Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Noa Lang hervat groepstraining bij PSV en omcirkelt datum van rentree

Laatste update:

Noa Lang traint weer mee met de groep bij PSV, zo meldt Marco Timmer van Voetbal International. De smaakmaker worstelt al een tijdje met een slepende hamstringblessure, maar lijkt nu klaargestoomd te worden voor een cruciale voetbalweek, waar FC Twente de eerste uitdager vormt.

Op de open training wordt tevens duidelijk dat André Ramalho wel meetraint, maar dat apart van de groep doet. De blessure van de Braziliaan, die zich in het duel met PEC Zwolle (4-0 winst) noodgedwongen moest laten vervangen, lijkt daarmee mee te vallen.

Lang liep zijn kwetsuur op 8 oktober op, in het gewonnen uitduel met Sparta Rotterdam (0-4). Sindsdien moest de vleugelaanvaller al zes wedstrijden van de Eindhovenaren aan zich voorbij laten gaan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De linksbuiten lijkt zo net op tijd fit voor een cruciale seizoensfase. Waar in de Eredivisie achtereenvolgend lastige uitwedstrijden tegen Twente en Feyenoord wachten, komt ook de groepsfase van de Champions League tot zijn ontknoping.

Eerst moeten de Eindhovenaren op bezoek bij Sevilla. De Spanjaarden staan op de laatste plek in de groepsfase van het miljardenbal (twee punten), terwijl PSV met RC Lens de gedeelde tweede plek inneemt (vijf punten).

Na de cruciale ontmoeting met Sevilla volgt een mogelijk allesbeslissende thuiswedstrijd tegen Arsenal. De zondag erna reist de ploeg van Peter Bosz af naar Alkmaar voor een pittige uitwedstrijd tegen AZ, waar twee dagen later het treffen met FC Twente in de TOTO KNVB Beker wacht.

Voor Bosz betekent Lang zijn terugkeer dus zeer goed nieuws. Met Johan Bakayoko, Hirving Lozano en dus Lang heeft de oefenmeester weer keuze te over op de flanken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig nieuws! Ben heel erg benieuwd of Bosz nu Lozano/bakayoko gaat "slachtofferen".

20 november 2023 om 12:11

Lijkt me wel. Resultaten zijn goed geweest toen ie weg was, maar lang is tot nog toe de beste speler gebleken. Ik zou kiezen voor Lozano bank. Is toch nog steeds lekker dat je zon speler ook nog later in het veld kan brengen.

20 november 2023 om 12:15

Ik zie liever Lozano dan Til in het veld.Als het zou kunnen of Lozano op die plek uit de voeten kan.

20 november 2023 om 12:38

@Pesso-PSV, ik denk dat je ze niet alle 3 kan opstellen, dan raakt de balans wel uit het elftal. Lozano en/of Lang op 10 is wel érg aanvallend tegen teams als Twente, Feyenoord, AZ, Arsenal en Sevilla. Of bedoelde je dat niet?

OT: Ik denk dat Lang niet in de basis start maar invalt in de eerste 2 wedstrijden. Even kijken hoe het met Lozano / Baka / de Jong / Til gaat, en vervolgens óf aanvallend óf verdedigend wisselen + Lang inbrengen i.p.v. de slechtere tussen Baka en Lozano.

20 november 2023 om 12:40

Ik denk dat je dan beter Lang op 10 kan zetten en Lozano op linksbuiten houden. Lang toch iets beter in de kleine ruimte en heeft als ik het goed heb begrepen ook al eerder op 10 gespeeld. Lozano blinkt vooral uit in zijn diepgang (dus bij grote ruimtes achter de verdediging van de tegenstander) en in zijn 1 tegen 1 duels tegen de backs domineren. Beide kwaliteiten kan je niet echt benutten met hem op 10. Maar ik verwacht eerlijk gezegd dat Bosz Lozano toch naar de bank zal verplaatsen tegen Sevilla en dan met Til weer op 10.

20 november 2023 om 12:45

Dikkejato@.Het zou wel kunnen. Maar inderdaad ik denk dat ik te voorbarig was.

20 november 2023 om 12:59

Lang is een 10 die op links staat.

20 november 2023 om 12:13

Gezien de vele topwedstrijden denk ik dat Bosz wel gaat rouleren.

20 november 2023 om 12:31

Voorlopig zal niemand geslachtofferd worden. Lang zal langzaamaan weer ritme moeten gaan op doen.

Dit is echt heel goed nieuws... Zo heb je iig een adequate vervanger en kan je beter rouleren in de belangrijke fase. imo is Lang sws altijd basis. Wel afhankelijk van hoe hij terugkeert...

20 november 2023 om 13:08

Dat lijkt me inderdaad nog wel even fors afhankelijk van zijn terugkeer. Lozano lijkt na een lastige start ook los te zijn en hoewel hij bij Napoli vorig jaar redelijk vaak vanaf rechtsbuiten speelde is links wel echt zijn betere positie en datzelfde geldt voor Lang. Die mogen het uitvechten met elkaar. Lang lijkt de betere voetballer, maar Lozano heeft wel echt een beter rendement; het is net wat je wil per wedstrijd. Denk uiteindelijk wel dat het Lang het wint, maar beide maken i.m.o. een goede kans op die positie.

Ik zou tegen een mindere god in de Eredivisie overigens Lang wel eens op 10 willen zien met Lozano op links en Bakayoko op rechts, dat lijkt me ook wel een interessante opstelling gegeven dat Lang in de jeugd altijd op 10 gespeeld heeft.

Mooie nieuws op de maandag 😜

"na de cruciale ontmoeting met Sevilla volgt een allesbeslissende thuiswedstrijd tegen Arsenal."

Niet als PSV wint in Sevilla en Arsenal wint van Lens. Dan is de groep al gespeeld met uitzondering van plaats 3 en 4.

20 november 2023 om 12:38

Dan is het duel met Sevilla dus cruciaal en zal de wedstrijd met Arsenal de poule beslissen.😅 De zin klopt dus gewoon.

20 november 2023 om 12:45

Wedstrijd tussen PSV en Arsenal beslist in dat geval niks meer.

20 november 2023 om 12:54

Het duel met Arsenal gaat geen verschil maken in de plekken 1 t/m 4.

20 november 2023 om 16:09

Zolang die wedstrijden nog niet gespeeld zijn is het tot op dit moment nog een beslissende wedstrijd toch?

Voor komende zaterdag zal Lang nog niet starten natuurlijk. Zal wel invallen, maar rustig brengen. Hebben hem nog heel hard nodig komende maanden.

De Bakayoko hype kent geen grenzen, maar als iedereen fit is lijkt me Lozano Lang op de flanken toch het meest logische.

20 november 2023 om 12:55

Wacht help me even? De Bakayoko hype? Als er rondom één speler niet echt een hype hangt is het Bakayoko wel. Dat terwijl hij een enorm potentieel heeft

20 november 2023 om 13:12

Even controversieel beginnen met je reactie regenjas?

Het probleem met die opstelling is is dat Lozano bij Napoli vorig seizoen regelmatig vanaf rechts speelde omdat hij daar wel kan spelen en op links natuurlijk geen plek was met Kvaratskhelia, maar hij is van links toch echt wel een stuk beter dan vanaf rechts. Denk dat het toch echt Lang en Lozano worden die het met elkaar mogen uitvechten, al zou ik ook wel eens zoals ik hierboven ook al zeg een variant met Lang op 10 willen zien.

20 november 2023 om 13:32

Het is mijn mening. Ik zie het niet zo in Bakayoko. Veel dreiging, veel te weinig trekker overhalen. Maar je voorkeur uitspreken voor Lozano/lang (bakayoko bank) is schijnbaar not done.

20 november 2023 om 13:38

Nee, jij verkondigd het alsof Bakayoko hier door iedereen de hemel in geprezen wordt / als god wordt aanboden. Er wordt juist heel weinig over die jongen gezegd

20 november 2023 om 13:50

Het ging me niet om het uitspreken van een voorkeur @deregenjas, het ging me om de tekst die je daarin koos. Er is namelijk helemaal geen sprake van een Bakayoko-hype die zijn grenzen niet kent.

Sterker nog, vorig seizoen was iedereen het er vooral over eens dat de stap van de KKD naar de Eredivisie nog wel een hele grote voor hem was totdat PSG ineens vijftien miljoen bood. De tendens rondom Bakayoko is wel redelijk hetzelfde hoe jij hem ziet binnen het grote publiek, maar juist de clubs zien het in hem zitten. Naast PSG bood Brentford afgelopen zomer zelfs 40 (!) miljoen naar verluidt. Ikzelf vind hetzelfde als jij en heel veel Psv'ers met mij. Het is echt een groot talent naar mijn mening, maar hij moet wel beslissender worden door of sneller te schieten of voor de assist te kiezen. De enige manier waarop dat beter wordt is echter door meer te spelen op niveau en dat is wat hij bij PSV 1 moet doen. Lozano is daarentegen duidelijk de ervaren buitenspeler die zo snel als het kan op het goal afrent, tot een schot komt en daardoor productief is (als enige van de buitenspelers ook, het rendement van Lang is voor een speler van zijn kwaliteiten ook behoorlijk laag).

Dat doelgerichte van Lozano heeft hij echter veel minder vanaf rechts omdat hij rechts is en op die manier niet met zijn voorkeursvoet naar binnen kan trekken. Omdat hij wel behoorlijk egoïstisch is zal hij van die kant echter ook niet zo snel voor de assist kiezen en dan heb je wel veel minder aan hem dan vanaf links, zeker omdat Bakayoko niet zo zelfzuchtig is. Daarom geef ik wel de voorkeur aan Bakayoko op rechts ondanks dat ik op dit moment Lozano een betere linksbuiten vind dan Bakayoko rechtsbuiten. Ongeacht daarvan weet ik ook wel dat Bakayoko zijn gebreken heeft, maar dat zijn allemaal gebreken die horen bij een jong en druistig talent en volgens mij vinden veel mensen dat.

20 november 2023 om 14:45

Een hype misschien eens opzoeken. Hij word aardig geprezen alom. Zeg niet dat ie door iedereen aanbeden wordt. Onzin natuurlijk. Er word helemaal niet heel weinig over die jongen gezegd. Dan volg je buiten voetbalzone weinig. In de Europese voetbal media wordt ie veelvuldig genoemd.

20 november 2023 om 18:24Opgezocht en een uitleg die ik vond; Een hype is een verschijnsel dat tijdelijk bovenmatige media-aandacht krijgt en daardoor belangrijker lijkt dan het in werkelijkheid is.

Dat klinkt negatief, nietwaar? Is dat wat je bedoelt ook?

Want dan heb je misschien een andere definitie van bovenmatig dan anderen in dit topic. Anderen zouden ook kunnen vinden dat Bakayoko helemaal niet meer aandacht krijgt dan dat je mag verwachten op basis van wat hij laat zien. En ik zou het wel met die groep eens kunnen zijn. Jij misschien niet?

Dat is het nadeel van beginnen met het makkelijkste programma: je krijgt de zwaardere potten allemaal achter elkaar nu,vooral met C.L tussendoor. Psv kan goeie zaken doen de komende maand,maar het kan ook zo zijn dat alles over een maand weer dicht bij elkaar staat.

20 november 2023 om 15:47

Uiteindelijk maakt het allemaal niets uit toch? Iedereen speelt 2x tegen elkaar en na 34 wedstrijden zien we wel wie er bovenaan staat. Ik vind het geen nadeel om eerst de zwakkere broeders gehad te hebben in elk geval. Tuurlijk is het een zware periode met wedstrijden waarin veel gevraagd gaat worden, maar PSV is in vorm, is inmiddels goed ingespeeld op elkaar, de verdediging staat behoorlijk en de bank is er één waar menig eredivisieteam jaloers op zou zijn (sterker nog, ik denk dat als PSV met alleen maar de tweede keus speelt, er nog steeds een team staat dat meedoet in de subtop). Als iemand een keer niet fit is, of als er een ander strijdplan verwacht wordt, dan komt iemand anders erbij en ga je kwalitatief nauwelijks achteruit. Ook in de CL heeft PSV laten zien met hoge intensiteit te kunnen spelen.

Een hamstringblessure plus het trackrecord van onze medische staf zorgt ervoor dat ik toch niet echt relaxt ga zitten kijken de eerste wedstrijden. Hopelijk kan Lang nu gewoon zonder geouwehoer toewerken naar wedstrijdfit. Ik vermaak me prima met PSV , maar met Lang erbij wordt alles nog vrolijker. Zo komen we de donkere dagen voor kerst wel door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren