Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Te Kloese heeft goed nieuws over Feyenoorders ‘die gescout zijn door topclubs’

Laatste update:

Dennis te Kloese en Arne Slot hebben in een uitgebreid interview met het Engelse The Athletic een boekje opengedaan over hun ambities voor het volgende seizoen. De respectievelijk directeur en trainer van Feyenoord boekte afgelopen voetbaljaargang grote successen. Zo werd de club voor het eerst sinds 2017 kampioen en mag het zich nu opmaken voor de groepsfase van de Champions League.

Alleen meedoen aan de Champions League is volgens de succestrainer van de Rotterdammers niet voldoende. “Als je alleen maar meedoet om naar de Champions League-muziek te luisteren, voel ik geen trots." De trainer van De Stadionclub is naar eigen zeggen pas trots als de resultaten goed zijn. "Ons doel is om ervan te genieten en onszelf op de best mogelijke manier te profileren, om zo de volgende ronde te behalen."

Ook Feyenoord-directeur Te Kloese spreekt hoopvolle woorden voor Feyenoord-fans. "We zijn in staat om een getalenteerde trainer te behouden en we kunnen van een aantal spelers het contract gaan verlengen. Ook van jongens die gescout worden door Europese topclubs. We zullen voorzichtig zijn met de salarissen en transferuitgaven, maar eerlijk gezegd voelt het alsof we meer kunnen onderhandelen uit kracht.”

“We willen het project van de club stabiliseren en voortzetten”, zo gaat Te Kloese verder. "We gaan niet tot het uiterste, maar we hebben wel ambitie." Feyenoord kan, wanneer Manchester City de Champions League wint, zich opmaken voor een plek in pot 1 van de Champions League-loting. Dan ontloopt het onder meer Bayern München, Napoli, Paris Saint-Germain, Barcelona en the Citizens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb echt veel meer vertrouwen in een goede CL campagne dan 6 jaar geleden. Niet dat ik denk dat we wel ff eerste worden in de poule, maar overwinteren is zeker niet onmogelijk. 3 puntjes pakken en laatste worden zoals toen zou nu echt een enorme teleurstelling zijn, terwijl je toen dacht: ja, dat zat er ook dik in

1 juni 2023 om 13:00

Ik zou eerlijk gezegd blij zijn met een 3e plek en doorgaan in de Europa League. Maar 2e of 1e worden is natuurlijk een droom! Als we goed gericht inkopen en een goed voorseizoen draaien is er van alles mogelijk.

1 juni 2023 om 13:06

Zeer terecht. Allereerst zit je nu in pot 1 waar je 6 jaar geleden (vermoed ik) in pot 4 zat. Daarnaast is de selectie momenteel veel beter en breder dan 6 jaar geleden.

1 juni 2023 om 13:16

Pot 1 is afwachten. De CL finale is nog niet gespeeld. En Griekenland heeft ooit t EK gewonnen door Charisteas. Met andere woorden: even afwachten.

1 juni 2023 om 13:57

Welke club zou de CL moeten winnen als Feyenoord in pot 1 wil komen?

1 juni 2023 om 14:01

City

1 juni 2023 om 14:04

City

1 juni 2023 om 14:45

En ondanks dat het misschien een betere uitgangspositie zou opleveren, hoop ik toch op Inter. Ik hoop dat clubs als City en PSG nooit winnen.

Maar goed, mijn verwachtingen over de CL kan ik pas vertellen als de loting is geweest.

1 juni 2023 om 20:14

De jongste generatie ziet City al als een normale topploeg en over een paar jaar zal dit alleen maar normaler worden. Persoonlijk ben ik blij met het voetbal wat ze laten zien, maar niet hoe ze dit hebben bereikt.

2 juni 2023 om 18:58

Inter is grotendeels eigendom van Suning Holdings group, Chinees miljardenbedrijf. Enige verschil is dat de eigenaren van Inter het voetbal echt niets kan schelen en eerder geld uit de club willen halen.. het is maar wat je beter noemt.

1 juni 2023 om 13:09

Het niveau van dit team is tactisch iig een stuk hoger dan destijds. Wel had Gio enorme pech en was het halve basisteam vervangen en misten ze heel veel verdedigers door blessures. Er moest veel geschoven worden. Nu de loting en vorm van de tegenstanders afwachten.

1 juni 2023 om 13:19

En Gio is tactisch niet heel sterk. Dat scheelt ook

1 juni 2023 om 13:10

Zo, die wedstrijd thuis tegen man city toen. Na 10 minuten stonden we al met 3-0 achter. Zelden een ploeg zo erg zien weggespeeld worden.

1 juni 2023 om 13:16

Feyenoord stond vanaf de aftrap toen ook echt al met knikkende knietjes op het veld. City hoefde het niet eens te proberen. Pas tegen Napoli de laatste wedstrijd begonnen ze te voetballen en dat was dan ook direct wel behoorlijk.

1 juni 2023 om 13:30

Ik vraag me nog steeds af wat er door Vilhena zijn hoofd ging bij de 0-1.

1 juni 2023 om 14:47

City uit was ook niet onaardig, al speelde je tegen een al geplaatste team destijds (1-0 slechts). Napoli thuis was inderdaad de beste pot. Had een paspartout voor die reeks, moest alleen City thuis verstek laten gaan (zat op dat moment letterlijk op het vliegveld in Vancouver). Ondanks de 0-4 had ik toch bij willen zijn.

2 juni 2023 om 09:39

Ik was er ook bij met een pas partout. Geweldige sfeer! Ben ook heel blij dat ik de wedstrijd thuis tegen city heb kunnen zien. Ondanks de 0-4 was ik enorm onder de indruk van de sfeer en het spel van man city.

1 juni 2023 om 13:18

Ik zou eerst even de loting afwachten. Als je daar een beetje pech bij hebt kan het zomaar een lastig verhaal worden

1 juni 2023 om 13:19

Moet gewoon heel veel geluk hebben met de loting, anders wordt het een kansloos verhaal. Ondanks dat het lang spannend bleef en de volgende ronde bijna gehaald werd tegen Roma, was het natuurlijk zeer terecht dat ze eruit gingen. In die wedstrijd zag je maar weer eens dat een onaantastbare kampioen van NL zo aan de kant werd gezet door de nummer 6 van Italië, die gisteren weer op hun beurt verloren van de nummer 11 van Spanje. Dat zegt genoeg. Roze bril moeten we afzetten.

1 juni 2023 om 13:34

Lol tot paar minuten voor het einde gingen we nog door dus leuk geprobeerd maar heeft niet gewerkt.
Roma speelt afbraak voetbal , zelfs als het de betere spelers heeft.

1 juni 2023 om 13:36

En die nummer 11 van Spanje won weer van de nummer 3 van Engeland, jij bekijkt het ook wel heel simpel nu hoor. Ik zeg ook echt niet dat we favoriet zijn om te overwinteren in de CL straks, maar het is ook zeker niet onmogelijk. En derde worden en de EL in gaan is ook niks mis mee

1 juni 2023 om 14:00

Afbraak voetbal of niet, het is nogal succesvol gebleken in Europees verband. En dat ligt niet aan Roma, maar aan naiviteit van clubs die dat niveau niet gewend zijn/niet genoeg tegenkomen in hun nationale competitie.

1 juni 2023 om 15:21

Zo aan de kant gezet? Tot een paar minuten voor het einde ging Feyenoord nog door en uiteindelijk haken ze af door een verkeerde beslissing van de grensrechter. Dat je dan in de verlenging wordt weggespeeld zegt mij weinig

1 juni 2023 om 13:19

Hier ook absoluut mer zelfvertrouwn. Zeker als je de teams naast elkaar legt. Hier de opstelling van de eerste wedstrijd tegen City: Jones, St Juste, Botteghin, Vd Heijden, Amrabat, El Ahmadi, Vilhena, Nelom, Berghuis, Boetius, Kramer....

1 juni 2023 om 13:38

We zijn gewoon letterlijk op elke positie sterker dan toen. Behalve Berghuis. Natuurlijk nog even de transferzomer afwachten, maar er zijn nu hoe dan ook meer mogelijkheden om goede vervangers te halen

1 juni 2023 om 13:44

El Ahmadi? Die was toen toch wel een slagje beter dan Wieffer met alle respect?

1 juni 2023 om 13:45

Haha Kramer, Nelom en Scharie tegen Man City.. het blijft heerlijk.

1 juni 2023 om 13:55

Berghuis is dan ook een echte knokker

1 juni 2023 om 14:05

Oh ja, goed punt. El Ahmadi zou ik ook boven Wieffer kiezen inderdaad.

1 juni 2023 om 15:11

Hahaha idd. Dat kan normaal gesproken alleen in Fifa 15. Ik vond Jones toen overigens wel een geweldige keeper.

1 juni 2023 om 13:20

Het is natuurlijk duidelijk dat Slot het fantastisch heeft gedaan in Europa de laatste jaren maar onderschat ook niet het niveau in de CL league hoor. Je zag dit seizoen dat ze uiteindelijk gewoon echt wel overklast werden door Roma en de gemiddelde CL ploeg (zeker in de hogere regionen) is nog wel een niveautje sterker dan dat. Dat is geen schande (en overkomt Ajax en PSV ook regelmatig) maar ik zie enorme verwachtingen bij sommige Feyenoorders en denk dat dat misschien toch wat naar beneden afgesteld mag worden. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de loting.

Het zou mooi zijn als ze op zijn minst derde kunnen worden en weer een mooie campagne in de Europa league kunnen hebben, maar wil je potten breken in de CL moet je echt van hele goede huize komen (of een uitzonderlijk team hebben zoals Ajax 2019, dat waren ook gewoon een aantal spelers van exceptionele kwaliteiten die nu in de absolute top spelen).

Ik wens jullie een mooie campagne toe! Dat ik maar helemaal fout mag blijken te zitten met mijn voorspelling

1 juni 2023 om 13:30

@jtje: overklast door Roma vind ik wel een hele bijzondere bewoording. Heb je alleen de laatste 30 minuten gekeken en de eerste 180 minuten overgeslagen? Maar vooral beschrijf je enorme verwachtingen van Feyenoordfans in de Champions League. Wat ik hier lees van de Feyenoorders is hoop op overwintering waarbij ook wat geluk nodig is. Dat is wat anders dan verwachtingen toch?

1 juni 2023 om 13:54

Nee hoor. Heb het hele tweeluik gekeken. De thuiswedstrijd vond ik echt mazzel dat ze met 1-0 wonnen en de uitwedstrijd had Feyenoord geluk dat ze nog die (op dat moment niet geheel terechte) 1-1 scoorde via een schitterende uithaal maar verder hadden ze bijzonder weinig in te brengen in het tweeluik in mijn optiek. Dat is ook helemaal geen schande als je kijkt naar de recente prestaties van Roma, maar toch.

Misschien is overklast niet helemaal de juiste term, dat is meer wat met Ajax en Napoli gebeurde helaas. Maar over twee wedstrijden was het wel duidelijk dat Roma een maatje te groot was voor dit Feyenoord en dat ze alleen op geluk door hadden kunnen gaan.

Ik zie veel realistische reacties maar ik zie ook veel overmoedige fans die het niveau van CL lijken te vergelijken met Europa League en Conference league. Dat is toch echt wel van een ander kaliber. Maar nogmaals, ik hoop echt dat jullie een schitterende campagne zullen hebben. Goed voor het Nederlands voetbal.

1 juni 2023 om 14:34

de 1-1- was een kopbal van Paixao als ik het mij goed herinner, maar verder met je eens hoor. Roma was een maatje te groot. Maar Roma is ook wel een enorm rot team om tegen te spelen. Er zijn genoeg ploegen die op papier beter zijn dan Roma, maar Feyenoord gewoon veel beter zullen liggen. Bv een ploeg uit Duitsland of Engeland. dan kun je voetballen en dan is ook Feyenoord best wel goed.

1 juni 2023 om 14:57

Je hebt gelijk, was inderdaad een kopbal. Met een prachtige assist, in mijn hoofd is Paxaoi als tussenstation verdwenen en vloog die bal er in een keer in maar dat was dus niet zo. Ik hoop op een mooie loting, succes!

1 juni 2023 om 13:57

Jongens niets is toch onmogelijk. Kijk eens hoever Feyenoord de afgelopen twee jaar kwam in Europa en dit jaar in NL. Had twee jaar terug niemand voor mogelijk gehouden. Alle vertrouwen in het Kloese project daar

1 juni 2023 om 14:30

ik denk ook dat we het beter kunnen, maar destijds hadden we ook te maken met een bizarre blessuregolf. Op een bepaald moment stonden Tapia en Nelom met zijn tweeën centrale verdediging in de CL.

CL moet je ook een beetje geluk in hebben, met loting etc. Wel echt kloten dat je de 1e 2 wedstrijden zonder Gimenez begint

1 juni 2023 om 13:20

Geertruida in de spits, moet kunnen

1 juni 2023 om 14:08

Krijgen we volgend jaar in het VZ team van het jaar nog meer discussie over op welke positie VZ hem moet nomineren.

Ongetwijfeld gaat hij het ook als spits goed doen namelijk.

Wat is het op dit moment toch heerlijk om Feyenoord supporter te zijn.
Eindelijk capabele mensen aan de leiding.
Alles wat ze doen en wat ze zeggen snijdt hout.

Cl. zullen wij mss met goed geluk de volgende ronde halen, maar mocht het mislopen hoop ik op een 3e plek. Zodat wij verder kunnen gaan in de EL. denk eerlijk gezegd dat CL. nog iets te hoog gegrepen is voor Feyenoord. EL. kunnen wij hopelijk weer hoge ogen gooien.

1 juni 2023 om 15:43

8e finale CL is ook wel geweldig hoor, en vanaf daar is het gewoon een knock out toernooi met in ieder geval 90 minuten in een kolkende Kuip. Kansloos ben je nooit

Het is wel verfrissend om te lezen dat de meeste Feyenoord supporters die ik zie reageren blij zijn met een derde plek in de poule. Het is absoluut een zegen dat Feyenoord bij winst van City in pot 1 komt, maar alsnog zal je 1 tegenstander treffen die een maatje te groot is en met een beetje mazzel een gelijkwaardige tegenstander uit pot 3. De euforie neemt gelukkig nog niet de overhand, dan kan de eventuele teleurstelling alleen maar meevallen

1 juni 2023 om 13:57

Ik weet niet in hoever te kloese en slot dit echt menen, maar ik ben al jaren van mening dat cl voetbal voor nederlandse clubs voornamelijk financieel heel fijn is. Natuurlijk kunnen er uitschieters bij zitten, maar doorgaans hebben nederlandse clubs er weinig te zoeken. El en conference league past veel beter eigenlijk.

Mwa, als je door Roma al Europees wordt uitgeschakeld in een jaar waar je voor eigen doen uitmuntend presteert, heb je nog niet echte wat te zoeken in de CL lijkt me… Maar mooie ervaring sowieso voor de trainer en spelers

1 juni 2023 om 13:58

Ik denk ook niet dat feyenoord, of de andere nederlandse clubs, veel te zoeken hebben in de cl, maar niet om die reden. Tegen roma van mourinho uitgeschakeld worden in europa kan echt de meeste clubs overkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren