Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV hoopt na transfer Danjuma toe te kunnen slaan bij Tottenham Hotspur

Laatste update:

PSV houdt Tottenham Hotspur-speler Bryan Gil nauwlettend in de gaten. Dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad woensdagmiddag. Eerder op woensdag meldde Matteo Moretto van Relevo al dat de 21-jarige Spaanse buitenspeler op huurbasis zou mogen vertrekken bij the Spurs. Als gevolg van de komst van Arnaut Danjuma naar Tottenham zou Gil namelijk niet meer op speeltijd hoeven te rekenen in Londen.

“PSV volgt ook de verrichtingen van Bryan Gil van Tottenham Hotspur”, aldus Elfrink op Twitter. “Veel mogelijkheden om de ploeg de komende week nog te versterken. Kijken wat er allemaal van komt. Duidelijk dat ook intern de noodzaak wordt onderkend om nog actie te ondernemen.” Het bericht over de Eindhovense interesse in Gil volgt op een eerdere tweet van Elfrink, waarin hij meldt dat PSV in de markt is voor linksbuiten Kamaldeen Sulemana van Stade Rennes.

Dat werd eerder ook al gemeld door L’Équipe. Volgens de Franse sportkrant heeft zowel PSV als Southampton een openingsbod gedaan op de twintigjarige Ghanees, die bij Stade Rennes nog vastligt tot medio 2026. Het bod van PSV bestond uit een vaste transfersom van vijftien miljoen euro, exclusief twee miljoen euro aan bonussen.

Na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke is PSV hard op zoek naar versterkingen voor de vleugels. Sulemana en Gil worden daarbij dus als serieuze opties gezien. Gil, die bij Tottenham in ieder geval Harry Kane, Heung-min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison en dus ook Danjuma voor zich zal moeten dulden, maakte in 2021 voor 25 miljoen euro de overstap van Sevilla naar Tottenham.

De linkspoot, die ook zijn jeugdopleiding genoot bij Sevilla, kon zich echter nog niet ontpoppen tot vaste waarde bij de huidige nummer vijf van de Premier League. In zijn eerste halfjaar kwam Gil tot twintig optredens in alle competities, waarin hij niet wist te scoren. Vervolgens werd hij verhuurd aan Valencia, om in de zomer van 2022 weer terug te keren in het Tottenham Hotspur Stadium. Dit seizoen speelde hij tien keer mee, maar ook daarin wist Gil niet tot scoren te komen. Nu mag de viervoudig Spaans international dus opnieuw worden verhuurd.

Moet PSV Bryan Gil van Tottenham Hotspur huren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegenwoordig is scouten lastig en gewoon vol voor ‘naam’ gaan. Echt een speler voor een Heerenveen dit. Dit is geen speler die jou de titel ga bezorgen

25 januari 2023 om 17:47

Bryan gil is wel degelijk iemand die t verschil kan maken in de eredivisie. Heeft t ook al in La Liga laten zien en liet goede dingen zien toen hij bij spurs inviel of mocht starten.

25 januari 2023 om 17:48

Heerenveen? Ik denk dat jij degene bent die alleen kijkt naar naam, Gil heeft bij Eibar bvb aangetoond het niveau aan te kunnen van La Liga waar Heerenveen zou degraderen dus slaat nergens op

25 januari 2023 om 17:52

Eibar is nou niet zo denderend hoger niveau dan Heerenveen.

25 januari 2023 om 17:52

Waarop baseer je dat Heerenveen zou degraderen uit La Liga?

25 januari 2023 om 18:39

Het gebruiken van ogen en logische verbanden zien tussen wat clubs kunnen uitgeven en hun prestaties.

Je zal me trouwens niet horen zeggen dat ze met zekerheid zouden degraderen, maar de kans is een stuk reëler dan dat ze in de middenmoot zouden staan. En dat baseer ik op het feit dat Heerenveen een omzet heeft die ongeveer vier keer lager ligt dan de omzet van het team in Spanje met de laagste omzet.

25 januari 2023 om 17:50

Het is ook typisch dat PSV nu te pas en te onpas aan spelers wordt gelinkt. De helft is vast onzinberichten

25 januari 2023 om 18:10

90 miljoen gevangen en niks kunnen kopen alleen huren das toch absurd man….

25 januari 2023 om 18:39

Kopen in de winter is de hoofdprijs betalen voor paniek. Vind huren in de winter niet onverstandig.

25 januari 2023 om 18:43

Ook de hoofdprijs ontvangen dan blijkbaar. Wat wil je dan, seizoen zo afmaken en zelfs Europa League mislopen en daardoor helemaal afzakken?

25 januari 2023 om 18:51

Huren zoals ik al vermeld.

25 januari 2023 om 19:37

Maar ook huren aan het eind van de transfermarkt is paniekerig. Helemaal als je al 4 weken de tijd hebt.

25 januari 2023 om 19:03

Bryan Gil is een werkpaard, ik ben geen fan van Tottenham maar ik vind hem wel uitblinken bij Tottenham als hij speelt.
Maar @bpreal blijf kijken naar statestieken in plaats van wat hij kan brengen.

26 januari 2023 om 08:29

Mwah, werkpaard... Hij rent veel, omdat hij graag wil. Maar als je dat niet focust krijg je gewoon Suk 2.0. Daar mag hij nog wel wat beter in worden. Maar hij probeert in ieder geval een hoop als hij mag, en dat is soms best verfrissend.

Ik hoor vanuit psv veel goeie spelers nu, dat is positief, maar veelal niet haalbare spelers..

25 januari 2023 om 18:14

hoezo zou deze Gil niet haalbaar zijn dan? Krijgt toch geen speeltijd bij Tottenham en met de komst van Danjuma hebben ze alle plekken voorin dubbel bezet. Gil is 21 en kon de PL fysiek nog niet aan, dan is het toch heel logisch om hem niet al te duur te verhuren aan een club uit een andere competitie waar hij zeer waarschijnlijk veel speeltijd gaat krijgen? Als PSV daar scherp is moet dat makkelijk te doen zijn.

Die Sulemana is met een flinke zak geld ook wel haalbaar, al is de daar de pech alleen dat Southampton ook nog even een paniekaankoop moet doen in de winter omdat ze op degraderen staan.

Voor de rest is die Fabio Silva al binnen en dat waren alle geruchten van de laatste weken wel, op Danjuma na. Nu Tottenham voor hem komt misschien niet haalbaar, maar als het slechts ging om een halfjaarlijkse huur zonder koopoptie om weer volledig in vorm te raken kan PSV echt wel concurreren met in paniek verkerende degradatiekandidaat Everton wat net zijn trainer eruit gegooid heeft.

25 januari 2023 om 19:51

Tottenham heeft Danjuma al gepresenteerd geloof ik. Het is iig wel al 100% rond.

25 januari 2023 om 19:05

Ik weet niet maar niemand van ons zal Gil een wereld speler noemen. Kamaldeen Sulemana was een talent maar heeft ook al een jaar nauwelijks iets laten zien.

Op basis van welke wedstrijden haalt PSV deze Gil dan? Ik zie hier 0 goals in 20 wedstrijden bij de Spurs en als PSV nou ergens behoefte aan heeft is het scorend vermogen

25 januari 2023 om 17:48

Op basis van omdat er geen reet is geregeld? Nu is het paniek in de tent. Echt heel slecht beleid dit. Hadden allang iemand op de korrel moeten hebben en heb het idee dat zij dat dus niet hadden.

25 januari 2023 om 17:51

@Ducktaildo Het lijkt inderdaad op natte vingerwerk bij PSV

25 januari 2023 om 18:45

Ze wilden eigenlijk Danjuma dus kwamen ze uit bij Tottenham haha.

25 januari 2023 om 18:48

Precies dit. Het lijkt elke keer wel alsof PSV totaal niet voorbereid is op verandering.

25 januari 2023 om 19:22

Je moet kijken naar welke spelers er beschikbaar zijn niet iedereen is te koop in de winter.

25 januari 2023 om 17:48

Veelal van die 20 wedsrrijden zijn als invalbuurt. Je moet naar minuten kijken. Niet naar wedstrijden.

25 januari 2023 om 17:50

Ook al zou ik naar het aantal minuten kijken dan staat hij nog steeds op 0 goals daar, dus op basis van wat haal je deze aanvaller?

25 januari 2023 om 17:52

Misschien wel maar dan blijven het nog steeds 0 doelpunten.

25 januari 2023 om 18:17

Wellicht doordat hij het op jonge leeftijd al prima deed in La Liga en ook af en toe bij vlagen bij Spurs liet zien wel een beetje te kunnen ballen? Deze speler zal wellicht niet gelijk de hele eredivisie aan gort spelen, dan moeten ze een ander halen, maar hij heeft wel techniek, dribbel, inzicht, goed in de een-twee. Dingen die hij veel gemakkelijker kan etaleren in de eredivisie dan op jonge leeftijd in de PL.
Als het daadwerkelijk voor slechts een half jaar is snap ik ook wel de twijfel. Bij 1,5 jaar of 0,5 met optie tot koop gelijk doen.

25 januari 2023 om 19:12

Maar PSV heeft scorend vermogen nodig en dit is geen scorende aanvaller

25 januari 2023 om 19:34

Uiteraard heeft PSV ook spelers nodig met scorend vermogen, maar ook kwalitatief moeten ze de selectie versterken. Naast Gil kunnen ze toch ook nog anderen halen?

26 januari 2023 om 08:32

Je hebt gelijk, Japie. Ik ben op zich wel weg van Gil, of in ieder geval van wat hij zou kunnen worden, maar als PSV scorend vermogen zoekt, zijn ze bij de verkeerde uitgekomen. Dit is juist een traditionele vleugelspeler, die het liefst aan de lijn blijft kleven. Helemaal als hij op links staat. Zou misschien een leuke combi met De Jong zijn, maar voor de rest zie ik het ook niet.

25 januari 2023 om 18:25

Je mag toch bij clubs als PSV hopen dat ze altijd voor elke positie een schaduwlijstje met haalbare spelers en deze ook constant bij werken. Dan kun je heel snel handelen als je een speler verkoopt.

25 januari 2023 om 19:24

Of iemand die Luuk bediend

25 januari 2023 om 19:39

Heb je hem ooit zien spelen?

25 januari 2023 om 19:43

Ja, invalbeurten. Komt wel verfrissend binnen tijdens een invalbeurt. Alleen draaft soms de actie te veel door.

En de volgende huurling….. heb je niks aan ga nou eens wat kopen!

25 januari 2023 om 18:04

Seizoen afmaken en overbruggen. In de zomer kopen wanneer de prijzen normaler zijn.

25 januari 2023 om 19:06

@theJump inderdaad men zeikt maar over slechts huren terwijl dit juist de meest efficiënte wijze is. Het is tijd overbruggen geblazen ipv paniekaankopen tegen zeer hoge winterse prijzen. In de zomer is het rustig en kun je beter toeslaan. Je hebt door nu te huren langer de tijd voor een echte aankoop. Niet zo zeuren, PSV probeert wel wat te fixen.

Als je deze jongen voor 1.5 jaar kan huren moet je het gelijk doen. Zou in de Eredivisie makkelijk uit kunnen blinken.

0 goals in de laatste 30 wedstrijden, lekker huren. Zo trots op mijn club he

25 januari 2023 om 18:14

Premier League is wel echt een verschil en veel korte invalbeurten. Dit is wel echt een goede speler hoor. Niet te vergelijken met bijv een Bakayoko.

Gelijk maar doen dan. Het huis staat in Brands. Ruud heeft nu dringend spelers nodig. Til en El ghazi hopeloos. En veerman moet weer terug.

25 januari 2023 om 18:08

Hoevaak ga je deze woordgrap nog maken?

25 januari 2023 om 18:30

Niet meer😜

Psv en Ajax zouden belangstelling moeten tonen voor spelers van de clubs waartegen ze straks voorrondes EL moeten spelen. Uitschakeling, wat een reële mogelijkheid is zal grote gevolgen hebben.

Ik wordt hier droevig van ... haal gewoon noa lang of die hans vanaken club bakt er toch niet veel van dus heel veel geld zullen ze niet kosten

25 januari 2023 om 18:09

Haal Ziyech op bij Chelsea en zet die Savio gewoon is in de spits en haal die Karlsson ook gewoon op dan doe je mss nog serieus mee voor een plek bij de eerste 2

25 januari 2023 om 18:11

Oef. Of het ook maar enigszins realistisch is weet ik niet, maar als Ajacied vind ik Lang naar PSV wel briljant, eigenlijk. Puur om een speler van PSV nog eens goed te kunnen haten, zeg maar. À la Toivonen. Die dan gegarandeerd iedere keer tegen Ajax scoort ook natuurlijk. Mooie verhaallijnen en zo. 😅

Bij het lezen van de titel hoopte ik op Lucas Moura. Met Gil schiet PSV niet veel op

25 januari 2023 om 17:58

PSV hoeft nog maar één keer tegen Ajax te voetballen, dus voor die ene hattrick kun je Guus Til ook wel opstellen

25 januari 2023 om 18:09

Met Moura ook niet, die is al het hele seizoen geblesseerd.

Alweer huren? Nee laat maar bij de Spurs zitten

25 januari 2023 om 17:59

nouja als ze hem toch willen beter huren dan kopen. Er zal toch iets bij moeten op de vleugels en dit is tenminste een flankspeler die anders miljoenen zal moeten kosten

25 januari 2023 om 18:05

Sulemana werd ik blij van toen ik dat las. We moeten gewoon aan beide flanken zo aankoop doen.

25 januari 2023 om 18:10

Ik weet het niet hoor met die Sulemana. Stond inderdaad te boek als groot talent, maar iemand is iemand die constant een paar minuten of iets meer invalt bij Stade Rennes een echte versterking voor PSV, laat staan als duurste aankoop aller tijden?

Als we Van Ewijk op kunnen halen voor 3/4 miljoen hebben we in ieder geval weer een fatsoenlijke rechtsback en de volgende stap zou een rechtsbuiten zijn, dan kan Xavi nog wel even op links blijven staan wmb.

25 januari 2023 om 19:08

Als je ze niet kan kopen dan maar huren met optie tot koop plus is er bij deze spelen ook veel risicio op miskopen omdat ze nauwelijk goeie wedstrijden hebben gespeeld het afgelopen jaar.

Ik hoop voor PSV dat dit een gerucht blijft, dit is echt geen speler die zij moeten halen. Die heeft bij Tottenham in ieder geval weinig goeds gedaan.

Nooit van gehoord. Natuurlijk weer huren...😵‍💫😂

Deze kan echt vlammen in de eredivisie hoor. Heeft iets speciaals en tig keer beter dan wat we nu hebben rondlopen

Bij Spurs nooit gezien maar bij Valencia voorheen wel, deze jongen kan wel wat. Zou m ook wel bij Feyenoord willen hebben voor een half jaar.

Goed dat de geruchten op gang komen, wel beetje vreemde spelers en al twee weken te laat.

Oh ja. PSV heeft geen geld om een speler te kopen. Dan maar huren. Ben bang dat we de komende week nog wel meer namen voorbij zien komen.

Had op Lucas Moura gehoopt, ik hoor ze in Amsterdam al bibberen van de post-traumatische stress...

25 januari 2023 om 19:44

Lucas heeft daarvoor en daarna nooit meer zo'n pot gespeeld. Als Ajax èn Spurs fan, ik denk dat Amsterdam het wel zou overleven.

Toen ik de kop boven het artikel zag vreesde ik dat het over onze grote vriend Moura zou gaan, maar Gil is helaas nog slechter.

Kan iemand mij vertellen waarom PSV alles huurt? Ze hebben toch net 80+ miljoen ontvangen? En volgens mij was Gakpo ook een speler die bovenin de salarisboom zat..

Heb hem bij ons in Valencia vorig seizoen regelmatig zien spelen, en was een van de weinige lichtpuntjes. Werd regelmatig na +/- 60 minuten gewisseld, maar ging enorm veel dreiging van hem uit.

Jammer, ik had gehoopt op Son…

On: ken hem niet, maar z’n statistieken zijn nog slechter dan die van Antony… Dus zullen we het niet doen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren