Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talent Yeray wint opnieuw van kanker: ‘Dit is fantastisch nieuws’

Laatste update:

Yeray Álvarez is hersteld van teelbalkanker, zo maakt Athletic Club bekend. De 22-jarige centrale verdediger zal een dezer dagen medisch ontslag krijgen en zal daarna aansluiten bij het eerste elftal, om in alle rust verder te werken aan zijn rentree.

Yeray kreeg in december last van zijn testikels en onderzoek wees uit dat er sprake was van een tumor. Hij werd aan het einde van die maand geopereerd en maakte in februari zijn rentree op de voetbalvelden, maar in juni keerde de kanker terug en moest Yeray wederom een traject door met onder meer chemotherapie. Dat traject heeft de international van Jong Spanje nu doorstaan.

“Het lijkt erop dat hij beter is. We zijn erg blij dat de behandeling heeft geholpen”, reageert trainer Cuco Ziganda. “Dit is fantastisch nieuws. We wilden winnen en de zege aan Yeray opdragen”, zei verdediger Mikel San José woensdagavond na de 1-2 nederlaag tegen Atlético Madrid. Yeray komt overigens uit de jeugdopleiding van Athletic Club en speelde tot op heden 68 wedstrijden in het eerste elftal van de Basken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig nieuws! Hopelijk heeft hij de strijd nu ook echt gewonnen en komt het niet meer terug.

Prachtig nieuws, hopen dat hij snel zijn oude niveau weer haalt. Deze jongen heeft de potentie om de top te halen. Enorm talent in de schaduw van Laporte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren