Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Seuntjens ontving deze week heel goed nieuws van zijn Japanse werkgever

Laatste update:

Ralf Seuntjens keert op korte termijn terug richting Japan, zo geeft hij zondagochtend te kennen in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. De aanvaller kreeg vorig jaar de diagnose lymfeklierkanker, maar werd begin dit jaar schoon verklaard. Seuntjens werkte bij Sparta Rotterdam enige tijd aan zijn herstel en meldt zich dus binnenkort weer bij zijn Japanse werkgever FC Imabari.

"Ze (de mensen van Imabari, red.) zijn afgelopen week bij Sparta en bij mij thuis geweest", zegt Seuntjens in de voetbaltalkshow. "En ze willen nu dat ik verder kom revalideren in Japan. Dus wij gaan op 24 april weer terug naar Japan. Daar ga ik verder trainen opbouwen en en hopelijk vanuit daar stappen maken." De spits, die maandag zijn 34e verjaardag viert, is sinds maart 2022 verbonden aan Imabari. Zijn huidige contract aldaar loopt door tot 1 februari 2024.

Bij Seuntjens werd anderhalve maand na zijn entree in Japan een een tumor ontdekt. De routinier keerde direct terug naar Nederland om aan een pittig behandeltraject te beginnen. Seuntjens was vorig jaar enige tijd somber gestemd over de slagingskansen, maar kijkt inmiddels weer positief naar de toekomst. Het is nog niet bekend wanneer de voormalig aanvaller van onder meer NAC Breda en De Graafschap zijn eerste minuten maakt voor Imabari.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastisch nieuws, dit gun je iedereen met deze ziekte. Op de weg terug! Sterkte en succes de komende tijd!

Fantastisch, Hoop dat zijn herstel verder doorzet en hij nog een paar jaar kan voetballen.

Zet hem op, ik kijk uit naar het eerste doelpunt op Japanse bodem

Mooi, zet 'm op Ralf! Als je Lymfeklierk*** hoort denk je toch gelijk het ergste. Goed nieuws en gun hem het beste in Japan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren