gewoon gewerkt en clubs als Chelsea en Liverpool en Bayern laten dit jaar zien dat dat helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

26 mei 2023 om 13:17

Thenry_228 dus eigenlijk mogen we ten hag wel afzeiken omdat united te veel voor antony betaald heeft, maar hij mag geen complimenten krijgen voor zaken die goed gaan?
Oa een goede transfer die toch niet zo bijzonder zou zijn omdat andere mensen en/of clubs ook al wisten dat iemand goed was. Echt waar?
Ik heb mijn portie internet geloof ik wel weer gehad. Wat je hier allemaal tegenkomt zeg. Slaat echt helemaal nergens op!

26 mei 2023 om 13:40

@leidse: dan mis je toch wel even mijn punt als je serial winner en elite speler als Casimero, gaat vergelijken met spelers als Bergwijn of zowat elke Chelsea transfers (madueke, Mydruk, Badiashile, Fernandez,... noem ze maar op).

Het is toch logisch dat een speler van het niveau Casimero makkelijker in te passen is in een elftal door zijn enorme kwaliteit en ervaring? Dat is net de reden dat Ten Hag hem gaan halen is want Casimero is een 'afgewerkt product' en dat zag je vrijwel meteen. Zijn aanpassingperiode was een paar weken, daar waar dat bij jongere spelers vaker veel langer is (zoals een Antony, Malacia)

Dus ja, voor mij blijft het moeilijk te begrijpen... Stel dat Ten Hag er in slaagt om Kane te halen, gaan we dan ook veren in Ten Hag zijn reet steken als diezelfde Kane er volgend seizoen 30 in trapt voor United?

26 mei 2023 om 13:46

@iron:

Dus voor jou was het een complete verrassing dat een 5 voudig CL winnaar, clublegende van Real Madrid en 64 voudig Braziliaans international het goed gedaan heeft bij United? Casimero, die seizoenen lang deel uitmaakte van zowat het sterktste middenveld ter wereld (casimero, Modric en Kroos)

Dus als United erin slaagt om Kane aan te kopen, dan zal het voor jou ook een verrassing zijn als hij er volgend jaar 30 intrapt voor United?

Serieus? En dan nog je betoog op zo'n pedante manier afsluiten ook... je moet het natuurlijk wel willen snappen wat ik schrijf.

PS: dan vond je de zet van Guardiola om Haaland te halen waarschijnlijk ook geniaal? Want wie had verwacht dat die veel goals zou maken? Toch?

26 mei 2023 om 13:50

@thierry, Ja daar heb je helemaal gelijk in hoor. Casemiro is inderdaad (en was al) een topper en 'afgewerkt'. Maar je moet wel de juiste speler aantrekken. Het is heel duidelijk wat Ten Hag wilde (mentaliteit boven kwaliteit) en dat dat precies was wat United nodig had. Bergwijn voor Ajax begrippen zou ook makkelijk in te passen moeten zijn (oranje speler, ervaring in het buitenland, eredivisie al eerder uitgespeeld) maar dat lukt al twee trainers maar matig. Al is Casemiro beter, het niveau ligt ook hoger.

26 mei 2023 om 14:06

Je zei over martinez dat het niet zo briljant was omdat arsenal (misschien) ook interesse had. Sws vind ik dat totaal geen argument, want de spelers die pep of klopp of wie dan okk haalt staan okk al op tig lijstjes. Verder brande half engeland en nederland hem af ervoor.
Van casemiro wist iedereen hoe goed die was. Dan vind ik het wel redelijk briljant dat hij hem ervan kan overtuigen naar dat gare united te komen.
Ik weet trouwens ook niet of briljant het juiste woord is. Ten hag heeft het gewoon prima gedaan. En voor de goede zaken verdient hij best een complimentje, waar hij wat mij betreft ook best commentaar mag krijgen dat hij antony (nog) niet aan de praat heeft. Maar alleen het slechte benoemen en al het goede bagatelliseren vind ik zo slap.

Oprecht, alleen al Harry kane halen is al zo een giga verbetering. Tuurlijk het middenveld en de verdediging is niet perfect maar het werk. Meer doelpunten is het gene wat we het hardst nodig hebbe

26 mei 2023 om 12:48

Voor Kane begint de tijd ook wel te dringen. Die is straks 30 (leeftijd dat van Persie ook naar united kwam) en daarna gaat het niet zozeer beter worden (in herstel na wedstrijden)/ investeren clubs liever in jongere spelers.

26 mei 2023 om 14:12

Als je kijkt dat Benzema, Aguero, Ibrahimovic, Suarez, Messi, Ronaldo, Di Maria, Dzeko, Lewandowski allemaal zonder problemen nog ver na hun 30e op topniveau bleven spelen, dan kan-ie echt nog wel deze zomer of zelfs volgende zomer transfervrij een leuke club vinden. Tis niet alsof Harry Kane op zijn 31e alleen nog maar in Turkije of bij Crystal Palace aan de bak kan.

26 mei 2023 om 14:23

Nog een paar goede tikken op zijn enkel en het kan heel snel afgelopen zijn.

26 mei 2023 om 15:29

Suarez was rond zn 32ste toch ook wel klaar en Dzeko speelt toch echt wel een paar leagues (italie) lager dan de intensiteit van de premier league? Messi is ook naar een mindere competitie gegaan. Al die spelers hebben toch een houdbaarheidsdatum, zeker voor de absolute top(competities)

26 mei 2023 om 18:11

Rond een jaar of 33/34 wordt het wel echt stukken minder inderdaad. Denk dat United zeker wel een goede 2 jaar aan Kane zou hebben en mogelijk nog een paar extra prima seizoenen

26 mei 2023 om 13:19

Levy gaat hem niet naar united laten gaan.

Een belangrijke transferzomer voor United, waarin met name in de verkoop van spelers veel zal moeten gebeuren. Met de verkoop van Maguire, McTomminay, van de Beek, Telles, Bailly, Elanga, Martial en Williams moet toch wel richting de 100 miljoen binnen komen.

United wordt sterk in verband gebracht met
Kane 100 miljoen, Rice 100 miljoen, Kim Min Jae 60 miljoen en Frimpong 40 miljoen maakt totaal ongeveer 300 miljoen aan uitgaven.

Dit betekent dat je rond de 200 miljoen zal moeten investeren om deze spelers te halen die je selectie echt extreem zullen versterken.

26 mei 2023 om 13:22

"met de verkoop van Maguire, Mctomminay, van de Beek, Telles, Bailly, Elanga, Martial en Williams moet toch wel richting de 100 miljoen binnen komen."

Hoe kunnen mensen dit jaarlijks blijven zeggen? Leren we helemaal niets van de praktijk? United haalt nagenoeg GEEN geld binnen met uitgaande transfers. Ik ben nog steeds in shock van de james transfer. Dat is geloof ik echt de enige in 10 jaar.

United betaald exorbitant hoge salarissen. Zelfs wanneer dat helemaal niet nodig lijkt om een speler binnen te halen. Je mag blij zijn als je met afkoopsommen erbij quitte speelt op dat rijtje dat je noemt. Wie gaat er nou geld betalen voor bijv maguire en martial? Die verdienen 2-3 ton per week elk he.

26 mei 2023 om 14:06

Idd, het is zeldzaam dat je als topclub spelers voor een hoop geld kan verkopen, dat lukt enkel als ze nog jong zijn en op lage salarissen zitten, ofwel heel erg goed zijn - en in het laatste geval is er weinig reden om ze te verkopen, buiten spelers met conflicten - zoals met Lukaku en Di Maria.

26 mei 2023 om 16:29



Ik denk dat het niet reã«el is om al die spelers in éã©n transferzomer te halen. Voor united zou het geweldig zijn als ze Harry Kane kunnen halen. Ik denk alleen dat Kane uit betere clubs kan kiezen (bayern, Real). Daarnaast zou Frimpong een goede transfer zijn om het rechtsback probleem op te lossen, afhankelijk hoeveel hij moet kosten. Ik zie veel mensen zeggen dat AWB en Dalot het goed doen. Deze backs zijn beide aanvallend niet bepalend genoeg om voor het kampioenschap mee te doen. Het aanvalsspel van de rechts- en linksback kan een ploeg zoveel beter maken. Ik zou proberen een van de twee backs te verkopen en de ander als back-up te houden.

Wanneer ze Frimpong hebben gehaald is de vraag wat hun prioriteit is. Ik denk dat United het meest heeft aan een spits. Daar moeten ze echt een grote slag slaan. Eigenlijk moet alles van Rashford afkomen. De ideale spits zou Oshimen zijn. Echter kost hij volgens mij 150 miljoen. Wellicht dat Vlahovic wat goedkoper is. Daarnaast kunnen ze ook Ferguson proberen te halen als spits. Deze zal een stuk goedkoper zijn en hiermee laat je zien dat je volgend jaar nog niet voor de titel wilt gaan spelen. Echter haal je zo 'goedkoop' een speler binnen die over 2-3 jaar goed genoeg kan zijn voor de titel.

Al met al zullen ze heel veel geld moeten uitgeven om de selectie kampioenswaardig te maken. Dit zullen ze moeten uitspreiden over meerdere seizoenen. Daarnaast is het van belang om geen transfers te doen zoals Anthony. Ik geloof best dat hij nog kan groeien, maar 100 miljoen is echt een absurde prijs.

Ben benieuwd naar de transferzomer van United. Vorig jaar heeft hij de hele zomaar achter de Jong aangelopen en is Casemiro nog op het nippertje als alternatief gekomen. En die had verreweg het grootste aandeel in het behalen van CL. Daarnaast met Antony een van de grootste miskopen ooit gedaan.

Met een paar aankopen ben je denk ik nog geen titel kandidaat. Ook de overige ploegen blijven niet stilzitten natuurlijk.

Hoop dat er een goede scouting staat en dat er ook een paar grote onbekende talenten gehaald kunnen worden naast de directe versterkingen.

Zal J Timber halen voor RB positie

Een goeie middenvelder naast casimiro

Topspits zal ik gaan voor oshimhem

Een topkeeper vind de Gea niet altijd even sterk zal voor Jan oblak gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren