Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSG heeft aankoop van 37 miljoen binnen: ‘Veel clubs wilden hem hebben’

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft donderdagmiddag bevestigd dat Thilo Kehrer overkomt van Schalke 04. De regerend kampioen van de Ligue 1 telt naar verluidt 37 miljoen euro voor de verdediger, die een contract tot medio 2023 heeft ondertekend. Kehrer stond nog maar een jaar onder contract in Gelsenkirchen en gaat met rugnummer 4 spelen in het Parc des Princes.

Zaterdagavond bereikten Schalke en PSG overeenstemming over de miljoenendeal. Kehrer was al akkoord over een nieuw contract in Duitsland, maar zijn club kon het aanbod van PSG niet weigeren. "Deze transfersom, voor een speler die nog maar een jaar onder contract stond, heeft ons doen besluiten om 'ja' te zeggen", liet technisch directeur Christian Heidel zondag al weten. De komst van de 21-jarige Kehrer betekent dat de Fransen waarschijnlijk afzien van Jérôme Boateng van Bayern München.

Kehrer brak in 2016 door bij Schalke en speelde 44 competitieduels voor de club uit de Bundesliga. "We zijn heel blij om een speler met zijn kwaliteit te verwelkomen", zegt voorzitter Nasser Al-Khelaifi op de website van PSG. "Hij heeft in zijn carrière geleerd om op verschillende posities te spelen, zowel in de achterhoede als op het middenveld. Dat biedt veel opties voor onze trainer (Thomas Tuchel, red.), die hem goed kent. Veel grote clubs wilden Kehrer binnenhalen en hij maakte de keuze voor PSG."

De aankoop zegt dat zijn transfer hem emotioneert. "Ik teken met heel veel ambitie bij PSG. De kracht en aantrekkingskracht van het project van PSG zijn in heel Europa bekend. Ik kan me geen betere club voorstellen om mijn ontwikkeling bij voort te zetten. Ik ga samenwerken met ploeggenoten die enorm veel kwaliteiten hebben en met een trainer die het de afgelopen jaren heel goed heeft gedaan in Duitsland. Ik wil ook graag het Parc des Princes ontdekken: een van de legendarische stadions in het Europese voetbal."

Gaat Thilo Kehrer slagen bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

37 miljoen voor een eenjarig contract klinkt als een goede deal voor Schalke, ook al hadden ze een akkoord. Blijkbaar gingen ze ervan uit dat hij nooit meer waard zou worden dan dit bedrag. Ik ken de speler niet heel erg goed. En voor PSG is 37 ook weer niet zoveel geld dat hij daarmee direct verzekerd is van een basisplaats.

16 augustus 2018 om 12:42

Blijkbaar had Kehrer een meerderjarig contract getekend voor zijn transfer om Schalke veel geld voor hem te laten vangen.

16 augustus 2018 om 12:54

Goeie deal van Schalke. 37 miljoen is gewoon veel geld voor een verdediger die net komt kijken. Wel opmerkelijk dat ze allemaal weg willen die uit de jeugd komen. Meyer dacht ook even een topclub te krijgen maar eindigt uiteindelijk bij een middelmatige club als Crystal Palace. Goretzka gaat ook niet in de basis komen bij Bayern. Ik had eerlijk gezegd alleen ruildeal verwacht met Draxler. Hopelijk kan Schalke nog 1 a 2 goeie versterkingen halen.

16 augustus 2018 om 13:36

@Elphenomeno op basis waarvan zeg jij dat Goretzka niet in de basis van Bayern gaat komen? Hij is nog maar 23 en ik vind hem erg goed. Ik schat hem in ieder geval hoger in dan Rudy, Tolisso, Martinez en Sanches.

16 augustus 2018 om 14:28

Goretzka niet in de basis? Dan verklaar ik je voor gek!
Vidal is naar Barcelona vertrokken als je onder een steen geleefd hebt de afgelopen tijd.
Goretzka is een van de meest veelzijdige spelers op zijn positie; snelheid, kracht, lengte, neusje voor de goal en als belangrijkste een box to box speler met eindeloos loopvermogen.

16 augustus 2018 om 13:02

Ik denk wel dat ze wisten dat hij gezien zijn huidige ontwikkeling meer waard zou worden, maar Schalke is niet in de gelegenheid om zomaar een eenmalig bod van 37 miljoen te weigeren, in tegenstelling tot een club als Bayern en misschien Dortmund. Dat risico kunnen ze niet lopen.

16 augustus 2018 om 15:03

Denk je dat hij uit zal groeien tot een basisspeler bij een topclub als Psg?

16 augustus 2018 om 15:58

Mijn gevoel zegt van wel, maar dan moet hij wel als centrale verdediger gebruikt worden en niet op het middenveld of als rechtsback. Als dan naast hem een verdediger staat die wat beter kan opbouwen dan komt hij zelf wat beter uit de verf, omdat hij meer een no-nonsense verdediger is die er puur voor het verdedigende werk staat. Of hij moet zich al flink verbeteren op andere vlakken, wat nog kan omdat hij jong is.

16 augustus 2018 om 14:00

Wereld wordt echt gek, dit is absoluut geen topper. Verre van dat zelfs en dan al 37 Mio

Ik blijf het toch bizar vinden dat een club met zo verschrikkelijk veel leden vrijwel nooit in de top meedraait. Ik vind Schalke een prachtige club het beleid... aghh

Opvallende aankoop, zeker voor zoveel geld. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik deze speler nog nooit heb zien spelen. Ik begrijp dat Thiago Silva vervangen moet worden, maar met Kimpembe en Marquinhos heeft PSG toch al twee enorme talenten in de gelederen?

16 augustus 2018 om 12:32

Je kan toch niet strijden voor alle prijzen met drie verdedigers of straks twee wanneer thiago stopt...aankoop voor de toekomst, maar psg mag naar mijn mening zich focussen op Franse spelers, zijn er zat!

16 augustus 2018 om 12:48

En daarbij wilt Tuchel spelen met een 3-4-3 dus een 4e CV was broodnodig

Had Frankrijk geen buitenlands beleid? Met FM moest ik x aantal Fransen in men ploeg vroeger hebben en x buiten Eu ofzo iets, geldt dat nog? Zoals k eerder hierboven zei; van mij mag psg zich meer focussen oo Franse spelers, dat is veel mooier dan alles los en vast kopen overal..

Toch vreemd dat elke keer opnieuw spelers van schalke de club vrij verlaten of voor een lagere som (hier valt het nog wel mee)

Vind het persoonlijk geen aanwinst voor Psg. Werd helemaal dolgedraaid door Younes in de EL destijds. Tuurlijk, hij is nog jong en heeft wellicht een groot potentieel. Maar Psg zie ik met Kehrer niet sterker worden!

16 augustus 2018 om 13:32

Haha ja en Ramos en Varane zijn zekers ook heel matig na dat optreden van gister? Als je alles al op 1 wedstrijd gaat baseren dan snap je er ook vrij weinig van.

Fijn voor Kehrer dat Younes naar Italië is vertrokken en niet naar Frankrijk. Denk dat hij nog steeds 's nachts wakker wordt van de wonderlijke avond in Amsterdam 😜

Ken deze jongen eerlijk gezegd niet goed genoeg om er een oordeel over te vellen. De komst van een extra centrale verdediger was noodzakelijk. Tuchel wil graag verschillende systemen kunnen spelen en afwisselen tussen 2 en 3 centrale verdedigers. Marquinhos en Kimpembe zijn 2 jongens waarmee je nog jaren door kan maar Thiago Silva is toch in de laatste periode van zijn carriere belandt. Met Nsoki, die ook als linksback uit de voeten kan, en deze Kehrer is iedere positie dubbelbezet. Interessant om te zien dat er voor een relatief onbekende naam wordt gekozen en niet voor een speler als Boateng. Ook een naam die de laatste maanden veelvuldig werd genoemd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren