Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘PSG wilde van me af, ze behandelden me inhumaan en deden alsof ik de pest had’

Laatste update:

Kheira Hamraoui heeft keihard uitgehaald naar Paris Saint-Germain. In haar boek Kheira à contre-pied blikt de 33-jarige voetbalster onder meer terug op de aanval door twee gemaskerde mannen op haar en twee ploeggenoten in een auto, in november 2021. Hamraoui liep daarbij verwondingen op en stond enkele maanden buitenspel. De 38-voudig Frans international geeft aan zich ‘inhumaan behandeld’ te voelen door PSG, de club waar ze toen onder contract stond.

In de nacht van 4 op 5 november 2021 werd Hamraoui op brute wijze aangevallen na een feest. Ze bevond zich met Aminata Diallo en een andere ploeggenoot in een auto, toen gemaskerde mannen de speelsters opzochten. Diallo zat aan het stuur. De mannen trokken Hamraoui uit de auto en sloegen haar minutenlang met een metalen staaf op haar armen en benen, alvorens te vluchten. Het slachtoffer moest meerdere hechtingen laten plaatsen in haar armen en benen door de mishandeling.

Aanvankelijk werd Diallo urenlang verhoord op verdenking van betrokkenheid bij het misdrijf, maar de ploeggenoot van Hamraoui werd daarna op vrije voeten gesteld. Ook de mogelijke rol van Hayet Abidal, de vrouw van Éric Abidal, werd onderzocht. De voormalig verdediger bleek namelijk een buitenechtelijke verhouding met Hamraoui te hebben, waardoor er werd gesproken over een mogelijke wraakactie van Hayet.

In haar boek blikt Hamraoui terug op het heftige incident. Ze stelt dat ze naderhand ‘geen enkele’ steun kreeg van PSG, en werd behandeld alsof ze de pest had. “Naast het feit dat ik die avond een trauma opliep, kreeg ik te maken met een onverschillige en wrede club die het niet voor mij opnam. De selectie sprak niet meer met mij en PSG had maar één doel: dat ik zo snel mogelijk zou vertrekken, terwijl ik nog een contract had tot juni 2023", blikt Hamraoui terug. Deze zomer vertrekt de middenvelder bij PSG. Waar ze haar carrière voortzet is nog niet bekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeuren over inhumaan behandelen maar ondertussen een affaire hebben met een getrouwde man. Dan ben je wel lekker bezig ja

9 juni 2023 om 23:26

Affaire of niet ze hebben het recht niet om haar zo te behandelen zowel door die criminelen als door de club als het waar is dat laatste.

10 juni 2023 om 00:21

Een affaire hebben is smerig en immoreel, maar inhumaan? Deze vrouw is zwaar mishandeld en daarna door haar club buitenspel gezet en praktisch geroyeerd.

Sommige mensen hebben 0 perspectief.

10 juni 2023 om 10:43

Het zegt ook genoeg dat hij al 36 duimpjes omhoog heeft gehad. Onze samenleving is ziek in de hoofd geworden

10 juni 2023 om 11:35

Ik denk dat hij het vreemdgaan vergelijkt met de club die je negeert. De mishandelijk is overduidelijk verkeerd. Snap niet dat je dat uit zijn comment haalt. Tuurlijk verdiend niemand dat. Maar naar bed met een man waarvan je zeker weeet dat die getrouwd is, dan is er ook iets mis in je hoofd. Hoe dan ook heeft psg dit, zoals altijd totaal verkeerd aangepakt. Die mensen die daar rondlopen zijn de draad kwijt.

10 juni 2023 om 11:48

Hij vergelijkt die twee dingen direct, lol.

Zij zegt: Ik ben genegeerd en de club uitgewerkt nadat ik zwaar ben mishandeld. Ik vind dat inhumaan van PSG als club.

Dan reageert HotSince95: Zeuren over inhumaan gedrag maar ondertussen wel een affaire hebben met een getrouwde man.

Hij vergelijkt het direct met elkaar. Ik snap niet hoe je dat niet uit die comment kan halen.

10 juni 2023 om 12:48

Iig gedraagt ze zich inhumaan en wordt ze inhumaan behandeld 💁‍♂️

10 juni 2023 om 13:39

Die twee dingen zijn niet te vergelijken met elkaar. Bizarre instelling

10 juni 2023 om 01:29

Serieus? Is dit jouw reactie? Jij vindt het hebben van een buitenechtelijke relatie wel opwegen tegen een club die je compleet negeert terwijl je fysiek bent mishandelt en er strafrechtelijke misdaden tegen je zijn gepleegd? Jij bent of 12 jaar oud of zwaar religieus. Je hebt in ieder geval nog nooit echt geleefd

10 juni 2023 om 02:48

De man gaat vreemd niet zij.

10 juni 2023 om 06:32

Je kan ervan vinden wat je wilt, maar het zijn 2 volwassen mensen die blijkbaar een keuze hebben gemaakt en de waarheid niet delen, maar dat praat het niet goed dat iemand mishandeld wordt en/of genegeerd wordt door haar werkgever.

10 juni 2023 om 10:31

Ik vind de getrouwde man in dit geval meer te verwijten. De vrouw was (neem ik aan) single. Het had anders zeker in het bericht gestaan. En de man was wel gebonden. Hij had heel veel te verliezen door vreemd te gaan. Zij ging alleen maar met iemand die ze leuk vond.

Wat ik kwalijker vind is dat ze een contract tekent die in eigendom is van mensen uit Qatar. Daar gaan ze net iets anders om met vrouwen dan doorgaans in Europa. Dus had je misschien wel een beetje kunnen verwachten dat dit zou gebeuren. En daarmee zeg ik niet dat het goed is.

10 juni 2023 om 11:21

De selectie mocht haar natuurlijk niet meer, want ze had een medespeler (en directe concurrentie) voor de bus gegooid en gezegd dat zij een mogelijke dader is.

Een buitenechtelijke verstandhouding nog wel, dat is flink ingewikkeld..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren