Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ten Hag hakt knopen door over Antony, Sancho én Van de Beek

Woensdag, 13 september 2023 om 17:50Wessel Antes

Donny van de Beek is toch opgenomen in de Premier League-selectie van Manchester United, zo blijkt uit de 25-koppige lijst die the Red Devils woensdagmiddag delen via de officiële kanalen. Waar de 26-jarige middenvelder ontbreekt in Erik ten Hags selectie voor de Champions League, mag Van de Beek dus wel hopen op minuten op het hoogste niveau van Engeland. Ook de in opspraak geraakte Antony en Jadon Sancho staan ‘gewoon’ op de lijst.

De komende dagen zal blijken of Galatasaray en Fenerbahçe nog concreet gaan worden voor Van de Beek, die bovenaan de Turkse wensenlijstjes staat. De inschrijving voor de Premier League komt de middenvelder in ieder geval goed uit, aangezien hij anders voor maar liefst twee competities uitgesloten zou zijn. Toch ziet het ernaar uit dat Van de Beek in Manchester niet op veel speeltijd hoeft te rekenen, daar hij in de eerste vier duels van het seizoen niet eens werd geselecteerd door Ten Hag. De concurrentie is door de komst van Sofyan Amrabat ondertussen alleen maar heviger geworden. Vrijdag sluit de transfermarkt in de Süper Lig.

Naast Van de Beek lijkt Ten Hag ook Sancho een nieuwe kans te geven. De Engelse vleugelaanvaller ging afgelopen maandag om tafel met zijn oefenmeester, zo meldde The Telegraph. Sancho trok uitspraken van Ten Hag over zijn afwezigheid in de wedstrijdselectie van United publiekelijk in twijfel, waardoor Engelse media het einde van zijn dienstverband bij de club voorspelden. Sancho was het er onder meer niet mee eens dat Ten Hag sprak over zijn gebrek aan inzet op trainingen, maar het duo lijkt elkaar weer in de armen te hebben gesloten.

Tot slot staat ook Antony gewoon op de selectielijst van United. De 23-jarige vleugelaanvaller is momenteel in zijn geboorteland Brazilië om zijn onschuld te bewijzen in een zaak die tegen hem loopt. De ex-Ajacied wordt beschuldigd van huiselijk geweld, dat hij zou hebben gepleegd jegens zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin. Ook twee andere vrouwen beschuldigen Antony, die uit de Braziliaanse selectie werd gezet. In samenspraak met United blijft de linkspoot nog even weg bij de club. The Red Devils behandelen de zaak nauwkeurig, daar de club veel verwijten kreeg rondom het afhandelen van Mason Greenwoods zaak.Gerelateerd

Meer sportnieuws

15 reacties (laatste reactie door tullius)

Je mag zoveel jeugdspelers toevoegen als je wil, dus er is niet echt een downside aan het inschrijven van al je 21-plus spelers.

Logisch dat Antony gewoon op de lijst staat; je weet niet hoe het circus om hem heen zich gaat ontwikkelen. Mocht -wie weet- straks blijken dat Antony toch niet zo schuldig is en United zou hem niet ingeschreven hebben, ben je verder van huis. Als hij wel schuldig is kan je hem natuurlijk gewoon buiten de selectie houden. Uit voorzorg buiten de selectie houden - zoals Brazilië doet- is begrijpelijk, maar die lijst is voor de komende 2-3 maanden.

En Sancho zal er wel bij zitten voor het geval Antony wel schuldig is - naast het feit dat een speler als Sancho gewoon op die lijst hoort te staan.

13 september 2023 om 18:06

Waarom zou je afwachten of Antony schuldig is? Gewoon opstellen tot het feit is bewezen. Als hij onschuldig blijkt te zijn, iets dat ook geregeld voorkomt in zulke zaken, heb je zowel de speler als club onterecht laten boeten. Als hij schuldig wordt bevonden, kan je altijd nog keiharde maatregelen nemen.

13 september 2023 om 21:33

In een ideale wereld zal dat misschien kunnen, maar zo werkt het natuurlijk niet. Supporters, de media en andere personen hebben hier een mening over en als je besluit om Antony op te blijven stellen dan ga je hier gezeik van krijgen. Dan kun je zeggen dat je hier niks van aantrekt, maar dat zal gelogen zijn. Die constante negatieve media aandacht is niet goed voor de club, maar bovenal niet goed voor de speler en het team.

13 september 2023 om 18:23

Hij wilde dat antony en daar betaalden zijn club meer dan 90 mil voor kan hij nu niet gaan roepen hij kom niet op die lijst

Antony, of wie dan ook, zou de gevolgen van zijn (eventuele) daden pas op zijn werk moeten voelen als hij (of zij) ook echt is veroordeeld. Ik ben 100% voor het keihard straffen van iemand die een vrouw verkracht of in elkaar slaat, want dat is onacceptabel, maar de buitenwereld (club, media, supporters) zijn geen forensisch onderzoekers, rechters of jury. Wij kunnen niet bepalen wat waarheid is. Wij kunnen niet de waarde/betrouwbaarheid inschatten van statements of aangevoerd (zogenaamd) bewijs van (on)schuld. Dus dat kunnen wij beter overlaten aan de specialisten en hun uitkomst(en) afwachten. Als hij schuldig wordt bevonden, keihard straffen. Tot die tijd blijft het nog altijd onschuldig tot het tegendeel is bewezen en zou Antony, wat mij betreft, dus prima uit mogen komen voor club en land.

13 september 2023 om 18:10

Hier sluit ik mij bij aan. Toevoeging: als er echt duidelijk aantoonbaar bewijs is dat Antony (of wie dan ook) zijn vriendin mishandeld heeft, mag je wat mij betreft als club zijnde al handelen.

Zie Lil' Kleine die zijn vriendin mishandelde, dit staat op video.

13 september 2023 om 18:58

@De Toekomst In beginsel ben ik het volledig met je eens. Ik heb zelf een juridische achtergrond en heb de onschuldpresumptie dan ook hoog in het vaandel.

Desalniettemin vind ik dat een bedrijf, zoals een voetbalclub, ook een eigen verantwoordelijkheid heeft in dergelijke zaken. In een geval zoals dat van Greenwood, waar er stukken in het publieke domein komen die toch sterk doen vermoeden dat hij wel degelijke bepaalde strafbare feiten heeft gepleegd, zou ik als Manchester United zijnde van hem verlangen dat hij intern dat vermoeden in voldoende mate weet te betwisten. Slaagt hij daar niet in, zou ik de speler alsnog voorlopig schorsen.

Toch niets raars aan dat ze de lijst staan.

13 september 2023 om 18:10

Nee, wel raar dat v/d Beek daar nog zit. Alsof ie bewust z'n eigen carrière aan het saboteren is...

13 september 2023 om 18:21

Mooi toch, die zit gewoon bijna wekelijks bij een ChampionsLeague wedstrijd van United in het stadion.
Zijn zat mensen die dat willen.

13 september 2023 om 18:55

Salaris wat hij bij united krijgt gaat hij nooit meer krijgen, Niemand wil dat neerleggen dus dan krijg je deze situatie

Anthony die mentaal worstelt met aantijging (hoewel hij nog niet veroordeeld is). Lijkt mij niet handig. Iedereen zal je beoordelen, in de krant, Ten Hag die kritisch wordt beoordeeld.

Het is maar afwachten hoe het tussen Sancho en Ten Hag zal gaan.
Betrouwbare bronnen zeggen dat United hem nog van de hand wou doen aan Saudische ploegen maar dat Sancho niet wou.
Er was ook geen poging van een gesprek tussen beiden tot Murtough en Arnold zich mee gingen bemoeien.
Ze hebben hun verplicht te spreken maar of het al zover gekomen is, geen idee.
Denk niet dat Ten Hag hem dit vergeeft.
Door omstandigheden kan hij nog maximum seizoen uitdoen en dan zal hij verkocht worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

61 fans
Coach, 53 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren