Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Supporters trakteren Paris SG tijdens kampioensfeest op fluitconcert

Laatste update:
/

De spelers van Paris Saint-Germain vielen elkaar voor de aftrap al vol blijdschap in de armen. In het Prinsenpark drong door dat AS Monaco punten had laten liggen tegen Guingamp en hierdoor was le PSG zonder te spelen kampioen van Frankrijk geworden. De feestwedstrijd tegen Stade Rennes mondde echter uit in een teleurstelling, want in eigen huis werd met 1-2 verloren. Zlatan Ibrahimovic maakte zijn rentree.

PSG begon nog wel zo goed in het eigen Prinsenpark: Ezequiel Lavezzi profiteerde na drie minuten van defensief gerommel van Rennes en schoot in de verre hoek binnen. El Pocho maakte zijn achtste goal van het seizoen. De stemming op de tribunes was uitgelaten en de kampioenen werden op het veld wellicht hierdoor wat gemakzuchtig. Na een goede kans voor Nélson Oliveira trok Foued Kadir met een diagonale knal de stand gelijk: 1-1. Binnen het halfuur kwamen de gasten zelfs op voorsprong.

/

Paul-Georges Ntep zag een indraaiende vrije trap in de verre hoek vallen en Laurent Blanc greep in: Marquinhos loste back Christophe Jallet af. PSG was voor rust nog dicht bij de gelijkmaker, maar een poging van Alex werd gekeerd door doelman Benoît Costil. De stemming in het publiek was omgeslagen, want PSG werd bij het klinken van het rustsignaal uitgefloten. Blanc liet Ibrahimovic, die vanwege een dijbeenblessure ruim een maand geleden voor het laatst meedeed, warmlopen.

Nadat Edinson Cavani een grote kans had verprutst, kwam Ibrahimovic na 56 minuten binnen de lijnen. PSG voerde de druk wel op, maar was te slordig in de passing en kwam niet verder dan een inzet van Alex tegen de lat, waardoor het gefluit wederom op de spelers neerdaalde. PSG, dat sinds eind oktober bovenaan staat, prolongeerde voor het eerst in haar historie de landstitel en werd voor de vierde keer kampioen. De laatste thuisnederlaag in de Ligue 1 dateerde van november 2012; ook toen was Rennes met 1-2 te sterk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nja een fluitconcert is altijd leuk hoor. Het wordt hier overdreven maar je moet de wedstrijd zien, wat een vreugde daar. Die fluitconcert stelde niks voor. PSG is kampioen en hebben een aardig team, next accomplishment is the CL!

7 mei 2014 om 23:11

Een fluitconcert is wel terecht, Stade Rennes speelde met een half B-team. Als je dan met die spelers van PSG thuis niet kan winnen...

7 mei 2014 om 23:13

Achja, de spelers zaten met hun gedachte bij wat andere leuke dingen denk ik . Zal wel een flink feest worden daar.

7 mei 2014 om 23:25

Dat kan wel zijn. Maar die fans daar die betalen best fors voor kaartjes, dan kunnen ze zich toch op z'n minst gewoon voor 70% inzetten ipv 30%? Daarbij is het toch gewoon lekker om je kampioenschap met een overwinning te vieren?

Als je al kampioen bent moet je er eigenlijk alsnog alles aan doen om te winnen (vind ik).
Nu heb je eigenlijk een verpest feestje.

Ja als je zo slecht speelt verdien je wel een fluit concert he he ... Zoveel kansen en balbezit maar het sloeg nergens op .

Ze waren met hun hoofd nog bij het winnen van het kampioenschap daardoor hebben ze verloren.

een woord geweldig voor stade rennes . nu zijn ze zo goed als zeker van lijfsbehoud . nu nog effen en eindsprint in zetten en de laatste wedstrijden ook nog winnen.

Goeie god zeg voetbalzone. Ze werden vij het rustsignaal uitgefloten. Op de titel afgaande kreeg ik het idee dat zij met de schaal in hun hand nog werden uitgejouwd.

Dus dit is PSG zonder ibra- cadabra???

7 mei 2014 om 23:05

Dit is een team dat al wist dat ze kampioen waren. Vandaar dat de inzet redelijk beperkt was.

7 mei 2014 om 23:12

Is geen excuus om te verliezen die mensen hebben toch betaald voor zo een wedstrijd overgins is PSG de laatste tijd sowieso al uit vorm

7 mei 2014 om 23:16

Wetende dat in de inleiding van dit artikel staat dat die tovenaar zijn rentree maakte, is dit een wedstrijd waarbij de gedachte al ligt bij de planning voor het nachtleven.

netjes 2x achter elkaar

7 mei 2014 om 23:28

Uhh prolongeren opzoeken in het woordenboek misschien?

7 mei 2014 om 23:28

Prolongeren van de titel betekent dat ze voor het eerst ooit 2x achter elkaar kampioen zijn geworden. Dat klopt ook, is pas het 4de kampioenschap ooit van PSG

7 mei 2014 om 23:43

Prolongeren van een titel betekent dat je de periode dat je kampioen bent langer maakt (door weer te winnen).

De dag dat je kampioen speelt verlies je in eigen huis met 1-2 van Stade Rennais dat met 4 tieners speelt. Moet kunnen.

Deze gaat de top 10 in van meest belachelijke uitfluitacties.

Als je net voor de 1ste keer je titel prolongeert ben je normaal gesproken aan het juichen, zingen of zuipen.

Ik let twee keer op PSG en constateer dat Jallet in de basis staat. Prompt verliezen ze twee keer. Toeval of niet, die man is geen succesfactor.

8 mei 2014 om 01:03

Idd, enig idee waarom vd wiel niet zo mee deed?

8 mei 2014 om 17:03

Gespaard voor WK. Hij is pas net terug van blessure en Blanc doet voorzichtig met hem wetende dat er nog een WK aankomt. Hij heeft hem volgend seizoen nog hard nodig aangezien hij veel assists aflevert. Het is niet voor niks dat PSG uitgeschakeld werd door Chelsea toen zowel VDW en Zlatan niet konden spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren