Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Paniek op veld bij Egypte: veldbestormer die Salah belaagt wordt hard geslagen

Laatste update:

Mohamed Salah is zondag ongewild betrokken geraakt bij een incident met een supporter. Tijdens de uitwedstrijd tegen Sierra Leonne kwam een supporter het veld op richting de grote ster van Egypte. Hoewel de fan waarschijnlijk geen kwaad in de zin had, brak enige paniek uit op het veld bij de stewards. Die sloegen meermaals hard in op de supporter. Salah kwam met de schrik vrij.

Op foto's die circuleren op X is te zien dat de veldbestormer Salah lijkt te willen aanbidden. Er lijkt dus geen sprake van 'een aanval' op Salah, zoals sommige bronnen het noemen.

Salah werd al snel beschermd door zijn ploeggenoot Mohamed Abdelmonem, waarna stewards de veldbestormer in de kraag grepen. Tegelijkertijd kwamen meer supporters het veld op, waardoor een enigszins bedreigende situatie ontstond.

Het incident ontstond aan het eind van de wedstrijd, in de 89ste minuut. Het WK-kwalificatieduel was toen al beslist in het voordeel van Egypte dankzij twee doelpunten van Trézéguet: 0-2. Salah gaf de assist bij die laatste treffer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach gwn iemand die waarschijnlijk op zijn shirt wilde.

Op het filmpje zie je precies helemaal niks wat er nu precies gebeurd.. Push melding alsof er een aanslag is gepleegd. Had niet perse gehoeven. Hoop dat iedereen van de schrik is bekomen, dat wel.

19 november 2023 om 23:53

Bedoel je dan de schrik die aangejaagd is door plaatsen van dit artikel of wat daar op het veld is gebeurt (wat je dus niet goed hebt gezien)?

Hoe dan ook; dank je wel voor je medeleven

;p

Als Salah zelf niet zo onder de indruk is (zie foto's) waarom maken wij dit dan groter dan het is? Zo blijven we pushen

Ook al is het vriendelijk bedoeld, misschien dat zo'n harde aanpak een beetje afschrikt. Ik ben wel een beetje klaar met die lui die zo graag tijdens een wedstrijd een selfie willen maken of hun idool willen omhelzen.

Storm in een glas water, enough said.

Neem aan dat ie morgenavond wel samen met z'n moeder mag aansluiten in de Egyptische equivalent van Humberto om te vertellen hoe gaaf het was om z'n held te ontmoeten?

20 november 2023 om 13:35

En over een jaar weer aansluiten om in tranen te vertellen hoe dit incident zijn leven op de kop gezet heeft. Overal gecancelt, nergens meer aan de bak

Ik heb er niet zoveel problemen mee als een veldbestormer die een speler probeert aan te vallen wat klappen krijgt. In Afrika, Azie en het Midden Oosten zijn ze ook niet bang van een hardere aanpak. Ik vind het ook prima als spelers zich verdedigen als ze worden aangevallen. Maar ja, wie ben ik... het is maar een mening waar velen het waarschijnlijk niet mee eens zijn. Maar gelukkig denken we niet allemaal hetzelfde. :-)

Janmetdekorte groot gelijk heb je ook. Hier in Nederland zou een veldbestormer nog 1 x hetzelfde gaan doen bij een softe aanpak. Daar denken ze wel 3 keer na voor dat ze dit weer willen doen.

20 november 2023 om 11:26

Letterlijk vijf seconden later loopt er nog iemand het veld op.

Goedzo, hard aanpakken, zodat dit niet vaker gebeurd.

Zo iemand moeten flink klappen geven en daarna even 3 jaar de cel in laten gaan.
En nu gaan er veel reageren dat dat overdreven is, maar je hebt daar niets te zoeken.
Leuk en aardig, tot er dadelijk een fan is die met een mes het veld op rent en een speler neersteekt.

Waarom mensen dit nog doen snap ik echt niet. dat idiote gedrag, zowel aanbidden als ook kleineren is nergens voor nodig. Juich en geniet van de wedstrijd, klaar
Baal als je verloren hebt, klaar

Ik vind het trouwens nergens voor nodig om zo een veldbestormer te slaan. Voer hem af, zonder hem in de schijnwerpers te laten komen en geef hem dan een straf. Bijvoorbeeld kleedkamers (in Chili) laten schoonmaken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren