Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Nog een Italiaanse topclub denkt aan Giménez

Laatste update:
/
Marcus Rashford gaat een nieuw contract ondertekenen bij Manchester United. De aanvaller twijfelde aanvankelijk nog over een langer verblijf, maar is sinds de Champions League-kwalificatie van United zeker van zijn zaak. (The Sun)
/
Chelsea verlangt twintig miljoen euro voor de overbodige Ian Maatsen. De linksachter, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Burnley, zal daarom volgend seizoen niet meer actief zijn op Turf Moor. (Evening Standard)
/
Santiago Giménez prijkt hoog op het lijstje van Juventus. De Mexicaan zou als vervanger moeten dienen voor de vertrekkende Dusan Vlahovic. (La Gazzetta dello Sport)
/
Ollie Watkins moet het gat dat Harry Kane vermoedelijk gaat achterlaten zien op te vullen bij Tottenham Hotspur. De 29-jarige aanvaller staat nog tot 2025 onder contract bij Aston Villa en gaat met zijn club de Conference League in. (Birmingham Mail)
/
Paris Saint-Germain heeft Arsenal-verdediger Gabriel Magalhaes aan het verlanglijstje toegevoegd. De Braziliaan moet in Parijs als vervanger voor de vertrekkende Sergio Ramos gaan dienen. (GOAL)
/
Ajax is in de markt voor zowel Arda Güler van Fenerbahçe, als voor Kerem Aktürkoglu van Galatasaray. De Amsterdammers zouden momenteel een bod op de eerstgenoemde voorbereiden. (Fener Global)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog één week en hij staat naar horen zeggen ook op het lijstje van Real Madrid om Benzema te vervangen.

👋🏻

5 juni 2023 om 16:39

Ja, en dan kopen zij toch Kane en dan gaat Gimenez hem wel weer opvolgen bij de Spurs, gaat hij naar Napoli als Osimhen daar vertrekt enzovoorts enzovoorts..

5 juni 2023 om 16:52

United zoekt ook nog een spits. Dus denk dat hij daar ook wel op het verlanglijstje komt binnenkort

Dat Juve speelt niet eens CL ; )

Ik weet niet wat Ajax moet met Kerem. Begrijp me niet verkeerd het is een hele goede speler, maar je hebt Bergwijn al. Dan snap ik niet dat je een Kerem haalt. Die gaat denk ik ook wel net zo veel kosten als Arda.
Kun je beter iemand anders zoeken als Ajax zijnde of Daramy de kans geven, als die het een beetje goed doet bij Kopenhagen.

Gaat een stevige zomer worden voor Galatasaray. Toch redelijk wat spelers die zich in de kijker hebben gespeeld. Goed cashen en hopelijk ook slim en gericht herinvesteren.

Betreffende Kerem. Hij is zeker vervangbaar maar zijn nationaliteit is een grote troef als het om de 8+3 regel gaat. Welke Turkse flankspeler kan momenteel hetzelfde rendement opleveren in goals en assists?

5 juni 2023 om 17:05

Yunus Akgun zou vanaf volgend seizoen wel een belangrijkere rol kunnen krijgen. Dan kun je Kerem vervangen met een buitelandse speler.

Ik denk alleen niet dat Kerem iets is voor een Ajax of een andere (semi-)grote club uit Europa. Daarvoor mist hij simpelweg teveel voetbalintelligentie, overzicht en passing.

5 juni 2023 om 18:08

Yunus heb ik nog altijd hoog zitten. Voetballend schat ik hem hoger in als Kerem. Die jongen heeft bij Adana laten zien dat er zeker iets in zit.

Betwijfel het ten zeerste of Okan een belangrijke rol voor hem in gedachten heeft voor komend seizoen. Toch redelijk veel kansen gekregen dit seizoen maar niet zijn niveau kunnen halen. Verwacht ook dat hij volgend seizoen op de bank gaat blijven moest hij niet willen vertrekken.

Gabriel heeft net zijn contract ondertekend dus ik geloof er niets van. Saliba daarentegen ben ik een stuk minder zeker over. Wilt rond de 2 ton verdienen waar Arsenal dacht aan 120K. 3 keer zoveel als nu.

5 juni 2023 om 17:01

Klopt, wil 250 per week. Neemt zichzelf blijkbaar te serieus. Lekker laten gaan. Jammer maar een verdediger kunnen we wel ergens vinden,

5 juni 2023 om 17:04

Totaal oneens en imo veel te makkelijk gedacht, je vindt niet zomaar een verdediger zoals Saliba.

5 juni 2023 om 17:04

Nou ja, zo zou ik er ook absoluut niet in staan. Is echt een van de betere jonge verdedigers die er zijn. 200K met eventuele bonussen moet je wel echt doen. Was echt heel goed totdat hij geblesseerd raakte.

5 juni 2023 om 17:25

Je plaatst hem teveel op een voetstuk en je mag wat breder denken. Wat doet het bijvoorbeeld met de verhoudingen in de kleedkamer? Dit soort salarissen voor verdedigers zijn exorbitant.

5 juni 2023 om 17:27

Je plaatst hem teveel op een voetstuk en je mag wat breder denken. Wat doet het bijvoorbeeld met de verhoudingen in de kleedkamer? Dit soort salarissen voor verdedigers zijn exorbitant.

5 juni 2023 om 17:41

Hahah dan komt hij maar naar United, die betalen dat geld wel. Saliba is echt een heel groot talent en wordt de komende jaren één van de beste verdedigers ter wereld. Niet voor niks dat de ineenstorting van Arsenal een beetje gelijkviel met zijn uitvallen, was dit seizoen al een tijdje één van de betere verdedigers namelijk.

Echter weet Arsenal dat zelf ook echt wel. 250 zullen ze hem niet geven, maar 200 wel. Arsenal wil naar de top en de titel een keer winnen. Dan betaal je dat geld gewoon, punt. Wie kampioen wordt in de Premier League is dat seizoen de laatste jaren gewoon één van de beste twee á drie teams ter wereld en daar horen zulke salarissen bij voor hun basisspelers. 'nette' clubs als Bayern qua geldsmijterij betalen ook stuk voor stuk allemaal boven de 10 miljoen (De Ligt zelfs 18 miljoen, evenals Lucas Hernandez) per jaar aan hun cv's. Real betaalt tussen de 15 en 20 aan Alaba en Militao verdient een kleine 10, Ruben Dias en Manuel Akanji verdienen een kleine 10, Stones verdient 13.

Saliba is onbetwiste basisspeler in een team dat dit seizoen bijna kampioen werd van de PL en een goede kans heeft volgend seizoen weer een gooi naar de titel te doen. Zo'n bizarre eis is dat echt niet.

6 juni 2023 om 20:01

Ik begrijp echt niet hoe het relevant is dat het een verdediger is. Tijden dat al het geld en aandacht naar aanvallers gaan zijn voorbij. Zelfs keepers verdienen tegenwoordig een vermogen. En terecht. En er is echt niemand in de kleedkamer die zegt ik scoor alle goals hij houdt ze alleen tegen, dus ik wil meer.

5 juni 2023 om 17:03

Arsenal heeft een troef in handen mbt portretrechten en kan daardoor hogere salarissen uitkeren las ik. Saliba zal wel rond komen, is goed op zijn plek en wil zelf ook blijven. We moeten uiteraard wel oppassen met te hoge salarissen aan jonge gasten te gaan betalen. Saka imo de enige uitzondering als posterboy.

5 juni 2023 om 17:29

En Saliba is de tweede uitzondering? Wie volgt?

6 juni 2023 om 09:03

Hoezo de tweede? Hij zal wrschl evenveel gaan verdienen als Martinelli. Saka krijgt een flinke portie per week meer. Prima geregeld. Jij hangt hoge salarissen of salariseisen op aan de ego's vd spelers en wil ze daarom maar gewoon wegdoen. Bijzondere kijk.

6 juni 2023 om 10:45

Mochten jullie dat salaris van Saka toch net te veel van het goede vinden, stuur hem dan gerust naar Spanje, ik denk dat wit hem heel goed zal staan.

6 juni 2023 om 10:55

Amenooitnie! Nog niet eens al kregen we er Endrick voor terug

Wie gaat er 20mln betalen voor Ian Maatsen? Talentvol oke, en een redelijk seizoen maar ik vraag me al af of hij in geschikt is voor de Top3 van Nederland laat staan voor grotere clubs..

5 juni 2023 om 17:15

Burnley zou die 20 miljoen wel kunnen neerleggen. Andere PL clubs trouwens ook makkelijk. Buiten Engeland gaat het wel een lastig verhaal worden.

5 juni 2023 om 17:30

Maatsen komt wel aan de bak voor dat geld denk ik. Die twintig miljoen is nog wel wat af te snoepen als de interesse uitblijft en dan betaalt Burnley dat zelf ook nog wel. Krijgen een bak geld mee met de promotie natuurlijk en als je dan een speler hebt die de club kent, daar goed presteert (keer speler van de maand geweest in het Championship zelfs) kunt overnemen is dat weer een puzzelstukje minder om in te vullen voor dit seizoen.

Burnley betaalt weinig voor hun spelers, maar ze hebben in principe geld zat natuurlijk. Naast de promotie altijd goed verkocht afgelopen jaren (mee, Tarkowksi, Wood et cetera) en uiteindelijk moet dat geld er wel in resulteren dat ze in de PL blijven voetballen. Als Maatsen dan vervolgens aankomend seizoen wel goed presteert kun je er wel weer 25 miljoen voor krijgen.

Als een club als Juve voor Gimenez komt, lijkt het haast of ie toch weg gaat. Blijft toch een sentiment voor velen om voor te spelen.
Vwb United is het goed dat Rashford bij tekent. Champions League voetbal zal ze meerdere goede spelers bezorgen tijdens de aanstaande transferwindow.

Die Giminez is dus weg.. ga daar maar vanuit zodra er een club als Juventus aan de deur staat gaat hij gewoon! Lekker cashen Feyenoord en op zoek naar de volgende parel dat doen jullie al jaren goed wat betreft spitsen!

6 juni 2023 om 13:37

Klopt Kazim-Vente-Bozenic-Linssen-Dessers. We mogen niet klagen in de kuip. Hoop dat Pepi betaalbaar blijkt en naar de kuip komt!

6 juni 2023 om 20:04

Eerst maar eens kijken of ze daadwerkelijk aankloppen en een zak geld bij zich hebben. We lezen dit soort berichten zo vaak, maar word zelden concreet. Maar idd als zo'n club echt komt en er uit komt met de club is hij natuurlijk weg. Net zoals iedere andere speler in nl en be.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren