Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ronaldo heeft vreugde-uitbarsting na dubbelslag tegen favoriete opponent

Laatste update:

Portugal heeft zondagavond een ruime overwinning geboekt in Groep J van de EK-kwalificatiereeks. In het Stade de Luxembourg liet de ploeg van bondscoach Roberto Martínez weinig heel van Luxemburg: 0-6. Cristiano Ronaldo was zichtbaar in zijn element en verzorgde twee Portugese treffers tegen zijn favoriete tegenstander, die in elf duels ook elf doelpunten incasseerde van de 38-jarige ster. Verder zetten ook João Félix, Bernardo Silva, Otávio en Rafael Leão hun namen op het scorebord.

Martínez wijzigde zijn ploeg op enkele posities ten opzichte van het eerste groepsduel, dat met 4-0 gewonnen werd van Liechtenstein. Rechtsachterin kreeg Diogo Dalot ditmaal de voorkeur boven João Cancelo, terwijl Nuno Mendes op de linksbackpositie stond in plaats van Raphaël Guerreiro. Verder moest Gonçalo Inácio links in het centrum plaatsmaken voor Antonio Silva; zowel het middenveld als de aanvalslinie bleef intact.

De tweede kwalificatiewedstrijd begon goed voor Ronaldo, die in de achtste minuut van dichtbij de 1-0 maakte na een lage voorzet van Mendes. Nog voor het verstrijken van de achttiende speelminuut gaf het scorebord zelfs al een 3-0 tussenstand aan. Na de 2-0 van João Félix, die scoorde op aangeven van Silva, zorgde laatstgenoemde zelf voor de derde treffer van Portugal. De aanvallende middenvelder scoorde uit een kopbal na een fenomenale dieptepass van Palhinha: 3-0.

Na een halfuur spelen wist Ronaldo zijn tweede van de avond te maken. Hij ontsnapte aan de aandacht van de vijandige defensie en wist de steekpass op maat van Bruno Fernandes het gewenste vervolg te geven: 0-4. In het tweede bedrijf nam de Portugese selectie de voet enigszins van het gaspedaal, al werd er nog wel gescoord. Een kwartier voor tijd zette invaller Otávio, die met het hoofd scoorde uit een hoge voorzet van Leão, de 0-5 stand op het scorebord. Leão scoorde, enkele minuten nadat hij een strafschop had gemist, zelf ook nog. In de 89ste minuut tekende de ingevallen spits voor de 0-6 eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Leao goal en assist maakte. Hij was gretig in de 15 minuten die hij kreeg. De snelheid,actie, mannetje passeren, dat is Leao die we kennenHopelijk kan hij dit mee terug nemen naar Milaan.

Is en blijft een absolute legende, ookal is zijn niveau niet meer wat het was. Krijg toch kriebels in m'n buik als ik 'm zie presteren :D

Niets meer dan respect. Alhoewel het allemaal niet zo mooi en soepel meer gaat, blijft hij zo gretig als wat. Buiten een paar nare trekjes om echt het ultieme voorbeeld voor elke voetballer.

Siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu the goat 🐐is niet te stoppen blijft maar presteren, wat blijft het een fenomeen... Leao viel goed in is een speler om in de gaten te houden veel potentie mits die nonchalance uit zijn spel gaat.

26 maart 2023 om 23:13

GOAT in mijn optiek niet, maar als ik sommige mensen al Ronaldinho hoor noemen dan mag jij zekers van die mening hebben. Zekers een top-10 voetballer met Maradona, Messi, R9, Pele, Beckenbauer, Zidane, Cruijff, Puskas en Di Stefano. Ronaldinho hoort daar in mijn optiek niet in. niet eens bij de beste 3 Braziliaanse voetballers aller tijden. En moet je nagaan dat je namen als Garrincha, Platini, Van Basten, G.muller, Best, Maldini en Zico dan nog buiten de top-10 hebt.

27 maart 2023 om 09:35

@derkaiser123, heb je Ronaldinho wel gevolgd in zijn tijd bij Psg, Barcelona en iets minder Ac milan? Sowieso zijn de voetballers Ronaldinho en Ronaldo niet te vergelijken maar Ronaldinho was echt wel heel erg goed hoor.. niet voor niks dat dat hij laatst nog een grote prijs van Marca heeft gekregen. Daar staan geen pannenkoeken in dat rijtje....

27 maart 2023 om 10:54

Zekers heel goed. Maar nogmaals geen top-10 speler aller tijden. In Brazilie staan alleen de namen Pele, R9 en Garrincha al hoger. En eigenlijk Zico ook nog. Daarna komen pas Ronaldinho, Romario, Rivelino, Kaka, Rivaldo etc.

27 maart 2023 om 13:13

Waarom noem jij Di Stefano? Durf te wedden dat je die nooit een hele wedstrijd hebt zien spelen.

Ik heb Pele, Garrincha (manke been) en Eusebio wel zien spelen. Puskas en Di Stefano niet. Ik ben in 1959 geboren.

Mijn vader (1937-2014) had het ook vaak over Di Stefano en dat hij de beste was.
Op een dag vroeg ik hem, hoe vaak heb jij Di Stefano zien spelen?
Hij moest toegeven dat het voornamelijk korte samenvattingen waren bij het nieuws, of in de bioscoop. Di Stefano stopte met voetballen immers in het jaar dat wij TV kregen, 1966.
En hele wedstrijden van buitenlandse wedstrijden op TV waren toen nog heel schaars.
Ik kende zelf alleen onze overbuurman (1965-1966) Eusebio en die bleek in 1962 in de finale van de EC1 de Real van Di Stefano te hebben geklopt. Voor mij was het zo elder als water: Eusebio was de beste. Ik had hem immers live op TV zien spelen op de WK in 1966 en 2-voudig wereldkampioen Brasil met Pele met 3-1 zien inmaken. En 4 tegen Korean zien scoren na een 3-0 achterstand.

Een jaar of 5/6 geleden, toen CR7 nog bij Real speelde, werd Di Stefano door de fans op een online peiling van AS, als de beste ooit gekozen.
Ik heb toen gereageerd met de vraag. Ben benieuwd hoeveel van de stemmers ooit Di Stefano hebben zien spelen. Kan mij echt niet voorstellen dat hoog bejaarden achter de PC in een bejaardentehuis massaal achter de PC op hem hebben gestemd.
Er waren geen reacties van de Real fans.
Maar Ronaldo (die 5x de CL won) is zonder twijfel hun beste speler ooit.

27 maart 2023 om 23:27

Eusebio vergeten te noemen, maar die hoort ook zekers in dat rijtje die tegen de top-10 aanzit. Voor mijn part mag die er in voor Puskas of Di Stefano. Ik kan daar inderdaad moeilijk over oordelen. Best en Garrincha waren ook legendarisch. Cruijff, R9, Zidane, Messi, Cristiano, Pele, Maradona en Beckenbauer zijn namen die in 90% van de lijstjes staan in de top-10 spelers aller tijden. Andere namen die je dan vaak hoort zijn Eusebio, Di Stefano, Puskas, Best en Platini (als namen die je het vaakst hoort).

26 maart 2023 om 23:15

Siuuuuuuuuuuuuuu is lekker om te schreeuwen. Ronaldo geen goat. Gelukkig maar als iedereen dezelfde mening zou hebben zou voetbal ook niet leuk zijn.

26 maart 2023 om 23:26

Heerlijk hij blijft ze maken! Hoevaak gaat die gast van aanpakpolitie nog een account aanmaken. Treurig weer dat die er is. Kap er toch nou eens mee. Edit: zie dat een moderator het heeft opgeschoond. Heel fijn dankjewel!

26 maart 2023 om 23:31

Ronaldo blijft maar doorgaan kunnen sommige boos om worden.. Ja aanpakpolitie is net mier niet weg te krijgen komt telkens weer terug

26 maart 2023 om 23:32

Je zou maar dik 20 jaar ronaldo misgunnen en telkens denken/ hopen dat het over is. Het is pas over als hij dat zegt. THE KING OF FOOTBALL!

27 maart 2023 om 08:06

Nou, dit is wel weer tegenstander van niveau Saudi Arabië. De man heeft een mooie carrière gehad, maar de prestaties van afgelopen weekend zijn niet echt te duiden. Ook niet die vrije trap met die keeper die op z’n knieën gaat zitten.

27 maart 2023 om 10:13

maar vele mensen waren allemaal lofzangen aan het zingen toen messi 5 scoorde tegen estonie en die vrije trap scoorde tegen panama. Is dat niveau frankrijk duitsland?

27 maart 2023 om 09:25

De GOAT diver inderdaad, wat een verschrikkelijke schwalbe weer in de 60ste minuut ofzo…

27 maart 2023 om 09:37

Niet te stoppen en blijft maar presteren na twee goals tegen Luxemburg? Ben overigens wel benieuwd welk niveau hij met Portugal kan halen tegen de sterkere tegenstanders. Hij heeft natuurlijk wel serieuze concurrentie, dus hij moet in die potten ook leveren om zijn basisplaats te behouden.

Wat een geweldige pass van Palhinha op Bernardo die hem vervolgens uitstekend inkopt. Ronaldo met twee typische spitsengoaltjes natuurlijk ook weer op het scoreformulier.

26 maart 2023 om 23:14

Palhinha is echt een heerlijke speler! Heeft Fulham goed gedaan

Ik heb geen wrok tegen Ronaldo. Ik vind het knap wat hij heeft gepresteerd. Alleen wij weten allemaal dondersgoed dat Ronaldo alleen nu nog goals maakt puur voor de statistieken. Uiteindelijk gaan wij Ronaldo niet meer zien schitteren tegen top landen.

26 maart 2023 om 23:09

Uiteindelijk ga je bijna niemand zo lang zien schitteren als dat je Ronaldo hebt zien schitteren, bekijk het eens zo.

26 maart 2023 om 23:10

Heeft die vorig jaar niet nog gewoon een hattrick gemaakt tegen Spurs en goals gemaakt tegen Arsenal, Chelsea, Atalanta en Villarreal. Het laatste EK was die nog topscorer en dat in een poule met Frankrijk en Duitsland. Je kan moeilijk zeggen dat Ronaldo nooit in grote duels scoort.

26 maart 2023 om 23:20

Hij zei niet meer hè, er staat nergens nooit. In het verleden heeft hij natuurlijk met Messi bewezen de allerbeste te zijn.

26 maart 2023 om 23:29

Wanneer was zijn laatste gespeelde topwedstrijd dan? Ten Hag bankte hem alleen maar.

27 maart 2023 om 12:41

En 2 goals tegen New Castle bij zijn terugkeer op Old Trafford.

27 maart 2023 om 18:26

Vs marokko

Blijft toch geweldig om Ronaldo te zien. De gretigheid, de fitheid, de finesse in het afmaken. Oke oke Luxemburg, maar toch, ik hoop dat hij volgend seizoen terugkeert op de Europese velden.

Als Ibra op zijn 40 nog nuttig kan zijn in Italiã« dan zou Ronaldo nog makkelijk 2-3 jaar op zelfde niveau nog mee kunnen. Jammer dat hij te egoã¯stisch was, want anders had hij als wisselspeler genoeg kunnen brengen voor dit United of ieder ander team in Europa. Hopelijk zal hij doorgaan tot Euro 2024 en nog een keer tegen de grote ploegen het laten zien. 40 is toch een prima leeftijd voor deze legende om af te sluiten.

Portugal nog niet echt getest natuurlijk onder nieuwe coach, maar je ziet al jaren het talent die er rond loopt. Echt op ieder positie zijn ze bijna gelijkwaardig aan de grote teams.

26 maart 2023 om 23:18

Heel knap voor een land met zo weinig inwoners. Geeft de burger moed..

Ik hoop dat deze man zijn carriere beindigd bij Sporting als roulatiespeler in de 40. Hij is nog goed bruikbaar als roulatiespeler voor de meeste teams die Europees voetbal willen spelen of al spelen.

Wat heeft die man eigenlijk een geluk dat ie aan het einde van z'n carrière nog even kan schitteren in 4 potjes tegen Liechtenstein en Luxemburg.

27 maart 2023 om 02:29

Vind het echt bizar hoe slecht dit selectie van Portugal presteerde op het WK. Ze hebben genoeg kwaliteiten op ieder positie om bijvoorbeeld van landen als Brazilië, Argentinië of Frankrijk te winnen. Ze spelen alleen te wisselvallig in grote wedstrijden. Het is vaak net wel of net niet gevalletje lijkt het. Al was Marokko bijvoorbeeld geweldig op het WK, nog had ik verwacht dat Portugal ze makkelijk zou verslaan met hun kwaliteiten. Het is verder inderdaad leuk voor de statistieken dat hij de cijfers nog lekker kan aantikken tegen dit soort landen, maar als ze straks weer vroegtijdig uit een eindtoernooi vliegen dan weet ik het ook niet meer. Letterlijk op ieder positie hebben ze topspelers lopen die allemaal in Europese top 5 landen spelen.

27 maart 2023 om 11:00

Het is voor hun beetje nieuw om zoveel goeie spelers te hebben. Ze speelde altijd counter voetbal met Santos. Sinds 2018 zijn er echt toppers doorgebroken. Bruno, bernardo, cancelo, later felix en leao. Nu ze van coach veranderd zijn, hoop je op aanvallend voetbal. We gaan het meemaken!

27 maart 2023 om 12:39

Wees gerust. Messi mag deze week nog zijn kunstjes tonen tegen Curacao.

199 interlands en 124 goals. Allebei een wereldrecord. Dit gaat niemand meer inhalen.

27 maart 2023 om 02:31

Mbappe met Franse selectie kan die cijfers ook wel behalen, maar ik zie zelden Frankrijk een land als Luxenburg of Litouwen tegenkomen. Niet dat Ronaldo geen goals tegen de betere tegenstanders scoort. Ik zag gisteren bijvoorbeeld zijn 120 goals en de tegenstanders daarvan. De top 10 landen waar hij meeste tegen heeft gescoord zijn allemaal pannenkoeken als ik me goed herinner.

27 maart 2023 om 08:27

Dat de top 10 landen niet de beste landen zijn is nogal wiedes. Daarom zijn dat ook de slechtste landen.

Tegen Luxemburg even laten zien aan ons dat hij het nog kan...die man isnecht overtuigd van zichzelf. Tegen Frankrijk of andere landen van niveau red hij het niet.
Kijken jullie wel die wedstrijden van hem in het midden oosten? Het gaat daar niet zo erg goed hoor. 1 op de 5 wedstrijden is het wat en voor de rest gedraagd hij zich als een verwend kind, omdat hij z'n oude niveau niet haalt. Snap niet waarom ik het nog kijk eigenlijk maja, anders heb je geen recht van spreken.

27 maart 2023 om 11:06

Omdat ronaldo rent free leeft in je hoofd. Hij heeft gwn 2x gescoord tegen Frankrijk overigens. Dat hij niet in grote wedstrijden scoort is gwn onzin. Hij heeft met een land dat 10m inwoners zoveel bereikt. Dat het niveau minder word. Tja moeder natuur he.

27 maart 2023 om 12:35

Kijk jij wel die wedstrijden in Sa.
Hij scoort daar 1:1. En dat het niveau daar heel laag zou zijn is subjectief. Argentinië verloor van SA op de WK zonder hulp van de scheids.

27 maart 2023 om 12:37

3 tegen Spanje. 4 tegen Zweden. Maar die wedstrijden liggen vast alweer ver uit jouw geheugen.

Na het WK dacht je, Messi heeft de strijd beslecht, maar dat kan nu weer de prullenbak in. Telkens als je denkt, beter kan echt niet, doet ie er weer een schepje bovenop met niet alleen een goal tegen Liechtenstein, maar ook gewoon 2 tegen Luxemburg.

Ik ben geen fan van Ronaldo, ik misgun hem ook niks, maar laten we wel wezen dit is tegen Luxemburg he? Tuurlijk je moet ze maken dat weet ik, ook tegen Luxemburg.. maar die maniertjes van hem dat vind ik echt zonde... dat juichen van kijk mij eens, dat heb ik gedaan, wat ben ik goed, ik ben de beste..... ik begrijp dat mensen fan van hem zijn maar de GOAT is ie niet en wordt ie ook niet..

27 maart 2023 om 11:08

Helaas voor jou is Goat subjectief en heeft ieder zn mening. Laten wij maar hopen dat we van gibraltar winnen…..

27 maart 2023 om 11:15

Wij hebben onze Nederlandse Goat, Memphis. Die loopt breed lachend het veld af met weer een hattrick voor Nederland. Wie overigens de verrichtingen van Ronaldo durft te downgraden heeft de afgelopen 20 jaar onder een steen geleefd...

Niet te filmen dit:
Ronaldo die in de achtste minuut van dichtbij de 1-0 maakte na een lage voorzet van Mendes.
Het was een voorzet met het hoofd. Hoe hoog wil je het hebben?

Deze man zal gewoon tot zijn 46e of ouder doorgaan indien nodig is om een wk te winnen. Nu Messi wereldkampioen is, zal Cristiano niet eerder met pensioen gaan totdat hij niet meer opgeroepen wordt voor het nationale team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren