Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Opmerkelijke foto van Wijnaldum tijdens EL-finale zorgt voor woede bij Roma-fans

Laatste update:

Een deel van de fans van AS Roma is boos op Georginio Wijnaldum. De 32-jarige Nederlander viel in tijdens de Europa League-finale tegen Sevilla (1-1, 4-1 n.s.), maar wist daarin niet te overtuigen. Daarnaast is op een foto de houding van Wijnaldum te zien tijdens de strafschoppenserie, en dat roept verontwaardiging op bij de fans van de Italiaanse club.

Op de foto is te zien hoe alle spelers van Roma tijdens de strafschoppenserie naast elkaar staan, met de armen op elkaars schouder. Wijnaldum houdt zijn armen echter op zijn rug. “Waarom omhels je je teamgenoten niet?”, vragen fans zich af op Twitter. Op een andere foto, die door Wijnaldum zelf werd gedeeld, is te zien dat de spelers van Roma de fans bedanken. Bij de foto schrijft de 88-voudig international: “Een pijnlijke nederlaag. We gaven alles, maar helaas was het niet onze avond.”

De foto die voor boosheid zorgt bij de Roma-fans richting Wijnaldum.

Ook die tekst roept boosheid op bij de fans, die vinden dat Wijnaldum niet goed speelde. “Je teamgenoten hebben alles gegeven, jij hebt niks gegeven”, schrijft een fan onder meer. “We hebben je gesteund tijdens je lange blessure, we hebben zes maanden gewacht om je weer op het veld te hebben, je zou je moeten schamen voor de manier waarop je in een Europese finale speelde, zonder hart en ziel. Ik hoop dat je genoten hebt van je vakantiejaar in Rome.”

Wijnaldum wordt dit seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain. Hij kwam echter pas in februari voor het eerst in actie voor de Romeinse club, daar hij voor die tijd uit de roulatie was als gevolg van een scheenbeenbreuk. Roma heeft een optie tot koop, maar volgens La Gazzetta dello Sport heeft de club besloten om die niet te lichten.

Vind je dat AS Roma Georginio Wijnaldum definitief moet overnemen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer zeer slechte verliezers daar in Rome. Waar waren ze blij en arrogant vorig jaar. En nu hele zure verliezers.

2 juni 2023 om 22:13

En na het laatste fluitsignaal kan je er toch niets meer aan doen aluds ene M....
Maar dan toch blijven zeiken

2 juni 2023 om 23:11

Ik was ooit een beetje fan van Roma, toen Strootman daar speelde en zo goed behandeld werd met zijn blessures. Mooie shirts ook. Maar het is helemaal voorbij, nare club geworden.

2 juni 2023 om 23:51

Dat is bijna overal waar Mourinho langs komt....

Wat zijn mensen vermoeiend.

2 juni 2023 om 23:44

Mensen zijn vermoeiend en het zou ook al helpen als media geen aandacht besteed aan een enkel anoniem social mediabericht zonder enige vorm van context. Positieve geluiden worden altijd achterwege gelaten jammer genoeg

Wijnaldum is eigenlijk al gestopt met voetballen. Doet nu nog beetje afbouwen bij Roma en het Nederlands elftal. Pakt straks toch nog even een EK mee op zijn oude dag.

2 juni 2023 om 23:12

Totdat je ziet hoe hard die gasten werken tijdens de revalidatie

3 juni 2023 om 01:47

Dat doet zelfs iemand die slecht gevallen is met zijn fiets..
Wijnaldum is gewoon over zijn top. Zonder te schelden of gelijk wat. Zijn top lag bij Liverpool, daar in die rol kon hij schitteren. Goed voor hem dat hij nog een transfer naar PSG kon doen, financieel gezien dan.
Spijtiggenoeg geblesseerd geraakt en vanaf dan echt niks meer laten zien. Dus als hij voor het volgend seizoen niet de juiste clubkeuze maalt kan het wel eens heel snel bergaf gaan.

3 juni 2023 om 10:18

Oh eens hoor, dat zijn top voorbij is.

Maar een topsporter die revalideert doet dat echt anders dan een random iemand. Ik had destijds ook 1 keer per week fysio, de rest van de tijd werken en op de bank liggen. Die sporters gaan dan nog uren andere oefeningen doen.

3 juni 2023 om 13:07

Nu vraag ik me wel af of je serieus bent dat je een random persoon die van de fiets valt en een topsporter als hetzelfde ziet qua revalidatie.

3 juni 2023 om 14:18

Tja, dat is wel wat hij zegt. Sommige mensen denken dat topsporters er een beetje de kantjes af kunnen lopen.

Die Roma supporters zijn juist degene die zich moeten schamen. Indirect aangespoord door het wangedrag van hun labiele trainer hebben ze de scheids het leven zuur gemaakt op het vliegveld. Zou wat mij betreft al een Europees seizoen zonder publiek verdienen.

2 juni 2023 om 21:39

Moet PSV dan ook een heel seizoen zonder publiek? Want dan vind ik een klap geven nog wel erger dan duwen.

Of is er dan wel plek voor nuance?

2 juni 2023 om 21:45

Kun jij de nuance dan even aanbrengen aub? Snap niet waar je heen wilt.

2 juni 2023 om 21:51

Voor de daden van individuen (zeker buiten het stadion) kan je toch niet alle supporters een heel jaar straffen?

2 juni 2023 om 21:53

Bij PSV was het een enkele doorgesnoofde gek die direct werd gecorrigeerd door de rest van het publiek toen hij werd afgevoerd. Van wat ik heb gezien met de Roma supporters was dat een hele grote groep die met stoelen gooiden, klappen wouden uitdelen en de vrouw van de scheidsrechter belaagden. Dat vind ik van een hele andere context

2 juni 2023 om 21:56

Maar het infantiele, welhaast debiele gedrag van spelers onder aanvoering van een zo nodig nóg infantielere coach mag hopelijk wel worden aangepakt?

2 juni 2023 om 21:58

Het waren er nog geen 10 die werkelijk contact zochten als ik naar die beelden kijk. Ik vind het alleszins niet representiever voor een supportersschare dan een dwaas die een keeper op het veld gaat meppen.

3 juni 2023 om 09:40

Feyenoord speelt op sommige plekken nog steeds zonder uitpubliek vanwege een incident van individuen buiten het stadion bijna 10 jaar geleden. Er wordt zo gigantisch met twee maten gemeten bij de UEFA. Beide acties zijn walgelijk, maar dan liever een fontein vernielen dan een scheidsrechter opwachten en aanvallen. Als Roma niet zwaar gestraft wordt weet ik het ook niet meer.



De Roma fans hadden natuurlijk liever gezien dat Wijnaldum zijn handen had gebruikt om samen met de supporters de scheidsrechter aan te vallen bij het vliegveld. Ik snap de supporters wel.

Tja als je als supporter je hier om druk gaat maken dan kan je beter geen voetbal kijken. Laat iemand staan zoals hij wil.

Pff, wat een zeikers. Als ik die foto zo zie kan je trouwens hetzelfde over Zalewski zeggen.

3 juni 2023 om 08:04

Ik dacht precies hetzelfde. Zwaar overdreven dit, hij staat er toch gewoon tussen...

3 juni 2023 om 08:33

Ben benieuwd of ze ook los gegaan zijn op Zakewski inderdaad.

Misschien is die bek af na zo'n potje. Van een mug een olifant maken zeg. Ik zou mij eerder druk maken om de taferelen op het veld der naast en de dag daar na. Zelf was Taylor gewoon prima. Ik vind dat hij veel fouten maakt, maar in zo'n moeilijke wedstrijd deed hij het gewoon goed.

Wat een drama queens, zalewski doet het toch ook niet?

AS Roma ontpopt zich in alle facetten toch wel als een foeilelijke club.

2 juni 2023 om 23:24

Is altijd zo geweest. Lijkt een romantisch sprookje, werkelijkheid anders. Lazio daarentegen ook niet beter, maar op een ander gebied.

Kunnen we alsjeblieft geen aandacht meer schenken aan verontwaardigde supporters? Negen van de tien mensen op Twitter denken de waarheid in pacht te hebben en in het geval van voetbalsupporters zal dat percentage nog wat hoger liggen. Eigenlijk moet je eens een paar keer op de profielen van dit soort types klikken en dan kijken wat voor andere berichten ze achterlaten, je lacht je kapot! Oh, en als ik toch bezig ben om verontwaardigde supporters te bekritiseren... Kunnen we ook ophouden met het delen van berichten die de harde kern van een club uitstuurt? Dat zijn gewoon mensen die dusdanig veel vrije tijd hebben dat ze zich druk kunnen maken om dit soort dingen. Zelden dat daar een zinnig woord uitkomt.

3 juni 2023 om 13:35

Helemaal eens. Kunnen we niet een petitie starten om de maatschappij te laten zien dat niet alle voetballiefhebbers doorgesnoven uitkeringstrekkers zijn? "We" staan er mooi op de laatste tijd en begrijpelijkerwijs is de goodwill vanuit de samenleving richting het voetbal ver te zoeken.

Smalling bv is goed ingeburgerd.
Maar wijnaldum. Drama gewoon.
0,0 passie. Wegwezen

Volgens mij staat Zalewski met de handen voor het lichaam. Hebbem ze daar ook wat over gezegd?

Eerlijk is eerlijk, de twee jongens die hun penalty mistten worden allebei niet omarmd door Gini.

Dat gezeik over die foto is wel heel idioot. Los daarvan heb ik wel begrip voor de Roma-fans die niet blij zijn met Wijnaldum. Hij was niet alleen dramatisch maar ook zeer laconiek, dat laatste is voor mij als fan veel erger. Enige waar hij in uitblonk was verstoppertje spelen.

Lijkt wel of al die Romeinen ineens veranderd zijn in idioten. Er staat er rechts nog één die zijn medespelers niet omhelst, zijn ze ook boos op hem? Het slaat sowieso nergens op.
Kom maar lekker naar Nederland Wijnaldum. PSV, Feyenoord en Sparta zien je graag komen.

Makkelijke verklaring waarom die geen arm op z'n teamgenoten heeft. Als die ze om de schouders doet moet die veel te ver omhoog, dan sta je ongemakkelijk. Doet die ze om hun middel, raakt die de arm van z'n teamgenoten aan, ook ongemakkelijk. Einde verhaal

Roma fans zijn wel, erg slechte verliezers
Anti voetbal is gelukkig niet beloont

Is Zalewski ook aangepakt dan? Die staat ook vrolijk met zn armen over elkaar.

AS (Asociale Schandaal) club dit Roma. Verdienen niets meer dan een ongelooflijke zware straf voor het wangedrag van hun coach, en het afzichtelijke voetbal dat ze spelen. Een schandalige vertoning!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren