Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano: Real Madrid richt pijlen ondanks rampseizoen op Chelsea-ster

Laatste update:

Kai Havertz geniet concrete belangstelling van Real Madrid. Dat meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano vrijdagavond. Volgens Romano is Real-trainer Carlo Ancelotti zeer gecharmeerd van de Chelsea-aanvaller, die zich ondanks alle rampspoed van afgelopen seizoen als een van de lichtpuntjes wist op te werpen bij the Blues. Chelsea verlangt echter wel een fikse transfersom.

Er is de laatste tijd veel te doen om de spitsbezetting van Real. Eerste keus Karim Benzema lijkt ondanks een Saudisch monsterbod te blijven, terwijl Joselu vermoedelijk van Espanyol overkomt om zijn back-up te worden. Mariano Díaz is op zijn beurt op weg naar de uitgang. Dat alles staat los van de interesse in Havertz. Volgens het Spaanse Relevo moet de 23-jarige Duitser eerder het gat dat de naar Paris Saint-Germain vertrekkende Marco Asensio achterlaat opvullen, dan als concurrent voor de spitspositie worden gezien.

Havertz wordt bij Chelsea namelijk vooral als valse spits gebruikt. Op die plek maakt hij veel indruk op Ancelotti. De Italiaanse oefenmeester wil Havertz maar wat graag aan zijn selectie toevoegen en ook Chelsea is bereid daaraan mee te werken. The Blues verlangen echter wel een behoorlijke transfersom, die het bedrag dat ze in 2020 zelf aan Bayer Leverkusen betaalden, benadert. Dat bedrag bedraagt een slordige tachtig miljoen euro.

Daarmee zou het tot medio 2025 doorlopende contract van Havertz worden afgekocht. De 34-voudig Duits international kent tot dusver een wisselvallige carrière op Stamford Bridge. In zijn debuutjaar won Havertz de Champions League, maar schipperde hij tussen bank en basis. Daarna greep hij een meer bepalende rol, alleen werden de resultaten steeds minder. Afgelopen seizoen vormde een dieptepunt: Chelsea eindigde met 44 punten als twaalfde in de Premier League, slechts tien punten boven de degradatiestreep. Havertz was nog een van de productiefste Blues met zeven competitiegoals en één assist. Sinds 2020 kwam hij tot 139 wedstrijden voor Chelsea, waarin hij 32 keer scoorde en vijftienmaal aangever was.

Vormt Kai Havertz een versterking voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben heel erg in dubio over Havertz. Aan de ene kant weet je dat het talent er zeker is en dat hij constant overal gespeeld heeft behalve waar hij hoort te spelen. Aan de andere kant is 90 miljoen veel geld en heeft hij in 3 seizoenen eigenlijk maar 1 seizoen een 6’je behaald. De overige 2 vond ik ondermaats.. Als ik de TD was bij Chelsea en er zou echt concrete interesse zijn van Real dan zou ik hem denk ik toch verkopen

3 juni 2023 om 09:17

Bij Chelsea past hij ook niet. Hij wordt verkeerd gebruikt en ze hebben daar op dit moment veel en veel te veel dezelfde type voetballer lopen. Dat die jongen intrinsiek makkelijk het niveau heeft voor chelsea kan iedereen zien.

3 juni 2023 om 09:21

Dat denk ik ook wel, maar wat mij betreft is het allemaal net even teveel gemak en flegmatisch Havertz laat zien. Hij is geen doorzetter, half slap en een beetje een ouderwets doetje. Ik denk dat hij gewoon niet zo lekker past in de Premier League. Ik vind het veelzeggend dat zijn beste wedstrijden altijd in de Champions League kwamen!

3 juni 2023 om 09:32

Dat klopt, zo'n speler is het ook. Dat is geen enkel probleem, behalve als je er daar 6 van in je selectie hebt.

3 juni 2023 om 09:31

Als je het aankoopbedrag terug kan ontvangen dan is de keuze eenvoudig gemaakt. Hij verdient een behoorlijk salaris en heeft het al een paar seizoenen niet echt waar gemaakt. Daarnaast komt Nkunku eraan die op dezelfde positie speelt.

Aan de andere kant kan je ook zeggen dat hij nooit een fatsoenlijke spits als partner heeft gehad, in feite is hij al jaren misbruikt. Dus ik zou er ook niet rouwig om zijn wanneer we Havertz behouden. Tenslotte heb ik hem liever erbij dan het gros van wat er nu rondloopt.

3 juni 2023 om 09:45

Laat ze eerst eens een fatsoenlijke spits aantrekken dan. Ik neem aan dat dit een van de prioriteiten is. Aangezien geld toch geen rol speelt moet dat geen probleem zijn.

3 juni 2023 om 10:16

Je hebt zoveel spelers die niet bij Chelsea passen. Grootste verwijt is dat er geen identiteit is denk ik. Geen duidelijk transferbeleid en geen trainer aangesteld met een duidelijke speelwijze. Dan kun je als Chelsea zijnde net zo goed opnieuw gaan bouwen. In dat geval zou ik die 90 miljoen zeker pakken.

3 juni 2023 om 10:36

Tja daar is geen woord aan gelogen, maarja ik heb nu niet echt het idee dat ze daar mee bezig zijn gelet op de laatste transfer periode.

Joao Cancelo, Harry Kane, Mousa Diaby, Alphonso Davies. Dit zijn de 4 die real op dit moment nodig heeft.

3 juni 2023 om 09:35

Joao Cancelo? Wat moet Real met Cancelo? Kan aan mij liggen, maar ik vind het een zwaar overschatte speler.

3 juni 2023 om 09:44

Wat ze ermee moeten? Nou met Carvajal, Lucas en Odriozola kom je helemaal niet ver

3 juni 2023 om 09:50

Cancelo kun je toch in hetzelfde rijtje plaatsen? Dan kun je toch beter gaan voor Alponso Davies en Jeremie Frimpong?

3 juni 2023 om 09:52

Dan ligt het aan jou man. Hij behoort tot de beste backs in de wereld en is bovendien beter dan wat Real op dat positie heeft rondlopen. Tenzij je mij betere opties kunt geven die ook nog eens haalbaar zijn

3 juni 2023 om 10:21

Ik raad je aan om eens een voetbal wedstrijd te kijken waar hij in speelt.

3 juni 2023 om 10:38

Hakimi moet wel haalbaar zijn toch? Kent de club goed en ik vind hem wel passen bij Real, van Benzema naar Havertz is wel een dikke downgrade, doe dan een Kane of ga vol voor Mbappe.

3 juni 2023 om 10:41

Zwaar overschat is misschien iets te overdreven maar een wereldback is het op et moment ook niet. Niet voor niets op de bank bij City en Bayern. Daarnaast had 1 heel goed seizoen bij city en zit zelfs vaak op de bank bij Portugal ten faveure van Dalot. Snap dus wel degelijk wat je wilt zeggen. Maar wie weet knalt hij onder een nieuwe trainer/systeem wel weer want voetballen kan hij wel degelijk.

3 juni 2023 om 10:44

@shevanr7, Hakimi speelt bij PSG en laat dat net nou de club zijn waar Real een belabberde relatie mee heeft. Die laten spelers heel moeilijk gaan naar Real laat staan een speler die ze voor veel geld hebben gekocht.

3 juni 2023 om 11:40

Shevan, wat ik van de media (oa Fabrizio) hoor, is dat Havertz de interesse geniet ongeacht wat er met Benzema gebeurt. Het is geen vervanger of iets van Benzema, meer om de creativiteit op te vangen die met de vertrekkende Asensio wegvalt.

3 juni 2023 om 15:08

@ModricMagic, inderdaad ook weer zo, Mbappe gaat waarschijnlijk naar Real wat de relatie nog moeilijker gaat maken.

3 juni 2023 om 15:09

@Karn, ik vindt Havertz geen speler voor Madrid, heeft al moeite om constant te presteren bij Chelsea laat staan bij Madrid.

3 juni 2023 om 09:50

Dat is een mooi lijstje. Cancelo kan in Real team fantastisch werken. Kane in Spanje heb ik mijn twijfels over, in buitenland zie ik hem eerder bij Bayern. En ooit zal Mbappe de transfer maken.

Alsjeblieft niet, slappe voetballer, geen pit, niet genoeg rendement oftewel: Niet goed genoeg

3 juni 2023 om 10:17

Voor de Premier League zeker niet, misschien voor La Liga wel. Daar kom je er nog wel mee weg als je fysiek niet top bent.

3 juni 2023 om 11:51

Ongegronde en sneue poging tot bashen op La Liga. Hoe dan ook irrelevant aangezien Madrid niet uitsluitend voor La Liga speelt maar ook de CL.

Is een goede voetballer en daarnaast een type speler dan Real niet heel erg heeft. Benieuwd hoe ze hem gaan gebruiken, aangezien dat bij hem de sleutel tot succes is. Wat mij betreft een speler die Real verder kan helpen.

Ik weet niet of Havertz constant op hoog niveau kan presteren. Dat hij talent heeft is duidelijk maar ik heb hem geen langere periode zien presteren.

Bij de benaming 'Chelsea ster' was ik echt hard aan het nadenken wie dat zou moeten zijn. Op dit moment is niemand van Chelsea goed genoeg voor de basis van Madrid in mijn ogen. Met Havertz ga je de oorlog zeker niet winnen, hij zelf past denk ik wel beter in de veel minder fysieke La Liga in vergelijking met de PL.

3 juni 2023 om 09:49

Is toch een speler die op het middenveld bij Real wel wat kan toevoegen. Zeker als Modric en Kroos straks klaar zijn. Heel ander type meteen dan die twee jonge Franse jongens bijvoorbeeld.

3 juni 2023 om 10:00

Volgend jaar hebben ze Modric, Kroos, Camavinga, Valverde, Tchouameni en Bellingham rondlopen op het middenveld. Daar is gewoon geen plek voor havertz.

3 juni 2023 om 10:26

En Ceballos heeft een voorstel van de club nog in overweging, dus hij is nog niet weg. Hopelijk gaat hij ook niet, want hij voegt toch meestal net wat extra's toe. Ongelofelijk werkpaard goeie techniek, sterke bal-afpakker en kan een aanvaller diep sturen.

3 juni 2023 om 10:37

Ze zullen toch moeten doorselecteren. Als je die twee 'oudjes' wegdenkt ziet het er al heel anders uit. Maar het klopt dat het middenveld bij Real qua namen ok bezet is.

3 juni 2023 om 11:49

Haha ok bezet. Ik zou niet eens Ceballos voor Havertz inruilen, laat staan Bellingham als die komende week wordt aangekondigd. Geen plek, ook niet 'als je moet doorselecteren', wat overigens sowieso een domme uitspraak is gezien de aanwezigheid van Camavinga (20), Tchouameni (22) en Valverde (24) en dus de naderende komst van Bellingham (19).

3 juni 2023 om 12:05

Een domme uitspraak lijkt doorselecteren me niet als je middenveld op dit moment een gemiddelde leeftijd heeft van 30+ maar goed. Havertz is een goede speler en een heel ander type dan dat ze bij Real nu hebben lopen. Kortom ik ben er van overtuigd dat hij van waarde kan zijn. Jij blijkbaar niet, dat is niet erg. Er moet er altijd eentje zijn die het bij het verkeerde eind heeft.

3 juni 2023 om 12:08

Nogmaals: Cama (20), Tchou (22), Fede (24), Bellingham er waarschijnlijk bij (19). Geen club ter wereld die minder nood heeft aan doorselecteren in de selectie op het middenveld. Dus zeer zeker een domme uitspraak. Maar goed, mag ook niet verbazend genoemd worden als het komt van iemand die niet in staat is een gemiddelde te berekenen van 6 hele getallen... 27 mocht je het willen weten.

3 juni 2023 om 12:39

Er kunnen er maar drie spelen lieve schat. Ik had het over de gemiddelde leeftijd van de basis 3 op het real middenveld. Maar prima, jij zou hem niet nemen, ikke wel. We gaan er beiden niet over, dus who cares 😏

3 juni 2023 om 12:47

Dat is een heel andere discussie. Daar is Madrid inderdaad toe aan doorselecteren. Dat heeft echter 0,0 waarde in een discussie over Havertz aangezien de nodige jonge spelers zoals gezegd dus al lang bij de club zitten, ze moeten enkel opgesteld worden.

3 juni 2023 om 13:21

Nou kijk aan! Zijn we het toch nog deels eens

3 juni 2023 om 10:00

Reece James

3 juni 2023 om 10:34

De kwaliteiten van James staan buiten kijf. De blessures, dat is wel een punt van zorg. Dat heeft Real de afgelopen jaren al te veel gezien met Carvajal (en ook met Mendy op links).

3 juni 2023 om 10:36

Ja die kan in goede doen het niveau van Real aan denk ik, echter heeft ook hij een matig seizoen achter de rug(mede door blessures natuurlijk)

3 juni 2023 om 11:11

Mits fit is James oprecht de beste fullback in Engeland. Mits fit.

gelijk verkopen, is een speler waar je niks aan hebt als chelsea zijnde.
hij kan wel voetballen, maar alleen in een bepaald systeem blijkbaar

Strik eromheen en weg doen! Wat een slappe zak zonder ook maar enige pit is dit zeg. Oke hij kan natuurlijk echt wel voetballen maar voor de premier league komt hij alles tekort wat je daar nodig hebt.

Bij Real zou hij zomaar nog is eens kunnen verassen als hij achter Benzema kan spelen met Vini en Rodrigo op de flanken.

Dit is echt een unieke kans voor Chelsea om toch nog niet al te veel verlies te maken op hem. Zo'n kans komt er niet nog eens verwacht ik.

Nkunku kan volgend seizoen mooi deze positie overnemen en dan nog hopen op een echte spits. Hoop echt dat Osimhen komt zeg, echt een Chelsea spits zoals Drogba/D.Costa. heel de wedstrijd sleuren en vechten en maar kleine kansjes nodig.

3 juni 2023 om 11:43

Lukaku komt toch weer? Daar heb je je spits van 100+ (?) miljoen 😅

3 juni 2023 om 11:46

Niet al teveel verlies? Joh hij kostte 80 miljoen, je gelooft toch niet dat ze zelfs maar in de buurt gaan komen als men een bod doet? De helft daarvan is al teveel.

Nog een reden om afscheid te nemen van Ancelotti, als hij zo een matige speler graag wil toevoegen aan de selectie dan gaat het echt niet goed met hem. Laat Arribas gewoon doorstromen vanuit Castilla, of trek anders de portemonnee voor Diaby.

3 juni 2023 om 10:31

Ik denk dat we met Arribas en Alvaro een heel eind komen. Dat was wel slecht, dat die niet veel meer bij het eerste mochten optreden in dit afgelopen seizoen. Dan had je nu toch een duidelijk beeld gehad van wat je aan hen zou hebben.

3 juni 2023 om 10:51

Dat denk ik dus ook, in de spaarzame minuten die ze gekregen hebben, lieten Arribas en Alvaro allebei zien zeker wat toe te kunnen voegen aan dit Real Madrid.
Het kan mij persoonlijk gestolen worden dat Castilla promotie kan maken naar La Liga 2, aangezien ze waarschijnlijk toch zullen degraderen en het alleen maar gebruikt zal worden als argument tegen de doorstroom van de grootste talenten.

“Ja maar Castilla dan” hoor je vaak, het eerste elftal moet altijd prio hebben, en als er jongens zijn met specifieke kwaliteiten die het eerste beter maken moeten die niet in Castilla blijven hangen. Real Madrid heeft gewoon een van de beste jeugdopleidingen in Europa, dus het wordt tijd dat het eerste elftal daar ook gebruik van gaat maken.

3 juni 2023 om 11:03

@JoshuaK_: Haha, ja dat is ook een manier om het uit te leggen! Zou het ook echt een idiote transfer vinden, want voor mij behoort Havertz gewoon tot het rijtje aanvallers van Chelsea zoals Schürrle, Falcao, Batshuayi, Morata, Higuaín, Werner en Lukaku die na 1 seizoen eigenlijk alweer hun spullen mochten pakken, omdat ze totaal niet uit de verf kwamen, er niet bij pasten en/of gewoon bewezen het niveau niet aan te kunnen. Havertz’s vangnet leek mij de combinatie van transfersom + leeftijd waarom hij mocht/moest blijven, maar zeker niet zijn flegmatieke spel.

3 juni 2023 om 12:41

Havertz heeft het inderdaad niet waar gemaakt ondanks een veelbelovend begin bij Leverkusen, het zegt ook voldoende dat de nog jongere Wirtz hem vrij probleemloos heeft vervangen als het nieuwe toptalent van de club. Er zit sinds zijn transfer naar Chelsea ook echt geen ontwikkeling in, al zal dat niet alleen aan hem liggen en zoals je aangeeft een combinatie van factoren zijn. Ik denk wel dat hij prima zou passen in de Spaanse competitie, maar dan eerder bij subtoppers als Betis, Villarreal, Sevilla en Sociedad. Voor de absolute top is Havertz simpelweg niet goed genoeg.

3 juni 2023 om 11:44

Havertz, Richarlison... Wil Carlo een Everton maken van Madrid ofzo? Jeetje.

3 juni 2023 om 12:30

Richarlison ook nog? Dan is het al helemaal duidelijk dat Ancelotti 0,0 zeggenschap in het transferbeleid moet hebben, man man man wat een namen.
Puur vanuit Ancelotti's oogpunt snap ik Richarlison trouwens wel; hij heeft goed met hem samengewerkt bij Everton, heeft een goede klik met Vini en Rodrygo bij Brazilië, en Real heeft met het vertrek van Asensio natuurlijk een extra aanvaller voor op de bank nodig. Ancelotti vergeet echter dat Tottenham hem voor een enorm bedrag heeft gekocht en Levy spelers niet zomaar laat gaan.
Snel doorschakelen naar Diaby nadat Bellingham officieel is, voor hij wordt opgepikt door een PL club of PSG.

3 juni 2023 om 14:29

Op zich zou Richarlison wel een goede vervanger kunnen zijn voor Asensio.

3 juni 2023 om 16:37

Nee joh. Heeft altijd linksbuiten of in de spits gespeeld, maar nooit rechtsbuiten volgens mij. Beter gewoon een echte rechtsbuiten halen dan.

Havertz mijn hemel zeg. Waarom zien clubs hem nog steeds als spits. Is echt drama daar. Dat Chelsea hem daar constant neerzet betekent niet dat het een spits is. Hij is doorgebroken bij Leverkusen als nummer 10. Snap niet wat Real nou met hem moet en wat ze überhaupt in hem zien. Daarnaast gaat Chelsea ook gewoon een forse transfersom voor hem vragen. Alles boven de 40 miljoen vind ik al teveel voor een speler als Havertz…

Ik zie het niet zo zitten in Havertz. Prima speler maar ik verwacht niet dat hij bij Real potten zou breken. Heeft vaak ook pech met zijn afrondingen. Ik denk dat Chelsea zijn plafond is.

Schei uit joh. Waardeloze speler. Verlies je Asensio en Benzema deze zomer en komt de club met een natte dweil als Havertz aanzetten.

3 juni 2023 om 12:23

Nog meer reden waarom ik Ancelotti echt een a schijt irritante trainer vind. Schijt aan de jeugdopleiding. Laten we deze slappe hap halen voor veel geld. In 2024 zal die naar alle waarschijnlijkheid Brazilie coachen, en dan zitten wij jaren opgeschept met Havertz.

Van Asensio naar Havertz. Dat is gewoon in mijn ogen een downgrade.

Aardige prijs. Denk niet dat Madrid dat gaat betalen. Bellingham kost al 100 miljoen en dan zijn ze ook nog bezig met Kane. Mocht Kane lukken heb je Havertz niet nodig. Liever een echte rechtsbuiten. Gnabry b v

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren