Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Nieuwe domper voor Ten Hag in aanloop naar FA Cup-finale tegen Manchester City

Laatste update:

Erik ten Hag kan aanstaande zaterdag in de FA Cup-finale tegen Manchester City geen beroep doen op Anthony Martial. De Franse spits heeft een hamstringblessure opgelopen, waardoor zijn seizoen er vroegtijdig op zit. Daardoor stroomt de ziekenboeg van Manchester United verder vol. Ten Hag mist ook Antony en de al langer geblesseerden Marcel Sabitzer, Lisandro Martínez en Donny van de Beek op Wembley.

Martial kampt dit seizoen veelvuldig met blessureleed. De 27-jarige Fransman miste liefst 33 van de 62 wedstrijden van United wegens zes verschillende blessures. Ten Hag kan daardoor niet op Martial bouwen en achtte het in de winter noodzakelijk om in de persoon van Wout Weghorst een nieuwe spits aan te trekken. De Nederlander startte negentien wedstrijden op rij, maar wist eveneens geen onuitwisbare indruk te maken. Weghorst, die normaal gesproken na dit seizoen terugkeert naar Burnley, was in dertig wedstrijden goed voor slechts twee doelpunten en drie assists. In de Premier League was hij niet trefzeker.

United wil door het waarschijnlijke vertrek van Weghorst en de blessuregevoeligheid van Martial dit seizoen voor een nieuwe spits gaan op de transfermarkt. De Engelsen zouden daarnaast inzetten op een verkoop van Martial, die volgend jaar zomer uit zijn contract loopt op Old Trafford. De spits, die in januari 2021 voor het laatst de negentig minuten volmaakte, moet ruimte maken voor een nieuwe aanvalsleider. Harry Kane zou naar verluidt de droomkandidaat zijn van Ten Hag. De spits heeft volgens The Sun een duidelijk plan voor ogen. Of hij vertrekt deze zomer naar United, of hij vertrekt volgend jaar transfervrij bij Tottenham en gaat dan alsnog naar the Red Devils. Het wordt afwachten of Daniel Levy, de voorzitter van de Londenaren, openstaat voor een vertrek van zijn sterspeler aan United.

Ten Hag kan zaterdag ook niet rekenen op Antony, Sabitzer, Martínez en Van de Beek in de bekerfinale tegen City. De Nederlandse manager kan zijn eerste seizoen in Engeland extra glans geven op Wembley door de FA Cup te winnen en daardoor zijn tweede prijs van het seizoen te pakken met United. Voor de ploeg van manager Josep Guardiola staat de Treble op het spel. The Citizens kunnen de eerste Engelse club worden die deze eeuw zowel de Premier League, FA Cup als Champions League wint. City treft Internazionale op zaterdagavond 10 juni in de finale van het miljardenbal. Guardiola won eerder al de Treble bij Barcelona, waar hij tussen 2008 en 2012 aan het roer stond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Martial die geblesseerd is, kan toch niet????

31 mei 2023 om 18:18

Die gaat voor het record blessureleed dit jaar

1 juni 2023 om 09:13

Ja over en uit het is niet normaal hoe zwak zijn lichaam is. Hij trekt in wedstrijden 0x een maximale sprint dat kan niet op top niveau. Hopelijk haalt psg hem voor lekker veel geld

Nou, van der Beek mist hij helemaal niet, want die is werkelijk helemaal uit beeld en zal geen minuut meer spelen. En Martial is natuurlijk een heel triest verhaal. Kan me ook niet voorstellen dat er een club is die hem gaat kopen.

31 mei 2023 om 15:24

Zal wel weer een verhuurbeurt worden zoals vorig jaar met Sevilla, Martial is idd door zijn salaris onverkoopbaar.

31 mei 2023 om 15:26

Zeker wel, zo’n speler kan altijd naar rechterrijtje premier league. Wel echt zonde want bij Monaco was hij destijds echt goed.

31 mei 2023 om 15:40

Het salaris wat hij bij United krijgt nemen die ploegen echt niet over hoor, zelfs in de steenrijke Premier League niet. Die vertrekt pas definitief bij United als z'n contract ten einde is

31 mei 2023 om 16:25

Punt is, Martial vindt zichzelf veel te goed voor rechterrijtje PL.

Van de basisspelers zijn dus alléén Martinez en Martial geblesseerd (en die is eigenlijk altijd geblesseerd), man van 100 miljoen Antony kan je er toch beter naast zetten.

Overdreven titel weer.

Hoorde Ten Hag klagen dat zij niet in winter geïnvesteerd hebben - vergeet even de 250 miljoen die hij in zomer mocht uitgeven? 😂

United heeft sowieso meeste spent in laatste 10 jaar en hoogste salarissen van de hele Premier League. Kom op zeg, het had misschien iets beter uitgeven kunnen worden, maar je hebt echt niet te klagen.

31 mei 2023 om 15:15

Meeste spent?

31 mei 2023 om 15:33

Als Bobby net spend (betaalde transfersommen min ingebrachte transfersommen) bedoelt dan heeft hij gelijk, daar staat united op 1.

31 mei 2023 om 15:22

Wat is je bron met betrekking tot de hoogste salarissen?

31 mei 2023 om 15:33

Als je uit gaat van de gepubliceerde salarissen in de jaarcijfers, in vorig seizoen 21/22 zat United op 384m, Liverpool op 366m, City op 354m en Chelsea op 342m pond. Allemaal vrij dicht bij elkaar dus.

Wat de salarissen in 22/23 zijn dat weet niemand, die cijfers zijn nog niet officieel bekend gemaakt - bovendien is het jaar nog niet voorbij.

Ik denk dat je er van uit kan gaan dat ze bij United iets omlaag zijn (tov vorig jaar zijn de dure Pogba en Cavani weg, en maar een half jaar Ronaldo), en die van City hoger (vanwege Haaland die een stuk duurder is dan Jesus). Maar of dat waar is, dat horen we pas rond Sep/oct van dit jaar.

31 mei 2023 om 16:25

En wat is jouw bron?

31 mei 2023 om 16:38

De jaarcijfers zegt hij letterlijk. Dus uit de club haar zelf gepubliceerde cijfers zal dat zijn.

31 mei 2023 om 17:07

Alsof hij alle gepubliceerde jaarcijfers eventjes is doorgestruind.

2 juni 2023 om 15:22

Je vraagt een bron, je krijgt de bron en je eerste reactie is 'alsof hij de hele bron heeft gelezen'???

31 mei 2023 om 17:33

Hoezo een overdreven titel? Of is die aangepast? Als er een basisspeler uitvalt voor een finale kan dat toch een domper genoemd worden?

2 juni 2023 om 15:24

De titel was eerst "ziekenboeg van United stroomt nóg verder vol in aanloop naar de FA-Cup Finale". Heel overdreven natuurlijk wanneer je 1/2 basisspelers mist.

31 mei 2023 om 18:01

De resultaten die Ten Hag boekt zijn mager. Ondanks 250 miljoen aan aankopen. Is ook niet genomineerd als beste trainercoach van de PL.

31 mei 2023 om 20:29

Gelukkig denken ze daar bij United heel anders over.

1 juni 2023 om 00:57

Ik blijf het zeggen (al luistert niemand): Je kunt trainers niet aanspreken op uitgaven bij een club die zo verschrikkelijk slecht is aan de onderhandelingstafel, dat ze stelselmatig 50-100% teveel aan transfersommen en salarissen betalen.

Martial heeft een mooie periode gehad, een paar mooie momenten, zelfs dit seizoen niet eens zo slecht. Maar lijkt me dat er afscheid van hem genomen moet worden, is te vaak geblesseerd. Ik denk wel dat die wat onderschat wordt. Hij is zo vaak geblesseerd dat mensen geeneens een beeld hebben van hoe goed hij is als die wel fit is. Is ook erg lang geleden dat die een reeks van wedstrijden kon spelen.

1 juni 2023 om 00:58

Ja echt een fantastische speler, maar idd zo heb je er niets aan. Daardoor kun je hem echter ook niet verkopen, of waarschijnlijk zelfs weggeven, met dat enorme salaris

Irritant voor een club maar ook zeker voor de speler zelf als je continue geblesseerd bent...

Martial weer? Dat schiet echt niet op zo.

Bij City zijn ze al bang dat Ten Hag nu Wout Weghorst in de spits gaat opstellen...

Wordt met al die geblesseerde bij United natuurlijk een makkelijke overwinning voor City.

Domper of niet voor Ten Hag kansloos tegen dit city. zijn 3 klasse beter dan man United.

31 mei 2023 om 16:13

Kansloos ben je nooit, in januari heeft United nog gewonnen.

Dat het een hels karwei wordt... zeker waar.

Het is voor trainer Erik hopen op een totale offday van City en een plots in bloedvorm verkerende United. Alleen dan gaat de Reds aan de haal met de cup. Of o ja, een andere optie: een volledig B-elftal van City, omdat de A-selectie gespaard blijft voor CL-finale. Maar dat lijkt me onwaarschijnlijk.

Goede speler maar op hem kun je gewoon niet bouwen, altijd wel geblesseerd. Benieuwd welke spits Man Utd uiteindelijk gaat halen.

Met of zonder hem, de kans is nihil dat United dit gaat winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren