Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rangers laat op Ibrox weinig heel van landskampioen Celtic in Old Firm Derby

Laatste update:

Rangers heeft zaterdagmiddag aan het langste eind getrokken in de Old Firm Derby. De nummer twee van de Schotse Premiership won in eigen huis met liefst 3-0 van Celtic, dat afgelopen weekend al kampioen was geworden. De treffers kwamen zaterdag op naam van Todd Cantwell, John Souttar en Fashion Sakala.

Bijzonderheden:
Al in de vijfde minuut opende Cantwell de score namens Rangers. Een afstandsschot van John Lundstram werd nog gekeerd door Joe Hart, maar de doelman had geen antwoord op de rebound van Cantwell. Een klein half uur later verdubbelde centrale verdediger Souttar de score, door een corner binnen te koppen: 2-0. Het slotakkoord kwam twintig minuten voor tijd van Sakala, die profiteerde van balverlies van Celtic en Hart omspeelde. Het Ibrox Stadium stond in vuur en vlam.

Rangers – Celtic 3-0
5' 1-0 Todd Cantwell
34’ 2-0 John Souttar (assist: James Tavernier)
70’ 3-0 Fashion Sakala

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel erg komisch dat het artikel beschrijft hoe goed de huidige coach van Celtic het doet met de club.
Aan de andere kant staan ze wel een zakelijke 10 punten voor dus kampioenschap kan ze bijna niet meer ontlopen, stond weinig druk op deze wedstrijd buiten de gebruikelijke rivaliteit om.

13 mei 2023 om 16:01

Niet bijna, helemaal niet.

Er zijn nog 3 speelrondes te gaan voor Celtic en Rangers. Vorige week uit bij Hearts heeft Celtic het landskampioenschap al gepakt

13 mei 2023 om 16:19

Als je het vergelijkt met voor zijn komst dan doet hij het gewoon uitstekend. Hij heeft het echt wel geweldig gedaan op dik 1,5 seizoen.

Lijkt me fantastisch om de old firm een keer te bezoeken. Iemand ervaringen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren