Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSG gaat uit van vertrek Lionel Messi en identificeert toptarget als vervanger’

Laatste update:

De komst van Bernardo Silva heeft voor Paris Saint-Germain de hoogste prioriteit, zo meldt de Engelse tak van GOAL. De Portugese aanvaller van Manchester City geldt bij de Franse grootmacht als opvolger van Lionel Messi, van wie verwacht wordt dat hij na dit seizoen transfervrij vertrekt uit het Parc des Princes. Silva beschikt bij City nog over een contract tot medio 2025.

De 28-jarige Silva liet tijdens de zomer van 2022 al meerdere malen weten open te staan voor een nieuwe ervaring. PSG was destijds zeer concreet voor de spelmaker en bereikte zelfs een persoonlijk akkoord met Silva, die ook al langer kon rekenen op belangstelling van Barcelona. De Catalanen konden echter niet voldoen aan de torenhoge vraagprijs van honderd miljoen euro. Volgens The Times werd een bod van zeventig miljoen euro van PSG tijdens de slotdagen van de zomerse transferwindow hoogstpersoonlijk door manager Josep Guardiola naar de prullenbak verwezen.

Iemand die na dit seizoen een cruciale rol moet spelen bij de transfer van Silva is Luis Campos. Het was de technisch directeur die de Portugees international in 2015 voor iets minder dan zestien miljoen euro naar AS Monaco haalde. Silva bevond zich op dat moment in een uitzichtloze situatie bij Benfica en kreeg via Campos de gelegenheid om zijn carrière vlot te trekken. Bij de Monegasken stond Silva tussen 2015 en 2017 onder contract. Daar speelde hij samen met Kylian Mbappé. Een transfer naar PSG zou een hereniging van die twee betekenen.

Silva, die nog een contract tot medio 2025 heeft in het Etihad Stadium, werd door City in 2017 voor vijftig miljoen euro overgenomen van Monaco. Sindsdien is hij niet weg te denken uit de selectie van trainer Pep Guardiola, die hem vaak als spelmaker of als rechtsbuiten gebruikt. Dit seizoen kwam hij ook al in 51 officiële wedstrijden in actie voor the Citizens. Hierin was hij goed voor vijf goals en zeven assists. Het gerenommeerde Transfermarkt schat de waarde van Silva in op tachtig miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zal met Silva ziz een upgrade betekenen.

16 mei 2023 om 07:26

Als je gemiddeld 10 g/a een upgrade vindt, dan wel ja. Messi zit dit seizoen op 30 g/a in 29 matches.

16 mei 2023 om 08:28

In de Ligue 1 bij het beste team. Leuk in een competitie waar Lacazette en Balogun de topscorers zijn. Twee spelers die te kort kwamen bij Arsenal dat 5de werd. Neymar zit op 35 G/A en is al maanden gebleseerd. Ik zeg niet dat Bernardo beter is maar Mbappe en Neymar halen met alle gemak die stats bij PSG. Of zelfs beter

16 mei 2023 om 08:36

Mbappe heeft idd dezelfde stats in meer wedstrijden en Neymar zit op 24 g/a in 20 wedstrijden.
Beter moyenne maar niet de 35 die jij net opnoemt.
Ik zeg trouwens nergens dat Neymar en Mbappe prutsers zijn. Ik geef aan dat Bernardo -ondanks dat ie geweldig kan voetballen- geen g/a koning is. lijkt me makkelijk te staven met statistieken toch?

16 mei 2023 om 09:28

Lacazette heeft meer dan 150 wedstrijden voor Arsenal gespeeld. Hoezo kwam die tekort? Jesus wordt als topspits gezien maar heeft die aantallen van Lacazette nog niet gehaald. Verder is Bernardo een leuke speler, maar zeker geen Mbappe, Messi of Neymar. Laat staan qua goals en assists.

16 mei 2023 om 07:43

Wat is ziz?

16 mei 2023 om 08:02

Ik denk sowieso in straat taal?

16 mei 2023 om 08:37

“Zoiezo”

16 mei 2023 om 08:37

Haha ik denk zoiezo. Ook al is het volledig verkeerd geschreven, ik denk dat het de afkorting daarvoor is in plaats van de al bekende 'sws'..

Ik snap Real Madrid niet. Ipv Mbappe te willen kopen vorig jaar voor 180m had je jezelf dus 100m kunnen besparen en Silva voor hangend rechtsbuiten kunnen halen...

Zo een ongelooflijk goede en toch redelijk onderschatte speler.

De visie van Pep is ook een opmerkelijke en unieke. Pep wilt graag jaarlijks verversen al kost het hem dragende krachten. Hij gelooft dat je jaarlijks moet door selecteren zodat de selectie hongerig blijft.

Zowel Jesus als Silva zouden geweldige RM aankopen kunnen zijn. Hopelijk zal PSG niet doorzetten. Zou echt 3 stappen achteruit zijn. Zonde!

16 mei 2023 om 07:35

Dat doorselecteren is 1 van de grootste redenen dat ik Pep tot in lengte van jaren de Premier League zie domineren met Manchester City. Ze zijn zo vreselijk goed in wat ze doen dat het voor andere teams heel erg lastig is om 1 seizoen dicht in de buurt te komen, laat staan om op termijn het gevecht met ze aan te gaan!

16 mei 2023 om 08:00

Voor de PL ja... alleen voor de CL heeft Real wel bewezen dat je juist met ene ploeg met veel CL-ervaring heel veel kans maakt om te winnen. Waarbij juist de vaste krachten worden behouden en er alleen de nodige versterkingen worden gehaald.
Tuurlijk elke ploeg loopt om een gegeven ertegen aan dat ze wellicht 'te laat' hebben doorgeselecteerd of een overgangsjaar hebben

16 mei 2023 om 08:29

Ja helemaal mee eens. Voor competitievoetbal is dit de beste manier om een ploeg hongerig te houden, voor bekervoetbal hoeft dat niet het geval te zijn. Het is echter wel zo dat er een vaste kern is/was bij City. Er zijn 3/4 spelers die langdurig in de basis spelen en de rest rouleert daaromheen.

16 mei 2023 om 08:23

Ik denk niet dat Pep ooit zal meewerken aan een transfer naar Real Madrid.

16 mei 2023 om 09:16

Gelukkig maakt Pep de opstelling en houdt hij zich niet bezig met het verkopen van spelers.

16 mei 2023 om 11:01

Okay, goed hoor. Geloof jij dat maar Jerry.

Met Bernardo, een frisse linksbuiten die ook meeverdedigd en een top middenvelder zie ik ze wel hoge ogen gooien. Mbappe is je toekomst, daar het elftal omheen bouwen met grote spelers die ook het vuile werk niet schuwen.

16 mei 2023 om 07:31

Mbappe zijn contract loopt volgend jaar toch af?

16 mei 2023 om 07:41

Ik zou er als PSG zijnde in ieder geval m'n best doen hem binnenboord te houden. Met het vertrek van die 2 andere diva's voorin komt er financieel natuurlijk wel wat ruimte vrij.

16 mei 2023 om 08:02

Mbappe behouden Neymar verkopen als je een goed bedrag krijgt en Silva halen inplaats van Messi. dan ga je erop vooruit hij is jonger gaat nog wat jaren mee loopt wel achter zijn man aan en voegt dus meer toe

16 mei 2023 om 08:15

Dat zullen ze ook zeker proberen. Maar je zag vorige keer hoeveel moeite dat kost, dus het is zeker niet iets waar je op kunt rekenen als club. Ze zitten helemaal klem met hem.
Bovendien denk ik niet dat neymar al weg gaat. Tenzij zijn contract ook al afloopt?

16 mei 2023 om 08:17

Ronaldogoat7 geld krijgen voor neymar, die nagenoeg niets speelt en een van de grootverdieners in het wereldvoetbal is? Succes daarmee!

16 mei 2023 om 08:27

Financiën zijn niet het probleem bij PSG, die hebben ongelimiteerd geld wat ze ook ongelimiteerd mogen aanwenden.

16 mei 2023 om 08:48

Neymar loopt nog door tot 2025, kleine kans dat die weggaat.

16 mei 2023 om 10:52

Misschien dat Laporta naast Messi nog een ego project wilt starten om te laten zien wie de grootste heeft . Daarnaast zal Neymar altijd interessant blijven voor clubs in Amerika en het Midden Oosten

16 mei 2023 om 16:00

Neymar prachtige voetballer prima idd voor de MLS kan die lekker naar Miami op het strand desperado's drinken want voetballen gaat die niet meer doen.

Ik snap niet zo heel goed dat Bernardo Silva er bij City maar een beetje bij hangt en 1 van de spelers is die wekelijks maar af moet wachten of hij überhaupt mag spelen en waar op het veld dat dan eventueel is. Op rechts is hij de beste optie en in het midden vind ik hem fantastisch spelen samen met De Bruyne!

Hij heeft een actie in zich en kan een goal maken of een assist geven! De geruchten rond hem gaan al zeker 2 jaar rond dat hij zal gaan vertrekken. Of het nu Barca, Real of PSG er is elke zomer wel minimaal 1 topclub in hem geïnteresseerd! Wat een heerlijke speler!

16 mei 2023 om 09:48

Komt omdat je ook andere topspelers hebt. In grote wedstrijden lijken Rodri en De Bruyne mij zeker van een basisplek. Dan heb je een geweldige Gundogan of een geweldige Bernardo Silva. Op rechts concurrentie van Mahrez, dus dan is het niet zo gek dat je regelmatig er naast staat.

16 mei 2023 om 10:01

Pep rouleert heel veel, en hij heeft een behoorlijke keuze. Mahrez, Grealish, Foden, Gundogan, De Bruyne, Alvarez en Silva, dat zijn feitelijk zeven spelers voor drie posities.

16 mei 2023 om 10:04

In de belangrijkste wedstrijden speelt Bsrnardo wel vaak basis. Zeker nu Mahrez ouder begint te worden

Hoop niet dat hij voor psg kiest . Een goed salaris krijgt hij ook al bij city. Dan kan hij beter bij city blijven. Mooiere competitie . Veel meer top wedstrijden en een beter team.

Dat pep van doorselecteren houdt is een blessing en een curse. Bij barca pakte het toen heel goed uit met Ronaldinho, dat was echt een bald move om hem zo weg te serveren. Ik hou wel van zijn eigenzinnigheid, maar hij prefereert wel grealisch ten opzichten van Foden, mahrez en bernardo. Als je die om Haaland heen zet, kan iedereen inrukken.

Psg is klaar..als je Messi verkoopt kom je met Bernardo..met hem ga je de oorlog niet winnen alleen.. Messi is de beste allertijden..met rechts is hij al 10c zo beter als Bernardo tje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren