Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Nieuwe tegenslag in voorbereiding Oranje: tweetal moet training laten schieten

Laatste update:

Ryan Gravenberch en Kjell Scherpen hebben de afsluitende training van het Nederlands elftal voor het EK-kwalificatieduel met Frankrijk moeten missen. Donderdagochtend werd bekend dat het tweetal zich mag melden bij Oranje, doordat een aantal spelers naar huis vertrok als gevolg van een virusinfectie. Gravenberch en Scherpen zaten op dat moment met Jong Oranje in Spanje, en het lukte ze niet om aan het einde van de middag al in Frankrijk te zijn.

Donderdagochtend verlieten Sven Botman, Bart Verbruggen, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt en Joey Veerman de selectie van Oranje in Frankrijk als gevolg van een virusinfectie. Koeman moest vervolgens snel schakelen en besloot drie vervangers op te roepen: Gravenberch, Scherpen en Stefan de Vrij. De eerste twee waren op dat moment met Jong Oranje in Spanje, waar het team van Erwin van de Looi zich voorbereidt op de vriendschappelijke interlands tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen en Tsjechië.

Gravenberch en Scherpen redden het dus niet om zich voordat de afsluitende training begon in Frankrijk te melden. Dat gold wel voor De Vrij: hij trainde mee. Ondertussen heeft Van de Looi ervoor gekozen om NEC’er Dirk Proper en FC Utrecht-doelman Fabian de Keijzer op te roepen als vervangers van Gravenberch en Scherpen bij Jong Oranje.

Donderdagmiddag ging Koeman op de persconferentie van Oranje in op het onverwachte vertrek van het vijftal eerder op de dag. “Dan houd je twintig spelers over, maar je mist ook een derde keeper. Je kunt niet met twee keepers de wedstrijd ingaan, dat risico is veel te groot. We hebben overlegd en dat heeft erin geresulteerd dat we twee veldspelers hebben opgeroepen. Met Gravenberch en De Vrij erbij, hebben we alle posities dubbel bezet. De vijf die naar huis zijn, zijn nog niet voor de hele periode uitgeschakeld. Dat is niet definitief. Het is niet definitief dat ze er niet meer bij komen in deze periode.â€

Wat wordt het resultaat vrijdagavond?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scherpen...ik denk dat elke willekeurige keeper in de ED een betere keus was geweest. Zelfs Stekelenburg die als 3e keeper al meer dan een jaar niet meer heeft gekeept was nog meer te begrijpen geweest.

23 maart 2023 om 19:57

Denk het niet, als je willekeurig een keeper uit de eredivisie pakt is de kans groot dat het geen Nederlandse is

23 maart 2023 om 21:34

Zelfs Bijlow met zijn hand in het gips was nog beter dan Scherpen.

Onee wat een enorme tegenslag. Verlies tegen Frankrijk is zo een formaliteit

Zo hoe komen we hier bovenop. 2 spelers die er sowieso niet bij horen. Redden het niet. Jeetje mineetje

Misschien als we het heel lief vragen aan de Fransen mogen we misschien wel met 14 spelers aan de wedstrijd beginnen.

Zeg wat is dit? Is er geen echt nieuws meer te vinden ofzo? Wat een tegenslag zeg. 2 spelers die halsoverkop moesten komen missen de laatste training. So what? Wat is het volgende spectaculaire nieuws...sipke struikelt over een drempel en stoot daarbij een vaas om?

Niks te verliezen zo. Lekker onbevangen voetballen.

Proper bij jong oranje , mooi compliment voor zijn goede spel vd laatste tijd

Roep anders v/d Boomen of Spierings op. Die hoeven niet al te ver te reizenðŸ˜

24 maart 2023 om 01:52

Trein of vliegtuig?

Toch wel met de trein van Spanje naar Frankrijk?

Bij het lezen van de titel spookte bij mij de gemene hoop op dat het in een van de twee gevallen om Daley Blind zou gaan, dat hij dit Oranje uitje zou moeten missen om uiteindelijk nooit zijn 100e interland te spelen.
Wat niet is kan nog komen natuurlijk.

Zal je niet veel aan missen. Gravenberch is misschien nog leuk om in te vallen, maar Scherpen mis je niks aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren