Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Selectie van Feyenoord komt met een zeer fraai gebaar voor trouwe aanhang

Laatste update:

De club en spelers van Feyenoord hebben een fraai bedrag gedoneerd aan FSV De Feijenoorder, de suppotersvereniging van de Rotterdamse club. Op die manier willen de club en de selectie hun dankbaarheid uitspreken richting de aanhang voor de steun en sfeeracties en in het bijzonder voor het recorddoek dat uit werd gerold voorafgaand aan de kampioenswedstrijd.

Op de website van Feyenoord valt te lezen dat club en selectie een bedrag van 20.000 euro hebben gedoneerd aan FSV De Feijenoorder. Met dat geld kan ook in de toekomst voor fraaie sfeeracties gezorgd worden. Zaterdag werd na de training van de eerste selectie door aanvoerder Orkun Kökçü de cheque overhandigd en dankbaarheid betuigd. De Turks international gaf namens de hele spelersgroep aan dat men diep onder de indruk was van de steun en in het bijzonder het spandoek voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

"‘Feyenoorders, jullie support is ook dit seizoen weer van grote waarde geweest", zo liet Kökçu weten. "Overal waar wij gingen, gingen jullie met ons mee. Meer dan eens hebben jullie ons dat laatste zetje gegeven als dat nodig was. We hebben energie gekregen van jullie gezang en geweldige sfeeracties. Met het megadoek bij de kampioenswedstrijd als een van de absolute hoogtepunten. Namens de hele spelersgroep en de staf zeggen we daarom vanuit de grond van ons hart: bedankt voor wederom een seizoen vol mooie nieuwe herinneringen en onvoorwaardelijke steun."

In het statement op de website wil Feyenoord zelf ook haar dankbaarheid richting de trouwe aanhang nog een keer uiten. 'De mooie woorden van de aanvoerder komen eenieder die een bijdrage heeft geleverd aan het doek meer dan toe', zo valt er te lezen. 'De onbeschrijflijke hoeveelheid werk die in slechts een paar weken tijd is verzet om dit te realiseren verdient niets dan lof en respect en ook de club spreekt via deze weg graag nog een keer haar dank uit voor deze ongeëvenaarde prestatie.'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi gebaar! Zou mooi zijn als de supporters dat terugbetalen door geen 'sfeer'-acties te doen die de club boetes opleveren..

28 mei 2023 om 13:56

Die sfeeracties betalen de supporters allang indirect! Wordt doorberekend in de seizoenskaarten/ticket kosten. Waarom denk je dat de club bijna nooit actie onderneemt om die sfeeracties te voorkomen.

28 mei 2023 om 14:18

Is dat een verplicht deel van de ticketprijs, of een optioneel deel? Want ik kan me voorstellen dat er ook supporters in hst stadion zitten die het niet zo hebben op die sfeeracties. Waarom zouden deze mensen verplicht extra moeten betalen om de boetes van de UEFA te kunnen betalen?

En hoe wordt een wedstrijd zonder publiek verrekend? Want dat is wat er een keer gaat gebeuren als deze sfeeracties aanhouden. En naast het financiële, zorgt zo'n sfeer actie ook op sportief gebied zoveel bijdrage dat het een wedstrijd zonder publiek in troosteloos leeg stadion compenseert?

28 mei 2023 om 14:25

@EasyFanatico

Dezelfde ‘sfeeracties’ die de spelers geweldig vinden, uitgebreid filmen en die Feyenoord tegenwoordig zelf deelt op de (sociale) mediakanalen.

Bedoel je die sfeeracties?

Niets is mooier dan dat ene woord , Feyenoord! Dit bevestigt voor mij weer eens te meer, dat dit voor mij de mooiste club van de wereld is! Dat spandoek vond ik ook erg indrukwekkend.

Hopelijk halen ze er geen vuurwerk voor haha..
Nee, serieus, wel een mooi gebaar. Goede die hard supporters (dus niet de mafklappers) hebben er vaak veel voor over om hun club te steunen dus een mooi gebaar als de club de supporters club een keer ondersteunt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren