Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Schalke blijft aanmodderen en evenaart negatief clubrecord uit 1993

Laatste update:

Schalke 04 heeft zondagmiddag niet weten te winnen op bezoek bij Union Berlin. De club uit Gelsenkirchen moest genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Het is voor de twaalfde keer op rij dat Schalke geen Bundesliga-wedstrijd wint en daarmee evenaart het de slechtste serie uit de clubgeschiedenis uit 1993. Union Berlin had het betere van het spel en kreeg de beste kansen, maar een overwinning zat er niet in voor het team van trainer Urs Fischer.

Union Berlin en Schalke 04 zijn de twee ploegen die het slechtst presteren sinds de hervatting van de Bundesliga. Beide ploegen wonnen nog geen duel: de club uit Berlijn pakte een punt uit de laatste vier duels, terwijl Schalke bezig is aan een vrije val en louter als de verliezende partij van het veld stapte. Net als Schalke is ook Union Berlin bezig aan een belabberde serie, want de laatste overwinning dateert van 24 februari. Destijds werd Eintracht Frankfurt met 1-2 verslagen, waarna twee remises en vier nederlagen volgden.

Zondag waren in de eerste helft de beste kansen voor de thuisploeg. De bezoekers waren al een paar keer goed weggekomen toen het in de elfde minuut raak was. Anthony Ujah stuurde zijn ploeggenoot Robert Andrich de diepte in en laatstgenoemde maakte geen fout oog in oog met doelman Alexander Nübel. Door de vroege achterstand en het spelbeeld moest Schalke opnieuw vrezen voor een nederlaag. Toch viel er wat te juichen voor de bezoekers. Na een klein halfuur spelen was het Jonjoe Kenny die uit het niets scoorde. Hij mocht ver komen en haalde vanaf circa twintig meter uit. De bal verdween in de verre hoek tegen de touwen: 1-1.

In het tweede bedrijf werd de voetballiefhebber allesbehalve verwend. Beide ploegen gingen er voetballend niet op vooruit en grote kansen waren amper te noteren. In de slotfase waren de beste mogelijkheden nog voor Union Berlin, maar Nübel bleek niet te passeren. Door het gelijkspel komt de thuisploeg op 32 punten, waarmee het weer een stapje dichterbij lijfsbehoud in de Bundesliga is. Schalke blijft steken op de tiende plaats en hoopt op betere tijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat record wordt volgende week tegen Leverkusen wel verbroken. Vandaag mochten ze blij zijn dat het voor de 1-1 nog geen 3-0 stond. Vervolgens een zondagsschot dat tot de gelijkmaker leidt en in de 2e helft waren beide teams even slecht. Ik zie nog geen verbetering in het spel. Je ziet wel dat Wagner van alles uitprobeert, maar het heeft niet echt effect. Gelukkig is hij wel van de 5 mans verdediging afgestapt, al moest hij ook wel vanwege blessures van Nastasic en Todibo. De hele bank bestond noodgedwongen uit eigen jeugd + Schubert vandaag.

7 juni 2020 om 18:34

Wat is eigenlijk de reden van de spectaculaire neerval van Schalke dit seizoen? Ze speelden gewoon een goed seizoensbegin. Maar als ik je verslagen van de laatste wedstrijden lees, zouden ze op dit moment tegen degradatie strijden in de keukenkampioen divisie.

7 juni 2020 om 19:12

Natuurlijk spelen blessures een rol. Zo was voor de coronapauze zowat de hele centrale verdediging geblesseerd en momenteel is het hele centrale middenveld (mascarell, Serdar, Harit) geblesseerd. Toch denk ik dat er sinds de verloren competitiewedstrijd in München in januari op de een of andere manier iets geknapt is binnen het team. Sindsdien is geen enkele speler meer in vorm, tactisch lijkt het totaal niet meer op de eerste seizoenhelft en het zelfvertrouwen is volledig weg. Geen idee hoe dat kan, maar het kan niet zo zijn dat je in de eerste 18 seizoenswedstrijden 33 punten pakt en in de rest tot nu toe maar 5, zonder dat er iets gebeurd moet zijn.

7 juni 2020 om 18:44

Dat weet ik ook wel zeker. Hopelijk gaan we er niet met 3+-0 af. Dit seizoen gaat er niks raars gebeuren meer met Schalke. Geen degradatie, geen Europees voetbal. Volgend jaar met hopelijk Senior Raúl als trainer en min 1 goeie aanvaller een beter seizoen.

7 juni 2020 om 19:32

Als spitsentrainer zie ik El Siete graag komen, maar niet als hoofdtrainer. Dan zou hij met die paar jaar trainerservaring bij jeugdelftallen een club als Schalke tegen degradatie moeten redden als het tegenzit. Dat zie ik niet goed gaan en voor hem valt er geen eer aan te behalen zo. Ik heb dan liever een ervaren trainer.

Weet iemand waarom Sheraldo Becker niet speelde bij Union? Zat ook niet op de bank....
Lijkt wederom voorbeeld van voetballer die zijn transfervrije status probeert te verzilveren en vervolgens nauwelijks wordt opgesteld.

7 juni 2020 om 17:41

Hij is al maandenlang geblesseerd, volgens mij een gescheurde spier.dus denk niet dat hij dit seizoen nog gaat spelen.

8 juni 2020 om 06:58

Begon heel aardig aan het seizoen , heeft op dit moment een langdurige blessure.

Was geen geweldige wedstrijd. Het is dat er niks anders op TV was, anders wist ik het wel.vanaf volgende week gelukkig ook wee Laliga

Hoe speelde Ozan Kabak?

7 juni 2020 om 17:52

Kreeg wel een voldoende, verder niet heel opvallend eigenlijk.

Spelers al Gregoritsch, Raman en Burgstaller zijn geen Schalke waardig waarom krijgen Kutucu en Boujellab geen kansen? Elke keer vanaf de bank beginnen terwijl hun concurrenten er niks van bakken

7 juni 2020 om 21:43

Schalke speelt idd al weken dramatisch. Geef dan een keer zo’n jong hongerig talent als die twee die jij noemde en bijv Mercan de kans. Maar Wagner blijft maar volharden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren