Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Owen Wijndal verbaasd over uitspraken Heitinga: ‘Heeft hij dat gezegd?’

Laatste update:

Owen Wijndal heeft na afloop van het duel tussen Ajax en AZ (0-0) verbaasd gereageerd op de uitspraken van John Heitinga. De trainer van de Amsterdammers stelde voorafgaand aan het treffen met de Alkmaarders dat hij Jorrel Hato beter vindt dan Wijndal. Laatstgenoemde is zijn basisplaats al enige tijd kwijt en moest ook tegen AZ genoegen nemen met een invalbeurt.

Ajax overtuigde zaterdagavond niet in de eigen Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers kregen via met name Brian Brobbey wel kansen om te scoren, al kwam AZ in de tweede helft ook zeer dicht bij een goal in de persoon van Mayckel Lahdo, die zijn inzet via de binnenkant van de paal uit de doelmond zag rollen. Voetballend was het bij Ajax niet zoals men op de tribunes hoopte. "Het was nog niet top", beaamt Wijndal in gesprek met ESPN-verslaggever Milan van Dongen. "Maar als je de kansen wel maakt, is het waarschijnlijk veel makkelijker voetballen. Maar dat laten we in de tweede helft na."

Wijndal zelf maakte wel een goede indruk, vindt Van Dongen. "Waar was die Wijndal de afgelopen maanden?", vraagt de verslaggever zich dan ook af. "Op de bank toch?", reageert de linksback gevat. Van Dongen vindt dat Wijndal 'hoort te spelen'. "Ja, dat vind ik zelf ook", reageert Wijndal. "Maar de trainer maakt soms andere keuzes. Dan is het aan mij om te laten zien dat ik wil spelen en in de basis hoor. Ik denk dat het vandaag wel aardig goed ging. Alleen ja, dat is geen garantie voor volgende week", weet Wijndal.

Heitinga gaf voor de wedstrijd tegen AZ aan dat hij Hato momenteel beter vindt. "In de ontwikkeling van Hato zit heel veel progressie. Wijndal moet een reactie geven", zo liet hij weten bij ESPN. Geconfronteerd met de woorden van Heitinga dat hij Hato beter vindt dan Wijndal, reageert laatstgenoemde verbaasd. "Heeft hij dat gezegd? Het is aan mij om het te laten zien en ik denk dat ik daar vandaag mee ben begonnen. Ik ben hartstikke blij dat ik hier mag spelen. Dit is de grootste en beste club van Nederland. Natuurlijk had ik het me iets anders voorgesteld toen ik hier kwam, dus dat is wat minder, maar ik ben nog hartstikke blij dat ik hier speel." Voor Ajax rest de komende weken de strijd om plek drie met AZ.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap wijndal volkomen. Je wordt door je trainer voor aap gezet, dit laat wederom zien dat heitinga niet geschikt is voor het vak. Dit bespreek je intern, niet in de media. Wijndal kun je ook wel afschrijven, die is wel klaar lijkt me. Weer 10m door het putje.

7 mei 2023 om 00:27

Gelukkig heeft Wijndal zichzelf nog niet voor aap gezet met z'n onzin verhaal over de beste linkerkant.. Vind het prima dat een trainer af en toe wat in de media zegt, is niks mis mee

7 mei 2023 om 00:29

Hoezo moet dat intern? Hij stelt Hato op en dan lijkt het mij duidelijk dat hij hem momenteel beter vindt.

7 mei 2023 om 07:29

Dat heeft John allemaal op de cursus geleerd. Hoe je een speler moet 'prikkelen'. Bassey zette hij op de bank en die was dan weer 'misschien wel onze beste verdediger ' . Ik wordt een beetje moe van die John.

7 mei 2023 om 00:38

@bochherief dat Wijndal voor aap wordt gezet volgens jou, dat heeft hij puur aan zichzelf te danken.
Bakt er geen pepernoot van en doet popie jopie met zijn uitspraak dat Ajax de beste linkerkant heeft, droom lekker verder.
Hato laat tor nu toe veel meer zien.

7 mei 2023 om 00:51

Man, drink jij iedere dag een fles azijn leeg? Ik zit de laatste dagen een beetje op jouw naam te letten en het is alleen maar negativiteit wat eruit komt (in ieder geval omtrent Ajax). Ga lekker dingen doen waar je energie van krijgt, dan is het leven veel mooier .

OT: Ik vind Hato echt niet beter dan Wijndal op de linkerkant. In de tweede helft hebben we kunnen zien dat Hato gewoon echt een centrale verdediger is en op links heeft hij gewoon te weinig drang naar voren.

7 mei 2023 om 10:30

Nou volgens mij heeft Bocherief absoluut gelijk. Het is een domme en amateuristische uitspraak van Heitinga. Bovendien kapitaal vernietiging. Dit is niet de manier om spelers te prikkelen. Hij roept iedere keer dat spelers een reactie moeten geven. Misschien moet hij dat een keer gaan doen en proberen te managen. People management heeft hij geen kaas van gegeten

7 mei 2023 om 11:06

Ik zeg ook nergens dat Bochherief geen gelijk heeft. Ik zeg alleen dat hij alleen maar negatief is (in ieder geval omtrent Ajax)

7 mei 2023 om 12:30

Wijndal loet voor het eerst zien dat hij iets kan. Alle wedstrijden hiervoor was hij gewoon enorm slecht.

7 mei 2023 om 12:51

Klene, misschien omdat er momenteel weinig positiefs te melden is omtrent ajax, kan dat een reden zijn?
Als ajax uitstekend werk levert, bijvoorbeeld in de periode 18-20, dan schrijf ik dat ook

7 mei 2023 om 18:27

@Klene Dus als je het opneemt voor Wijndal dan ben je negatief bezig richting Ajax? Leg uit

7 mei 2023 om 00:59

Competitie is klaar. Maak maandag je nieuwe trainer bekend en begin te werken aan volgend jaar. Dat Heitinga er helemaal niets van begrijpt, moge nu voor iedereen duidelijk zijn

7 mei 2023 om 07:22

Helemaal mee een Klene. Er zijn hier een aantal aanwezigen die alleen reageren om reacties uit te lokken.

Wat is er mis mee dat Heitinga zegt Hato momenteel beter te vinden? Volgens mij niets en volgens mij hadden we dat zelf ook kunnen invullen aangezien hij hem in de basis zet en niet Owen.
Goede volwassen reactie van Owen ook. Stukken beter dan een Brobbey die alleen maar dommigheid kan antwoorden. Ik weet niet of hij het stoer vindt, of een houding dat hij onverschillig of koel over wil komen, maar ik erger me eraan.

7 mei 2023 om 10:10

Brobbey is gewoon een droogkloot.. Niks mis mee, en best vermakelijk ipv al die cliché antwoorden op (retorische) vragen

7 mei 2023 om 12:31

Ik denk dat Heitinga een prima trainer is, maar interim trainer zijn is een apart vak. Dit kunnen maar weinig trainers.

7 mei 2023 om 16:13

@preium1
Ik moet weleens lachen om hem. Maar nee, Brobbey heeft het buskruit niet uitgevonden nee

7 mei 2023 om 07:59

Heitinga zet zichzelf echt enorm voor schut door zijn uitspraken en tactische omzettingen tijdens een wedstrijd. Wat een drama zeg.

7 mei 2023 om 10:30

Nouja, hij zet hato basis, dus daarmee heeft hij ook al aan hem beter te vinden. Niks geks dat hij dit zegt toch? Als Wijndal dit niet wist, komt hij ook onder een steen vandaan.

7 mei 2023 om 12:00

Wat een gelul. Slot zij in het begin van het seizoen over Danilo vs Giminez hetzelfde. Slot blijkbaar niet geschikt voor het trainersvak!

7 mei 2023 om 12:28

Het zou juist vreemd zijn indien heitinga zou zeggen dat hij wijndal beter vindt, maar hem niet laat spelen. Wijndal viel gisteren redelijk in. Hopelijk kan hij die lijn doorzetten.

Hij maakt meer progressie betekent dat die beter is tegenwoordig? Puik staaltje journalistiek weer😅 je kunt wel meer progressie maken maar nog steeds minder goed zijn...

7 mei 2023 om 07:25

Correct en scherp opgemerkt Frank
Dergelijke foutjes komen baker voor. Negeren (woord heeft niets met een huidskleur te maken, voor ik weer ewn ban krijg) is het beste.

Ik vind de Owen van dit weekend ook beduidend beter dan voorheen, maar niets bijzonders. Nu lijkt het net dat hij het geweldig deed, maar we mogen toch best van hem verwachten dat dit de standaard is?

7 mei 2023 om 07:46

Je hebt een ban gekregen voor het woord "negeren", nu ben ik wel nieuwsgierig hoe je dat voor elkaar hebt gekregen?

Ik kan mij niet voorstellen dat 1 van de mods daar zo gemakkelijk mee om is gesprongen namelijk

(Sorry, is even off-topic, maar oprechte nieuwsgierigheid).

7 mei 2023 om 10:12

Vast en zeker de -en achter het woord weggelaten :-)

Toch raar dat Heitinga goed ziet dat Hato verder is dan Wijndal, maar vervolgens wel Alvarez (!!!) de opbouw van achteruit laat verzorgen. Okay, dat zet hij dan in de tweede helft recht door de op dit moment meest waardevolle speler van de Eredivisie eruit te halen (waarom eigenlijk?) maar Heitinga heeft het ook niet hoor.

7 mei 2023 om 00:18

Schreuder moest zo nodig weg, maar stond nog dichtbij de nummer 1. Heitinga staat straks op dertien punten. Hij is nog slechter dan Schreuder.

7 mei 2023 om 00:20

Heitinga: 9 zeges in 13 duels. Schreuder: 9 zeges in 18 duels. Het is kiezen tussen twee kwaden, maar Schreuder was nog erger. Onder hem stonden we vijfde, nu tenminste nog derde.

7 mei 2023 om 00:24

Schreuder en Heitinga hebben daarbij een hele andere positie qua trainerschap dit seizoen. Schreuder was voor de lange termijn, Heitinga is interim die het seizoen afmaakt. Natuurlijk moet Schreuder weg als hij 5e staat en niet meer kan winnen van de Volendams van deze wereld. 7 wedstrijden achter elkaar.

7 mei 2023 om 00:44

@suarez....kijk eens verder dan alleen cijfertjes. Het spel onder Schreuder was nog altijd beter dan deze troep wat we nu te zien krijgen. Beide tenenkrommend maar bij Schreuder werd er tenminste nog regelmatig een bal naar voren getrapt in plaats van opzij en naar achteren.

7 mei 2023 om 00:48

Ik vond het onder Schreuder even tenenkrommend hoor.

7 mei 2023 om 00:49

Toch zijn in voetbal de cijfertjes net iets belangrijker dan hoe je speelt. Schreuder stevende af op plek 5 of 6, Heitinga staat nu op plek 3. Kan het voetbal niet om aan te zien zijn, maar hij pakt wel meer punten.

7 mei 2023 om 04:36

Schreuder heeft de voorbereiding mogen doen en spelers mogen halen, ga je die vergelijken met een trainer die een paar maanden voor het einde van de competitie het over moet pakken.
En heb je ook gekeken wat Feijenoord gedaan heeft tijdens en na het tijdperk Schreuder ?

7 mei 2023 om 07:29

Klopt El Fenomeno, lekker simpel beredeneerd weer door jou! Goed gedaan.

Schreuder is begonnen met voorbereidong, heeft tijd gehad zijn eigen ideeën te trainen, had een selectie vol zelfvertrouwen, ook aangezien ze allemaal of net kampioen waren, of gehaald zijn voor een goed bedrag.

Heitinga; geen voorbereiding, elftal dat 7 wedstrijden op rij niet had gewonnen, totaal geen zelfvertrouwen en onder volle druk stond.

Moet ik je meer argumenten geven dat je de 2 trainers niet kunt vergelijken?

7 mei 2023 om 07:32

@soccerfan, schreuder was in zijn carrière een spelmaker, Heitinga verdediger.
Wij hanteren al jaren de vuistregel dat wanneer je een trainer aanstelt die verdediger was krijg je verdedigend voetbal. Bij een aanvaller krijg je de accenten vooral op de aanval en is het moeilijker de verdediging op orde te krijgen. Ervarings kwestie.

Check in onze comp de elftallen van Heitinga, Van Wonderen VS die van Jonk, Van Nistelrooi, Kuijt en je ziet een patroon

7 mei 2023 om 07:46

El Fenomeno, dat de concurrentie tijdens Schreuder veel punten verspeelde en onder Heitinga alles wint laat je voor het gemak maar even buiten beschouwing?

7 mei 2023 om 08:44

Dat Heitinga zijn serie wedstrijden begon tegen zowat het volledige rechterrijtje laat jij voor het gemak even buiten beschouwing? Die potjes hadden ze onder Schreuder ook wel gewonnen hoor.

7 mei 2023 om 11:18

@Suc6Magnet

En toch lukte dat Schreuder voordat hij werd ontslagen, 7 wedstrijden op rij niet. Niet winnen van de Volendams (thuis!!!) of de Emmens uit. Dus ik ben daar niet zo zeker van dat het Schreuder ook wel gelukt was, daar het tegendeel bewezen is.

7 mei 2023 om 11:25

Suc6

Schreuder kon niet winnen van GAE, Vitesse, Volendam en Emmen in die serie 7 niet gewonnen wedstrijden.

Hoe kom jij erbij die Schreuder die potjes wel ff gewonnen had?

7 mei 2023 om 11:49

Dat is juist het punt dat deden ze dus ook niet. Daarnaast vergeet je dat de eerste wedstrijden Anthony er nog was en dat Blind nog voor wat creativiteit zorgde. Dat is dus nu helemaal uit het team verdwenen

7 mei 2023 om 18:31

Ik denk eerder dat Ajax onder Heitinga meer is gaan winnen, omdat Blind eindelijk weg was

7 mei 2023 om 00:19

@myvision Het lijkt me dat Kudus nog niet fit genoeg was om de hele wedstrijd te spelen.

7 mei 2023 om 00:26

Het kwam even in mij op dat ze het deden om Kudus maar te sparen om een vervolgblessure uit te sluiten aangezien ze hem dan niet meer goed kunnen verkopen maar ik mag toch hopen dat een club als Ajax zo niet denkt "volop in de strijd" voor Europees voetbal.

7 mei 2023 om 00:20

Misschien was Kudus nog niet fit genoeg voor een hele wedstrijd.

7 mei 2023 om 03:07

Ik moet echt eerlijk zeggen, ik denk dat we onder Schreuder dichter bij de 2e plek zouden staan dan nu. Ik heb er echt veel moeite mee om het te zeggen maar ben er wel van overtuigd. Schreuder deed veel fout maar die kon tactisch nog wel eens verrassen. Dat is bij Heitinga 0,0. Ik walg gewoon van dat ik die moet zeggen, maar ik had echt niet verwacht dat er na Schreuder een tactische slechtere coach zou komen. Al had ik dat wel moeten verwachten na wat ik van Heitinga heb gezien in Jong etc

7 mei 2023 om 08:41

Denk het niet. Schreuder was de groep duidelijk kwijt, dat is Heitinga in iedergeval niet. Beide hebben wel hetzelfde manco. Tadic ten koste van alles willen opstellen. Spits, 10, rechtsbuiten en linksbuiten. Tadic heeft werkelijk waar elke aanvallende positie ingevuld. Dat is echt een teken aan de wand dat er alles aan wordt gedaan om een speler op te stellen. En vervolgend levert die speler in de meeste topwedstrijden niet. Als spits ging het nog het beste in de topwedstrijden. Dus dan moet Brobbey banken. Maar hey die kan geen 90 minuten spelen, mentaliteitsdingetje. Dat argument kan na afgelopen week in de prullenbak. Benieuwd wat het volgende argument wordt. De tactische vondst voor Ajax is trouwens 442 met Brobbey en Bergwijn voorin en backs die constant de overlap verzorgen. Dat kunnen Sanchez en wijndal namelijk wel. Hard naar voren rennen en in die laatste fase een voorzet geven. Maar die tactische vondst gaat er niet komen met tadic op het veld. Dat maakt Heitinga ook gewoon een slechte coach. Als ad interim kom je met alles weg onder het mom van de punten zijn nu het enige dat telt. Je had net zo makkelijk opportunistisch 442 kunnen gaan spelen ipv dat betonvoetbal dat we nu zien. Zeker in alle topwedstrijden in deccompetitie. Kans dat je hoger had gestaan dan nu is enorm. Geen enkel top team durfde tot nu toe zo massaal druk te zetten in de wetenschap dat Brobbey en Bergwijn die ruimte achter de verdediging wel lekker vinden. Gebeurd toch elke keer iets met de plannen nadat de achterhoede de eerste twee sprintjes aan is moeten gaan. Dan maar de principes overboord voor 10 wedstrijden en vol voor de punten gaan. Fatsoenlijk opbouwen kunnen we niet met dit materiaal. Toch is daar 10 wedstrijden lang krampachtig aan vastgehouden.

7 mei 2023 om 09:05

Is het zo gek dat de trainer Tadic altijd overal opstelt? Gisteren zijn ook weer de 2 grootste kansen ontstaan door Tadic. Waarom is het ineens zo populair geworden Tadic te bashen en te doen alsof hij niks meer toevoegt? Alleen maar omdat hij 34 is?

7 mei 2023 om 08:18

Omdat die zogenaamd meest waardevolle speler een draak van een eerste helft speelde, bijna alles fout deed, en volgens mij nog niet fit is. Kudus is een enorme momenten voetballer die een hoog plafond heeft maar ook heel diep wegvalt als het team niet draait, wat het niet deed in de eerste helft.

Viel voor zijn doen vrij goed in. Uiteindelijk is het te gek om hem na een seizoen af te schrijven, maar er moeten toch echt wat schepjes bij. Denk dat hij goed gaat functioneren in een team dat een of twee opbouwers in de linker zone heeft. Dan kan hij zich focussen op de overlap met de buitenspeler, want dat kan hij wel. Hij faalt gewoon op bijna alle andere onderdelen van het spel dit seizoen.

7 mei 2023 om 00:19

De overlap deed hij alleraardigst, maar gaf daarna geen enkele bal bruikbaar af. Dus dan heb je er nog weinig aan.

7 mei 2023 om 08:19

Waren de ballen niet bruikbaar of stond Brobbey telkens te slapen? Ik ben geen Wijndal fan, maar vond veel van zijn voorzetten strak tussen keeper en verdediger vallen. Een goede spits moet daar meer mee kunnen denk ik?

7 mei 2023 om 09:10

Huh viel aardig in?
Ik geloof dat Bergwijn na tien minuten al richting Wijndal aan het gebaren was waarom hij elke keer lui was en niet de diepte indook. Leverde echt ook zomaar een stuk of 5 ballen in.

7 mei 2023 om 11:11

Hij leverde volgens mij maar 1 bal in die hij niet had mogen inleveren, de andere waren voorzetten die niet aankwamen denk ik.

Laat Wijndal alsjeblieft geen interviews meer doen zo lang ie hier speelt (hopelijk niet lang meer).

En hoezo was hij vandaag goed? Hij heeft alleen maar langs de lijn gelopen. Bergwijn moest hem instructies geven dat ie in de ruimte moest lopen, zelf nadenken kan ie niet.

7 mei 2023 om 09:12

Haha ja dat heb ik ook gezien. Er lag zoveel ruimte en die luie donder bleef gewoon staan, dat Bergwijn die er al een hele wedstrijd op had zitten, hem dat moest vertellen

Wat een beschamend interview was dit ook weer. Hij vond dat Ajax prima speelde en dat die zelf ook goed inviel. Kon ook geen antwoord geven op de vraag waar die zich nog in kan verbeteren en wat beter kan. Kan blijkbaar ook niet inzien dat een 17-jarige jochie moet spelen omdat hijzelf in alles tekort komt voor een club als Ajax. Totaal geen realiteitsbesef en dan denk je ook weer aan die uitspraak van de beste linkerkant van de eredivisie. Ook die Brobbey moet niet voor een microfoon staan. Jongens die totaal geen pit hebben en waar je de oorlog niet mee gaat winnen.

7 mei 2023 om 00:18

Ik vind het afrekenen van spelers op hun interviews dan wel weer makkelijk. Ziyech heeft tientallen interviews gegeven die tenenkrommend waren, maar is toch mijn favoriete Ajacied in de afgelopen pakweg 10 jaar.

7 mei 2023 om 00:22

Bij "een club als Ajax" maakt leeftijd juist niets uit. Dat vind ik momenteel nog het enige dat echt wel prettig is bij Ajax: ongeacht het aankoopbedrag of leeftijd en ervaring, je ligt er zo uit want doorgaans staan er wel talenten voor je positie klaar. Dat in dit erbarmelijke seizoen toch een Hato als lichtpuntje aan de horizon schijnt, heeft wel wat.

7 mei 2023 om 01:28

Mee eens. Het is altijd prachtig dat een 17-jarige Hato even laat zien aan Wijndal dat z'n ego maar bar-weinig voorstelt en op het moment simpelweg beter is. Dan is het voor Wijndal gewoon simpel: Leuk dat je 10 miljoen euro hebt gekost, maar het is aanhaken of afhaken bij een club als Ajax.

Het feit dat hij met Hato in de basis begint geeft natuurlijk aan dat Heitinga hem beter vindt (of het team dan beter is). Je zou denken dat Wijndal dat wel doorheeft wanneer hij de opstelling ziet.

Wat mij betreft de enige keuze van zowel Schreuder als Heitinga waar ik volledig achter sta, grote praatjes buiten het veld maar in het Ajax shirt nog niets laten zien behalve een 45 minuten uit bij Rangers. Verlies nemen en weer verder gaan.

Wat had hij ook al weer gezegd eerder dit seizoen? De beste linkerflank van de eredivisie? Wijndal moet even een grote spiegel kopen waar hij zelf helemaal in past.. en dan even goed kijken en zijn eigen wedstrijden even terugkijken. Als hij dan nog zegt dat hij moet spelen ipv hato, moet je hem aanmelden voor een onderzoek. Hoe kun je jezelf zo overschatten...

Hato komt het best tot zijn recht als centrale verdediger. Dat zag je vandaag ook al. Speelde veel beter en comfortabeler dan als back. Wijndal vond ik prima invallen en was aanvallend nog best gevaarlijk met zijn loopacties en voorzetten. Gewoon hem lekker het vertrouwen geven en dan Hato als centrale verdediger. Bassey overtuigt toch niet dus dan kan je Hato daar prima neerzetten.

Tja, misschien niet verstandig om het als coach zo direct te zeggen, maar die Wijndal heeft de zelfreflectie van lik me het vestje. Echt ongelooflijk hoe je zo kunt falen en dat soort praatjes kunt hebben. Als die jongen niet oppast, wordt het alleen maar minder. Waar die arrogantie vandaan komt; dat weet kennelijk alleen hij en z'n entourage. Die hoort op dit moment niet eens tot de 5 beste linksbacks van de Eredivisie.

Als je van mening bent dat Wijndal en Bergwijn de beste linkerflank van Europa vormen, komt elk ander geluid sowieso vreemd binnen waarschijnlijk.

7 mei 2023 om 08:21

Die uitspraak gaat hem nog lang achtervolgen. Terecht.

7 mei 2023 om 11:14

Hij heeft het helemaal niet zo gezegd. Mensen rukken het uit het verband. Hij zei in vorm dat ze één van de beste linkerkanten van Europa kunnen zijn. Ten eerste zegt hij dus in vorm, wat ze beiden nooit tegelijk waren dit seizoen en ten tweede één van. Kan dus ook top 5 zijn, al is dat wel overdreven van hem. Maar niet zo belachelijk als mensen doen lijken.

Deze jongen heeft weinig zelfreflectie. Alsof het aan de trainers ligt dat hij niet goed heeft getraind en slecht speelt tijdens de kansen die hij gehad heeft dit seizoen. Nu valt hij 1 keer goed in en meteen een grote mond. Doet me een beetje aan Cillesen denken, wat een arrogantie.

Hij schrok inderdaad.
maar
als je speelt met een veel afwezige laatste man dan wil je een linksback die blijft staan en dan is Hato wellicht beter
speel je met een normaal spelende laatste man en middenveld dan is Wijndal veel beter.
Heitinga moet je niet beoordelen op het aantal behaalde punten, maar op de strijdwijze. .....gezakt

7 mei 2023 om 13:34

Wat ik niet begrijp is dat men voor Heitinga een ervaren coach naast hem hebben gezocht en gevonden in de persoon van Dwight Lodeweges. Daar gaat dan blijkbaar ook niet veel van uit en ik zie ook niet veel inbreng terug van Reiziger

7 mei 2023 om 16:51

Klopt volledig. Maar geldt dan niet voor veel van dit soort gasten.
Heitinga zegt ik wil met een inschuivende laatste man spelen, dan zegt Lodeweges dan moet je een back opstellen die minder naar voren gaat, die achter blijft hangen
Zo gezegd zo gedaan.
Ze zien on niet dat je hierdoor Bergwijn niet in z'n kracht laat komen,, namelijk een speler die buitenom gaat en een verdediger mee neemt.
Ze zien dat Hato veel meer kan (en tweede helft bewees), dan achterin de bal onderscheppen en hem passen. Maar naar wie? Geen middenvelders die de ballen komen opeisen. Nee een Alvarez die moet inschuiven enz
Ik vrees dat ik voetbal op een heel andere manier bekijk en dat de assistenten naar een wedstrijd kijken als steward of liefhebber.

Ik hoor en lees ook nu dat Alvarez wel veel kaarten krijgt, maar de slimmerds zien niet waardoor dit komt. Wie hem vaak in deze positie brengen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren