Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Roland Alberg schittert voor Roda JC Kerkrade in derde competitiezege

Laatste update:

Roda JC Kerkrade heeft voor het eerst dit seizoen twee wedstrijden op rij in de Keuken Kampioen Divisie in winst omgezet. Het team van trainer Jean-Paul de Jong maakte zaterdag korte metten met Helmond Sport, een week na de 1-2 zege bij Telstar: 4-0. Roland Alberg nam drie doelpunten van de Limburgers voor zijn rekening. Door de overwinning is Roda JC, dat nu drie keer heeft gewonnen, voorlopig op een tiende plaats te vinden.

Roda JC had slechts veertien minuten nodig om aan de leiding te gaan: de eerste kans voor de thuisploeg was meteen raak. Daan Klomp schatte de bal totaal verkeerd in, waardoor Roland Alberg de bal rustig kon aannemen en de hoek voor het uitkiezen had. Helmond Sport kreeg in de eerste helft af en toe wel wat kansjes, maar was niet doortastend genoeg.

Guus Joppen knikte de bal voorlangs het doel van Tom Muyters, die een goede redding in huis had op een kopbal van Juul Respen. Roda liet op zijn beurt na om met een ruimere voorsprong de rust in te gaan. Luttele minuten na de 1-0 ging een schot van Alberg maar net naast en Ike Ugbo had drie aardige mogelijkheden om tot scoren te komen.

In de openingsfase van de tweede helft trok Roda JC het duel naar zich toe. Nadat Stijn van Gassel de bal verspeelde, volgde een Limburgse aanval waaruit Alberg bij de tweede paal de 2-0 maakte. Een minuut later schoot hij het leer wederom achter Van Gassel en was het duel gelopen. Jordy Croux maakte in de slotfase zijn eerste van het seizoen: 4-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is ze gegund. Naast dat ik Jean-Paul de Jong sympathiek vind, is Roda JC een mooie club die ik graag zou terugzien in de Eredivisie. Het zit al jaren niet mee, en dat roepen ze ook zeker voor een behoorlijk deel over zich zelf af, maar wat mij betreft laten ze dat nu achter zich. Nu twee keer achter elkaar gewonnen, dus voorzichtig met enige hoop vooruit kijken kan weer.

Is dat dezelfde speler die het zo leuk bij ado deed een aantal jaren terug?

12 oktober 2019 om 23:13

Ja klopt en ook bij Exselsior

12 oktober 2019 om 23:13

Yes dat is hem.. was bij ADO een gewaardeerde speler!

Leuk voor Jean Paul . Misschien lukt hem wat bij Utrecht net mis ging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren