Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Steijn raakt zwaar geïrriteerd door vraag van Joep Schreuder: ‘Gaat je niks aan’

Laatste update:

Maurice Steijn bleef voor de camera van ESPN rustig, maar stak zijn irritatie niet onder stoelen of banken toen hij daarna Joep Schreuder van de NOS te woord stond. De verslaggever vergeleek Ajax met F-pupillen en dat leek in het verkeerde keelgat te schieten bij Steijn. "Het gaat jou niets aan wat wij afspreken", zo reageerde de coach vanaf dat moment defensief op de vragen van Schreuder.

Ajax werd van het veld geblazen door Feyenoord (0-3 tussenstand bij staking in de 56ste minuut), maar Steijn zag voldoende aanknopingspunten bij zijn ploeg. "Hoe gek het ook klinkt, ik denk dat je een Ajax hebt gezien dat 45 minuten lang heel behoorlijk was. Zelf kansen gecreëerd, maar ook zo knullig goals weggegeven. Feyenoord was dodelijk effectief." Schreuder weigert mee te gaan in de positieve benadering van Steijn en gooit het over een andere boeg.

"Je zegt dat je toch kansen hebt gehad en voorin wat hebt laten zien, maar we moeten het over de 0-3 hebben", aldus Schreuder. "Dan kijk ik echt naar F-pupillen, Maurice. Leg mij nou eens uit hoe de afspraken dan zijn? Probeer het mij en anderen uit te leggen." De sfeer in het interview slaat op dat moment om.

"Dat hoef ik jou toch niet uit te leggen? Dat is toch iets van onszelf?", reageert Steijn, die ook na doorvragen niet wil ingaan op de kwestie. "Joep, het gaat jou niets aan hoe wij dat afspreken." Schreuder: "Jawel." Steijn: "Oh, jawel? Nou, ik denk het niet. Ik denk niet dat het jou aangaat. Het is duidelijk dat het niet goed stond."

Schreuder blijft het proberen: "En hoe kon dat? Het kan zijn dat ze jou niet goed begrijpen of dat jij het niet goed doet. Het kan zijn dat de spelers zich niet aan de afspraken houden. Dat bedoel ik een beetje, Maurice..." Steijn reageert daar cynisch op: "Oh, bedoel je dat, dan heb ik dat verkeerd begrepen Joep. Dan is dat mijn fout." Steijn begrijpt niet waar Schreuder heen wil. "Wat wil je nou dat ik zeg Joep? Het is toch duidelijk dat we zien dat er fouten zijn gemaakt. Dat is toch duidelijk?"


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Steijn staat duidelijk onder hoog spanning! Hij had beter kunnen zeggen dat hij de tactiek niet wil delen om de tegenstander niet wijzer te maken dan dat gaat jouw niks aan! Maar de strekking van zijn antwoord was wel hetzelfde.

24 september 2023 om 19:49

Ach dat kunnen we 'm in deze situatie toch niet kwalijk nemen? Ik vind dat Steijn minder verantwoordelijk is voor de gehele crisis (op alle vlakken) dan dat soms wordt gesuggereerd. Blijft over het algemeen rustig en zegt geen gekke dingen. Maakt ook niet veel gekke keuzes. Zoals vandaag ook, de backs speelden echt slecht en werden terecht vroeg gewisseld. Zou niet elke trainer durven/doen.

24 september 2023 om 20:55

Helemaal eens wat Steijn betreft. Die probeert hier gewoon het beste van te maken en ik zie het spel ook iedere wedstrijd beter worden. Dat de verdedigers nog te veel en te grote fouten maken heeft tijd nodig (en mogelijk betere spelers). Ik verwacht wel dat als iemand de verdediging kan fixen dat dit Steijn is. Die kan het achterin gewoon goed wegzetten.

24 september 2023 om 21:00

Steijn heeft gewoon niet het niveau om dit te doen. Het is nog even gecamoufleerd door de aanwezigheid van Kudus en karige tegenstanders maar hetbie evident. Te ligt helaas maar een ontzettende sympathieke vent xx

24 september 2023 om 21:07

@Santo G. Niet veel betekend niet dat hij nooit een gekke/foute keuze maakt. En maakt Klopp nooit ee foute keuze?

24 september 2023 om 19:59

Steijn is natuurlijk ook in zijn grootste, eigen nachtmerrie beland...

24 september 2023 om 21:44

Steijn zal zich voelen als Koeman bij Barcelona. Train je eindelijk de club van je dromen en dan kom je in zoiets terecht.

Van het veld geblazen nu gaan ze wel erg overdrijven .
Je staat met 0-3 achter door 3 persoonlijke fouten .
Overdreven gedoe zeg .

24 september 2023 om 19:55

0-3 thuis tegen aartsrivaal in de eerste helft. Dan ben je aardig van het veld geblazen. 3 persoonlijke fouten is erg veel, dan ben je gewoon heel slecht. Zeg ik als Ajaxcied.

24 september 2023 om 20:07

Ajax had meer balbezit, vrijwel evenveel doelpogingen, meer passes, meer aanvallen. Vrijwel iedere statistiek was in ons voordeel behalve de doelpunten. Dan is "van het veld geblazen" inderdaad wat overdreven. We waren namelijk ook gewoon de betere qua spel, hoeveel scorebord journalistiek je er ook op los laat..

24 september 2023 om 20:11

Mwhah. Ik had alleen de eerste kunnen zien. Maar als we heel realistisch zijn zagen we twee teams die aan elkaar gewaagd waren. Allebei goede aanvallen en Ajax was ook vaak gevaarlijk rond het doel van feyenoord met een aantal goede combinaties en scherpe acties.
De 0-3 kwam niet doordat feyenoord zoveel beter was, maar doordat de verdediging 3 enorme blunders maakte, waarvan 2 vanuit Gaaei.
Als Ajax iets meer geluk had gehad hadden ze de eerste helft ook 2 keer gescoord.

Dus totaal; aanval stond goed (zonder bergwijn ging het beter). Middenveld liep ook best aardig. Allen de verdediging is erg zwak. Vooral Gaaei en Sulato te vaak in de fout.

24 september 2023 om 20:12

Betere qua spel, Martijntje is alle realiteit verloren

24 september 2023 om 20:22

Hato was wel degene die en bij de 0 1 Giminez liet lopen en bij de 0 2 werd uitgekapt? Die vond ik zwakker dan Sutalo hoor vandaag.

24 september 2023 om 20:23

@martijn: schoten op doel 1-6. Expected goals: 0,22-1,52. Goals 0-3. Hoeveelheid balbezit is alleen interessant als beide partijen dezelfde intenties hebben. Feyenoord had een duidelijke tactiek. Laat Ajax maar een beetje opbouwen, de fouten komen vanzelf. Als je daadwerkelijke beeld van de wedstrijd is dat Ajax de betere was (gezien je scorebordjournalistiekonderbouwing) terwijl er maar 1 ploeg met vertrouwen hun eigen plan uitvoerde, dan vraag ik me echt af waar jij naar zit te kijken 😂

24 september 2023 om 20:28

Hahah Martijn al heb je de hele dag de bal. Sta je na half uur 0-3 achter dan ben je gewoon van je (eigen) veld geblazen. Ging richting de 0-6/7 vandaag maar het is zonde dat niet door ging.

24 september 2023 om 20:30

Mister UK, van het veld geblazen werden we door Napoli. Hier is “afgestraft” meer op z’n plaats. Niet meer, niet minder.

24 september 2023 om 20:32

Martijn, jij bent echt helemaal boekje zoek hahah

24 september 2023 om 20:44

@mickey12.... Ja klopt maar dat mag je niet zeggen want dat is een eigen jeugd speler. Die zijn heilig en mogen 10 keer de bal in eigen doel schieten en dan nog krijgt een aankoop alles over zich heen.

24 september 2023 om 20:55

Ja joh...eigenlijk hebben jullie gewonnen

24 september 2023 om 21:41

Mister UK
Heb jij überhaupt de wedstrijd wel gezien of ga je blind mee met wat er geschreven word .
Je bent pas weggeblazen als Feyenoord heer en meester was op het veld .
En geloof me dat waren ze niet , misschien waren wij wel zelfs iets beter .

24 september 2023 om 23:32

Slot heeft gewoon goed gekeken naar donderdag en heeft Ajax de bal gelaten. Ongelofelijk wat een ruimtes Feyenoord kreeg in de omschakeling. Dit was zeker niet bijv 0-3 gebleven.

25 september 2023 om 01:04

@ Mister Uk

Als het om de score gaat heb je daar wel gelijk in... Qua spel had Ajax ook af en toe wat kansen tegen Feyenoord dus wat dat laatste betreft waren ze niet letterlijk van het veld afgeblazen!

24 september 2023 om 19:55

Als de fakkels uit bleven was het zo 0-6 geworden dat rook iedereen in het stadion meer dan het vuurwerk.

Iedereen weet dat Feyenoord conditioneel veel beter is dan Ajax en dat ze op voetballend gebied het beter gingen doen in de tweede helft.

F-side heeft een vernedering afgeblazen.

24 september 2023 om 19:59

Feyenoord hoefde niets te doen om goals te maken, dat heb je zelf toch ook gezien?

24 september 2023 om 20:01

7 schoten waarvan 6 op doel tegen 5 schoten 1 op doel van Ajax. Die 1e goal werd je gewoon afgetroefd en uitgespeeld. Dat was geen fout. Feyenoord stond (na rust) op het punt om er verder overheen te denderen. Dat kon iedereen wel zien.

24 september 2023 om 20:03

Overdreven zegt hij .. je staat thuis 0-3 achter in de 1e helft. Achterin was het alles behalve goed. Dat is zeker weggeblazen. Fey speelde die eerste 10 min van de 2de helft goed Dit had vandaag zeker een 0-5 of 0-6 kunnen worden.

24 september 2023 om 20:16

Kom op zeg. De eerste helft had even makkelijk 2-2 kunnen worden. De tweede helft had ik niet gezien. Toen was blijkbaar feyenoord beter. Dus as het uiteindelijk 2-3 ood was geworden als eindstand had niemand het achteraf verassend gevonden. 3 persoonlijke fouten maakten het verschil. Niet overwicht op het veld.

24 september 2023 om 20:20

Er is nauwelijks een tweede helft geweest. Toen was het allemaal wel al gespeeld.

24 september 2023 om 21:20

Hoe had het makkelijk 2-2 kunnen worden? Door de aanval van Ajax dat dit seizoen zo erg haar scoringsdrift heeft gevonden? Ijsmuts heeft hierboven een korte, maar krachtige analyse gegeven. Ajax was rijp voor de slachtbank.

25 september 2023 om 08:20

Met deze verdediging is Ajax iedere week rijp voor de slachtbank. Ik snap Steijn wel. Ajax had wel nog de intentie om te voetballen. Hoewel ze misschien qua resultaat beter de bus hadden kunnen parkeren en gokken op de snelheid van Forbs.

Feyenoord was echter veel volwassener, Gimenez inmiddels rijp voor een stap hogerop.

24 september 2023 om 20:20

Ja en nee. Ik heb die eerste goal paar keer nagekeken. En eigenlijk was het ook een fout van Sutalo die makkelijk een blok had kunnen zetten en Hato die Gimenez gewoon laat gaan. Buiten Gaaie die aan de verkeerde kant staat te dekken. Maar alledrie gewoon niet fel genoeg. Makke lammetjes.

24 september 2023 om 20:22

Haha zoveel wedstrijden gezien dat het andersom was , dat je dacht Feyenoord speelt best lekker , en aan het einde loop je met 3/4/5 doelpunten verschil het veld af met verlies.
Ajax deed ze best maar het was bij lange na niet goed genoeg.

Meest pijnlijke was natuurlijk dat Feyenoord op 50% speelde , dat zag je aan alles maar dat was alsnog niet te doen voor ajax.

Heb medelijden met alle ajax supporters want ik weet wat er aan komt de komende jaren, ajax doet wat stappen terug en dat is pijnlijk , nog 2 jaar geleden waren ze de nieuwe Bayern en nu moeten ze denk ik vechten voor de derde plek.
Wat nog heel moeilijk gaat worden.

24 september 2023 om 20:24

Het zijn altijd persoonlijke fouten die een goal veroorzaken.

Alleen de 0-2 was niet zo handig van Gaaai. 1e doelpunt kon hij niks aan doen, timber is gewoon sterk aan de bal.
3e goal is toch wel lachwekkend, waar is de verdediging?

24 september 2023 om 20:26

Vergeet niet dat Feyenoord het ook toestond. Even aanzetten en de bal lag in het netje.

24 september 2023 om 20:27

Laat gaan. Je moet die kleine Feyenoord supportertjes even uit laten razen. Ajax is gewoon ronduit kut op het moment. Dat heeft de laatste keer bij Feyenoord 12 jaar geduurd. Dus hierin de grotere persoon zijn en denken, laat gaan. Het gaat 1-2 jaar duren voordat Ajax naar de toekomst mag gaan kijken. Alle lof voor psv en Feyenoord op het moment en vooral hopen dat ze de reeks van Ajax voortzetten met de coëfficiënten lijst. Zo zet je samen de eredivisie wat meer op de kaart.

24 september 2023 om 20:52

Aad, het was chaos, Feyenoord liet Ajax opbouwen, wanneer er druk werd gezet was het stress in het team. Heel veel persoonlijke fouten onder druk, en zelfs zonder druk heel slordig..
Er waren inderdaad mogelijkheden voor Ajax, maar niet doen alsof er wat te halen viel. Een oorwassing, waarvan ik hoop dat het de uitslag wordt.
In november verder spelen is competitievervalsing tot en met. Uitslag is overduidelijk, ze kregen voetballes.

24 september 2023 om 20:54

Overdreven?..Daarom waren die Fans natuurlijk zo blij dat ze ...ik zal niet overdrijven...wat "rotjes" op het veld gooiden! Nee ze waren heel blij en trots...dat het maar 0-3 was

24 september 2023 om 22:04Hoe die 0-3 tot stand is gekomen doet er niet toe toch, thuis tegen de aartsrivaal 3-0 achter na een half uur is in elk land een afgang!
En ik als Feyenoorder heb dat zat mee gemaakt, weet zeker dat er een aantal zijn die er PTSS aan over gehouden hebben, als er een of meerdere goals vielen voor Feyenoord met die 2 a 3 kansen vlak voor rust had niemand mogen klagen.

Tuurlijk zette Ajax druk, maar druk werkt alleen als afspraken nagekomen worden, de afstanden kloppen, blind vertrouwen hebben in je medespelers, en conditie als een paard hebben, nu was het aanvallen en een vlijmscherpe counter drie keer omdat het open huis was, dat is geen druk zetten, dat is een elftal die hinkt op twee gedachtes.
En niet om zout op de wonden te strooien, maar Feyenoord speelde verre van perfect, was niet eens nodig om allemaal een goede dag te hebben, schrijnend en surrealistisch.

Echt, hoe krijg je uit je mond dat je behoorlijk speelt na zo'n helft. We winnen als Nederland nooit iets, omdat we denken dat voetbal alleen bestaat uit de dingen die je aan de bal doet. Deze helft voetbal is oprecht het allerslechtste Ajax dat ik ooit in de klassieker heb gezien. Mijn oude vriendenteam zou nog scoren tegen deze defensie. Feyenoord was matig vandaag (buiten de uitvoering van de counters) en trapte na de 2-0 op de rem, maar zelfs toen kwam er nog een 0-3 (en bijna 0-4 vlak voor rust) "Heel behoorlijk", ik vind Steijn een leuke kerel, maar hou de eer aan jezelf man.

24 september 2023 om 19:55

Ik vond ze ook niet slecht spelen. Het lukte Feyenoord niet om goed druk te zetten en Ajax had 60% balbezit. Ze creëeren wel te weinig en hebben een enorm zwakke verdediging.

24 september 2023 om 19:57

Op de rem? Slot gaf zelf al aan dat Feyenoord de eerste 10 minuten niets kon. Je krijgt gewoon 2 snelle goals cadeau en daarna is het mentaal wel klaar bij Ajax. Qua spel was het echt niet slecht. Feyenoord had net iets meer dan 30 procent balbezit. Ze waren gewoon zeer effectief.

Volgens mij hadden Brobbey en Forbs de bal voor het inglijden en had Berghuis ook nog een goed schot. Tegen Marseille zag je echt uitgespeelde aanvallen. Dat was nu niet het geval, maar kansen heeft Ajax wel gehad.

24 september 2023 om 20:02

Na de 0-2 op de rem ja. De 1e 10 minuten klapten jullie er idd op en is het pech dat je gelijk achterkomt. Daarna bleven we grotendeels wachten op eigen helft. En ja Ajax had veel balbezit en dat is nou juist het probleen. In die 30% zonder bal waren jullie zo ontzettend slecht dat je toch niet kan zeggen dat je behoorlijk speelt.

24 september 2023 om 20:07

Nee, maar dat is toch wel wat anders dan van het veld geblazen worden. Dat zou inhouden dat Feyenoord de ene na de andere schitterende aanval op de mat legt en Ajax nauwelijks aan de bal komt. En volledige met combinatievoetbal van het kastje naar de muur gestuurd wordt. En dat was totaal niet het geval. Je verdeigd idd 2 x dramatisch en dan knakt een elftal mentaal omdat het mentaal toch al zeer labiel was.

24 september 2023 om 20:15

Als Spartaan had ik zeker een voorkeur voor Ajax, maar volgens mij hebben wij dan een andere wedstrijd gezien.

De 0-2 was gewoon een voorzet van Gaaie richting eigen 16. Er was amper druk op de bal en het was een cadeautje.

Vos had Stengs in zijn broekzak. Wieffer had veel laat van Taylor. Timber speelde redelijk, maar zette vaak ook weinig druk op vd Boomen. Je komt gewoon op rozen door individuele fouten, waar aan de 1e goal wel een goede pass aan voorafging (intensief drukzetten Ajax). Dat was de enige keer dat Feyenoord er onderuit voetbalde ook. De derde goal, dat is gewoon onbegrijpelijk.

24 september 2023 om 20:19

En wat gebeurt er met een mentaal kwetsbaar ajax die een laatste half uur moet gaan voetballen tegen een feyenoord wat meer adem heeft en conditioneel veel hoger gebrek heeft dan A'dammers. Precies dan wordt je uitgecounterd en vallen de gele kaarten van frustratie bij de v d boomen en forbs en BERGHUIS.

Gozyubyuk is een thuisfluiter maar ook een kaarten strooier.

24 september 2023 om 20:24

Hoe weet jij dat dit feyenoord meer adem heeft? Omdat dat toevallig vorig jaar zo was? Beetje flauwekul denk je niet.

24 september 2023 om 20:26

Bistro, Ajax hoefde toch niet meer te gaan voetballen? Of denk je dat ze dachten van wat die Bosniërs bij AZ deden, doen we hier ook? De opgefokte spelers vond ik juist Giminez en Timber. De scheidsrechter heeft Giminez pas bij de vierde waarschuwing een kaart gegeven. Wat als hij nog eens geel zou pakken? We zullen het nooit weten, net als de uitslag als je door was gegaan.

24 september 2023 om 21:06

Spartaan ? dat zegt al genoeg..
Als Spartaan zie je toch ook wel dat Feyenoord op 50% speelde.
Ajax kan best leuk aanvallend voetballen maar dat komt ook omdat ze het met 11 man doen en dan de verdediging vergeten.
Je moet daar een balans in vinden.

24 september 2023 om 21:51

Op 50%, ga toch weg. Hancko moest een blessure veinzen zodat Slot het om kon zetten. 30% balbezit en 3 cadeautjes gekregen.

24 september 2023 om 22:03

veel meer was het niet.
Feyenoord speelde duidelijk met laat ajax maar ff komen tactiek.
En je vergeet voor het gemak de andere bijna 100% kansen van Feyenoord maar dat komt natuurlijk niet uit in je verhaaltje.

Merk dat je nog al emo bent, toch meer ajacied als zogenaamd Spartaan?

24 september 2023 om 22:12

Ik heb in het excelsior stadion gezien hoe ajax een 0-2 voorsprong weg gaf en het niet meer kon omdraaien omdat excelsior meer gaten opvulde door gebrek aan snelheid en intensiteit bij ajax.

Sterker nog als excelsior 3-2 had gewonnen was het niet raar geweest. Laat staan feyenoord die paar niveaus beter is.

Het rook een beetje vandaag naar de 1-6 van Napoli.

24 september 2023 om 22:15

Riddle

En jij denkt dat Feyenoord geen bloed ging ruiken in de rust.
Ze speelde niet eens op hun best en stonden 0-3 voor.

Laat staan als Hartman Geertruida en Minteh de turbo aanzetten.

24 september 2023 om 20:03

Ik hoor je nu een paar keer suggereren dat het voetbal van Nederland/Ajax alleen bestaat uit dingen die je aan de bal doet en op basis van die aanname een mening/statement formuleert. Als je je echt zou verdiepen in hoe Ajax zou willen spelen dan weet je dat het veel meer is dan dat. Een beetje beweren dat 70% balbezit voor Ajax betekent dat je beter bent, is echt de grootste onzin.

En het verwijt wat je maakt, doe je zelf ook in een iets andere vorm. Omdat Ajax 0-3 achter staat mag de trainer van Ajax niet beweren dat hij dat geflatteerd vindt (in andere bewoording)? Zoiets heet scorebordjournalistiek. Feyenoord was dodelijk effectief vandaag, maar echt niet zoveel beter dan jij beweert door te benoemen dat het 0-4, 0-5 had kunnen zijn omdat er 3 individuele fouten worden gemaakt.

24 september 2023 om 20:16

@ajaxfan, die fouten worden natuurlijk wel afgedwongen.
En als de vermoeidheid van de donderdagwedstrijd er nog overheen kwam geloof ik niet dat het bij 0-3 was gebleven

24 september 2023 om 20:19

Feyenoord was vandaag slecht, ik heb het ook niet echt over Feyenoord, maar over de trainer van Ajax die vindt dat zn ploeg behoorlijk speelt terwijl ze in 30 minuten 3 goals weggeven. Dan snap je er gewoon niets van. En we hebben er vanuit de Hollandsche school wel degelijk een handjr van te denken dat de ploeg die het leukste is in balbezit het best is. Elke keer weer. En elke keer weer tuinen we er weer in. Ik snap heus wel dat Ajax best wil verdedigen, maar als je dat zo slecht doet als vandaag kan je niet zeggen dat je ok hebt gespeeld. Ajax is nog nooit zo snel thuis 3-0 achter gekomen en heeft nog nooit met meer dan 1-3 van Feyenoord verloren he.

24 september 2023 om 20:25

Migi, heb je de eerste helft echt gezien? Ajax was helemaal niet zo slecht, op de twee geweldige aankopen li en te back na die gewoon drie goals weggeven.

24 september 2023 om 20:34

Maar dat is toch slecht?? Het enige goede was dat jullie fel begonnen en veel de bal hadden. Ik trek over het algemeen een bruine broek aan voor de klassieker, maar na deze eerste helft had ik bijna medelijden met hoe slecht jullie staan. Dat is toch gewoon een weze lijk onderdeel van voetbal.

24 september 2023 om 20:37

Als jij het allemaal beter weet dan Steijn, waarom zit jij hier nu met mij te discussiëren en ben je niet ergens op hoog niveau trainer? 3 persoonlijke fouten zorgen voor 3 goals. Als die fouten niet hadden geleid tot een goal omdat de kansen gemist werden en het 0-0 was met rust dan was het dus volgens jouw scorebord journalistiek een ander verhaal geweest? Dan had Steijn wel een punt gehad? Je vindt dat Ajacieden zich te veel focussen op de getallen (meer balbezit betekent dat je beter bent) maar degene die zich op dit moment het meest focust op de getallen ben jij met: ‘je staat 3-0 achter” dus je bent slecht en hebt geen recht van spreken als je positieve dingen hebt gezien.

24 september 2023 om 20:43

Je leeft in een andere dimensie als Feyenoord op niet eens 5% kracht op 0-3 komt omdat je zelf speelt alsof je denkt dat de bal vierkant is en met een zucht al bijna op 0-4 komt en dat je dan gaat beweren "ja, zo slecht waren we niet". Ajax is een historische afstraffing bespaard gebleven. Daarom dat die snuivers zoveel vuurwerk op het veld gooiden.

24 september 2023 om 20:49

Misschien ben ik wel trainer, weet jij veel. Blijkt Migi opeens Jose Mourinho te zijn. Beetje een zwaktebod natuurlijk. Je bent niet slecht omdat je 0-3 achter staat, je bent slecht omdat je team zulk los zand is dat jullie corner uitmondt in een 3 tegen 1 aan de andere kant resulterend in een goal en omdat jullie bij balverlies zo belachelijk veel ruimte weggeven dat er altijd een grote kans uitkomt.

24 september 2023 om 21:47

Precies Migi, datzelfde gelul bracht velen ertoe te zeggen dat de voorbereiding pas op 1 September begon. Het is zo een ongelofelijk gelul. Die man had de hele selectie minus een centrale verdediger bij elkaar vanaf eind Juni, maar heeft totaal geen systeem, automatismen, of duidelijkheid gecreëerd. Daarna kwamen alsnog de vele versterkingen die het uiteindelijk wel of niet zijn, maar niet hoefden bij te dragen aan een team dat qua selectie sowieso top 3 moeten kunnen spelen. Het enige waar Mislintat wel tevreden mee is, is dat Steijn nu net zoveel kan praten, zonder iets te zeggen, als dat hijzelf kan Het zijn beide schandes voor het voetbal. Mulder suggereerde ooit om Dick te laten stenigen na de fameuze Robben wissel...

24 september 2023 om 22:06

5-1 was misschien een betere stand geweest.
Alle ajacieden blijven maar die andere 2 grote kansen vergeten.

24 september 2023 om 22:13

Geloven... en voor het zelfde geld word het nog 4-3 of blijft het gewoon bij 0-3 maar goed. Maar gelukkig kan jij wel in de toekomst kijken..

24 september 2023 om 20:29

In Nederland vergeten we vaak dat het spel zonder bal net zo belangrijk is dan het spel met bal. Met de bal was vandaag degelijk, zonder bal was amateuristisch. Dit wordt ook onderschat in de samenstelling van de technische staf.

24 september 2023 om 21:40

Nouja, dat doet hij om financiële redenen dus niet, maar verder heb je gelijk, en hadden vele dat daarvoor al, Steijn is geen niveau Ajax. Je moet iemand anders hebben klaarstaan. Alle andere ED clubs hebben mazzel dat Ajax ook geen actieve TD heeft nu en geen echte AD, dus die Steijn kan maar zo een tijdje blijven zitten. Hij wordt door iedereen al uitgekotst want niemand heeft het vertrouwen meer. Salah Eddine terugbrengen is gewoon de grootste FU is het gezicht van alles en iedereen. Steijn claimt een straatvechter te zijn, nou wat mij betreft trekken alle spelers hem de straat op en laten ze hem voelen wat ze denken.

24 september 2023 om 21:47

Ja die wissel van Salah Eddine toont wel aan dat zn prioriteiten niet kloppen, want dan zet je moedwillig niet je beste speler erin (want Avila viel prima in donderdag). Kansloos van Steijn en veel doorzichtiger dan die denkt.

25 september 2023 om 01:53

Ik vermoed dat Steijn daarmee ook wel zijn hand heeft overspeeld richting veel fans. En richting Avila toch ook gewoon heel lullig. Steijn geeft de spelers weinig vertrouwen. Hoe hard ik m'n best ook doe om Steijn een aardige vent te vinden, hij is zo incapabel gebleken, en zo kleinzielig.

Steijn reageert als een dead man walking.

24 september 2023 om 20:01

Ik denk dat Steijn spijt heeft als, de weinige, haren op zijn hoofd dat hij bij Ajax ingestapt is. Weliswaar met de kennis van nu maar dan nog. Had ik nou nog maar bij Sparta gezeten....

24 september 2023 om 20:20

Zijn bankrekening is er ongetwijfeld beter op geworden, die blijft zitten tot hij wordt ontslagen. Lekker makkelijk cashen.

24 september 2023 om 20:45

Denk niet dat Steijn daar aandenken om lekker te cashen, Steijn is wel iemand die er echt wat van wilt maken en is zijn eerste echte stap omhoog. Hij wil zich ook bewijzen.

Alleen de derde goal was er een waar de afspraken niet opgevolgd werden. Iedereen loopt maar als een blinde kip naar voren en laten een of twee spelers het maar opknappen. Dat een rechtsback bij Ajax niet hoeft te verdedigen en een bal dom terug speelt Jan Steijn niks aan doen. Had je Sanchez nog maar. Die kon WEL verdedigen maar ja je moet aanvallen als back

24 september 2023 om 20:28

Dit gaat gewoon fout bij die Sosa. Als je nu weet dat er te veel voor de bal staan, dan hou je de bal even vast, reorganiseert en zet opnieuw aan. Dat heet gochme. En laat dat nu net hetgeen zijn dat niet uit spelersdata te halen is.

Je zult maar de kans van je leven krijgen en bij Ajax trainer mogen zijn en het is 1 grote bende. Wat zonde. Ik hoop dat Steijn er nog lang zit want hij kan er erg weinig aan doen dat er te weinig kwaliteit op het veld staat EN dat al die spelers pas laat kwamen. Je wil toch op tijd het grootste deel van selectie al bij je hebben als het seizoen begint? Hooguit 2 a 3 spelers die pas echt laat instromen.

24 september 2023 om 19:54

Steijn is mede debet aan deze rotzooi. Nooit zie je ook maar iets van tactiek terug, we zijn inmiddels alweer een maand of 3 bezig aan dit seizoen. Dan mag je best een keer enige vorm van georganiseerd drukzetten laten zien.

24 september 2023 om 20:04

Ik dacht niet dat Steijn met een volwaardige selectie eind juni al aan het seizoen begon. Volgens mij was bij de start van het seizoen nog niet eens een behoorlijk deel van de selectie binnen. Zelfs niet 2 weken na de start van het seizoen. Dus denk dat jouw zin eerder moet zijn 3 weken ipv 3 maanden.

24 september 2023 om 19:56

Ik ben het met je eens. Het is geen doen als je zoveel speler pas net bij je hebt. Helaas zien veel supporters het anders en roepen gelijk om ontslag als de restatennhet afweten

24 september 2023 om 20:44

Ik hoop ook dat Steijn daar lang zit en ik ben absoluut niet voor Ajax. Zegt genoeg.

Daar kan Steijn niets aan doen dat hij geen kwaliteiten heeft. Die pakt gewoon zijn kans als je naar een topclub zoals Ajax kan gaan. Kan je beter aan Meneer Mislintat zeggen waarom die zo iemand heeft aangesteld op basis van een jaartje Sparta met zijn gare data. Voetbal bestaat volgens Mislintat alleen maar uit data en niks anders lijkt het. Iedereen kon wel zien dat Steijn een hele rare keuze was. Zeker omdat het vorig jaar ook al slecht ging. Dan zou je denken dat kiezen voor meer zekerheid tijdens zo'n periode een betere aanpak is...Joep wil namen horen en blijft doorvragen. Kraaij deed het ook bij van Halst, stelt 4x dezelfde vraag. Kwaliteit bij de journalisten / interviewers is ook beperkt aanwezig. Zuigen, maar niet op de prettige manier.

24 september 2023 om 19:59

Gewoon goede vragen dit keer van joep, zwak optreden van steijn. Die kerel is een lichtgewicht, dat zie je aan alles. Ja de selectie is niet top, maar een bosz en slot hadden hier een winnend elftal van gemaakt. Zowel mislintat als steijn zijn ongeschikt in hun functie

24 september 2023 om 20:09

Wat een onzin. Ook Bosz en Slot hadden met dit materiaal en een compleet nieuw elftal nu niet bovenaan gestaan. Je raakt je 4 beste spelers kwijt en je krijgt spelers in je strot geduwd door Mislintat. Ook Bosz en Slot hebben dan tijd nodig om er een team van te maken.

24 september 2023 om 20:26

Feyenoord en psv hebben dit seizoen ook veel verloop gehad. En vorig seizoen had feyenoord dat ook onder slot. Dus ja, feiten

24 september 2023 om 20:31

Nee vriend, niet in die aantallen en met deze beperkte kwaliteit. Ik vond de reactie van Steijn naar Schreuder perfect. Gewoon zeggen waar t op staat en dat het hem geen bal aangaat wat en hoe is afgesproken. Dag Joepie. 👋

24 september 2023 om 20:40

Jazeker wel. Kijk het verloop maar erop na, bij psv dit jaar en feyenoord vorig jaar. Daarnaast, ga jij nog toegeven dat ik al die tijd gelijk had over mislintat, steijn en ajax?

24 september 2023 om 20:45

Nog even een aantal feiten:

- Feyenoord had vorig jaar de selectie veel eerder op orde dan Ajax nu.
- Feyenoord draaide vorig seizoen in het begin ook niet super (niet zo slecht als Ajax nu). Na speelronde 14 stonden ze pas bovenaan en ik kan mij nog een flinke nederlaag in een oefenwedstrijd tegen Kopenhagen herinneren. Ik heb niet de illusie dat Ajax dat dit seizoen ook gaat lukken maar je moet niet doen alsof Feyenoord vanaf het begin een geoliede machine was.
- Ik reageer op jouw bewering dat Bosz en Slot van de selectie van dit Ajax een winnend team kunnen maken. Dat Slot het vorig jaar met het materiaal van Feyenoord lukte, betekent toch niet dat hij dit ook kan met deze selectie van Ajax? Of is de selectie van Feyenoord van vorig seizoen 1 op 1 te vergelijken met de selectie die Ajax nu heeft?

24 september 2023 om 21:51

De selectie van ajax is kwalitatief beter dan wat de concurrentie heeft, nogal wat internationals en heeft tegen de 200m gekost. Dus ja, slot en bosz kunnen hier zeker wel iets mee.

Het is zo goedkoop en zo makkelijk scoren als journalist nu!
Je kunt Maurice Steijn in deze niks kwalijk nemen.

Je hebt een gestoorde psychopaat van het niveau Hyballa aan het bewind en iedereen staat daar onder hoog spanning door die idioot.
Steijn moet het maar zien te fixen met dit vreemdelingen legioen...

Ajax had zeer zeker kans, waaronder Berghuis net voorlangs.
Maar wat moet je met de spelers die Mislintat gehaald heeft.

24 september 2023 om 20:03

Wil je nou echt zeggen dat je met dit materiaal niet meer kunt bereiken dan 5 punten na 5 wedstrijden? Ik snap ook niet zo goed waar die gecreeerde tegenstelling vandaan komt dat het óf aan Steijn, óf aan Mislintat moet liggen. Waarom niet beide? Mislintat heeft teveel miskopen gedaan maar er zijn nog steeds genoeg spelers om als trainer in ieder geval nu meer dan 5 puntjes te halen.

24 september 2023 om 20:59

Als Mislintat al op spelers afloopt .... Jij hoort hier niet en moet weg, en Steijn ook!
Dan doet hij vast meer van die gekke dingen....

Wat denk je dat zoiets doet in het proces?

Dan moet je wel karakter hebben om vervolgens als Gorter zijnde hem vol op zijn neus te ponsen....

En dan moet je vervolgens met die wetenschap samen met je trainer het veld op....

Hier had een rvc direct al moeten ingrijpen... Dit soort acties is direct een 100% NO Go...
Ze hadden hem direct op non actief moeten zetten.

Overal, waar dit soort kleine inimini dingentjes gebeuren gaat het altijd mis....
Van Seumeren toch net zo?
Je blijft als TD, AD, Voorzitter, Eigenaar.... uit dat proces weg

Werkelijk een onbegrijpelijk interview dit. Helemaal als je hem terugkijkt ipv alleen op tekst leest. Steijn staat natuurlijk zwaar onder druk en die zit ook met die gebeurtenissen in zijn hoofd maar wat hij hier toch uitkraamde.... Eigenlijk speelde Ajax best goed en had Feyenoord het dit seizoen nog niet zo moeilijk gehad als met dit Ajax. En dan zo kinderachtig reageren op een hele normale en logische vraag over de restverdediging. Steijn is overduidelijk enorm aan het zwemmen en heeft deze job misschien ook wat onderschat. Steijn is een trainer voor een club in de underdogpositie, niet voor een topclub. Want Mislintat krijgt natuurlijk (terecht) de kritiek vanwege zijn aankoopbeleid maar je gaat mij niet vertellen dat je met deze selectie, met veel internationals van diverse landen, niet meer kunt bereiken dan ze nu laten zien. Zowel qua punten als qua veldspel. Want ook dat lijkt natuurlijk nergens naar.

Ajax speelde ook niet slecht. Het waren gewoon fouten waar genadeloos van geprofiteerd werd. Feyenoord speelde ook niet slecht en gewoon zeer goed gedaan door Feyenoord, maar als je fouten maakt tegen dit Feyenoord dan wordt het gewoon kei- en keihard afgestraft en dat is ook gebeurd.

Steijn is gewoon aan het trekken aan een dood paard. Ik denk dat zowel hij als Mislintat in de aankomende dagen ontslagen zullen worden. Voor Steijn vind ik het echt zonde, want vind hem gewoon een prima trainer. Aan de aankopen heeft hij vrijwel niets kunnen doen, dat komt volledig van Mislintat af en ik neem aan dat die in de aankomende dagen ontslagen zal worden.

In principe heeft Ajax ook geen slechte selectie, maar er zit gewoon 0,0 progressie in alles en voetballen zonder idee. Het is al sinds de voorbereiding heel matig en de selectie was pas heel laat op orde en dan had Steijn er ook nog eens geen inspraak in. Maar voor Steijn wordt dit een onmogelijke opgave en ik denk ook dat hij de druk niet aankan en dat hij in de aankomende dagen helaas ontslagen zal worden. Als het nog langer duurt, zal het alleen maar van kwaad tot erger gaan voor Ajax en Steijn.

Alles rond Ajax is gewoon negatief. Alles wat in de jaren onder Overmars is opgebouwd, is sinds vorig jaar zomer vakkundig (voor zover je het vakkundig kunt noemen) kapotgemaakt. Ik snap ook niet dat Ajax tot maart wacht met Kroes. Haal hem van mijn part morgen al naar Ajax en betaal daar een vergoeding voor. Niet dat alle problemen van Ajax dan meteen verholpen zijn, maar dat is wel iemand die weet wat hij moet doen en laat hem voorlopig dan in ieder geval algemeen- en technisch directeur (mede-eigenaar van de SEG Groep geweest, kent dus de andere kant van de tafel ook en heeft een netwerk) zoals te Kloese bij Feyenoord en zoek in de tussentijd naar een goede Td.

Als hoofdtrainer zou ik van Gaal benaderen. Al wat berichten gelezen dat hij graag aan de slag wilt en om dit seizoen af te maken lijkt mij dat prima. Zal dan vast wel Danny Blind weer meenemen en ik denk dan misschien ook Edgar Davids. Davids zie ik wel graag bij Ajax als assistent, iemand die alles even goed kan laten donderen samen met van Gaal en ook gewoon een jongen van de club en dan voor volgend seizoen ook zoeken naar een nieuwe trainer.

Het voetbal lijkt nu ook iedere keer het uiterste bij Ajax. Of het is goed, of het is heel slecht. Iets er tussenin zit er niet maar tactisch klopt het dus ook van geen kant in zowel verdedigend als aanvallend opzicht. Verdedigend worden er fouten gemaakt, maar tegen bijvoorbeeld Fortuna Sittard en de thuiswedstrijd tegen Ludogorets klopte het aanvallend van geen kant. Ik denk dat daar onder van Gaal wel vooruitgang in zal zitten en dat zal dan vooral reactie voetbal zijn, maar ik denk dat dat het beste is momenteel en voordeel is dat van Gaal altijd wel nieuwe en jonge spelers de kans geeft. Doet Steijn ook met o.a. Hato, Vos en Gorter maar denk dat zo'n Godts en Misehouy onder van Gaal ook wel wat meer kansen zouden krijgen en dat spelers als Sutalo en Sosa beter zouden spelen. Van Gaal zou iemand als Bergwijn ook keihard aanpakken en die zal dan waarschijnlijk geen aanvoerder meer zijn.

Gorter
Rensch
Sutalo
Hato
Sosa
Vos
Taylor
Godts
Berghuis
Forbs
Brobbey

Denk dat ze misschien beter afscheid kunnen nemen van Steijn. Ik vind dat een trainer tijd moet krijgen maar ik heb de indruk dat hij er zelf ook al klaar mee is. Als hij financieel onafhankelijk was geweest had hij al lang gezegd, zoek het maar uit met je zooitje. Maar ze zullen hem wel 3 maanden laten bungelen.

Haha die foto van Joep ook... verschrikkelijke vent. Lach me ook rot om die imitatie van Carlo Boszhard!

Die Schreuder is ook gewoon een kwal met de overdreven gedoe van hem. Ik krijg er Mart Smeets vibes van , en dat is niet positief

Ik heb vandaag te veel Joep Schreuder op TV gezien. Wat een uiterst irritant figuur. Die voornamen de hele tijd uitspreken van de mensen die hij interviewt. ‘Leg eens uit, Maurice’, ‘hoe komt dat, Rafael’.

Met jochies ga je geen wedstrijden winnen. Hato en Vos zijn leuk voor de A jeugd. Maar kunnen echt niet in zo'n wedstrijden. De rest is ven een enorm slecht niveau.

Je gaat een knul van 18 niet in de as plaatsen tenzij hij absoluut van buitencatogerie is ala Bellingham of Haaland. Dat is Hato niet met zijn scharminkelige fysiek. Je kan hem niks kwalijk nemen maar diegene die de poppetjes neerzet. Maurice is wel een beperkte trainer zeg tjonge jonge!

Ik zei eerst dat Steijn de kerst niet zou halen. Toen dacht ik aan Sinterklaas. Ik denk dat hij Halloween niet eens haalt. Terug naar de Eredivisie-middenmoot ermee, gaan ze denken daar.

24 september 2023 om 20:52

De eredivisie middenmoot is op dit moment een stap omhoog van een club net boven de degradatiestreep 😉

25 september 2023 om 15:15

lol touche

Trainer zijn is het moeilijkste vak zodra het niet gaat zoals je het wenst. Het lijkt me echt afschuwelijk om de pers hyena's te woord te staan na afloop.

24 september 2023 om 20:55

Ja of daar aan de zijlijn te staan met 0-3 achter. Heb echt met Steijn te doen, wqlant het is een prima kerel en ik denk ook een prima trainer, maar deze situatie...

Steijn is einde verhaal. Dit interview is tenenkrommend en het spel is en was niet om aan te zien. Feyenoord speelde zonder enige vorm van inspanning. Het publiek is natuurlijk niet goed te praten maar deze shitshow is natuurlijk het andere uiterste van wat men gewend was.

Hoe makkelijk de tegenstander door deze verdediging loopt heb ik de afgelopen 45 jaar niet gezien bij Ajax

Het is voor mij na vandaag wel duidelijk. Mislintat moet eruit. De rechtsback Gaaei is echt een miskoop van jewelste met zijn 2 fouten. Donderdag speelde hij ook niet goed. Avila voor 10-12 miljoen gehaald en die is waarschijnlijk zo slecht dat hij niet eens mag invallen. Sosa die ook lekker op goal schoot en daarna bedenkt dat er niemand achter hem staat en de 3e goal om de oren krijgt.
Steijn gaat er ook uit, niemand was uberhaupt op hem uitgekomen als coach behalve Mislintat. En dan heb ik het verder niet eens over Tahirovic die te licht bevonden is en v/d Boomen die na een paar leuke potjes niets meer laat zien.
Bij de RVC hetzelfde verhaal, zaak is dat Kroes z.s.m. nobody Jan van Halst gaat vervangen en mensen gaat ontslaan en zelf mensen daar neer zet. Ik hoor de naam van Van Gaal vallen maar weet niet of hij het echt zou willen zoals Van der Vaart zegt van wel.
Morgen moeten mensen zelf gaan opstappen, anders begrijp ik er niets meer van.


Ondanks dat ik het Steijn niet gun vind ik wel dat hij voor een deel verantwoordelijk is voor deze malaise. Je kan zeggen wat je wil over het aangeleverde materiaal maar met Sparta wist hij er ook ploeg van te smeden die boven zichzelf uitstijgt. Ik zie alleen al weken een verdediging echt zwaar schutteren en als je dan ziet hoe we staan bij de 2-0 is dat gewoon beschamend. Hopelijk komt van Gaal als crisismanager, die wist zelfs van een matig oranje nog iets te maken. Die laat zich ook niet gek maken want dat is ie al haha. Waarom wordt er trouwens niet met AZ onderhandeld over Kroes? Zijn we dan echt zo koppig?

Walgelijk mannetje die Schreuder. Altijd als ergens die pleuris uitbreekt moet hij een interview geven hoe slecht het wel niet gaat en alles wat gezegd wordt wat positief is (en positieve punten benoemen vandag is knap) wordt meteen afgekapt en negatief gemaakt. Ga dan geen interview geven en benoem gewoon alles in een krantje net zoals Driessen en Verwei. Dit doet hij nu bij Ajax, maar im het verleden ook gedaan bij anderenclubs waar het hommeles was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren