Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Rijtje Eredivisie-clubs met interesse in Ruben van Bommel blijft maar groeien

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft bovengemiddelde interesse in de diensten van Ruben van Bommel. Dat meldt Voetbal International donderdagavond. De club uit Deventer heeft zelfs al met de pijlsnelle aanvaller van MVV gesproken en hoopt andere clubs met interesse af te kunnen troeven. AZ en FC Twente hebben ook al gesprekken gevoerd met Van Bommel en zijn entourage.

Van Bommel is dit seizoen veruit de belangrijkste speler van MVV. De pas achttienjarige aanvaller scoorde vijftien keer, leverde ook nog drie assists af en werd mede door die cijfers uitgeroepen tot Talent van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Een stap naar het hoogste niveau in Nederland lijkt aanstaande voor Van Bommel, die begeerd wordt door diverse clubs. Go Ahead meldt zich nu ook in dat rijtje en denkt serieuze kans te maken op de handtekening van de zoon van voormalig middenvelder Mark van Bommel.

Bert van Marwijk, schoonvader van Mark en de opa van Ruben, kan in elk geval mooie verhalen vertellen over De Adelaarshorst. De voormalig bondscoach begon zijn loopbaan als speler in de jaren zestig bij Go Ahead en verdiende daar uiteindelijk ook een uitverkiezing voor het Nederlands elftal. Mocht Van Bommel besluiten om daadwerkelijk in Deventer te gaan voetballen, dan treedt hij dus in de voetsporen van zijn grootvader.

Go Ahead heeft concurrentie van AZ en FC Twente, clubs die ook al met Van Bommel spraken. Daarnaast is er ook sprake van interesse van Vitesse, FC Utrecht, Feyenoord en PSV. Die clubs hebben nog niet doorgepakt. Heel veel zal er niet betaald hoeven te worden voor de diensten van de jonge Limburger, die momenteel op amateurbasis voor MVV voetbalt. Hij kan dus gratis opgepikt worden, maar Van Bommel heeft al te kennen gegeven dat hij wel wil dat de Maastrichtse club iets aan hem overhoudt.

Het meest waarschijnlijke scenario is dat Van Bommel een contract voor een seizoen tekent, waarin dan afspraken over een eventueel vertrek worden opgenomen. De verwachting is dat de vleugelaanvaller dan meteen gebruik zal maken van die specifieke afspraken. Nu is het talent van MVV nog gefocust op de Keuken Kampioen Play-offs, waarin de Sterrendragers het opnemen tegen NAC Breda. Dinsdagavond wonnen de Brabanders de eerste ontmoeting in het Rat Verlegh Stadion met 1-0 dankzij een goal van Ody Velanas.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch hopen dat die een beetje verstand heeft dan en voor een echte club kiest 😉

25 mei 2023 om 20:54

Dus aan jouw reactie te lezen is go ahead eagles geen echte club? Ik zou als ik ruben was om bij de oude club van de opa te beginnen dan bij een top club in de eredivisie zodat hij kan groeien en na een paar jaar in de top kan voetballen.

25 mei 2023 om 20:56

Gae is de meest echte club van de eredivisie met het meest fanatieke publiek

25 mei 2023 om 21:45

Vooral ook veel asociaal publiek.

25 mei 2023 om 21:46

Hahaha remco, alleen in Overijssel wint GAE het al niet van twente en heracles op basis van publiek. Pec ken ik niet echt dus daar durf ik geen uitspraak over te doen.

25 mei 2023 om 22:40

Gae heeft half niet de capaciteit wat Twente en Heracles hebben. Vul de Grolsch Veste met gae supporters

25 mei 2023 om 22:41

Hahah en dat zegt een Twente supporter. Bij de laatste thuiswedstrijd van gae is de wedstrijd gestaakt omdat Twente supporters zich niet konden gedragen

25 mei 2023 om 21:03

Ik denk dat je hier toch wel wat mensen tekort doet. Ondanks de knipoog 😉

Dat zou wel een pareltje kunnen worden voor ons maar er zijn nog genoeg andere clubs die in de race zijn

Gisteren gespot op de Dijk!

25 mei 2023 om 22:09

Voor een lekker visje?

25 mei 2023 om 22:43

De vis die word gehaald uit Groesbeek

Volgens mij heeft de hele Eredivisie belangstelling, behalve Ajax. Lijkt me wel oprecht een hele verstandige jongen die zich niet laat leiden door geld of roem. Ben heel benieuwd naar zijn keuze!

25 mei 2023 om 21:42

Neuuh Heerenveen heeft geen belangstelling getoond. Toont de ambitie wel.

26 mei 2023 om 16:46

Waarom Ajax niet? hij heeft betere statistieken dan alle leeftijdsgenoten bij de jong ploegen in de Keukenkampioendivisie.

Als Go Ahead kans maakt dan lopen we in Zwolle te slapen, kom op.. neem deze jongen mee de Eredivisie in.

Lijkt me een prima keus voor van Bommel. Vlieguren maken bij een club met een goed en verstandig beleid en iedere 2 weken een thuiswedstrijd in een mooi stadion met fanatiek publiek. Een of hooguit 2 jaren en dan door naar een AZ of zo.

Kom op nec gaan voor deze jongen

25 mei 2023 om 22:45

Wilde het net zeggen, NEC let je op

Nu weet ik het. Deze foto van Ruben van Bommel deed het hem. Hij lijkt als twee druppels op de jonge Gert Verhulst van studio 100.

Maar goed. Mooie speler die ik na al die lovende woorden wel eens aan het werk wil zien in de eredivisie.

25 mei 2023 om 22:56

Inderdaad, zeer treffende vergelijking.

Ben heel benieuwd welke keuze hij gaat maken. Voordeel is dat hij geen keuze hoeft te maken op basis van het geld. Zal vast nog wel een flinke erfenis overblijven ooit

Maar waarom heeft hij nog een amateur contract? Is zijn doorbraak zo uit het niets gekomen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren