Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Nieuwe PSG-directeur maakt schoon schip: viertal spelers moet vertrekken’

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft bij vier spelers aangegeven dat ze deze zomer mogen vertrekken bij de club. Mauro Icardi, Leandro Paredes, Thilo Kehrer en Julian Draxler mogen naar verluidt uitkijken naar een nieuw avontuur. De twee Argentijnen en twee Duitsers konden afgelopen seizoen ook al niet op veel speeltijd rekenen. Mede door het vertrek van technisch directeur Leonardo, wil de club schoon schip maken en meerdere spelers uit zijn tijd bij de club lozen.

Volgens L’Équipe willen Icardi en Paredes graag in Parijs blijven. Kehrer en Draxler willen wel ergens anders gaan spelen voor meer speeltijd. Het vertrek van vele spelers bij PSG is een gevolg van het vertrek van technisch directeur Leonardo. Luis Campo gaat hem naar alle waarschijnlijkheid opvolgen en hij wil dus een hoop spelers laten gaan deze zomer. Eerder werd namelijk al bekend dat onder andere Colin Dagba, Abdou Diallo en Layvin Kurzawa waarschijnlijk niet terug zullen keren in Parijs.

Kehrer maakte onlangs zijn vertrekwens al een stuk duidelijker door te wisselen van belangenbehartiger. Zijn zaken werden eerst gedaan door het Rogon. Dit bedrijf gaf onlangs nog aan dat de Duitse verdediger juist erg gelukkig was in bij PSG. Dirk Hebel Sports Consulting zal zich dus als nieuwe vertegenwoordiger bezig houden met een transfer van Kehrer. Volgens Sport1 aast de verdediger op meer speeltijd met het oog op het WK in Qatar. Een aantal onbekende clubs hebben al aangegeven interesse te hebben in de Duitser.

In mei werd al bekend dat Leonardo zou vertrekken bij de Parijse topclub. Mede door het nieuwe contract van Kylian Mbappé en het feit dat de aanvaller zich gaat bemoeien met het in- en aankoopbeleid van de club. Leonardo zou na de laatste competitiewedstrijd te horen hebben gekregen dat zijn tijd bij de club erop zit. Campo zou mede door Mbappé in beeld zijn gekomen als vervanger van Leonardo, omdat de Portugees van 2013 tot 2016 al erg fijn samenwerkte met de Franse superster bij AS Monaco.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me niet meer dan logisch dat zij mogen vertrekken (alhoewel ik altijd wel gecharmeerd ben van Paredes). Zijn eigenlijk ook te goede spelers om ergens op de bank te zitten. Bij PSG zal voorin wel wat aangetrokken moeten worden als backup, nu Icardi en Di Maria weg zijn.

Draxler heeft overigens zijn carrière redelijk vergooid (los van zijn bankrekening) met zijn transfer naar PSG. Was toch altijd een groot talent maar inmiddels alweer 28. Had daar echt meer kunnen uithalen met meer consistente speelminuten.

8 juni 2022 om 18:17

Je rekent je al rijk, maar Icardi bepaalt zelf of hij vertrekt. En onlangs gaf hij aan bij PSG te willen blijven. Geef hem groot gelijk, enige reden om te vertrekken is een basisplaats bij een potentiële CL winnaar met minimaal behoud van netto salaris

8 juni 2022 om 18:43

Paredes zou een mooie optie zijn voor Ten Hag bij Man Utd. Is veel beter dan Fred en Scott McTominay. Zou ook een uitstekend blok kunnen vormen met Frenkie bij Utd als Frenkie daar komt.

8 juni 2022 om 19:04

Niet mee eens Paredes heeft niet het loopvermogen voor de Premier League, die moet het hebben van zijn traptechniek en is enorm overschat ook kon je zien dat hij enorm veel snelheid tekort komt, die jongen mag al blij zijn dat hij überhaupt bij PSG mag spelen.

8 juni 2022 om 19:18

Dit ben ik niet met je eens. Paredes maakt bij Argentinië juist onwijs veel meters samen met De Paul. Heeft een goede trap, goed overzicht en speelt veel naar voren. Zou juist een perfecte spelers zijn om als voetballende controleur bij United te spelen

8 juni 2022 om 19:30

Paredes past perfect bij het spel van city.

8 juni 2022 om 23:30

@MoroccoGoal
Je slaat de plank volledig mis. Paredes is een soort Xabi Alonso. Zeldzame trap, gif, slimmigheidjes en kan heel goed bikkelen. Ik zie hem niet graag bij Utd. Hij is bij uitstek de beste vervanger van Toni Kroos bij Real. Wat zie ik die jongen graag daar spelen.

Ik zou als Ajax zijnde toch een kijkje nemen bij Colin Dagba. Op Klaiber na geen rechtsback meer in de selectie, dus zou een welkome versterking zijn. Tevens ook nog jong.

En ja, Rensch is een centrale verdediger.

8 juni 2022 om 18:36

Waarom zou hij dat niet doen? Nooit onbetwist basisspeler geweest bij PSG, niet veel ervaring, geen international. Ik zou niet weten waarom hij geen Champions League zou willen in Amsterdam. Welke club kan hem dat in godsnaam bieden en waar hij goed genoeg is?

8 juni 2022 om 19:10

1 ding weten we zeker FEYGALA: hij gaat niet naar feyenoord noch galatasaray. En dit terwijl Ajax een hele goede kans maakt.

8 juni 2022 om 19:03

Zie in Rench nog altijd een back, maar komt wss ook omdat ik hem bijna nooit cv heb zien spelen. Mss wordt het wel een verhaaltje Timber..

8 juni 2022 om 21:49

Timber is ook nooit een back geweest, evenals Rensch.

9 juni 2022 om 11:25

Rensch is bij Ajax back, dus dan zie ik hem ook als back.

8 juni 2022 om 19:25

Die gaat niet naar Ajax. Denk dat een ambitieuze club uit de PL met hem aan de haal gaat. Daar kunnen ze en willen ze zijn salaris betalen. Die 2 Duitsers zullen wel in de Bundesliga ergens gaan opduiken. Frankfurt bijvoorbeeld, die kunnen wel een impuls gebruiken als ze de CL ingaan.

8 juni 2022 om 19:28

Rensch is er ook nog, had natuurlijk een heel matig seizoen maar was vorig jaar wel lange tijd basis speler. Hij werd vorig seizoen her en der ook al Oranje in gepraat, viel wat dat betreft wel heel ver terug maar hij is er nog wel.
Daarnaast maakte Regeer onlangs zijn debuut op die positie, dat is een beetje een alles kunner die zowel op het middenveld als in de verdedeging uit de voeten kan (niet noodzakelijk een goede eigenschap) maar zou dus ook een optie kunnen zijn, zeker gezien de bezetting van het middenveld.

9 juni 2022 om 00:27

Regeer ?

Paredes weg zou ik zonde vinden, goeie speler. Kehrer en Neymar/Messi weg wat mij betreft. Kehrer heeft helemaal niks toegevoegd in zijn jaren en er moet een vedette vertrekken uit de voorhoede.

Daarnaast ook nog even Pochettino inruilen voor Galtier als het kan, wie wat mij betreft met afstand de beste coach in de Ligue 1 is momenteel.

Hoe kan je een speler mee laten beslissen in het aan en het verkoop beleid. Belachelijk ik zou daar geen trainer willen zijn. Nou heb ik één tegen mij vragen ze niet als trainer.

En stuur Wijnaldum maar voor weinig naar Rotterdam ...

8 juni 2022 om 20:43

Om wedstrijden te bekijken? de man is toch nog te goed voor Nederland.

Zou wel sensatie zijn als hij terug zou komen op het oude nest. Net als Blind, v Bommel, Cocu, Rijkaard etc.

Zou met klap beste middenvelder van de competitie zijn.

8 juni 2022 om 20:50

Waarschijnlijk wel, maar hij gaat echt zijn enorme salaris niet opgeven om tegen Excelsior, Sparta, Nec en Fortuna te spelen.
Ik kan hem (helaas) geen ongelijk geven.

Ze maken die speler groter dan de club. Dat is niet handig.

Dat die spelers weg mogen snap ik wel. Zou ook afscheid nemen van Messi en Neymar eigenlijk.

Nou Atletico pak je kans en haal Paredes binnen. Paredes en De Paul samen op het middenveld zou perfect passen bij Atletico. Zou hem anders zeer geschikt vinden voor de hele Italiaanse top of bij Manchester United als voetballende controleur

paredes is gewoon een goeie speler voor bijna alle clubs onder de echte top.
daarnaast is draxler ook nog een bruikbare kracht, die zie ik beide nog wel terugkomen bij een mooie club.
kehrer en icardi geen fan van, maar die raakt psg ook wel ergens kwijt. icardi misschien terug naar italie?

Misschien dat ze Icardi, Paredes en Kehrer nog als back-ups kunnen houden zodat ze kunnen rouleren in bepaalde wedstrijden, maar dat ze Draxler willen verkopen begrijp ik volledig. Was Draxler eigenlijk volledig vergeten, totdat hij vorig jaar uit het niets zijn contract bij Paris Saint Germain met 3-jaar verlengde en daardoor tot medio 2024 vast kwam te liggen.

Zag dat hij dit seizoen wel te maken had met blessureleed, maar als hij fit is speelt hij ook vrijwel niet en zijn het 8 van de 10x invalbeurten van zo'n 10 minuten. Dat Draxler zijn contract vorig jaar verlengde, snap ik wel vanuit financieel oogpunt want hij zal ongetwijfeld een lekker salaris verdienen. Maar vond het dus al apart dat PSG vorig jaar zijn contract verlengde, want bijna alle andere clubs hadden een speler in de situatie van Draxler al verkocht of zijn contract niet verlengd.

Blijft wel zonde dat Draxler nooit echt zijn potentie heeft waar kunnen maken. Vond hem bij Schalke 04 en VFL Wolfsburg. Is nu 28-jaar en kan in principe nog 5-jaar en waarschijnlijk wel langer mee, maar heb tegelijkertijd ook altijd wel het idee gehad dat het Draxler aan enig ambitie ontbrak in de zin van dat hij in potentie echt een hele goede speler van een zeer hoog niveau had kunnen worden maar dat hij alles gewoon prima vond.

Was dan waarschijnlijk geen absolute wereldtop geweest als pakweg iemand als de Bruyne, maar denk wel dat Draxler dat niveau eronder had kunnen halen en dat is ook een behoorlijk hoog en goed niveau. Dan had hij makkelijk jarenlang bij clubs als Arsenal, Tottenham Hotspur, etc. in de basis gestaan.

8 juni 2022 om 18:39

Je geeft het zelf aan, wat is het punt niet wereldtop te zijn en dan alsnog te kiezen voor sportieve ambities. Want ik schat hem ook onder het niveau van debruyne in, alleen zou ik liever dik cashen bij een potentiële cl winnaar (en vechten voor speelminuten), ipv strijden in de basis met een lager salaris om cl tickets bij die subtop clubs.

8 juni 2022 om 18:46

"Onder het niveau de Bruyne"
Vriend dat is 99.99% van alle voetballers. We hebben hier over de beste middenvelder van zijn generatie

8 juni 2022 om 18:55

Ja prima, niemand ontkent dat, reageer even op rochester en mijn standpunten

Icardi gaat gewoon blijven hangen in Parijs voor zijn monstersalaris en levensstijl. De internationale top zal niet langer geïnteresseerd zijn. Kehrer, Draxler en Paredes zullen vast wel een stapje lager willen wagen.

Paredes mag wel naar ons komen, vind ik wel een goede betrouwbare speler om in je selectie te hebben. De rest begrijp ik wel.

Arsenal, sla je slag! Niet treuzelen en een lijntje uitgooien naar Thilo Kehrer. Is nog best jong, Duits international en vind hem in het team wel passen. Hector Bellerin wil niet meer terugkeren, dus een degelijk RB is meer op zijn plaats. Kehrer en Tomiyashu, dan heb je een sterke RB-positie. Cedric ben ik niet kapot van.

Als ze er echt van af willen, moeten ze hun gratis en voor niks laten vertrekken...ook als ze nog een lopend contract hebben. Neem dan ook je verlies

Zijn mooie spelers die misschien in een ander team wel weer kunnen ontplooien. Ben benieuwd naar wie ze de overstap gaan maken. Dortmund zie ik nog wel de twee duitsers ophalen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren